Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Значи ще се съоброзавяш със USA и UK! Toчка! Няма мие, няма преговори - има пари! САЩ имат повече. рассия ще бъде унищожена - дали от Укракна или от някой друг (защо не и бг) все едно! Всеки убит расснак/чка (над 25 години) е файда. По малките рассначки, са добре дошли - работа има за тях

Я кой са появи па...

Остав тез фантазии бре...

Прати на ЛС координати да ти пратя черното Жони дет ти обещах ония дни...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, andiay написа:

За съжаление, никой нимой на сила ти обясни кото и да е, блъди бъди....

Щом сам не си в състояние да разбереш кое е всъщност парадокса и че въпросите, които задаваш всъщност посочват и отговора...

Не стаа на сила...

Ма... па важнуту йе, че си верваш....

Тъй де, нъл така...

Знаеш ме колко ми е акъла - може ли като за мен да го обясниш - как така са затворени и в същото време - 5 000 долара дават и се  измъкнат. Пак повтарям - като за мен  ако обичаш. Примера с тия дето знам че са ги докарали - не знам да са ги давали тия пари. Знам че фирмата тук го уреди да се настанят, квартири в началото и т.н. Не съм се заинтересувал сега как са но отново - просто им казали идвате ли и те събрали каквото могат и хайде насам..Пак ще помоля - като за малоумен да го обясниш. Все трябва да схвана някаква нишка..

преди 26 минути, N1K17Y написа:

Путьото да се изтегли от Украйна и касапницата ще приключи. Защо на никой миролюбив орк не му харесва тази идея, а искате да си запазите откраднатото ? 

Това болднато е най-тъпата мантра!

Дъщеря ми като беше на пет години по същия начин тропаше с краче да я заведа в зоопарк, за да види жив розов еднорог. 

Защото сме реалисти и защото знаем, че става въпрос за геополитика и Путин няма да се изтегли от Украйна!

Затова Украйна трябваше да гони бърз мир, за да минимизира щетите, но всички знаем, че Зеленски е безгласна буква и нищо не зависи от него!

преди 2 минути, andiay написа:

Я кой са появи па...

Остав тез фантазии бре...

Прати на ЛС координати да ти пратя черното Жони дет ти обещах ония дни...

Благодаря! Не искам! ДГД!

ПС: Правилната транскрипция е с all caps "Д" и small caps "ж" - това, само да си го начукаш в кухината м/у уште! Занам, че не можеш да мислиш, но не е и необходимо - то и роби трябват

преди 2 минути, Flashback написа:

Дъщеря ми като беше на пет години по същия начин тропаше с краче да я заведа в зоопарк, за да види жив розов еднорог. 

Защото сме реалисти и защото знаем, че става въпрос за геополитика и Путин няма да се изтегли от Украйна!

Затова Украйна трябваше да гони бърз мир, за да минимизира щетите, но всички знаем, че Зеленски е безгласна буква и нищо не зависи от него!

Дай да си говорим с нея - може да отговори по-добре от тебе :)

преди 8 минути, kosyo написа:

Знаеш ме колко ми е акъла - може ли като за мен да го обясниш - как така са затворени и в същото време - 5 000 долара дават и се  измъкнат. Пак повтарям - като за мен  ако обичаш. 

Косьо, защо според теб Зеленски уволни всички регионални военни комисари?

Явно си я пропуснал тази новина отпреди месец.

Този, който си плаща - напуска границата или си купува отсрочка.

Този, който няма пари - в окопите.

https://nova.bg/news/view/2023/08/11/422154/зеленски-уволни-всички-регионални-военни-комисари/

преди 2 минути, Flashback написа:

И...какъв е извода? Всички го знаем, даже един мустакат изрод от грузински произход го е казал, преди години (да, за т.н сталин говоря):

ако човек съсздава проблем, по добре да ликвидираме човека. Ами ще ликвидираме не един, не двеста - ако трябва и няколко молки ще ликвидираме, но ще решим проблема "путин"

преди 6 минути, Flashback написа:

Тук си прав - така трябва! Трябва да има един, който нарежда картите и това САЩ, нвзависимо от Президента

преди 3 минути, Flashback написа:

Този, който си плаща - напуска, а този, който няма пари - в окопите.

https://nova.bg/news/view/2023/08/11/422154/зеленски-уволни-всички-регионални-военни-комисари/

И къде виждаш проблема? Ти да не мислиш, че тази помощ е безплатна? Кинта се прави сега баце! На 0,003% да се закачиш, са си пари, колкото от една оп за площадка за кучета в велинград

преди 1 минута, Flashback написа:

Много бързо ти бяга мисълта - сега последно РуZнаците така позаписват ли "всички хванати" - онези стотина на стоката борса  на военен отчет, че това не разбрах - схана ли го или не. После схвана ли че май това с гражданството се отнася и за 2-те страни, че гледам от няколко дена те боли само за едната страна, ама другата кучета я яли. И после аз пак не разбрах как границите са затворени а пък давали 5 000 да ги наминат. Да споменавам ли че и според твойта групичка били много в Европа , пък 18 месеца затворени границите. Гледай колко противоречия сътвори само за няколко часа,а? Нещо буфера се препълни и затова на FIFO - ще го караме.

преди 12 минути, Flashback написа:

И затова ви викаме русороби :)  Пак заповадяй за разяснението.

преди 20 минути, Flashback написа:

Какви реалисти, как очеваден путиноид е реалист, ти наричаш Украйна "известна предимно като Бандеристан". Всичко което пишеш в темата, показва очевидната ти подкрепа на агресора и симпатиите ти към него. Зеленски е безгласна буква, това на фона накой ? На фона на нашия Зелен Чорап ли? Никак не изглеждаше така когато разговаряха, реалиста Радев изглеждаше като посран. Опорките ви , как украинците не желаели да се бият, са невероятно гнусна ватнишка пропаганда . Те ви поставят не в групата на реалистите, а на бездушните циници. Какъв ще е реалният изход от войната, кое до момента показва сигурната победа на Русия? Я дай пример, кога след 1900 Русия спечели самостоятелно война от държава с размерите и населението на Украйна. А тогава Украйна беше в нейния състав.

преди 2 минути, kosyo написа:

Много бързо ти бяга мисълта - сега последно РуZнаците така позаписват ли "всички хванати" - онези стотина на стоката борса  на военен отчет, че това не разбрах - схана ли го или не. После схвана ли че май това с гражданството се отнася и за 2-те страни, че гледам от няколко дена те боли само за едната страна, ама другата кучета я яли. И после аз пак не разбрах как границите са затворени а пък давали 5 000 да ги наминат. Да споменавам ли че и според твойта групичка били много в Европа , пък 18 месеца затворени границите. Гледай колко противоречия сътвори само за няколко часа,а? Нещо буфера се препълни и затова на FIFO - ще го караме.

Твоята мисъл може да я схване само психиатър, а аз не съм такъв по професия!

Косьо, правя последен опит - защо преди месец Зеленски уволни всички регионални военни комисари?

Напиши си домашното!

преди 44 минути, N1K17Y написа:

Путьото да се изтегли от Украйна и касапницата ще приключи.

Той навлезе именно защото цели осем години не беше приключила, а напротив - от началото на '22-ра положението хептен се беше сговнясало. Искаш да се изтегли та да може всичко да си продължи постарому? 

преди 1 минута, Flashback написа:

Твоята мисъл може да я схване само психиатър, а аз не съм такъв по професия!

Косьо, правя последен опит - защо преди месец Зеленски уволни всички регионални военни комисари?

Напиши си домашното!

FIFO-first in - first out. Прочети ли още веднъж какво те питах и ще стигнем и до това. Недей така че препълних буфера и ще изпуши платката заедно с радио модула дето се мъча с него.

току-що, kosyo написа:

Знаеш ме колко ми е акъла - може ли като за мен да го обясниш - как така са затворени и в същото време - 5 000 долара дават и се  измъкнат. Пак повтарям - като за мен  ако обичаш. Примера с тия дето знам че са ги докарали - не знам да са ги давали тия пари. Знам че фирмата тук го уреди да се настанят, квартири в началото и т.н. Не съм се заинтересувал сега как са но отново - просто им казали идвате ли и те събрали каквото могат и хайде насам..Пак ще помоля - като за малоумен да го обясниш. Все трябва да схвана някаква нишка..

Тцъ, не си малоумен....

Ама си личи, че "Стопаджията" ти е сред любимите книги....

Пробваш да си кът Зейфод - "И всичко това е създадено само за мен"....

Требе ли точно на теб ти обяснявам там за разните му метафори, алегории и т.н.....

Има Указ на Зеленски още от преди година и половина кой има право и кой не да напуска Украйна....

А защо има "отклонения" от този указ и защо сега искат депортиране на определени бежанци е и отговора на парадокса...

Но... ти продължавай с "И всичко това е създадено за мен" и чакай компютърът да "избухне" с имплозия...

На мен ми йе забавно...

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Благодаря! Не искам! ДГД!

ПС: Правилната транскрипция е с all caps "Д" и small caps "ж" - това, само да си го начукаш в кухината м/у уште! Занам, че не можеш да мислиш, но не е и необходимо - то и роби трябват

Е, ти кът толкоз години ГД сиги реши, че секи иска...

Щом та кефи ДГ, мен не ме касай...

За теб специално е Жони (по диалекта на клиентите ти от които си прихванал таз мечта)....

И да преговорим - Не съди за другите по себе си....

Туй, че при теб са открили само кухина между ушите, не се отнася за всеки...

Че не са открили никва наченка на мисъл в теб, не се отнася за всеки...

Че цел живот си бил роб, не се отнася за всеки....

Кът нищеш, па нема ти се мола я....

Сед си и си мечтай... (Честно казано, нищо не си опуснал, боклук е, ама па ти йе мечта, мечта ти йе, ама па йе боклук)

Ша намеря на кой да гу пударя, да не оди зян....

преди 1 минута, andiay написа:

Тцъ, не си малоумен....

Ама си личи, че "Стопаджията" ти е сред любимите книги....

Пробваш да си кът Зейфод - "И всичко това е създадено само за мен"....

Требе ли точно на теб ти обяснявам там за разните му метафори, алегории и т.н.....

Има Указ на Зеленски още от преди година и половина кой има право и кой не да напуска Украйна....

А защо има "отклонения" от този указ и защо сега искат депортиране на определени бежанци е и отговора на парадокса...

Но... ти продължавай с "И всичко това е създадено за мен" и чакай компютърът да "избухне" с имплозия...

На мен ми йе забавно...

Е, ти кът толкоз години ГД сиги реши, че секи иска...

Щом та кефи ДГ, мен не ме касай...

За теб специално е Жони (по диалекта на клиентите ти от които си прихванал таз мечта)....

И да преговорим - Не съди за другите по себе си....

Туй, че при теб са открили само кухина между ушите, не се отнася за всеки...

Че не са открили никва наченка на мисъл в теб, не се отнася за всеки...

Че цел живот си бил роб, не се отнася за всеки....

Кът нищеш, па нема ти се мола я....

Сед си и си мечтай... (Честно казано, нищо не си опуснал, боклук е, ама па ти йе мечта, мечта ти йе, ама па йе боклук)

Ша намеря на кой да гу пударя, да не оди зян....

О, любимата ми вогонска поезия - музика за мойте уши. Заради тебе ще изпуша платката

преди 26 минути, NewRedDragon написа:

Ами ще ликвидираме не един, не двеста - ако трябва и няколко молки ще ликвидираме, но ще решим проблема "путин"

Никого не можете да ликвидирате. Вие бакшишите-копърки от Студентски не можете да се справите даже с нормалните бакшиши, които ви превзеха стоянката пред "клуб 35"...

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

На фона на нашия Зелен Чорап ли? Никак не изглеждаше така когато разговаряха, реалиста Радев изглеждаше като посран.

Няма място за сравнение м/ду двамата:

374776944_3167132286921128_7006260185311609448_n.jpg.63b6a0f8ba52d802ad6f39b6b6e5302c.jpg

току-що, kosyo написа:

О, любимата ми вогонска поезия - музика за мойте уши. Заради тебе ще изпуша платката

"И всичко това е създадено заради мен" - Косьо ака Зейфод Бийбълброкс ака Блъди Бъди...

Ма ша вийм дали компа ша изпуши...

Винаги си държа хавлията под ръка, ей тъй за секи случай...

П.С. Теб водят ли те още на отчет?

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

...ти наричаш Украйна "известна предимно като Бандеристан"...

И защо да не я наричаме Бандеристан след като си имат за национален герой нациста Степан Бандера?!

Ти би ли се обидил ако някой свърже България с Апостола?

"И всичко това е създадено заради мен" - Косьо ака Зейфод Бийбълброкс ака Блъди Бъди...

Ма ша вийм дали компа ша изпуши...

Винаги си държа хавлията под ръка, ей тъй за секи случай...

П.С. Теб водят ли те още на отчет?

Отказаха се от мен отдавна...

току-що, kosyo написа:

Отказаха се от мен отдавна...

Блазе ти...

Сега на колко го напрайха бре, че са радвах, че догодина требе ма свалят от очет, ма некой каза, че били дигнали възрастта....

Затуй хавлията под ръка...

Еййй, ей ти го отговора на парадокса бре - тез украински мъже дет напуснали са имали хавлии, мхм....

Блазе ти...

Сега на колко го напрайха бре, че са радвах, че догодина требе ма свалят от очет, ма некой каза, че били дигнали възрастта....

Затуй хавлията под ръка...

Еййй, ей ти го отговора на парадокса бре - тез украински мъже дет напуснали са имали хавлии, мхм....

Ама ти за този отчет ли - аз мислех за Карлуково.. ( Наложи ми се няколко пъти тия дни да мина от там - много тихо и без екцесиии:) там още ме водят сигурно ама като ги знам колко са зле може и едно време бях на място дето им бяха казаха да не си помислят да ми се обаждат- че може още да съм "специален".

То хавлии не са останали значи. А да тия за които знам сушоар си търсеха - не беше хавлия..Ама щом казваш..

преди 7 минути, M.Николов написа:

Място, по-специално от Карлуково?

Заинтригува ме.

:)

http://dpb-byala.org/bg/page-1/

И покрай тази минавам тихо и спокойно :)

Един познат беше там ама се оправи - затова препоръчвам. Е оправи се относително, ама той винаги си е бил такъв. За една година го оправиха..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.