Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, kosyo написа:

Ама ти за този отчет ли - аз мислех за Карлуково.. ( Наложи ми се няколко пъти тия дни да мина от там - много тихо и без екцесиии:) там още ме водят сигурно ама като ги знам колко са зле може и едно време бях на място дето им бяха казаха да не си помислят да ми се обаждат- че може още да съм "специален".

То хавлии не са останали значи. А да тия за които знам сушоар си търсеха - не беше хавлия..Ама щом казваш..

Хм, туй със шушуара ше ги вкара в беля....

Ка бе най-важния урок - "Понякога е добре да се върнеш за чантата, но друг път е добре да не се връщаш" (карам по памет, не гарантирам за апсолутна точност)....

Иначе хавлиите никогиш нимоат свършат, всеки мъж требе да си е подсигурил най-малко две....

Че то в Карлуково одавна нема нищо, бре Блъди...

Освен "Год'с айс" , "Сейнт Глигора" (тя е близо до предното най-популярно нещо в Карлуково) и още ена, ма й забрайх името....

А, и Провъртеника, гоуема панурама са открива от него, ма зор са стига....

То и мен никогиш не са ми са обаждали, ма знай ли чиляк...

Затуй по-добре хавлията да йе пуд ръка....

Е, щом още та водят на отчет, мойш ли напускаш страната?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Някакъв руZки офицер дето набирам кубинци си ползвал/прехвърлил нещата през личната поща . Обаче греда, сега имат цялата кореспонденция и снимки на паспорти:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1699542401100947703?s=20

току-що, kosyo написа:

Някакъв руZки офицер дето набирам кубинци си ползвал/прехвърлил нещата през личната поща . Обаче греда, сега имат цялата кореспонденция и снимки на паспорти:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1699542401100947703?s=20

Набираш кубинци?

За ко са ти бре?

Да беа кубинки, да та разбера...

Ма кубинци?

преди 5 минути, andiay написа:

Набираш кубинци?

За ко са ти бре?

Да беа кубинки, да та разбера...

Ма кубинци?

Пръстите му са по-бързи от мисълта......и стават обърквания.

Още един пример.

:)

преди 25 минути, kosyo написа:

Ама ти за този отчет ли - аз мислех за Карлуково.. ( Наложи ми се няколко пъти тия дни да мина от там - много тихо и без екцесиии:) там още ме водят сигурно ама като ги знам колко са зле може и едно време бях на място дето им бяха казаха да не си помислят да ми се обаждат- че може още да съм "специален".

току-що, M.Николов написа:

Пръстите му са по-бързи от мисълта......и стават обърквания.

Още един пример.

Ма нъл треа да йе весело бре....

А Блъди си ей веселяк...

За кубинки бих са включил в далаверата, ма за кубинци категоричну и твърду нье....

Дажи и снимките им не ма влече да гледам...

Но... всеки с вкуса си....

току-що, M.Николов написа:

Забавен е понякога, даже ми стана интересно какви са пък тези радиомодули, дето Гугъл му препоръчал да си набави от С300.

От техника ич не отбирам, признавам без бой....

Аз чуя ли радио и са сещам за един огромен дървен сандък с ламБи....

Коги фанеше чисто некоя станция, много благо чуруликаше....

Ма прибий ма, нимоа са сета ква марка бе, даже си имаше три крака за стойка...

Абе нещо аналогово, а не безаналогово ще да е било...

Цитат

ЕС иска постоянна схема за общо купуване на неруски газ

Цитат

Сега понеже някой са български реотани (безаналоговои)

За всеки убит украинец на фронт а се изплащат "гробни", освен това всеки боец взима една много прилична заплата докато е на фронта.

Курса се държи изкуствено на 36:1 долар

Сега питам отбор Козяк - откъде ще се вземат парите за 50000 загинали и 500000 на фронта ? Гробните са 1.5 милиона гривни. фронтовите са около 1300$

Обяснете ми като на тъпа ватенка колко трябва да напечата Блинкен и неговия наследник в бъдеще  ?

Сега наясно ли сте защо толкова искат да конфискуват всички руски пари в сметки и митичните 300 милоиарда

Макар че си мисля че с нивото на разходи на Крайна (200 билки на година) май няма да стигнат

Косьо може да дронира - а парите коите са дали само на dji са няколко милиарда

Докога ще продължава веселбата - мнооо ясно - свършат ли парите и дотам

наппомням че снаряд 155 от нашите тъпанари е 500$ примерно.

Резников преди да замине на вилата заяви че разходите уж са 100 милиона $ на ден - а реално са много повеченяващи се на клавиатурата 

И Косьо тъпотиите от Яплакал с които ти е пълна главата са от упражняващи се на клавиатурата идиоти.

Форума където имаше истинска военна информация за РФ беше forumavia.ru само че го закриха заради такива тикви като тебе.

Изобщо идеите чрез IT клавиатурене да се спечели война са някакви фантазии

Искам да знам какво постигнаха от 2008-2009 с подмяната на статите за РФ из wikipedia

Ще ти кажа - накривиха вратовръзката на Путин

Добро утро, червеноармейци!

Днес Ростов е спал малко неспокойно. Така е като пускат РЕБ/ПВО в града :

Или май това беше нормално. Някой да помага, че не знам на четен или нечетен ден беше позволено това.

И Подмосковието не е било пропуснато .. ама и това е по ПЛАНА:

Една от точките от новата помощ е много интересна и както казваха някои тук - няма как да стане:

F5Xaw3_XkAAfPIJ?format=jpg&name=large

Много поздрави на @Moriati! Значи все пак можело и взе че стана..

преди 9 часа, Flashback написа:

А вие не се разкривате какви сте след като искате тази война да продължи до последния украинец и докато цялата територия на Украйна не се превърне в едно огромно гробище. 

Само от това се подразбира, че въобще не ви пука за бедните украинци, които нямат 5000 долара в джоба, за да избегнат моГилизацията.

Че кой иска войната ,кой нападна ,кой руши ,убива ,мародерства в друга страна? Ако рассия нападне България ,ние ли ще бъдем тези ,които искат война.  То НЕ може човек да НЕ се възмути  на такава ТЪПА  манипулация . Наистина сте закърмени със " СТАВАЙ,СТАВАЙ..." и " кат русия няма...", няма как да НЕ ви определи човек като руски чугуни, които поставят рассия над всичко .

преди 10 часа, Flashback написа:

Какво за гражданството - ако си чужд гражданин и те е страх, че в някакъв бъдещ момент могат да ти изпратят призовка, си натискаш парцалите и не търсиш руско гражданство. Отлагаш този момент за след войната.

Ако обаче НЕ ти разрешават да работиш ,а семейството ти чака пари да живее ,какво?

преди 9 часа, Flashback написа:

Пак те питам - Путин затворил ли е границите и държи ли цялото мъжко население като заложник вече 18 месеца?!

И какво направи твоя върховен след като над 1 милион избяга? Ще може ли да напуснеш рассия ако си във мобилизационна възраст?

преди 10 часа, Митко Вълчев написа:

Как малоумната вата, може да обърне новината която явно показва, че подкрепата за Украйна срещу агресора  продължава, в положителна за Русия ? Безценно. Но то да си путиноид и да нямаш психични отклонения не е опция.

Путин е много виновен за случващите се събития.     Психичните отклонения са при тези в Киев, които са си повярвали, че могат насила да бандеризират казаци.    Западната пропаганда съвсем Ви е замъглила мозъците.    С Миро може като щрауси да си заровите главите в пясъка - обаче това не променя реалностите. Разделянето на Украйна е неизбежно - като Чехия, Югославия и подобни.  Напразно умират.  Или може би е за честта на НАТО?  Скоро всички в НАТО ще се усетят, че на тях бандеровци не им трябват.  Те всъщност и бързо свършват, просто загиват.

преди 9 минути, attj написа:

Те всъщност и бързо свършват, просто загиват.

В мокрите ви сънища свършват.

Чеченците свършиха ли ?

Хем са 40 пъти по малко, а вие 10 години жестоко ги клахте.

И пак не са свършили и още ви пускат кръв.

Вие сте нацисти и ксенофоби. Всички ви мразим, толкова, колкото вие ни мразите нас.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

В мокрите ви сънища свършват.

Чеченците свършиха ли ?

Хем са 40 пъти по малко, а вие 10 години жестоко ги клахте.

И пак не са свършили и още ви пускат кръв.

Вие сте нацисти. Всички ви мразим, толкова, колкото вие ни мразите нас.

Не мразя, защо да мразя?  И ти си като психясал.   Идиотите ги мразят само други идиоти.    При Хрушчов в СССР са си мислили, че с Бандера всичко свършва.  Сгрешили са.   Това още веднъж доказва, че е задължително да се променят граници.         Анадънмо?

преди 3 минути, attj написа:

задължително да се променят граници.

Да, тук съм съгласен, нацистка Русия ще се разпадне

ЗСУ бият рашистите като маче у дирек !!!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Да, тук съм съгласен, нацистка Русия ще се разпадне

БРИКС как ще заседават в Казан в Татарстан през 2024 година?   Тогава още ли ще се трепят хохли и москали?     Идиотщина е това.

преди 54 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти и от политика не отбираш, щом викаш за ватата

О, Иванушка....

Е, то ти от нищо не отбираш....

Не за друго, а щот приемаш желаното за реално....

Както и в тоз случай...

Бе като с Кунчев, същата рабута....

Привет на ведрата комсомолска младеж!!! Искам да поздравя всички будни люде с тази светла дата!!! Днес е рождения ден на нашия бащица, главен секретар на ЦК на БКП, държавен секретар и министър председател на Народна Република България - другарят Тодор Христов!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ!!! За евроатлантическите продажници, които не разбират български, Всем с праздником!!! 

https://t.me/boris_rozhin/96877?single

Дронове за Косьо

Поздрав от зърнената сделка - каквото трябва е заминало

Чакаме видеа от Румъния - да видиш и днеска не са вдигнали НАТО

За "гробни," 5.4 милиона $ после щели да конфискуват още :) Абе Блинкен трябва 1000 пъти повече :)

Отбора Козяк  освен гадни пожелания друго не ви остана.

Реджепчо,  Зверчо и другите едноклетъчни

Сънувайте розово 

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Абе Блинкен трябва 1000 пъти повече

САЩ нямат намерения да спират финансирането на прокси войната срещу Русия. САЩ ще продължат да финансират войната доколкото е възможно.

Целта на САЩ е да победят Русия и да вкарат Украйна в НАТО, да разположат военни бази там и да се опитват да пречат на развитието на Русия, Китай, както и редица други държави от групата БРИКС, което няма да се случи. Развитието на въпросната група няма как да се спре от САЩ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.