Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

ето и отговора

Сигурно не изгледа видеото, но бързаш да се изкажеш и изложиш! Явно толкова си можеш!

Я по-добре си карай само с истеричния смях под всеки "вражески" коментар, когато и да се включиш в темата - все е неадекватно!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 54 минути, Flashback написа:

Поредният фейк и поредната проекция!

Засега има достатъчно мотивирани руски доброволци и затова все още не се налага втора частична мобилизация!

И никой никого не е задължавал - има предложение за гражданство и само от теб зависи дали ще се възползваш от него!

Това гражданство идва с всички съпътстващи права и задължения, които има и етническият руснак.

Забирането насила от улици, ресторанти и молове отдавна е ежедневие в изкуственото териториално образувание, наречено Украйна, по-известно като Бандеристан.

Силни думи - без покритие обаче . И се надявам да си добре с руския:

https://www.yaplakal.com/forum28/topic2660034.html

Пък после обяснявай за фейкове и провокации. Явно не ги чувате тия работи в Швеция а уж сте близо. Ако имаш желание - прочети и коментарите и виж там събери малко мислите си  - в края е най-важното че да не го пропуснеш. Отделно днес казаха че не снемат от отчет дори ако си в затвора.

P.S ако гражданството идва със задължение - това не важи ли и за украинците ? Просто питам че мисля тука малко завлече в грешна посока..

преди 47 минути, Flashback написа:

Украйна стартира пропаганда за набиране на жени в армията.

Че то рашистите когато нахлуха 2014 г в Донбас, от 4.5 млн население военния назначен министър на недорепубликите Игор Стрелков  не само се оплаква че не може да намери дузина доброволци ,т.е.няма никаква подкрепа от местните ,  знаете, повтарял съм ви това много често , но другата част която не съм акцентирал е че още тогава рашистотерориста обяви набиране на жени поради липса на въпросните доброволци .

В края на видеото :

преди 1 час, Flashback написа:

Забирането насила от улици, ресторанти и молове отдавна е ежедневие в изкуственото териториално образувание, наречено Украйна, по-известно като Бандеристан.

Ами пак не позна. Съвсем открито вагнеровците  събираха всякаква сволочь от затворите и от където намерят пушечно месо .

Когато и те свършиха в месорубката, съществуването на Вагнер стана под въпрос именно заради огромните загуби за които споменаваше и покойния вече, Пригожин.

Затова и се оттеглиха, а в момента рашисткото военно министерство пое функциите им .

Освен че както бе споменато , рашисткото командване въведоха всякакви ограницичтелни мерки да не могат младото пушечно месо да бяга зад граница. :) 

преди 14 минути, kosyo написа:

Силни думи - без покритие обаче . И се надявам да си добре с руския:

https://www.yaplakal.com/forum28/topic2660034.html

Пък после обяснявай за фейкове и провокации. Явно не ги чувате тия работи в Швеция а уж сте близо. Ако имаш желание - прочети и коментарите и виж там събери малко мислите си  - в края е най-важното че да не го пропуснеш. Отделно днес казаха че не снемат от отчет дори ако си в затвора.

P.S ако гражданството идва със задължение - това не важи ли и за украинците ? Просто питам че мисля тука малко завлече в грешна посока..

На тези видеа не виждам хора да се влачат и натикват насила в микробуси против тяхната воля. Правиш ли разликата!?

Докато такива сцени са ежедневие в Бандеристан. 

Виждам само една реч пред хора в завод с цел привличане на хора в армията, но никого насила не кара в окопите както прави пан Зеленски.

Значи пореден фейк от Косьо!

Същото и със затворниците, получиха предложение от Пригожин - който желае, се възползва. 

Защо Навални не го пратиха в някой окоп, ако твърдите, че затворниците са били накарани насила да се бият?!

Още едно цъфнало лале:

Ама колко дрона му пратиха - ще свършат скоро...

преди 4 минути, Flashback написа:

На тези видеа не виждам хора да се влачат и натикват насила в микробуси против тяхната воля. Правиш ли разликата!?

Виждам само една реч пред хора в завод с цел привличане на хора в армията, но никого насила не кара в окопите както прави пан Зеленски.

Същото и със затворниците, получиха предложение от Пригожин - който желае, се възползва. 

Защо Навални не го пратиха в някой окоп, ако твърдите, че затворниците са били накарани насила да се бият!

Аха и като го гледа колко процента чу са събрали и какво казаха за бройката? И пропусна нещо за гражданството. А за влаченето - търся ги в момента как го водеха в редичка последните емигранти от "становете"..

Някои съфорумци тук  са тъпи и упорити -сякаш вече  са бандеризирани казаците в Украйна...    Пък те не знаят и не разбрали, защото повечето от тях  са в Русия.   Мъка.

преди 3 минути, kosyo написа:

Аха и като го гледа колко процента чу са събрали и какво казаха за бройката? И пропусна нещо за гражданството. А за влаченето - търся ги в момента как го водеха в редичка последните емигранти от "становете"..

Какво за гражданството - ако си чужд гражданин и те е страх, че в някакъв бъдещ момент могат да ти изпратят призовка, си натискаш парцалите и не търсиш руско гражданство. Отлагаш този момент за след войната.

преди 5 часа, attj написа:

Няма никакъв реален смисъл - обаче не се отказват от малоумното бандеризиране на казаците в полза на НАТО     https://dnes.dir.bg/svyat/iznenadvashta-vizita-na-blinkan-v-kiev-kremal-komentira-sasht-plashtat-za-voyna-do-posledniya-ukrainets

Как малоумната вата, може да обърне новината която явно показва, че подкрепата за Украйна срещу агресора  продължава, в положителна за Русия ? Безценно. Но то да си путиноид и да нямаш психични отклонения не е опция.

преди 57 минути, bigiadri написа:

Screenshot2023-08-07201904.thumb.png.b9edac93d9ffe375e5073e1942e20e58.png

Да,  ама колата е pyZka. Извинявай, какво? Верно ли не е руска? И нямал нищо руско , освен промитото вещество в главата му, която представя за мозък 

преди 24 минути, Flashback написа:

Защо Навални не го пратиха в някой окоп, ако твърдите, че затворниците са били накарани насила да се бият?!

https://www.kommersant.ru/doc/6161855

https://www.rbc.ru/spb_sz/16/08/2023/64dc8cff9a7947250fdfa8e5

Сотрудники ГУ МВД России по Петербургу и Ленобласти в результате двухдневного рейда на Софийской овощебазе (юг города) выявили более сотни мигрантов с российскими паспортами и «практически всех» доставили в районный военкомат для постановки на воинский учет. Об этом сообщает пресс-служба ведомства.

"Практически всички ги записали" във военното окръжие:) Ей ама не ги ли хвашате тия новини при вас там.. И сега само да чуя че не ги пращат на фронта че знаеш какво ще те питам веднага нали?

Ама готин фейк се получи,а? BTW - при израелците има яко раздвижване - щели да си говорят по телефона, щели да се виждат - абе .... не му върви на многоходовочкия с евреите :) Не ги обичат тия работи дето ги говори другаря Пу и това си е...

Косьо, самият факт, че границите на Русия са отворени и мъжете могат да напускат Русия, без да им се налага да плащат подкуп между 5000-10 000 долара, означава че Русия няма никакъв проблем с мобилизацията и персонала. И тези мъже, които избягаха по време на първата частична мобилизация, 80% от тях се върнаха в Русия след няколко месеца.

Когато Путин започне да държи всички мъже като заложници както прави кокаиновият клоун вече 18 месеца и когато масово започнат да се разпространяват видеа с насилствена мобилизация от Русия, тогава ще имаш поводи за радост и перемога.

преди 2 часа, Киро Н. написа:

Косенце една снимка и трябва да млъкнете за 3 дни

СПОНСОРА е на ясно

Следващата партида да се готви

IMG_20230906_193635_845.jpg

Благодаря за снимката искрено, простите тролчета на най-ниското ниво хич не се усещате, че автоматично се разкривате какви сте, когато вкупом вадите едни и същи опорки. Гробове, та гробове, ама няма да има повишение за такива некадърници като вас, които могат да лъжат само бабите у фейса :) 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Благодаря за снимката искрено, простите тролчета на най-ниското ниво хич не се усещате, че автоматично се разкривате какви сте, когато вкупом вадите едни и същи опорки. Гробове, та гробове, ама няма да има повишение за такива некадърници като вас, които могат да лъжат само бабите у фейса :) 

А вие не се разкривате какви сте след като искате тази война да продължи до последния украинец и докато цялата територия на Украйна не се превърне в едно огромно гробище. 

Само от това се подразбира, че въобще не ви пука за бедните украинци, които нямат 5000 долара в джоба, за да избегнат моГилизацията.

току-що, Flashback написа:

Косьо, самият факт, че границите на Русия са отворени и мъжете могат да напускат Русия, без да им се налага да плащат подкуп между 5000-10 000 долара, означава че Русия няма никакъв проблем с мобилизацията и персонала. И тези мъже, които избягаха по време на първата частична мобилизация, 80% от тях се върнаха в Русия след няколко месеца.

Когато Путин започне да държи всички мъже като заложници както прави кокаиновият клоун вече 18 месеца, тогава ще имаш поводи за радост и перемога.

От един "фейк" на друг ли ще бягаме сега. Както ти казах тия новини явно не стигат до тебе и май фейка не се ти се получи.. Пиши си там за това колко е зле на запад и остави аз да ти обясня колко е зле на изток..

И за това връщане - абе ти това видео от завода не го ли слуша въобще? Пак не каза сега за тия задължения значи като гражданин - само за едните ли важат или за всички. Не ги обичам аз тия работи. Пък ти перемогата я остави на мене - не е тук твоята сила... Ще го питам аз шведа колко му е лошо там...

Малко предистория на видеото от вчера - склада бил за ракети за хеликоптери

Ако на някой му трябва волфрам в големи количества - това е мястото

преди 30 минути, Flashback написа:

Когато Путин започне да държи всички мъже като заложници както прави кокаиновият клоун вече 18 месеца и когато масово започнат да се разпространяват видеа с насилствена мобилизация от Русия, тогава ще имаш поводи за радост и перемога.

ШегоУбиец!

преди 12 минути, kosyo написа:

От един "фейк" на друг ли ще бягаме сега. Както ти казах тия новини явно не стигат до тебе и май фейка не се ти се получи.. Пиши си там за това колко е зле на запад и остави аз да ти обясня колко е зле на изток..

И за това връщане - абе ти това видео от завода не го ли слуша въобще? Пак не каза сега за тия задължения значи като гражданин - само за едните ли важат или за всички. Не ги обичам аз тия работи. Пък ти перемогата я остави на мене - не е тук твоята сила... Ще го питам аз шведа колко му е лошо там...

Тези "новини" сиреч фейкове достигат до мен, благодарение на теб!

А ти за пореден път се опетла като пате в кълчища и не можа нищо да докажеш!

Пак те питам - Путин затворил ли е границите и държи ли цялото мъжко население като заложник вече 18 месеца?!

И знам, че пак няма да получа отговор, а поредната безсмислена лакърдия, затова ще те оставя да си водиш монолози, защото се отегчих да ми повтаряш едни и същи фейкове по сто пъти!

Тая Мста-С след удара се помисли за хеликоптер:

Жалко че не направи "джага-джага"

преди 1 минута, Flashback написа:

Путин затворил ли е границите и държи ли цялото мъжко население като заложник вече 18 месеца?!

Не знам дали е затворил или не, какво знчение има? Примерно съботата двама тарикати с тассихски пасат ядоха яко тревата! как са избягали, не ме интересува! А пък ако си плащат, защо да не ходят дето си поискат?

току-що, NewRedDragon написа:

Не знам дали е затворил или не, какво значение има?

Е, след като няма никакво значение пан Зеленски що не отвори границите за тези мъже, които нямат 5000 долара в джоба и които не желаят да бъдат насилствено мобилизирани и в последствие моГилизирани?!

А той не само не го прави, но сега иска да му върнат и всички бегълци от Европа. 

Вие наистина ли не разбирате, че само тези факти показват колко тежко е положението с пушечното месо в Украйна?

преди 5 минути, Flashback написа:

Тези "новини" сиреч фейкове достигат до мен, благодарение на теб!

А ти за пореден път се опетла като пате в кълчища и не можа нищо да докажеш!

Пак те питам - Путин затворил ли е границите и държи ли цялото мъжко население като заложник вече 18 месеца?!

И знам, че пак няма да получа отговор, а поредната безсмислена лакърдия, затова ще те оставя да си водиш монолози, защото се отегчих да ми повтаряш едни и същи фейкове по сто пъти!

Значи първо нямало такива неща - само украинците ги правили , сега вече май имало ( благодарение на мен), после не били затворени границите ама не те пускат ако имаш работа с военните(с бележка беше и само за някакаъв срок), но пък за не помня за колко пари украинците можели да се измъкнат..Я си събери мислите в едно ясно изречение..А да и според твойта групичка - има много украинци избягали в Европа дори и тук дето при "затворил ли е границите и държи ли цялото мъжко население като заложник вече 18 месеца?" Зеленски не знам как става , но съм убеден че ти ги знаеш тия работи.. Ама виж какъв хубав напредък имаме с тебе - винаги може да научиш нещо от мен . Че последно каква ти е тезата - ама моля те прочети това по-горе че усещам че няма да ти хареса :).

преди 1 минута, Flashback написа:

пан Зеленски що не отвори границите за тези мъже, които нямат 5000 долара в джоба

Защото не трябва. Малко са 5к$! 

ПС: Тука има доста мъже, които не се бият на фронта, но дават по толкова на ден за други неща, нали? Войната струва пари, но пък и без война от къде пари?

преди 7 минути, Flashback написа:

Е, след като няма никакво значение пан Зеленски що не отвори границите за тези мъже, които нямат 5000 долара в джоба и които не желаят да бъдат насилствено мобилизирани и в последствие моГилизирани?!

А той не само не го прави, но сега иска да му върнат и всички бегълци от Европа. 

Вие наистина ли не разбирате, че само тези факти показват колко тежко е положението с пушечното месо в Украйна?

Бе не знам от къде са тия  5000 долара пък в същото време били затворени ... Само да ти кажа че тука едни си дръпнаха украинския екип-и имат доста по-висок стандарт от нашия в големите градове. Така че тия 5000 няма да са им проблем поне там дето бачкат. Ама не знам как така минаха границата при тия затворени врати... Абе ще измислиш нещо - знам че още работят от тук и по спомени не са малко..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.