Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косьо, в главата ти е тотална каша, пишеш несвързано и си ги насосваш едно към гьотере!

Води си монолозите, аз повече нямам нерви да се занимавам с твоите диагнози, в крайна сметка не съм психиатър!

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

Защото не трябва. Малко са 5к$! 

ПС: Тука има доста мъже, които не се бият на фронта, но дават по толкова на ден за други неща, нали? Войната струва пари, но пък и без война от къде пари?

Моите бесарабски българи, които живеят у нас, са платили 8 000 долара. Първо дойде жената с двете деца, мъжът два месеца след тях, докато си уреди бягството. Тарифата за подкуп варира между 5000-10000 долара според моите хора.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Flashback написа:

Косьо, в главата ти е тотална каша, пишеш несвързано и си ги насосваш едно към гьотере!

Води си монолозите, аз повече нямам нерви да се занимавам с твоите диагнози, в крайна сметка не съм психиатър!

Моите бесарабски българи, които живеят у нас, са платили 8 000 долара. Първо дойде жената с двете деца, мъжът два месеца след тях, докато си уреди бягството. Тарифата за подкуп варира между 5000-10000 долара според моите хора.

Е май се объркахме , а? Не можа ли да си събреш мислите да го измислиш, а? Много си зле да ти кажа ама то не очаквам много от вашата групичка. Както виждаш страшно забавление е с вас.. Пълен леш - пълен..

преди 3 минути, Flashback написа:

Tи колко взе? Имат дават - но, като се смени и в бг правителсството, ще трябва да се върнат в Украйна и....ма дронта - трябва фа се бият расснаци. За сега вноса на негри към Ъкрайна не се предвижда!

преди 7 минути, Flashback написа:

Косето си търси дружка.

Някой, който да му обръща внимание.

:)

преди 4 минути, M.Николов написа:

Косето си търси дружка.

Е те шведите може да са го обучили :) Знаеш ли как ме сърби да го питам кога са го взели,а? И  само доброто ми възпитание ме спира 🤐

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Tи колко взе? Имат дават - но, като се смени и в бг правителсството, ще трябва да се върнат в Украйна и....ма дронта - трябва фа се бият расснаци. За сега вноса на негри към Ъкрайна не се предвижда!

Кое колко съм взел?

Това семейство живее повече от 1 година в мой празен апартамент в София, без наем, а първите месеци плащах и всички битови сметки, докато намеря работа на мъжа. 

преди 10 минути, M.Николов написа:

Косето си търси дружка.

Някой, който да му обръща внимание.

Забелязах, но отново няма да му се отвори парашута!

Аман с неговите лични драми!

преди 1 минута, kosyo написа:

Е те шведите може да са го обучили :) Знаеш ли как ме сърби да го питам кога са го взели,а? И  само доброто ми възпитание ме спира 🤐

Труден противник, а?

току-що, M.Николов написа:

Труден противник, а?

Пълен провал..

преди 1 минута, Flashback написа:

Това семейство живее повече от 1 година в мои празен апартамент в София, без наем, а първите месеци плащах и всички битови сметки, докато намеря работа на мъжа. 

Сега някой от тоталните дебили в темата ще те пита защо мразиш украинците.

преди 1 минута, kosyo написа:

Пълен провал..

Гроздето е кисело! :D

току-що, Flashback написа:

Гроздето е кисело! :D

И тотално невежо - освен ако не го обясни този парадокс, де все може да ти хрумне нещо.. Изложи се много да ти кажа ако не си се усетил

току-що, M.Николов написа:

Не ми изглежда така.

Дори напротив.

Това да цитира всеки го може. Човек сигурно чета и слушам повече руска пропаганда от вас.. До сега не съм видял някой да ме бие на това, лошо няма нека някой да се опита ама то става с доста време .Примерно преди1 час търсех инфо  за едни радио модули . Познай как на 5-ти резултат ми ги предложиха от разглабянето на C-300. Прави сметка google как ме познава и какво време прекарвам в това.

Косе, нещо изоставаш с новините.

Дори президента им Зеленски призна за шашмите във военните им окръжия.

Онзи военен дето го съдиха в Одеса забрави ли го?

току-що, kosyo написа:

И тотално невежо - освен ако не го обясни този парадокс, де все може да ти хрумне нещо.. Изложи се много да ти кажа ако не си се усетил

Честно казано, единствения парадокс са твоите врътки, бъдинце...

Толкова безсмислици скоро не бе писал....

Дай клип 50+ по-добре...

Там ти ей силата....

Е, и в спомени от преди 30+ години....

Тоа път яко се оплете, бъди, ма мноо яко...

преди 15 минути, kosyo написа:

Това да цитира всеки го може. Човек сигурно чета и слушам повече руска пропаганда от вас.. До сега не съм видял някой да ме бие на това, лошо няма нека някой да се опита ама то става с доста време .Примерно преди1 час търсех инфо  за едни радио модули . Познай как на 5-ти резултат ми ги предложиха от разглабянето на C-300. Прави сметка google как ме познава и какво време прекарвам в това.

Просто на някои им трябва повече време за да схванат нещо, което другите схващат значително по-бързо.

За това не съди по отделеното време.

.

Още някой да желае да обясни парадокса, така де колко съм зле? Гора от ръце :)

Брей, верно американците спряха да помагат на Украйна. Айде ватници, сбирайте се да викате УРАААААА :laughing4:

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3516840/biden-administration-announces-additional-security-assistance-for-ukraine/

https://www.youtube.com/watch?v=gB_qS69bmzQ

преди 4 минути, insec написа:

Брей, верно американците спряха да помагат на Украйна. Айде

помагат как да не  помагат

The capabilities in this package, valued at up to $175 million, include:

това знаеш ли колко е 

10 джипки

или 1/6   от самолет  ф16 блог 70 чертеж 

преди 1 час, Flashback написа:

Само от това се подразбира, че въобще не ви пука за бедните украинци, които нямат 5000 долара в джоба, за да избегнат моГилизацията.

На теб ти пука обаче, нали ? Ех, какви парадокси, тези които подкрепят убийците на "хохлите", най-много ги е грижа за здравето им :giggle1:

преди 11 минути, insec написа:

Брей, верно американците спряха да помагат на Украйна. Айде ватници, сбирайте се да викате УРАААААА :laughing4:

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3516840/biden-administration-announces-additional-security-assistance-for-ukraine/

Това е последно. Този път наистина :giggle1:

Зимата пак ще е за последно. И пролетта така. 

на 26.07.2023 г. в 15:51, glen написа:

Този последен дар на военна помощ сега оказва пряко въздействие върху способността на Съединените щати да се защитават САМИ.

Сякаш някой в правителството умишлено прави неща със страната, за да ги направи уязвими за нашествие!

преди 4 минути, N1K17Y написа:

На теб ти пука обаче, нали ? Ех, какви парадокси, тези които подкрепят убийците на "хохлите", най-много ги е грижа за здравето им :giggle1:

Аз моето мнение съм го казвал, че тази касапница трябваше да приключила още през март, когато имаше преговори в Истанбул и когато мирът беше много вероятен, но САЩ и UK не позволиха на Зеленски да спре войната.

А твоето мнение е ясно - войната да продължи до последния украинец!

И сигурно затова ти е толкова смешно, защото шансовете да дочакаш този резултат наистина са огромни, драги ми Смехурко!

преди 1 минута, Flashback написа:

Аз моето мнение съм го казвал, че тази касапница трябваше да приключила още през март, когато имаше преговори в Истанбул и когато мирът беше много вероятен, но САЩ и UK не позволиха на Зеленски да спре войната.

И сигурно затова ти е толкова смешно, защото шансовете да дочакаш този резултат наистина са огромни, драги ми Смехурко!

Путьото да се изтегли от Украйна и касапницата ще приключи. Защо на никой миролюбив орк не му харесва тази идея, а искате да си запазите откраднатото ? 

преди 2 минути, Flashback написа:

Значи ще се съоброзавяш със USA и UK! Toчка! Няма мие, няма преговори - има пари! САЩ имат повече. рассия ще бъде унищожена - дали от Укракна или от някой друг (защо не и бг) все едно! Всеки убит расснак/чка (над 25 години) е файда. По малките рассначки, са добре дошли - работа има за тях

преди 28 минути, kosyo написа:

Още някой да желае да обясни парадокса, така де колко съм зле? Гора от ръце :)

За съжаление, никой нимой на сила ти обясни кото и да е, блъди бъди....

Щом сам не си в състояние да разбереш кое е всъщност парадокса и че въпросите, които задаваш всъщност посочват и отговора...

Не стаа на сила...

Ма... па важнуту йе, че си верваш....

Тъй де, нъл така...

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Защо на никой миролюбив орк не му харесва тази идея, а искате да си запазите откраднатото ? 

Орките под "мир" разбират да си им подчинен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.