Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 26 минути, Joss Bomon написа:

За прасето как да е..., всички го знаят като форумния идиот и изтривалка, но на Радул ваксините се отразиха неочаквано зле... Мъъка, мъка...

И сега бърза даже да си слага пролетния бустер. Те ваксините до това водят - неистово желание да си слагаш бустери и да си неадекватен и неориентиран към истината за войната - Русия-Украйна (САЩ).

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, Coco1 написа:

Нищо за два месеца си счупил рекордите по копипейст на тъпотии от нета. 

Русоробите нямате равни на себе си. 

Баф мааму, жива да не бЕх, "кокито" обвинява друг в копипейст на тъпотии?

Е, тук вече яко ме развесели, благодаря ти най-искрено за което!

Go ahead dude, make my day!

току-що, andiay написа:

Баф мааму, жива да не бЕх, "кокито" обвинява друг в копипейст на тъпотии?

Е, тук вече яко ме развесели, благодаря ти най-искрено за което!

24/7 стоене зад компа всичко те развеселява, русоробе. Брау МатросоФ

преди 23 минути, Joss Bomon написа:

Пак неадекватен - сравнява 32 на 100 000 за 1 година с 1 на всеки половин час... Не се хаби, нямаш адекватно сравнение!

Поне се позовава на руски източник, а ти на български сайт, който се позовава на" Ю Ес Ей Тъдей", обаче без да даде линк към него, да видим аджеба той на каква информация се позовава. И само като зачетеш статията, как в САЩ има повече оръжия сред населението отколкото хора, става ясно че някой се е упражнявал в час по свободни съчинения. Нито един линк към каквото и да е щатско- медия, институция или каквото и да е там.

преди 59 минути, ivottoshev написа:

Линка е сгрешен.

Виж как знаеш. Във времена, в които пропагандната машина и от двете страни бълва всекидневно тонове лъжи, аз да повярвам че абсолютно всеки арест в Русия е заради "протести против Путин", само защото някой си така бил казал - е няма как да стане. 

https://www.themoscowtimes.com/2022/04/02/more-than-200-detained-in-ukraine-protests-across-russia-a77186

Правилният. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Кво става в Русия викаш? Ми терор, кво да става. Там кога е ставало нещо друго? Убийства на опозиционери и арести на протестиращи.

преди 58 минути, Joss Bomon написа:

Когато някой ще се "ужасява", да бъде също толкова "ужасен" и от убитите 2-ма само през изминалия един час и от следващите двама след един час... 

Убитите са си убити, но само тези в Украйна са от значение, ясно! Кьорав ли си за лицемерието или защото ти самия си такъв, не го виждаш ?!

И престъпността в САЩ ме ужасява. И сега ? Написали ли са ти скрипта след, "ами американците", да видим какво ще отговориш или напълно очаквано, ще го игнорираш и след малко пак ще повториш "ами американците" ? 

преди 6 минути, Coco1 написа:

24/7 стоене зад компа всичко те развеселява, русоробе. Брау МатросоФ

преди 3 минути, Coco1 написа:

Жива ли си

Веч и аз не знам, жив-жива ли съм, или ...

Сега пък обвиняваш друг във висене 24/7 пред компа?

Ти?

Баф мааму, докато пишеш да не гледаш в огледалото, бре?

Пети ред ти пиша, на колко поста ще ги разделиш, за да отговориш, че то ти требе време явно да прочетеш?

Упс, шести ред, само да прочетеш, да осмислиш какво четеш, тъй вече е свръх силите ти.

преди 19 минути, andiay написа:

Веч и аз не знам, жив-жива ли съм, или ...

Сега пък обвиняваш друг във висене 24/7 пред компа?

Ти?

Баф мааму, докато пишеш да не гледаш в огледалото, бре?

Пети ред ти пиша, на колко поста ще ги разделиш, за да отговориш, че то ти требе време явно да прочетеш?

Упс, шести ред, само да прочетеш, да осмислиш какво четеш, тъй вече е свръх силите ти.

Сам си пишеш сам си отговаряш.  И сам русороба е русороб под родопското одеяло

Както винаги...
... те учат да се крият зад гърба на цивилни (жени и деца) - предполагам, че това преподават във военните академии в... попълнете празните места. Това са хора, които са "герои" на западните медии.

преди 44 минути, andiay написа:

Баф мааму, жива да не бЕх

Кога викаш служи в казармата ?

Не съм изненадан де. Откакто Димо руснака заговори на руски да му чуем българския акцент...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Пак неадекватен - сравнява 32 на 100 000 за 1 година с 1 на всеки половин час... Не се хаби, нямаш адекватно сравнение!

Няма ли да продължиш? 32 на 100 000. В страна с население околко 145 000 000 какво получаваме?

преди 24 минути, N1K17Y написа:

И престъпността в САЩ ме ужасява. И сега ?

Къде видя скриптове? Коментирал съм лицемерието на Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен. И сега?! Бихте ли негрите - бихте ги.

току-що, parmobil написа:

какво получаваме?

Казах ти да не се хабиш - както и да го въртиш сметките ти няма да излязат, поне се запри!

Разчистване на базата на нацисткия батальон "Азов"!
На всички бойци, участващи в специалната операция в Украйна, нисък поклон, грижете се за себе си, семейството си, родината ви има нужда от вас, Русия напред !

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Къде видя скриптове? Коментирал съм лицемерието на Шарл Мишел и Урсула фон дер Лайен. И сега?! Бихте ли негрите - бихте ги.

Казах ти да не се хабиш - както и да го въртиш сметките ти няма да излязат, поне се запри!

Защо да се запра? В най-голямата милициоинерщина хората си го казват:

""В конце 1950-х — начале 1960-х годов уровень убийств оставался практически неизменным, хотя тогда он был уже выше, чем в большинстве европейских стран, и почти таким же, как в США."

Подчертавам, в страна с неразрешено лично оръжие

преди 2 минути, parmobil написа:

Подчертавам, в страна с неразрешено лично оръжие

Няма разлика дали е разрешено или не е разрешено оръжието.

Напротив, по добре е да е разрешено оръжието.

Президента Зеленски обеща след войната оръжието да е разрешено.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Кога викаш служи в казармата ?

Не съм изненадан де. Откакто Димо руснака заговори на руски да му чуем българския акцент...

Асланчик, не се напъвай дорогой, да не пуснеш бомбите къдет не требе.

Служил съм когато е трябвало, ако на туй му са викаше казарма, ама и за твоята не съм съжалявал.

Явно не гледаш и слушаш нищо друго, освен клипчета за войната, затова и не схващаш защо съм писал "Жива да не бях".

Ма туй не ме учудва, като ти чете човек постовете и то си е ясно, че живият живот въобще не ти е приоритет.

Бегай за бомбардировката.

И да не забрайш памперса, ей!

преди 9 минути, glen написа:

Разчистване на базата на нацисткия батальон "Азов"!
На всички бойци, участващи в специалната операция в Украйна, нисък поклон, грижете се за себе си, семейството си, родината ви има нужда от вас, Русия напред !

Скоро няма да има за кого да се грижат "бойците". "АЗОВ" го има и ще го има! Тази война ще свърщи в москава и тогава ще видиш какво е "АЗОВ"

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

И сега... просто ставаш за смях :giggle1:

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

И над 300 в масов гроб. Не го видя ли, кво стана?

И защо пак тръгнахме с: "А вие защо биете негрите." Какъв паралел има уличната престъпност в САЩ, с военните престъпления на руската армия в Украйна? Малко адекватност поне бе... Сега може да почнеш и с Либия, Хирошима... и ако успееш да обясниш, как това оправдава клането в Буча- цена нямаш!

А, ти, защо бягаш като дявол от тамян от паралели? Общото е еднаквия начин на действие на двете империи. Като засега, Путин не може да догони янките именно с тези примери, които не ти се иска да се дават- либия, Хирошима, а аз бих прибавила Ирак, който в по- новото ни време, беше върха на наглостта американска. Та, малко адекватност ти трябва на теб, за да схванеш, че Путин и Памперса са двете страни на една монета. И личните им имена нямат никакво значение- политиката на двете империи е една и съща. Просто Русия се беше спотаила 20 години, след като разбра, че со кротце няма да я отразят и като стана готова за кютека, реагира по вече очертания от САЩ начин.

Пък вие, подложките, мразете "врага" щото обичате новия Биг Брадър, колкото си искате. Нямате никакво значение за атовете. Освен да използват заслепението ви, че да ни направят всички пушечно месо.

ПП. Всъщност, ако не схванеш, че анализа и заключението на дадено събитие, не означават подкрепа и оправдаване,  все така ще скачаш и отчиташ като враг, всеки опонент.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.