Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 17 минути, NewRedDragon написа:

Няма по справедлива система от тази, която може да ликвидира руснаците, като племе и територия

Не е важно, дали ще има държава Украйна - важното е да няма държава русия

Няколко от онези 6000 ядрени глави на руснаците са достатъчни за унищожаване не само  на САЩ и янките знаят и не забравят това. Затова се занимават избирателно с бандеровска Украйна.    

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, vpvelev написа:

Много е зле за тия, които не познават и не се учат от историята. А тя показва, че помагачите, натегачите и гъзолизците първи ги отсвирват.

Ти да не си мислиш, че ще си много добре като дойде новия ред? Защо говориш и пишеш неща, които и ти не вярваш че ще се случат?

То е ясно, че ги пишеш, за да дразниш другите, ама гледай и да не си повярваш, че е истина.

Какъв нов ред, бе? Няма нов ред - реда е определен. Аз съм ще съм си добре винаги

преди 1 минута, jhoro написа:

Хунтата в Кремъл са висша форма изверги! Трябва отделна катгория за тях!

Не е само хунтата в Кремъл, цялата им армия са гнусни изроди - където сер@т там и спят (факт), избиват невъоръжени цивилни (факт), възрастни хора (факт), пациенти в болници (факт), вече се откриват и масови гробове на изнасилени малолетни момичета (факт), обират магазини (факт), унищожават болници, жилищни сгради и културни центрове (факт). За един месец "специална операция" списъка от престъпления на тия извратеняци стана, като за година безмилостен терор.

преди 2 минути, attj написа:

Няколко от онези 6000 ядрени глави на руснаците са достатъчни за унищожаване не само  на САЩ и янките знаят и не забравят това. Затова се занимават избирателно с бандеровска Украйна.    

И ние имаме ядредни глави. а "руснаците"....не е сигурно колко време и какво ще имат

:offtopic_s:

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

А за ЕС не ми пука

Бре знам те аз за какво ти пука... и ще ти помогна, щот' съм пич.

Недей да ходиш до Мръвката, там е скъпо за теб, "господин Кайен". Иди до Фантастикото. Там има кашкавалени барчета на тънкана:

Отваряне на снимката

Можеш да вземеш пет-шест и да си ги ядеш в таксито докато чакаш да изскочи някой по-изгоден адрес.

Не ми благодари, Комплексарчо. Важното е да сме хора и да си помагаме  :cool:

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Аз съм ще съм си добре винаги

Добре де. Щом казваш... Що се нервиш?

току-що, NewRedDragon написа:

Какъв нов ред, бе? Няма нов ред - реда е определен. Аз съм ще съм си добре винаги

Мда, стига да има слънчице, все ще си добре, а като се скрие заспиваш.

Всеки божи ден е начало на нов ред и край на стария такъв.

Но еволюцията е спряла преди да осъзнаеш това.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

:offtopic_s:

Бре знам те аз за какво ти пука... и ще ти помогна, щот' съм пич.

Недей да ходиш до Мръвката, там е скъпо за теб, "господин Кайен". Иди до Фантастикото. Там има кашкавалени барчета на тънкана:

Отваряне на снимката

Можеш да вземеш пет-шест и да си ги ядеш в таксито докато чакаш да изскочи някой по-изгоден адрес.

Не ми благодари, Комплексарчо. Важното е да сме хора и да си помагаме  :cool:

Нямаме тук фантастико. А Кайена замина за Румъния. Идва една Q5-ца от Албания. И тя ще замине за Румъния след месец-два

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Нямаме тук фантастико.

Баси, вчера бях в Студентски. Беха си цели две, кога успяха да ги гътнат? 

Тоя Путин си е е*бал ма*ата. Не му стигнаха сите болници, детски градини и училища у Украйна, и почнА и магазини в Софето да бомбандира. Тц,тц,тц...

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Нямаме тук фантастико. А Кайена замина за Румъния. Идва една Q5-ца от Албания. И тя ще замине за Румъния след месец-два

Добре, че нямаш истински богати познати, защото с тоз манталитет щеше да се самоубиеш.

Q5 от Албания купуват само прошльовците, ма то от къде да знаеш.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Баси, вчера бях в Студентски. Беха си цели две, кога успяха да ги гътнат? 

Тоя Путин си е е*бал ма*ата. Не му стигнаха сите болници, детски градини и училища у Украйна, и почнА и магазини в Софето да бомбандира. Тц,тц,тц...

Не живея в София. На 300 м от брега на морето живея. В София има едно малко 55-60 кв апартаментче, дето го давам под наем по принцип

Ето по какъв хитър начин протестират във фашистка русия!

Screenshot_1.thumb.png.4b5e0b8aaf03621b41c85477216b2aab.png

Иначе глоби, затвор, а може и да последват съдбата на Литвиненко, Немцов, Политковская. Това са само известните, а колко още има? Най-интересното за смъртта на Политковская, е че убита, защото е разкрила взривовете в блоковете, в които живеят руски военни, че са дело на самите руzzнаци. Литвиненко е трябвало да дава показания в испански съд по същите разкрития, но малшанс...

Орките не се спират пред нищо. Там настъпи отново крепостничеството. 

Screenshot_2.png.5d4e8c1b449c1a7181d44d3034ed265c.png

Цитат

«Мы теперь будем их всех е***ь». Что происходит в российских элитах через месяц после начала войны

Санкции и пропаганда сплотили вокруг Путина даже тех, кто был против вторжения в Украину

ИЗТОЧНИК

преди 21 минути, insec написа:

Не е само хунтата в Кремъл, цялата им армия са гнусни изроди - където сер@т там и спят (факт), избиват невъоръжени цивилни (факт), възрастни хора (факт), пациенти в болници (факт), вече се откриват и масови гробове на изнасилени малолетни момичета (факт), обират магазини (факт), унищожават болници, жилищни сгради и културни центрове (факт). За един месец "специална операция" списъка от престъпления на тия извратеняци стана, като за година безмилостен терор.

Дишай, че ще пукнеш жила! То, бива кълване на голи куки, ама от пълнолетен човек и без ментални увреди, не бива. Забрави да наблегнеш на канибализЪма- Путин гладни ги праща, че да намират месо "на терен".KC9uW.gif.35beb93866800331d7d3c0f33d9bf5bd.gifdefault_fishing3.gif.08736a56dcf68ff34290ab16887d6819.gif

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Русия и братята славяни, братята християни.

Ето партньорите на Русия. Славяните от Турция и славяните от Иран.

Да. Няма ги само и другите славяни от Китай, Индия и Бразилия. 😆

преди 14 минути, БаалБек написа:

най-интересното за смъртта на Политковская

Тя е убита ТОЧНО на рождения ден на Путин. Един вид подарък от неговите убийци за неговите специални операции!

преди 6 минути, БаалБек написа:

Орките не се спират пред нищо. Там настъпи отново крепостничеството.

във него и ще си гният - презрението от цивилизования свят, което получиха немците заради нацистите, ще бъде детска песничка спрямо участта, която предстои на орките.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Да. Няма ги само и другите славяни от Китай, Индия и Бразилия. 😆

И какво ви бърка, вас с Аспектчето, тоя интернационализъм? Да питам ли пак за негрите? Защо ли все сте възмутени, когато руснаците вървят по стъпките на янките и правят същото като тях? И вие ли, като Дракончето, сте убедени, дето целият свят трябва да е подчинен на чичо Сам?

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'BRT 2'

преди 2 минути, absurt написа:

Защо ли все сте възмутени, когато руснаците вървят по стъпките на янките и правят същото като тях

От тая яхния дет я консумираш всеки ден са ти се насълзили очите

преди 4 минути, absurt написа:

И какво ви бърка, вас с Аспектчето, тоя интернационализъм? Да питам ли пак за негрите? Защо ли все сте възмутени, когато руснаците вървят по стъпките на янките и правят същото като тях? И вие ли, като Дракончето, сте убедени, дето целият свят трябва да е подчинен на чичо Сам?

Ние негри никога не сме убивали, без причина! Да има някоя друга жертва от Афроамерикански произход, но това са престпници. Не отричам, че има косвени жертви, но целта винаги оправдава средствата

И да - целия сваят трябва да бъде подчинен на Чичо Сам. А той ще реши, на кого, какви права ще даде. Важното е, че най после има възможност да се ликвидира русия - и то законно

преди 2 минути, absurt написа:

Да ти кажа, ако беше попитала няколко пъти за негрите, въпросите ти щяха да бъдат по- малко глупави. САЩ никога не са вървяли срещу своите! МОгат да въртят всякакви далавери с всеки, могат да воюват с който им падне, но никога срещу британци, канадци, австралийци или западна Европа. Защото най- голямото нещастие е да си мразен от брата си. Да нямаш един свой.  В момента освен сърбите евентуално, всички останали славяни, мразят руснаците в червата. Преди тази идиотска война, само поляците ги мразеха толкова много. Сега заслужиха презрението на всички.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.