Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://youtu.be/xXP8vvJDjAo?t=767

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, andiay написа:

Не, не съм доказал...

И като не си, що внушаваш и повтаряш една и съща лъжа хиляди пъти ?

Не ми отговаряй, въпросът е реторичен.

преди 8 часа, Филипов написа:

Дори и поляците се усетиха че тези ще завлекат към дъното целия свят.

Стига си лъгал, не ти отива на годините. Интелигентен човек си и много добре знаеш, че Полша продължава да помага на Украйна.

Целия свят се отврати от вас и от скапаната ви Русия. Само вие не можете да се погледнете в огледалото и да разберете колко сте отвратителни.

Как може да викате за масови убийци и изнасилвачи на деца а ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен.

Реджепчо ръмжиш и ръсиш тъпотии. Както винаги.

Имаш предвид целия интернет  впрегнаха да полива с мърсотия РФ за жълти стотинки.

Да обаче година след началото на събитията се казаха някой неща за Минск и извадиха видеото как Зеля се хили като ряпа на пресконференцията.  Иди обяснява че руснаците били  непровокирани.

Free..

Ето ти кадър от завода - никога не е спирал, работеше на 3 смени за първо за Китай, Малайзия после за Египет - те се отказаха, сега за Северна Корея и Иран.

Искам да ми напишеш кой завод за нещо работи в Украйна - нали са много яки и имат цялата помощ от Запад ? Освен това са силно демократични и предприемчиви - защо едни патрони не си правят ?

Ние им продаваме - какво е станало с тая велика Украйна ?

ПП

Викайте Слава на Бандера и т.н. и чакайте Михаля

IMG_20230929_063937_467.jpg

Добро утро, севернокорейци!

Мадяр ви е подготвил видео от някаква злощастна руZка атака:

https://t.me/robert_magyar/648

Обичам миризмата на напалм рано сутрин.

Някакви танкове успешно денацифицират последните останали дронове:

Някаква подстанция в Курса област била нападната, -1 град и по случая нямат ток 5 селища. Ако не ги оправят скоро и съветска власт няма да имат :)

И някъв грозен слух върви за самосвален самолет край Токмак:

преди 11 часа, чичо Сашо написа:

Та така де! 

Поредния пубертет, умрял от злоба по Русия "към едни убийци,изнасилвачи и мародери ,каквито са руските ИЗРОДИ  е пък ... ,айде да спирам щото много ВНИМАНИЕ ти обърнах."

Роден уж Рожден ден  29.07.1952 държащ се точно като пубер, но иска да мине за голям, човек само че нито език нито държание за такава възраст. Един на 71 години - господи боже дето поства също като "посерков от мойсейково" смешни картинки:

ezgif-4-33daa6b449.jpg.89d8b127b65ee040c6349ab2ad73bde2.jpgezgif-4-e68da501c7.jpg.eac138c8440b62fbc39e322b0659c148.jpg

Естествено това приляга на "посерков от мойсейково" само той поства такива глупости,за него е ясно че е пубер но ето че се намери и един пубертет на 71г, ХАХАХАХАХАХА!

Просто илюстрация на български ватенки ,които са проводници на руската пропаганда  .Сега и теб ще илюстрирам  ,най-достоверно!

Screenshot2023-09-29070609.png.20d56ea0153c40fc1a52913147757a0f.png

преди 11 часа, Inana.. написа:

Браво !  Добър удар !  Оставям ти капитанската лента и излизам  :D

Дръжте фронта 

Как ще изоставиш фронта ,нали си  свиреп воин.  Ето те 

Screenshot2023-09-29071515.png.f355aee39da72bd4f78447f3eea8cc57.png

Косе

Ще ме умориш  от смях :)

Сега чакам оная кукувица да призове руския народ да напусне Курска област панически.

Free

Някой ме пита къде е Шойгу ... на пазар 

Всяко действие има противодействие - това не са ти чалмите по чехли .

Това на снимката е ползвано в Сирия срещу американска база. Определено става.

_1752_47.jpg.51dc3f82d914b49307900a3179397281.jpg

преди 7 часа, andiay написа:

Последно с теб коментирахме Турция, България, НАТО, ЕС....

Е, коментирахме е дооооста пресилено...

Аз съм казвал, че Русия ша нападне Украйна още по времето на Майдана...

Даже още нимоа открия задоволителен отговор що са забави толкоз време....

Имам своите хипотези, но не ме удовлетворяват...

За руските военни, ей ти една статия от източник, дето русофили не се допускат...

https://www.foreignaffairs.com/ukraine/russians-are-getting-better-learning

А има и много интересни коментари на украински военни от фронта из западната преса....

За зелените човечета нимоа кажа нищо, не съм следил в детайли....

Същото е и за самолета...

Може да е чиста пропаганда, а може и да е истина, която пропагандно е пресилена...

Но... всичко това са дребни детайли....

Истинската ударна официозна пропаганда е, че Русия носи цялата вина, че с нищо не е била провокирана, че Путин цели пресъздаване на СССР и т.н....

А това е чисто изопачаване на фактите и е пастта, който се увива около зрънцето истина, че Русия нападна Украйна...

Е, за теб това са глупости естествено, щот ти си вярващ....

Но... фактите потвърждават това...

Това е изводът ти ли?

От анализа?

Това се знае още от март миналата година...

Други неща са ценни в тоз анализ....

Дълъг е и леко скучноват, но е много ценен...

Единия от авторите -  Samuel Charap, както и самата РАНД Корпорейшън са с голяма тежест в американския политически живот....

Много често от там на практика се подават сигналите за предстоящата посока на американската външна и вътрешна политика....

Вината за нахлуването си е изцяло на Русия и това че е била провокирана е най-голямата глупост. Видиш ли била застрашена. Ама от какво дори и руснаците не можщгат да разберат, само българските русороби. 

Нищо не може да оправдае едно престъпление и вината си е изцяло на извършителя. И Хитлер е почнал с оправдание.

Това че ти ги "разбираш" не оправдава нищо. 

преди 10 минути, free... написа:

В същото време ракетите АТАСМС наистина могат да променят хода на войната.

Кое на брой вече оръжие е това, за което се казва същото? Да не говорим, че и самите САЩ нямат достатъчно запас от такива ракети.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Видиш ли била застрашена.

САЩ бяха ли застрашени от Корея, Виетнам, Либия, Ирак, Сърбия, Афганистан?

преди 3 минути, free... написа:

Всичко което се предоставило на Украйна е помогнало и резултатите го показват.

Да, и Блинкен каза така като посети гробището в Киев...

преди 6 минути, free... написа:

Всичко което се предоставило на Украйна е помогнало и резултатите го показват.

Трудно ми е да открия резултат  освен по гробищата из цяла Украйна.

преди 10 минути, free... написа:

За да напредва всеки ден и да си вращат територия , дали биха могли ако не им се даваха ракети и танкове?

Война се печели с унищожаване на противникова армия, а не с връщане на територии. Всички виждаме кой масово отива на олтара за жертвоприношение. Поне да го правеха за собствен интерес.....

Free

Давай давай - разкажи за паралелната реалност.  Косьовата :)

А да - ние продаваме един снаряд за 500$ 

Намери ми DJI за тия пари - Мавик 3 - като най масов

преди 53 минути, bigiadri написа:

Просто илюстрация

Което само доказва, че Сашо е на 1000% прав! Пубер с акъла на посерков от мойсейково  представяш се за мой набор. Алоо пуберче, ние с разни снимчици не си служим, а можем да приказваме и хапем именно с думи! Или си въобразяваш с акъла си беден, както и всички от твоята дружинка, че предизвиквате кой знае какъв ефект с тия картинки ли? Толкова ви е мозъка. Или като поствате смееща се емотка под нашите коментари се разплаквам от мъка. Жалка история сте момчета...много жалка! Фанатици и неграмотници от които не става нищо....Хайде, че както казваш прекалено внимание ти обърнах! :giggle1:

преди 22 минути, maxthon написа:

Трудно ми е да открия резултат  освен по гробищата из цяла Украйна.

Война се печели с унищожаване на противникова армия, а не с връщане на територии. Всички виждаме кой масово отива на олтара за жертвоприношение. Поне да го правеха за собствен интерес.....

Друже зачита се изхождането , ама защо ме отбягваш нещо? Толкова време ми липсваше и сега пак не ми обръщаш внимение. Да не би да те е страх от нещо - примерно да покажеш отново собствената и некомпентентност наричайки себе си лъжец?

P.S. Получаваш награда:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

И като не си, що внушаваш и повтаряш една и съща лъжа хиляди пъти ?

Не ми отговаряй, въпросът е реторичен.

И лъжата е?

Че си бил комунист?

Не само си бил - ти все още си комунист, правещ се на "антикомунист"....

Ка беше - "Вълка кожата си мени, но нрава не"....

Та и ти така - изтрил си петолъчката от челото, ма петолъчката вътре в теб си стои...

И нема нужда некой друг да го доказва, ти сам успешно го доказваш...

Включително и с "реторичния въпрос"...

Дай да видим ти кое свое твърдение си доказал - Кунчев мъртъв ли е? 

А това твое твърдение?

на 24.04.2020 г. в 13:35, Реджеп Иведик написа:

Живея в Провадия. Можеш да ме намериш след карантината. Всяка божа сутрин съм на еко пътеката. Пресечена местност е. Да не си навехнеш глезена или да скъсаш менискус на твоите години, чичка.

Ако те е страх, покани ме след карантината в Пловдив, на който и да е стадион, да те размажа. Ако искаш в публична тема. Може и да поканим другите спамери да ти гледат резила, като си много оторен

на 24.04.2020 г. в 13:46, _ramus_ написа:

Дийл. Много добре знам къде живееш . Считай се за поканен - ти го написа сам.

на 24.04.2020 г. в 13:48, Реджеп Иведик написа:

Готово. Като ви разпуснат концлагера, кажи къде да дойда

А твърдението, че е имало държава Украйна преди 1918-а?

Мое да отговориш, нищо че въпроса е реторичен....

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Пубер с акъла на посерков от мойсейково

Детска инфантилност! Явно е сбъркал при писане. Вместо 92 е написал 52, е случва се! :)

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг каза  по време на изненадващото си посещение в Киев, че Украйна "постепенно набира сила" в контранастъплението си срещу руските войски, предаде Ройтерс.

На съвместна пресконференция с украинския президент Володимир Зеленски той заяви още, че руските войски се борят за "имперските илюзии" на Москва. Столтенберг обяви, че НАТО вече има сключени рамкови договори с оръжейни компании на стойност 2,4 милиарда евро за боеприпаси от ключово значение.     Много миролюбие ... няма що.                    Отново нито дума няма за бежанците (6 милиона души)  от Украйна в РФ.   Вероятно защото ги считат за дезертьори.     А ЕС докога ще плаща разни помощи на украински дезертьори в своите държави?   Защо само Полша вече ще ги депортира обратно в Украйна? 

Чакай да те на

преди 1 минута, free... написа:

Твоето бъди пак се прероди, едни и същи ватенки направили си по десет профила и като станат за смях или го накажат за обиди сменят профила. Вече започна ли да ги познаваш кой кой е и от колко профила пише?

Долу горе, но този е особено упорит да се доказва колко е зле. И определено на никой не му се коментира войната, а всякакви странични теми че ме карат да се чудя защо. Явно дори те се усещат колко са зле нещата. Спокойно момци - всичко е точно по ПЛАНА!

преди 2 минути, free... написа:

Няма нови, просто свикнете да ги разпознавате защото за един ден всеки един от тях сменя по няколко пъти профила

Иска ти се да е така, нали?! :)

преди 40 минути, BANKATA написа:

Вината за нахлуването си е изцяло на Русия и това че е била провокирана е най-голямата глупост. Видиш ли била застрашена. Ама от какво дори и руснаците не можщгат да разберат, само българските русороби. 

Нищо не може да оправдае едно престъпление и вината си е изцяло на извършителя. И Хитлер е почнал с оправдание.

Това че ти ги "разбираш" не оправдава нищо. 

Ей ти и на теб малко небългарски русороби, дет плешят глупости....

https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/russia-s-ukraine-invasion-may-have-been-preventable-n1290831

Все отявлени русороби и руски пропагандисти, нъл тъй...

И прави разлика между обяснение и оправдаване...

Един психолог обяснява мотивите на някой масов убиец, а не го оправдава...

Но... както казах, ти си вярващ....

А на вярващия не търси обяснения и доказателства, на него му стига да вярва....

И вижда само това, което не влиза в конфликт с вярата му...

Другото бива отхвърлено като лъжа, конспиративна теория, пропаганда, глупост и т.н. и т.н.....

И като резултат - Широко затворени очи...

Но... Вярата е по-важна...

преди 2 минути, free... написа:

Само да добавя, че всички профили които пишат в тази тема са едни и същи дядовци. Няма нови, просто свикнете да ги разпознавате защото за един ден всеки един от тях сменя по няколко пъти профила.

Има и обратното - с този ми профил, макар и рядко, пишат също Маруся и Атидже.    Споделен акаунт.      Миро от Русе и Митко Вълчев от Бяла Слатина дори ги разпознават.   Започват да им отговарят като на жени в женски род.   На мен ми е весело.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.