Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Готвят евакуация от Херсон ангелчетата.

Ще си ходят - и то скоро - за ужас на агитката К.

Полша ще удари едно рамо за последно.

Ще върнат 1/3 от бежанците считано от 1 януари 2024

https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-09-28/polish-plan-to-cut-support-for-ukraine-refugees-alarms-aid-group?leadSource=uverify wall

Сега ще почне едно преселение към Германия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Щото някой го е докладвал.

Досети се сам кой има нужната подготовка :)

преди 28 минути, Hristo52 написа:

някой производства

някои производства

Филолого, Филологооо, да ти имам автоматичните преводи.

Признай си, че викаш за Русия.

Реджепе ,  такава Гнусна и Нагласена ГРОТЕСКА  се оказа този "дебат " , че малко остана да стрелям в телевизора !!! 

Сега не ми се пишат едни и същи неща отново , направо ще ти подам линк към предаването , където отговорих директно ! 

За всеки случай , ако ми изтрият мнението , ти оставям скрийн

Повече да не си Посмял да ми губиш ценното време с Олигофрени и нагласени сценки на соросоидни мекерета !!! 

Евала , че Ген. Шивиков успя да се сдържи емоционално !!! Аз щях да направя водещото хюмне на пух и прах !

Пълна ГРОТЕСКА !!! Като се почне от селската пръчка , която става само за дижей в Долно Койнаре и се стигне до публиката , от организирани младежи от някоя гимназия с усилено изучаване на френски език ! Когато скочи онзи Патриот и ги Размаза с Факти и свирнаха на охраната , а ? 

Даже на въпросите 8 , които зададе не му отговори буржоазното конте Ангелов !!!

Така , че у леву всичката пасмина ! 

Екранна снимка (133).png

Аз искам да попитам отбор "амеба " колко пола имаме ние тук в България и що теа олигофрени искат от нас да уреждаме некви документи относно половете !!!

https://news.lex.bg/комитетът-на-министрите-на-съвета-на-е/

Един път вече им се отказва от Българска страна и що така ни наказаха , бре , еврогейци ? М ? 

Къде е Демократическият Избор и Воля на Българите ?? М ??? 

https://news.lex.bg/българия-е-осъдена-заради-практическ/

За тези примитиви ли скачате и искате те да победят , бре ? М ? 

И после що съм била Свиреп Войн ??!!!

преди 1 минута, Inana.. написа:

Един път вече им се отказва от Българска страна и що така ни наказаха , бре , еврогейци ? М ? 

И после ще съм била Свиреп Войн ??!!!

И какъв е проблема, че някой е осъдил бг? Има си Директиви на EU - трябва да се спазват!

преди 7 минути, Inana.. написа:

И после ще съм била Свиреп Войн ??!!!

Кажи им, кажи им!

А роденият да пълзи не може да лети, та много не се надай да "чуят".

Бий ги углави, но не им хвърляй бисери.

В чест на това тези дни ще си направя пача от свинска глава и с кеф ще сдъвча очите й.

преди 1 минута, rado_svet написа:

Кажи им, кажи им!

А роденият да пълзи не може да лети, та много не се надай да "чуят".

Бий ги углави, но не им хвърляй бисери.

То между Инфото , което подавам на нормалните хора само това правя - бия им шамари и им набивам канчетата на тези тролове . 

Не мога да ги Понасям !!! Всичките невестулки ми миришат на пълзящи рептили и Меча ми сам скача !

преди 17 минути, free... написа:

Измий си краката и вероятно ще спреш да усещаш миризмата за която говориш.

Грузия посече Путин: Русия е агресор

image.png.2445e77b84faf2bfad5ec87cb662faf5.png

Русия си навлече поредната критика заради войната. Този път Грузия разкритикува руската агресия, 15 години след войната, противопоставила тази страна на Русия, предаде Франс прес. Тбилиси призова също така за край на окупацията в двата грузински района Абхазия и Южна Осетия.

"Ние знаехме от дълго време, че Русия е агресор. Ние знаем това и светът също го знае", заяви днес пред журналисти грузинският премиер Иракли Гарибашвили по повод 15-ата годишнина от войната между Русия и Грузия. 

През 2008 г. в нощта на 7 срещу 8 август руската армия навлезе в Грузия, за да се притече на помощ на Южна Осетия, проруска сепаратистка територия, срещу която Тбилиси бе започнал военна операция, припомня Франс прес.

Грузия беше разгромена за 5 дни  от руските сили, които заплашиха че ще превземат грузинската столица. Споразумение за мир в крайна сметка доведе до изтегляне на руските военни, но Москва призна независимостта на Южна Осетия и на Абхазия, друг грузински проруски сепаратистки регион, и запази оттогава силно военно присъствие там.

Нашето основно предизвикателство е да сложим край на тази окупация", подчерта днес Гарибашвили, като същевременно настоя за мирно разрешаване на въпроса.

От своя страна руският заместник ръководител на Съвета за национална сигурност на Русия Дмитрий Медведев, който беше президент през 2008 г., аргументира решението на Москва да се намеси преди 15 години в Грузия с защита на населението на Южна Осетия и Абхазия от  врага.

"Нашите въоръжени сили бързо и строго наказаха арогантните националисти за пет дни", написа Медведев в "Телеграм".

Той също така разкритикува Запада за подкрепата му за Михаил Саакашвили, тогавашния грузински президент, и направи паралел между кратката война в Грузия и руската военна операция в Украйна.

"Както стана през август 2008 г., сега нашите врагове ще бъдат смазани и Русия ще постигне мир при своите собствени условия", увери Медведев.

Украинският президент Володимир Зеленски пък изрази солидарността на Киев с Грузия пред руския агресор.

"Украинците са солидарни с народа на Грузия и аз благодаря на всички грузински граждани, които защитават свободата заедно с нас", заяви той в ежедневното си обръщение към сънародниците си, пише БТА

https://www.standartnews.com/svyat/gruziya-poseche-putin-rusiya-e-agresor-532322.html

Научи се как се разговаря с Жена , преди пак да ти набия канчето. 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Научи се как се разговаря с Жена , преди пак да ти набия канчето. 

С червена кратуна се разговаря по един начин, независимо какво е мъж, жена или друго! Сърп, чук и ако няма резултат - генерално почистване!

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

С червена кратуна се разговаря по един начин, независимо какво е мъж, жена или друго! Сърп, чук и ако няма резултат - генерално почистване!

По-важно от политиката са личните човешки отношения, особено пък мъж-жена <облизване хъм-хъм...>.

А добър ден на всичкото

РуZка техника успешно денацифира дронове от последните останали:

преди 1 минута, rado_svet написа:

По-важно от политиката са личните човешки отношения, особено пък мъж-жена <облизване хъм-хъм...>.

Какво общо има политиката с прочистването на онществото от вреден дивеч?

Онези легионери след 2-те поредни избивания до крак сега взели се оправили в биолабораториите ( американски естествено)  взели че направили посещение на добра воля в самая болшая на около 50 км югоизточно от Суми:

Явно не са разбрали че предните 2 пъти ги избиха до крак...

преди 1 час, Inana.. написа:

Реджепе ,  такава Гнусна и Нагласена ГРОТЕСКА  се оказа този "дебат " , че малко остана да стрелям в телевизора !!! 

Сега не ми се пишат едни и същи неща отново , направо ще ти подам линк към предаването , където отговорих директно !

Евала , че Ген. Шивиков успя да се сдържи емоционално !!! Така , че у леву всичката пасмина ! 

Аз искам да попитам отбор "амеба " колко пола имаме ние тук в България и що теа олигофрени искат от нас да уреждаме некви документи относно половете !!

Гледах към 30 мин. Абсолютно нагласена работа. Жалка работа...

преди 5 минути, free... написа:

Ти не ми набиваш канчето а пишеш глупости и обиди, затова вземи прочети, научи правилата на форума преди следващия път да пишеш. 

Що не пуснеш доклад , да проверят как те обиждам ? 

Изплачи си мъката на администрацията , човече ! 

Това го умееш най-добре .

Давай !

И докога ще лъжат Байдън, че Украйна вече е победила и Путин скоро ще трябва да се моли за мир?   А Путин се бави - защото пести животи на руски войници.  В руски медии чета, че като му дойде времето ще си вземат също  Одеса, Николаев и Харков.   Те знаят - Западът не може много дълго така да финансира режима в Киев.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Гледах към 30 мин. Абсолютно нагласена работа. Жалка работа...

Понеже съм сериозен човек и исках да видя до финала всичко - изгубих 2:21 ч. да му гледам на Реджепа гаменските предавания , нагласени в "техна полза " !

Това повече няма да се повтори Никога !!

Още 1700+  видеа за мен:

Тъкмо си викам - край свършиха и пак напълниха складовете. Ама не съм скрънза като мойто бъди ( за зрънчото ) и ще ви ги споделя повечето - не се безпокойте.

преди 15 минути, Inana.. написа:

Що не пуснеш доклад , да проверят как те обиждам ? 

Изплачи си мъката на администрацията , човече ! 

Това го умееш най-добре .

Давай !

Дядо Сирен пак ли те пуснаха да заработиш

преди 9 часа, andiay написа:

Тцъ, показвам глупостите, които пишат некои от подкрепящите Украйна....

И доказвам, че са глупости...

Както в случая, Широко затворени очи...

И това според теб означава, че подкрепям войната?

Казах ли, че преди да почнеш да четеш между редовете, требе се научиш да разбираш ко пише в редовете...

Но... вервай си, то вяра не се нуждае от доказателства....

Ма туй за всички доносници ли се отнася или само за некои?

Че гледам един доносник ти удрил палче, па ти удари палче на неговия донос....

Глупостта е заразна....

За глупостта отдавна си ясен. Смеем ти се ,защото когато глупостта се украси с някакви  заучени цитати  е пак глупост ,дори още по - смешна става от възникналото противоречие.А и да се пишат дълги постове ,които НИКОЙ НЕ чете също е смешно и НЕ адекватно . Правейки се   на безпристрастен ,като изразяваш умиление към едни убийци,изнасилвачи и мародери ,каквито са руските ИЗРОДИ  е пък ... ,айде да спирам щото много ВНИМАНИЕ ти обърнах.

От друга страна едни гадни англо-санксонци викат едни 90 самолета били малко фира от началото на СВО-то ( дето ще свърши към 2025 както каза един чиляк), но пък нещо бързо им свършвал ресурса на останалите. Сигурно бъркат нещо че пишат че войната трябвало да свърши вече:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.