Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Скандал и оставка в Канада заради нацистки военен от Украйна

Цитат

По време на гостуването на Зеленски в канадския парламент, председателят на Камарата на общините Антъни Рота представи 98-годишен украински военен като герой. По-късно се оказа, че Ярослав Хунка е служил при нацистите.

https://www.dw.com/bg/skandal-i-ostavka-v-kanada-zaradi-nacistki-voenen-ot-ukrajna/a-66936367

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 54 минути, BANKATA написа:

Тролиш всички в темата които подкрепят Украйна, г-н безпристрастен.

Тцъ, показвам глупостите, които пишат некои от подкрепящите Украйна....

И доказвам, че са глупости...

Както в случая, Широко затворени очи...

И това според теб означава, че подкрепям войната?

Казах ли, че преди да почнеш да четеш между редовете, требе се научиш да разбираш ко пише в редовете...

Но... вервай си, то вяра не се нуждае от доказателства....

преди 57 минути, bigiadri написа:

Всичко е по правилото::" НЕ обиждай, за да НЕ те обиждат! " Вие ,ватенките може да обиждате ,а ние да си мълчим? Освен това ,още от време оно, тези които казваха : Другарко,Иван ме дърпа за плитката.Другарко,Гошо ме наплю и т.н. После в казармата правехме едни "мечки" на разни ушета ,а в работата пичовете сложиха грес в кифлата на един подобен и т.н. Тази  група от доносници НЕ се радва на хорската любов. А някои от вас са такива!

Ма туй за всички доносници ли се отнася или само за некои?

Че гледам един доносник ти удрил палче, па ти удари палче на неговия донос....

Глупостта е заразна....

Хм хм какви пацифисти станаха отборчето К.

След още месец - и ще узреят напълно.

Само Косьо ще прави калабалък.

преди 1 час, BANKATA написа:

Тролиш всички в темата които подкрепят Украйна, г-н безпристрастен.

Ся чакай чаршаф

А, не съм забелязал, че вече го е прострял

Добро утро, севернокорейци! Как е пътуването към фронта? Докато чакам да стигнете до фронта малко филми - късометражни:

преди 1 минута, free... написа:

Защо всички се тресете за тези ракети? Неизправни са, стари са и не ни трябват, забравихте ли когато ви казах, че Европа си обновява складовете с военно оборудване и оръжия. Ние какво да ги правим тези негодни ракети, те не стават, ти ли ще платиш за унищожаването им?

Петър Петров от "Възраждане" поиска  да  бъде обяснено  колко неизправни ракети С-300 и боеприпаси с отпаднала употреба имаме. Информацията обаче е секретна и заседанието в парламента бе закрито.  Последвал таен вот .    Тези депутати с тайните им  трябва да ги изметем от там.    

преди 4 минути, free... написа:

Защо всички се тресете за тези ракети? Неизправни са, стари са и не ни трябват, забравихте ли когато ви казах, че Европа си обновява складовете с военно оборудване и оръжия. Ние какво да ги правим тези негодни ракети, те не стават, ти ли ще платиш за унищожаването им?

След като са негодни и не стават тези ракети за какво са им на Украйна ,какво ще ги правят ?

Мда, губим я тази война,първа загуба на Абрамс:)

Мислех да изчакам някоя гугутка да го постне, но съм убеден че няма да го забележи и така или иначе ще го направи.

преди 1 час, bigiadri написа:

Всичко е по правилото::" НЕ обиждай, за да НЕ те обиждат! "

Тъй е, ама не го слуша тиквата

преди 1 минута, AAUUXX написа:

След като са негодни и не стават тези ракети за какво са им на Украйна ,какво ще ги правят ?

Като няма какво да ги правят, що подскачате ?

преди 12 минути, andiay написа:

Тцъ, показвам глупостите, които пишат некои от подкрепящите Украйна....

И доказвам, че са глупости...

Както в случая, Широко затворени очи...

И това според теб означава, че подкрепям войната?

Казах ли, че преди да почнеш да четеш между редовете, требе се научиш да разбираш ко пише в редовете...

Но... вервай си, то вяра не се нуждае от доказателства....

Ма туй за всички доносници ли се отнася или само за некои?

Че гледам един доносник ти удрил палче, па ти удари палче на неговия донос....

Глупостта е заразна....

Да бе да. И щото си безпристрастен само пишещите против Русия пишат глупости.

Смешник!

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Като няма какво да ги правят, що подскачате ?

Е нали това и аз питам що подскачате след като са негодни и няма какво да ги правят?

Скарите работят - доказано като за първолаци

Скоро не съм благодарим на РЕБ-а- Thank you!

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Е нали това и аз питам що подскачате след като са негодни и няма какво да ги правят?

Я цитирай поне един пост, в който подскачам.

Годни са и има какво да ги правят.

Затуй им ги даваме, за да трепят русня.

На фона на разногласията между Варшава и Киев украинците може  да бъдат депортирани от Полша.                                         В Полша има  два милиона украински граждани, съобщи президентът Дуда. Осемдесет хиляди са годните за военна служба, уточниха от граничния отдел. „Тези хора биха могли да бъдат мобилизирани и да се присъединят към редиците на украинските  въоръжени сили, като по този начин укрепят отбраната и сигурността“, каза депутатът от Върховната Рада Фьодор Вениславски.          Тези дезертьори обаче може някъде другаде пак да избягат.

Годни са и има какво да ги правят.

След като са годни защо ги изпращаме ?

Затуй им ги даваме, за да трепят русня.

Загубите в човешки животи са значително по голяма за Украйна ,не знам това как те радва ?

току-що, AAUUXX написа:

Загубите в човешки животи са значително по голяма за Украйна ,не знам това как те радва ?

Намалява загубите на човешки животи за Украйна и увеличава загубите на човешки животи за Русия.

Така ме радва.

току-що, BANKATA написа:

Да бе да. И щото си безпристрастен само пишещите против Русия пишат глупости.

Смешник!

Тцъ, не само те....

Но те пишат глупостите на официалната пропаганда...

А мен винаги официалната пропаганда ми е била на прицел...

Срещу другата пропаганда достатъчно хора се борят, за мен не представлява интерес...

По трудно е да са бориш с официалната...

Смешник е този, който казва нещо, но нимой да го докаже с факти, а разчита само на вярата си и личните си усещания...

Вика му се "липса на емоционална интелигентност", Широко затворени очи...

преди 3 минути, attj написа:

Тези дезертьори обаче може някъде другаде пак да избягат.

Най близо до тях е Русия ,което е вид спасение за тях от това да бъдат изпратени на фронта.

току-що, AAUUXX написа:

Най близо до тях е Русия ,което е вид спасение за тях от това да бъдат изпратени на фронта.

Избягалите там са други  6 милиона души, но те са казаци (руснаци).

преди 27 минути, free... написа:

Вчера опозицията в парламента е поискала министър Магарев да отговори на въпроси, сред които доколко подаряваните ракети са неизправни и как украинците могат да ги използват, а ние не.

Той не се е явил, дошли са двама армейски шефове, единият на ВВС, другият на същото ниво, но не помня кой. Те, според Корнелия Нинова, нямат и представа за какво става въпрос.

Така че най-вероятно продажните плъхове от правителството просто лъжат, най-елементарно лъжат. Това е начина на "работа" на харвардския красивитет още от появяването им на родна почва, а и на червеногъзите сини от десетки години.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Намалява загубите на човешки животи за Украйна и увеличава загубите на човешки животи за Русия.

Така ме радва.

Пак си  се объркал :speak:

По добре е да бъдеш човек от това да си нечовек - мисли над това ,ако имаш с какво да извършиш това действие.

преди 2 минути, andiay написа:

Смешник е този, който казва нещо, но нимой да го докаже с факти

Ти доказа ли с факти, че военно училище през комунизма се е завършвало само ако станеш член на БКП ?

Ма да плюеш и да внушаваш лиготиите си, еша ти няма.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Най близо до тях е Русия ,което е вид спасение

То и до Синдбад е по близо Русия, ма намери спасение в Англия.

преди 16 минути, andiay написа:

Тцъ, не само те....

Но те пишат глупостите на официалната пропаганда...

А мен винаги официалната пропаганда ми е била на прицел...

Срещу другата пропаганда достатъчно хора се борят, за мен не представлява интерес...

По трудно е да са бориш с официалната...

Смешник е този, който казва нещо, но нимой да го докаже с факти, а разчита само на вярата си и личните си усещания...

Вика му се "липса на емоционална интелигентност", Широко затворени очи...

Като ти че си безпристратен

ПП: когато официалната пропаганда се оказа истина не ти ли светна, че не е пропаганда?

преди 6 минути, AAUUXX написа:

По добре е да бъдеш човек

С повече оръжие стават по добри човеци и трепят повече русня.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Като ти че си безпристратен

Аха безпристрастен е той. Вика за Русия, чак жилите на врата му се надуват.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.