Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, andiay написа:

Е, едно време ми казваха, че не мога да си лея подривните словоизлияния...

Ма ти па каза, че тогиз още не си бил прогледнал...

Сега си "прогледнал" и словоизлиянията ми станали "ватнишки" и не трябвало да ги има...

Широко затворени очи...

Оправдаваш войната, значи си ватник. Колкото и да не ти се вярва.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Оправдаваш войната, значи си ватник. Колкото и да не ти се вярва.

Офф, давай цитирай коги съм оправдавал война, която и да е, включително тази...

Аз никогиш не съм са осланял на вяра, за да не ми се вярва...

Вярата е за таквиз кът теб Широко затворени очи....

Само нея си имате и само тя ви води, без значение каква е - комунизъм, евроатлантизъм, и т.н. -изми...

преди 26 минути, M.Николов написа:

Като стигнеш там, може....но за да стигнеш до там си трябва транспорт офца, а той не е безплатен.

да, ще платиш да ще си платиш да си емигрант - няма да си плащат само африканците, дет ги ловят по магистралите

преди 9 минути, andiay написа:

Само нея си имате и само тя ви води, без значение каква е - комунизъм, евроатлантизъм, и т.н. -изми...

Айо си функционално неграмотен и не знаеш какво пишеш извинявай. 

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

няма да си плащат само африканците, дет ги ловят по магистралите

Овчице мила,Афганистан и Сирия се намират в Азия,а не в Африка...От тези две страни идват бежанците и незаконните мигранти...

току-що, BANKATA написа:

Айо си функционално неграмотен и не знаеш какво пишеш извинявай. 

Функционалната неграмотност не се отнася до писането, Широко затворени очи...

А до четенето...

Функционално грамотен човек разбира дори и да чете нещо написано от неграмотен...

Но... да са върнем на темата - Можеш ли да цитираш поне един мой пост/коментар, където аз защитавам тази или некоя друга война....

Да видим аз ли неграмотно пиша или ти неграмотно четеш...

Или като с "помощта за нас от НАТО И ЕС срещу Турция" - не знайш ква може да е, но вярваш, че ша е по-голема от тази на "мужиците"...

Или като първата война в Залива, не знайш причините довели до нея, но я подкрепяш....

Един мой пост / коментар, моля...

преди 17 минути, andiay написа:

Функционалната неграмотност не се отнася до писането, Широко затворени очи...

А до четенето...

Функционално грамотен човек разбира дори и да чете нещо написано от неграмотен...

Но... да са върнем на темата - Можеш ли да цитираш поне един мой пост/коментар, където аз защитавам тази или некоя друга война....

Да видим аз ли неграмотно пиша или ти неграмотно четеш...

Или като с "помощта за нас от НАТО И ЕС срещу Турция" - не знайш ква може да е, но вярваш, че ша е по-голема от тази на "мужиците"...

Или като първата война в Залива, не знайш причините довели до нея, но я подкрепяш....

Един мой пост / коментар, моля...

Пише го между редовете ти.

Казах ти ги няколко пъти. И други в темата също.

ПП: да ти отворя малко и аз очите. И писането се отнася към функционалната неграмотност

току-що, BANKATA написа:

Пише го между редовете ти.

Казах ти ги няколко пъти. И други в темата също.

Добре бре, дай да видим конкретен текст, където го пишело "между редовете" ми....

Това, че ти, втори, трети казвате нещо, не го превръща автоматично в истина...

А само и единствено отразява, че вие вярвате, че това е "истина"....

А за да четеш между редовете, първо требе се научиш да разбираш ко пише в редовете...

Досеги не си доказал, че притежаваш това умение....

Аз мога да ти цитирам поне неколко мои поста / коментара, в които изрично казвам, че нищо не оправдава една война...

Само ВЯРА имаш, Широко затворени очи и само на нея са осланяш....

"Вярвам, че е така, значи е така" или как желаното се приема за реално...

Ще доживея ли точен цитат или ще продължиш да ми споделяш на кво вярваш, понеже така ти се иска да бъде, зада не ти се налага да се усъмниш във вярата си...

Един цитат в който защитавам войната и си налагам бан сам в тая тема...

Устройва ли те?

преди 2 часа, M.Николов написа:

Вай, вай.....ще вземе някой да си помисли, че си наказан заради някакви лични убеждения, а не заради най-обикновени гаменски и просташки обиди, както е в случая!

От сорта на "Тошев обича да лиже тоалетната седалка" и други подобни.

Грешиш. Не е обида, а човека просто ни информира как се казва и се хвали какво обича да прави в свободното си време. Ако погледнеш постовете му, там пише буквално "Аз съм Тошев и обичам... "

Предполагам че нямаме никаква роднинска връзка, въпреки съвпадението на фамилните ни имена. Не мога да си представя мой роднина да е чак толкова КУХА ХРАЛУПА като него :no-no:

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Колко расснака дадоха фира тия дни? Че не гледам новини - на вълна избори съм

Я кой са появил...

То и да гледаш ква полза, гекона нимой разбра новините...

Колкото и руснаци или украинци да са дали фира, туй нема възстанови фирата дет ти е взела природата....

преди 3 минути, andiay написа:

Я кой са появил...

То и да гледаш ква полза, гекона нимой разбра новините...

Колкото и руснаци или украинци да са дали фира, туй нема възстанови фирата дет ти е взела природата....

Пририодта ми каза, че ония декари са МОИ! За пари си говорим. Дригуто е ала бала. Дай някой казак да ко разнищим ! Ей сега идва пак далаверата с ембарго за сърбите - кинта ще има 

преди 2 часа, free... написа:

А те нас като ни обиждат? Ние със какво го заслужаваме?

Със собственото си признание си че си тук само за да провокираш и да ръсиш фейкове. Това търсиш - това получаваш. Ти нещо друго ли очакваше?

Free, пък и другите

Англичаните ви затапиха пичове.

Ближете раната

IMG_20230928_014611_328.jpg

преди 2 часа, kirko12 написа:

Иска ракия по 5 лв

Тук за кило говориш, нали? Щот ако е за 100грамка в заведение - да си я пият сами мръсните кръчмари и да им приседне дано :angry22:

Източник:aej bulgaria

Зорница Латева

Платено от фондация "Америка за България".

Зорница Латева

Платено от фондация "Америка за България".

И трети път:

Зорница Латева

И пак платено от "Америка за България".

Който плаща, поръчва музиката.

Виж долу в страницата на сайта им чии храненици са: на фондация "Америка за България.

Нещо много усилено ни пускаш козяшка пропаганда...

Ами то друга няма

Преди 2 години изкупиха всички медии

Тоест и да искаш да пропагандираш Русия - нема къде :)

преди 6 часа, Лудият Учен написа:

А бе,как така казвам,че Путин е гадина,пък съм му фен,пък и комунист...Май раздвоението е в ГЕРБ-ерското ти мозъче...Той твоят идол Борисов ходи да лази пред Путин и му построи Поток с наши пари...Че и кученце му подари...А сега Бойко лази пред американското посолство,за да си спаси кожата...После аз съм бил шизофреник...ГЕРБ-гьонсурат си ти...

Zaщо си путино-комунистическо мекере от Мосейково 

преди 7 часа, M.Николов написа:

Вай, вай.....ще вземе някой да си помисли, че си наказан заради някакви лични убеждения, а не заради най-обикновени гаменски и просташки обиди, както е в случая!

От сорта на "Тошев обича да лиже тоалетната седалка" и други подобни.

Или ти смяташ употребата на подобни обиди за оправдана, понеже някой според теб бил "русороб", "ватенка" и други от сорта?

Всичко е по правилото::" НЕ обиждай, за да НЕ те обиждат! " Вие ,ватенките може да обиждате ,а ние да си мълчим? Освен това ,още от време оно, тези които казваха : Другарко,Иван ме дърпа за плитката.Другарко,Гошо ме наплю и т.н. После в казармата правехме едни "мечки" на разни ушета ,а в работата пичовете сложиха грес в кифлата на един подобен и т.н. Тази  група от доносници НЕ се радва на хорската любов. А някои от вас са такива!

преди 6 часа, andiay написа:

Тролиш всички в темата които подкрепят Украйна, г-н безпристрастен.

преди 8 часа, M.Николов написа:

ОНД няма защо и как да се намеси в конфликта.

Не е застрашена териториалната цялост на Армения.

Нагорни Карабах никога не е бил и не е част от Армения.

:hush:

на 26.09.2023 г. в 22:47, M.Николов написа:

Много бих се радвал да видя как го казваш това на някой арменец от Армения или Нагорни Карабах.

преди 6 часа, M.Николов написа:

Като стигнеш там, може....но за да стигнеш до там си трябва транспорт офца, а той не е безплатен.

Лек ти път!

Screenshot2023-09-28071455.png.fded6683e496430bc0a666ef069eaf66.png

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Грешиш. Не е обида, а човека просто ни информира как се казва и се хвали какво обича да прави в свободното си време. Ако погледнеш постовете му, там пише буквално "Аз съм Тошев и обичам... "

Предполагам че нямаме никаква роднинска връзка, въпреки съвпадението на фамилните ни имена. Не мога да си представя мой роднина да е чак толкова КУХА ХРАЛУПА като него :no-no:

Тошев ,тошев .Нощна смяна ли си? Така ще да е иначе няма стотинки.

Screenshot2023-08-23182634.png.f2249ed64ed8d360c13c7bd1f0cd3919.png

преди 10 часа, free... написа:

Денков: Русия е последната, която може да говори за международно право

image.png.945ab44b6c625faaa42e4dc4fa17cfe6.png

„Тези ракети или части от тях, ако бъдат използвани в Украйна, ще бъде за защита на градове като Киев, Одеса. Те са за противовъздушна охрана, не са нападателни ракети, ще бъдат използвани за защита на хора. След всичко, което видяхме през последната година и половина, Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международните договори.“

Това заяви премиерът Николай Денков по повод обвиненията на Русия, че с решението на парламента от днес - България да изпрати боеприпаси и ракети на Украйна, страната ни нарушава международното право.

https://euronewsbulgaria.com/news/19769/denkov-rusiya-e-poslednata-koyato-mozhe-da-govori-za-mezhdunarodno-pravo

С неизправни ракети пак ще поразяват по погрешка свои сгради и обекти, а после пак ще обвиняват руснаците.  С допълнителни оръжия "миролюбивият"  алианс НАТО разпалва конфликта.  Повече хора умират.  А можи би вси още може да се договори федерализиране или някакво друго споразумение.  Ако не се случи -ще бъде довършена бандеровската Украйна.   Ще остане още един спомен за нацизъм.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.