Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 часа, Coco1 написа:

Всички комундели обичат генерал Пиночет:giggle1:

Няма налично описание на снимката.

Когато си невероятно прост.

:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Явно не знае какво се случва когато такива ракети попаднат в украински ръце. Или се прави на приятно незапознат. В предвид, че това не му са научните интереси да допуснем, че може и да не го говори нарочно така. Обикновено тези ракети падат по жилищните сгради и следва поредната доза помия из медиите как лошите руснаци са направили поредния си акт на геноцид.......

Много добре знае какво говори, във случая руснаците не са прави като се изказват остро против нас.

преди 5 минути, maxthon написа:

Явно не знае какво се случва когато такива ракети попаднат в украински ръце. Или се прави на приятно незапознат. В предвид, че това не му са научните интереси да допуснем, че може и да не го говори нарочно така. Обикновено тези ракети падат по жилищните сгради и следва поредната доза помия из медиите как лошите руснаци са направили поредния си акт на геноцид.......

Ооо бъди, къде си бре друже. Почна учебната година и изчезна. Взел си съвета ми да се запишеш в училище на сериозно. Ще стане човек от теб.

ПП: И да слушаш госпожата!

преди 3 минути, maxthon написа:

Ей го бе - най-големия . Честно мислех че сме те загубили... Знаеш ли как се радвам да те видя пак- честно. Тука само аматьори останаха вече и си е друго със професионалисти да се работи. Моля те не изчезвай друг път за толкова дълго.

преди 1 минута, andiay написа:

Можеш ли да отговориш или па ша са напрайш на балалайка?

След като има исторически прецедент една държава на Нато да е воювала с друга. това по никакъв начин не е застраховка, че не може да се повтори. И колкото са се намесили предишния път за да се спре всичко, толкова ще се намесят и сега.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ооо бъди, къде си бре друже. Почна учебната година и изчезна. Взел си съвета ми да се запишеш в училище на сериозно. Ще стане човек от теб.

Нещо за ракетите имаш ли да кажеш и да се покажеш като цивилизован човек? Само с претенции не стават нещата.

преди 3 минути, kosyo написа:

Ей го бе

Същото за ракетите се отнася и за теб. Разбира се традиционно няма да пожелаеш да говориш по темата и ще шаваш в страни.

преди 2 минути, maxthon написа:

След като има исторически прецедент една държава на Нато да е воювала с друга. това по никакъв начин не е застраховка, че не може да се повтори. И колкото са се намесили предишния път за да се спре всичко, толкова ще се намесят и сега.

Абе бъди,ще ме досетиш ли скоро намеси ли се ОНД-то в един конфликт или на една маса се мятаха едни погледи и едни кофти думи.

Кърлинг или нещо подобно по украински:

преди 4 минути, maxthon написа:

Нещо за ракетите имаш ли да кажеш и да се покажеш като цивилизован човек? Само с претенции не стават нещата.

Същото за ракетите се отнася и за теб. Разбира се традиционно няма да пожелаеш да говориш по темата и ще шаваш в страни.

Е не така друже знаел как се радвам да те чуя - сериозно. Ами за ракетите ще кажа че тотомилионера от Козлодуй няма да го пазят дефектни ракети.

преди 17 минути, BANKATA написа:

Със сигурност ще ни подкрвпят по един или друг начин по-добре от мужиците.

"Мужиците" хич и не би им хрумнало да ни подкрепят...

И за тях Турция е по-важния партньор, а и далеч по-предсказуемия...

Но... дай да видим как ша ни помогнат НАТО и ЕС, при агресия от страна на втората по сила войска в НАТО...

Иначе е като некой тийн, дет гледа филм с разголената Анджелина Джоли и си мисли - "Е таа ако ми падне със сигурност ша я "скъсам", не знам как ша стане, ма ша я скъсам"...

И през нощта открива начина - бие си една "злобарка" и я "скъсва"...

Само дет Джоли нищо не е разбрала, горката...

Косьо ходи се гръмни

Перемогата се отлага за неоптеделен период от време

ПП

Ванката 

Приятелче трябва да се тестваш на iq

Предполагам че си за 4-ти километър

преди 8 минути, free... написа:

Много добре знае какво говори, във случая руснаците не са прави като се изказват остро против нас.

Не са прави защото? Защото ние няма да си спазим условията, според които навремето сме си закупили тези ракети? Когато ние нарушаваме международни договорки това не е проблем защото? Нещо по-различни ли ни прави от всеки друг направил същото?

преди 1 минута, kirko12 написа:

Перемогата се отлага за неоптеделен период от време

Ама той още ли я чака? Годо ще пристигне преди това.

преди 15 минути, BANKATA написа:

Армения като не са ?

К'во питам и аз, те на себе си не могат да помогнат камо ли на някого друг.

К`во за Армения?! Тя загуби неотдавнашната война и сега Азербайджан си подрежда новата територия. Самата Армения призна Нагорни Карабах за част от Азербайджан. Армения взе да се заиграва със САЩ. Пашинян каза последно, че няма арменски войски в Нагорни Карабах, ерго - Азербайджан не е нападнал Армения. Така че, всичко си е тип-топ с Армения...

преди 13 минути, free... написа:

Тъй де ко жа направят на натовски бункер. Да мълчат щот свършиха ракетите и пироните !!! 

Тук почива Терминатора -2-рия в списъка със загуби:

I'll be back!

Чака и още как

Но не е чел какво времето на Костов сме върнали компютрите на ракетите нарязани (комплекс ока ) въпреки пичовете от Козяк отишли да гепят електрониката

преди 6 минути, kosyo написа:

Абе бъди,ще ме досетиш ли скоро намеси ли се ОНД-то в един конфликт или на една маса се мятаха едни погледи и едни кофти думи.

Трябва ли да се намесва там, където някой е избрал сам да се самоунищожи? Господина с твърде женското име Никол (там може да е често срещано) се държи съвсем подобаващо като за нежния пол. И разбира се това ще му/им коства много. Човекът просто ще свърши по подобен начин като бившия си колега от региона и намиращ се в момента в затвора.

преди 4 минути, maxthon написа:

Трябва ли да се намесва там, където някой е избрал сам да се самоунищожи? Господина с твърде женското име Никол (там може да е често срещано) се държи съвсем подобаващо като за нежния пол. И разбира се това ще му/им коства много. Човекът просто ще свърши по подобен начин като бившия си колега от региона и намиращ се в момента в затвора.

Аха значи тия думи на масата не са били изречени и тия погледи - плод на въображението ми са.. Добре се справяш.

преди 19 минути, andiay написа:

Хайде да проверим кой се излага, че не разбира какво му се говори....

Е то е ясно - ти!

Пак доказа, че аз съм права. 

Няма случай натовска държава да е нападана от съседна натовска държава и част от територията ѝ да е окупирана.

За това пак казвам - твърдо оставане в НАТО и ЕС.

Благодаря.

А дежурните ти реплики:

преди 23 минути, andiay написа:

четене с разбиране...

.... функционално неграмотни...

са нормални за теб.

Прехвърляш си проблема на друг/и

преди 28 минути, andiay написа:

"Мужиците" хич и не би им хрумнало да ни подкрепят...

И за тях Турция е по-важния партньор, а и далеч по-предсказуемия...

Но... дай да видим как ша ни помогнат НАТО и ЕС, при агресия от страна на втората по сила войска в НАТО...

Иначе е като некой тийн, дет гледа филм с разголената Анджелина Джоли и си мисли - "Е таа ако ми падне със сигурност ша я "скъсам", не знам как ша стане, ма ша я скъсам"...

И през нощта открива начина - бие си една "злобарка" и я "скъсва"...

Само дет Джоли нищо не е разбрала, горката...

Както казаах каквата и подкрепа да получим ще е по-голяма от тази мужиците.

преди 29 минути, kosyo написа:

ОНД няма защо и как да се намеси в конфликта.

Не е застрашена териториалната цялост на Армения.

Нагорни Карабах никога не е бил и не е част от Армения.

:hush:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Е то е ясно - ти!

Пак доказа, че аз съм права. 

Няма случай натовска държава да е нападана от съседна натовска държава и част от територията ѝ да е окупирана.

За това пак казвам - твърдо оставане в НАТО и ЕС.

Мхм, както казах, душице, нимоа докажа нищо на някой, който нито знае какво обсъжда, нито разбира кво му се говори...

Не ме бъркат фантазиите ти, мое да си внушаваш кот си искаш, кът дзверчето, Иванушка, Пустиняка и т.н. от "зоопарка"...

Но... ще доживея ли да чуя хипотезата ти как точно ще ни помогнат НАТО и ЕС?

Това болднатото не е аргумент...

А ВЯРА...

Нищо не се е случвало преди да се случи за пръв път...

"Котката е и жива, и мъртва, до момента на поглеждането в кутията"....

И аз съм за оставане в НАТО и ЕС....

Но... как биха ни помогнали те при подобно развитие?

Както казах, па заповядай, удоволствието е мое...

П.С. Към момента на първото нахлуване на Турция в Кипър, то Кипър дефакто е бил вече част от Гърция....

Просто като инфо...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Както казаах каквата и подкрепа да получим ще е по-голяма от тази мужиците.

Мхм, и онзи тийн тъй каза, "скъсал" е Анджелина....

Викаш, че нула е повече от нищо, тъй ли?

Мхм, и онзи тийн тъй каза, "скъсал" е Анджелина....

Викаш, че нула е повече от нищо, тъй ли?

Аз такова нещо не съм казвал. Това си е твое тълкуване.

И аз съм за оставане в НАТО и ЕС....

Но... как биха ни помогнали те при подобно развитие?

Какво развитие?

преди 2 минути, andiay написа:

Към момента на първото нахлуване на Турция в Кипър, то Кипър дефакто е бил вече част от Гърция....

Явно излагацията ти няма дъно.

Ако ти се пишат глупости си пиши...

преди 5 минути, BANKATA написа:

Аз такова нещо не съм казвал. Това си е твое тълкуване.

Праска си някакви негови тълкувания, а после обвинява другите с

преди 1 час, andiay написа:

...четене с разбиране...

... кога ви казвам, че сте функционално неграмотни...

Човек без работа. 

Сам си създава главоблъсканици...

преди 24 минути, M.Николов написа:

ОНД няма защо и как да се намеси в конфликта.

Не е застрашена териториалната цялост на Армения.

Нагорни Карабах никога не е бил и не е част от Армения.

:hush:

355312369_5915289101908445_7496059064343107712_n.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.