Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Да, украинците докладват за значителни руски загуби на техника и войници. Великият пробив при Андеевка май няма да се потвърди, въпреки, че руснаците определено са напреднали.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, rtheh написа:

Да, украинците докладват за значителни руски загуби на техника и войници.

Че те от Буча насам имало ли е случай да са докладвали нещо достоверно? Константиновка може би?

преди 2 минути, maxthon написа:

Че те от Буча насам имало ли е случай да са докладвали нещо достоверно? Константиновка може би?

Общо взето каквото рапортуват украинците се използва от всички, включително и от по-обективните руснаците. Картите на деепстейт а най-добрата и реалистична. За Буча нещата са повече от ясни, само най-гламавите още вярват на руските глупости. В момента въпреки многото видео материал, започнаха да разправят, че убитите от Хамас цивилни също е фейк. Очаквано вече започнаха да изкарват пропагандата, че цялата атака е дирижирана от ЦРУ и Мосад, така разпространяват идеологията, че всичко започна във Вашингтон, а хората са амеби, които не могат да мислят и действат самостоятелно.

току-що, rtheh написа:

Общо взето каквото рапортуват украинците се използва от всички, включително и от по-обективните руснаците.

И още по-взето в цялост си лъжат като разпрани....

преди 18 минути, maxthon написа:

Как иначе ще им се получава просенето на още пари и оръжия от Запада?   Чудя се още колко ще продължава подобно парадоксално състояние на режима на превратаджиите в Киев.

преди 1 минута, rtheh написа:

В момента въпреки многото видео материал, започнаха да разправят, че убитите от Хамас цивилни също е фейк.

Един от тези клипове се оказа стар от преди няколко години с Сирия. Информацията за 40 заколени деца също се оказва фалшива новина. Като се има в предвид, че и преди 30 години започна война заради абсолютен фалшив флаг няма от какво вече да бъдеш изненадан. И въпреки това си пределно изненадан и впечатлен.

преди 9 минути, maxthon написа:

Един от тези клипове се оказа стар от преди няколко години с Сирия. Информацията за 40 заколени деца също се оказва фалшива новина. Като се има в предвид, че и преди 30 години започна война заради абсолютен фалшив флаг няма от какво вече да бъдеш изненадан. И въпреки това си пределно изненадан и впечатлен.

Впечатлен съм, че до ония ден палестинците показваха гордо клиповете, които показваха отвличане и избиване на цивилни, а днес отричат, че това се е случило. Няма да се изненадаш, но информацията за зверствата на Хамас ще се изкарва малко по-малко, за да се оправдае това което ще се случи в Газа.
Ама къде е тоя Лавров да спаси палестинците, защо Путин още не е отделил 1 милиард, за хуманитарна помощ, къде са ония от Вагнер да ходят да се бият за Палестина ?
Руският и иранският цинизъм в действие, давайте момчета вие можете, ама помощ на куково лято.

преди 1 час, andiay написа:

би требело да не вземаш отношение кой говори глупости и кой не...

Ти вземаш отношение, кой говори глупости и кой не.

Основно това правиш.

Затуй се опитвам да ти помогна, като те насочвам да погледнеш първо себе си.

Остави, безнадеждно е...

току-що, rtheh написа:

Впечатлен съм, че до ония ден палестинците показваха гордо клиповете, които показваха отвличане и избиване на цивилни, а днес отричат, че това се е случило.

Той и Касапина Путлер отричаше зелените човечета, пък после зе, че ги награди публично.

Ръмжи си Реджепчо

Два месеца ти останаха. 

Я да питам какво стана с победите, перемогите и похода към Масква ?

rtheh

Чакам руското ВВС да почне наред - Одеса, Николаев, Кривой Рог и накрая за десерт Киев

Имат чугун за 100 града

ПП

Затворете си човките най накрая

преди 4 минути, rtheh написа:

Впечатлен съм, че до ония ден палестинците показваха гордо клиповете, които показваха отвличане и избиване на цивилни, а днес отричат, че това се е случило.

Отвличания да, избиване..... Точно там гледаш фалшивия флаг. Странното в случая там е, че се гледа какво прави едната страна, а другата поради добре популярните клишета (те се защитават и т.н.) не се обръща никакво внимание, че правят абсолютно същото.

преди 9 минути, rtheh написа:

Ама къде е тоя Лавров да спаси палестинците

Да спасяват Хамас от тези, които го създадоха? Нещата там ще се нормализират (до колкото може) само при обособяване на отделна държава Палестина.

преди 27 минути, rtheh написа:

Очаквано вече започнаха да изкарват пропагандата, че цялата атака е дирижирана от ЦРУ и Мосад

А, туй нищо не е. Тука даже казаха, че Путлер не е нахлул в Украйна. Даже казаха, че рашистите не били се заканили да земат Киев за три дня, ми някакъв американски генерал излъгал, че се заканили.

Тошев, Ромчето и Турчина с Фес Синдбад, слушат само полезни буржоазни идиоти и понеже са прости вярват до стотинка и дръстят пълни глупости.

преди 9 минути, kirko12 написа:

накрая за десерт Киев

За колко дняяя ?

Я отбор Козяк да даде определение за Натаняху

Палач, кръволок, там нещо кърваво - аз мисля че за 3 дена надминаха Путин качествено

преди 43 минути, rtheh написа:

За Буча нещата са повече от ясни, само най-гламавите още вярват на руските глупости.

Тошев, Ромчето, Инженер Велев и Синдбад.

преди 5 минути, kirko12 написа:

Я отбор Козяк да даде определение за Натаняху

Палач, кръволок, там нещо кърваво - аз мисля че за 3 дена надминаха Путин качествено

Количествено надминаха ли Касапина Путлер Кръволок ?

преди 12 часа, andiay написа:

И един мармот...

Мнение изковано на база на наученото и анализиране на достъпната информация...

Български медии почти не следя...

И я кажи кои от основните български медии са проруски?

Нъл и аз туй казах - типичния форумен "анализатор", дет ни знай що е то анализ, нит па притежава качества и знания за да анализира...

Поредния приел желаното за реално...

Дали ша йе клип в тубата, или "анализ" във форум, се тая...

Гласове нит чета, нит чувам...

Всеки мое да пише кот си иска...

Ей на, ти си пишеш тъпотии и даже си вярваш, та даже мое да има и други дет да ти повярват...

Но... това не ги прави по-малко тъпотии...

По-добре да се хваниш и да са поизучиш, а не да очакваш гуглето да та изучи...

За да мое да прецениш кой анализатор защо точно така анализира...

Без значение доказан или не...

А много от доказаните или са ми преподавали, или техни ученици са ми преподавали, или поне са били гост лектори там където съм учил...

От целия спектър...

Младежките ми убеждения не са мръднали и на йота, виж с младежките си илюзии отдавна са разделих...

Сураттефтер не ползвам, нищо че имам акаунт в него още преди да си бил чувал за него...

Конспиративните теории съм ги изучавал, мога сравнително точно да определя кое в тях е зрънцето истина и чии интереси обслужват...

Дали Украйна, дали Сирия, дали Палестина - Израел - всички имат по не едно общо кратно...

При условие, че пишеш откровени тъпотии за Сирия, що си мислиш, че може да пишеш нещо друго за Украйна?

Иначе пиши си кот ти е кеф, ма нидей са опитва да казваш кой плещи глупости и кой не...

Липсват ти поне базови познания, за да можеш да правиш приблизително правдива преценка...

Тази и подобните й теми са "квартални кръчми" и всеки мое да си плещи кот му йе на сърце...

Ка бе - от футбол и политика секи разбира... като за в кръчмата...

Ето ти малко мармоти, които са застанали с името си и разбират нещата, а не някакви си псевдо интелектуалци и т.н:
https://www.aljazeera.com/opinions/2015/8/22/how-barack-obama-betrayed-the-syrian-people
https://www.theguardian.com/world/2016/dec/17/obama-presidency-defined-failure-face-down-assad-syria
https://www.theatlantic.com/international/archive/2018/06/inside-the-white-house-during-the-syrian-red-line-crisis/561887/
https://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-obama-analysis-idUSKBN14228S
https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/trump-white-house-pins-blame-syrian-attack-obama-n742581
Какво стана с доказателствата, как американците си признават, че са стартирали всичките революции ?
Пак издъхвате, то не става само с четене на анти-американска пропаганда. Не ме занимавай повече, с твоите наивни и младежки разсъждения, вярвай на каквото си искаш. Под нивото си на форумните анализатори, поне повечето са прочели по нещичко, а не базират становището си на лично мнение и усещане.

Реджепчо 

тикво зелена - ръмжи ти казах - с Кокич сте на едно ниво

преди 52 минути, maxthon написа:

Отвличания да, избиване..... Точно там гледаш фалшивия флаг. Странното в случая там е, че се гледа какво прави едната страна, а другата поради добре популярните клишета (те се защитават и т.н.) не се обръща никакво внимание, че правят абсолютно същото.

Да спасяват Хамас от тези, които го създадоха? Нещата там ще се нормализират (до колкото може) само при обособяване на отделна държава Палестина.

Знам че трябва да се опитва да се прави връзка някаква, ама искаш ли да я правиш в съответната тема че смятам да доклaдвам за масов of topic.

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

Тука даже казаха, че Путлер не е нахлул в Украйна.

Даже казаха, че рашистите не били се заканили да земат Киев за три дня, ми някакъв американски генерал излъгал, че се заканили.

Ако приемем че Карвария е нахлула в Сърбия, тогава за аналогичното действие на Русия също можем да кажем че е "нахлуване". Само че "цивилизованият" свят тогава реши че отзоваването на молба за помощ не е "нахлуване". Дали молбата ще е от страна на АОК или ЛДНР, а отзовалият се ще е Кравария или Русия - не би трябвало да има разлика, нали?

От космоса се вижда че си се окъкал, а сега не можеш да признаеш че си сгрешил щото ще излезе че в подписът ти в продължение на толкова време е имало доказателство че си шаранче, захапало гола кукичка. За това го повтаряш това "три дня" постоянно и непрекъснато, белким по някакъв чудодеен начин се окаже истина :laughing4:

Първи снимки от атаката от вчера:

Я подайте една кофа за сълзите.

Още :

преди 1 час, maxthon написа:

Всеки ден!

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

Тошев, Ромчето, Инженер Велев и Синдбад.

Дори и отбор "Черешка" прекрасно знаете какво се случи на онази уличка в Буча. Добре че се намеси Холивуд та да опита да замаскира мърдащите трупове, че иначе нямаше да има за какво да се хванете и случаят "Буча" до ден днешен щеше да е пример за нескопосана укропропаганда, съшита с бели конци от некадърен режисьор и некадърни статисти, които мърдат докато играят "трупове". 

И като не искате да пуснете видеото с отстъплението - хайде аз:

Чудя се само какво ли не е наред с него. Щото както обича да казва мойто бъди то тия неща само украинците ги правят.. Някой да иска жокер?

преди 12 минути, kosyo написа:

Първи снимки от атаката от вчера:

Що бе, атакуват си. Вярно че в обратна посока, ама пак си е атака.:giggle1:

Количеството унищожена техника и персонал ще я оставя на ватенките да я коментират.

original.jpg

преди 12 минути, BANKATA написа:

Всеки ден!

Всеки ден какво? Поне по една Константиновка ли?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.