Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Руската армия атакува в района на Авдеевка. Участват щурмова авиация, оръдия и реактивна артилерия.    Авдеевка е северно предградие на Донецк, което през последните осем години беше превърнато от украинските сили за сигурност в мощен укрепен район. От там ВСУ обстрелваха мирните квартали на столицата на ДНР, включително и с касетъчни боеприпаси. 

Пак ли?

Не им увряха кратуните на тези.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 31 минути, superiority написа:

Не съм виждал НАТО по-силна и единна, заяви министърът на отбраната на САЩ

значи е сляп

България няма никакво оръжие и армия

добре че са милиционерите с  шкембаците  да ни опазят 

преди 10 минути, BANKATA написа:

Пак ли?

Не им увряха кратуните на тези.

Та нали Зеленски е казал, че ще воюват до последния руснак... Сега бандеровците  или ще ги избият или ще ги прогонят от района на  Авдеевка.  Не виждам да бъдат там и да обстрелват Донецк още следващи 9 години.  Основно заради подобен тероризъм РФ се намеси в гражданската война.    Не гледай  какво лъже западната пропаганда.   Девет години тероризират Донецк - пък видите ли ""Русия била нападнала Украйна""...

преди 26 минути, miro20 написа:

би трябвало да бъде бомбардирана Москва и режима на Путлер , както Сърбия.

Пак си избягал от контрола на Кокич в психоинтерната в Мосейково???

преди 2 минути, attj написа:

пък видите ли ""Русия била нападнала Украйна""...

Да, Русия нападна Украйна. Опита се да земе Киев за три дняяя и се обосра.

Рашистите тръгнаха като аслани, ся бягат като обосрани.

Москалі тікали, аж лапті губили

Текст

Ми жили собі, не знаючи горя.
Сонцю раділи, купались у морі.
Не знали біди, війни не чекали.
Як бути щасливими? У вас не питали!
А ви нас братами колись називали.
А так получилось, що ви — йобнутий брат.
І в гості, відверто, ми вас не чекали.
Ну як вам пояснити, не вживаючи мат?
Кацапи, а чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?!
І хочеться дуже сказати: «Нахуй ідіть, москалі!»
А чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?!
Як придурок сусід, треба жити на стрьомі.
А тут сотні мільйонів дурних, божевільних.
Визволяти зібралися нас, непокорних.
А як можуть раби визволяти вільних?
І хочеться дуже сказати: «Нахуй ідіть!
Нахуй ідіть! Нахуй ідіть, москалі!»
преди 14 минути, attj написа:

Сега бандеровците  или ще ги избият или ще ги прогонят от района на  Авдеевка.  Не виждам да бъдат там и да обстрелват Донецк още следващи 9 години.  Основно заради подобен тероризъм РФ се намеси в гражданската война.    Не гледай  какво лъже западната пропаганда.   Девет години тероризират Донецк - пък видите ли ""Русия била нападнала Украйна""...

И защо никой не избиваше никакви рускоезични в неокупираните региони на Донецк или другаде из Украйна ???

Да ти пускам ли клипове как живееше например Мариуполь до 2022г щастливо и безпроблемно като един красив развиващ се млад град  при украинска власт ???

При това войната си вървеше и върви от 2014 г. Просто до 2022 г до там не бе стигнал рашисткия ботуш.

И като стигна ботуша - сринаха го почти целия, населението  от половин милион остана около 120 хил.

т.е. какъв е извода ?

Не украинците избиват населението , а рашисткия ботуш . "русский мир" от които думи изтръпва всеки .

преди 18 минути, attj написа:

Девет години тероризират Донецк - пък видите ли ""Русия била нападнала Украйна""...

Отново - Никой никога не е обстрелвал Донецк, ПРЕДИ там да нахлуе рашистката окуапционна войска и да стане част от фронтовата линия.

Донецк , както и Мариуполь , Бахмут и др. са зони където нахлу "русский мир"  с терор и масов геноцид.

Миро още не е разбрал - хохлите смазаха бунта (АнтиМайдана)  в Харков и в Одеса, а не успяха в Донецк и в Луганск.   Превратаджиите в Киев са наред за възмездие.   

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Слава україні

Слава и на нациста Бандера. Добре, че не е жив, че току виж канадците и на него да връчат медал за заслуги.

преди 20 минути, attj написа:

Миро още не е разбрал - хохлите смазаха бунта (АнтиМайдана)  в Харков и в Одеса, а не успяха в Донецк и в Луганск.   Превратаджиите в Киев са наред за възмездие.   

Какъв бунт бълнуваш ? Да ти цитирам ли отново не украински източници, а думите на вашия любим терорист и военен министър Игор Стрелков, който след като нахлу с  рашистките си подразделения да цепи и създава ЛДНР , в доста дълго изявление ревеше че от 4.5 млн население в Донбас, пред вратите на военкоматите няма опашки, а дузината които идват да се записват доброволци, после бягали :) 

Това ли е бунта казваш ?

:)

Всичко останало са ваши лъжи , и си го знаеш.

Затова и въртиш една и съща плоча нонстоп. :) 

преди 5 минути, miro20 написа:

Да ти цитирам ли отново не украински източници

Питай ги и в Константиновка защо тряснаха с хамериканската заблудила се ракета.

F8Nw4ffXcAAPPqF?format=jpg&name=large

Противоречиви информации за боевете около Авдеевка, но в едно има нещо общо - големи загуби на рашистки такове и др техника .

Да видим дали ще е пирова кървава победа за няколко кв.км, или просто безсмислена пирова кървава загуба и торене на украинска земя.

преди 8 минути, maxthon написа:

Питай ги и в Константиновка защо тряснаха с хамериканската заблудила се ракета.

Отговарял съм ти на лъжите. :getout:

Дружинката "Козяк-Бандера", разбрахте ли, че мантрата "колкото е необходимо" днес беше актуализирана от Джон Кърби в "колкото можем"?!

Джон Кърби признава, че финансирането за Украйна "наближава края на въжето".

Официален Вашингтон: "Не можем да започнем да планираме дългосрочна подкрепа, ако сме на края на въжето. А във финансирането на Украйна сме стигнали до края на въжето. Днес обявихме 200 милиона долара и ще продължим да помагаме на Украйна, доколкото можем, но няма да е безкрайно“, каза говорителят на Белия дом Джон Кърби.

преди 17 минути, miro20 написа:

Отговарял съм ти на лъжите.

С дежурния ти отговор бля бля бля? На видетото от там, което го пусна и Еленски ясно се вижда отражение на хамериканската ракета по таваните на паркираните автомобили и си личи от къде пристига. В същата посока гледат и минувачите.

Реджеп значно напередодні з українською език - ті п'рво ще го навчать та псува москаліті.   Винаги Русія та особисто Путін са винні.  Няма нужда от превод - почти като на български си е.    Ето все пак - Реджеп значително напредва с украинския език -те първо ще го научат да псува москали.  Винаги Русия и особено Путин са виновни. 

Сутрешните украински вестници са медец 

Особено това интервю - баси ракетите се появили - ти да видиш !

https://gordonua.com/news/war/budanov-rossijane-vosstanovili-zapas-raket-eto-mozhet-sozdat-realnye-problemy-ne-tolko-nashej-enerhetike-1684327.html

Untitled-7.jpg

преди 22 минути, maxthon написа:

С дежурния ти отговор бля бля бля? На видетото от там, което го пусна и Еленски ясно се вижда отражение на хамериканската ракета по таваните на паркираните автомобили и си личи от къде пристига. В същата посока гледат и минувачите.

Не. Цитирах ти опроверженията на твоите лъжи .

А нима и си мислиш че си направила експертен анализ ли ? :giggle1:

преди 5 минути, miro20 написа:

Не. Цитирах ти опроверженията на твоите лъжи .

Аха ония къде били намерили нещо, което никой друг не е виждал освен те? Това опровержение ли е или чиста лъжа? И аз мога да твърдя много неща за теб, но обикновено отговора ти е директно потвърждение на това, което казвам, а не опровержение.

преди 1 минута, kirko12 написа:

Особено това интервю - баси ракетите се появили - ти да видиш !

Одавна рашистката военна индустрия е  на денонощен режим .

maxthon

Това е ясно 

Виж му постовете в палестинската тема. ГРАДИНСКА РАДИОТОЧКА е наш Миро 

ПП

Миро това е невъзможно !!! Нали са с западни чипове, арестуваха гадния българин които ги е продавал .

преди 2 минути, maxthon написа:

директно потвърждение на това, което казвам

Дос ега от теб съм видял само рашистка дезинформация и лъжи .

:hush:

преди 10 минути, miro20 написа:

А нима и си мислиш че си направила експертен анализ ли ?

Ти когато чуеш от някъде шум и истинктивно към източника на шума ли гледаш или си завираш главата в задника за да го чуеш по-добре? Е същото е и с минувачите на клипа. Гледат към посоката, от която пристига хамериканската прехвалена противорадарна ракета.

преди 2 минути, miro20 написа:

Дос ега от теб съм видял само рашистка дезинформация и лъжи .

Очни доктори има ли в Русе? За един приАтел питам.... Хубаво е като кръщаваш нещо за лъжа, но следва да кажеш защо е така.

Днес медеца продължава - ох ох ох

Разбирам че имало някаква контраофанзива - вие да сте забелязали?

photo_2023-10-12_14-08-15.jpg

Вчера е имало голям цирк в НАТО с главно действащо лице киевският клоун. 🤣🤣🤣

Вижте погледът на Столтенберг, когато пан Зельо казва за НАТО "ако нямате пари". Столтенберг беше изненадан от това откровено изказване, така че побърза да затвори устата на Зельо като го плесна по гърба, казвайки, че Зеленски е твърде зает, за да говори с пресата. 😁

"Дайте ми пари! И ако вие (НАТО) нямате пари, Русия има пари!" - сега пан Зельо изисква Европа да му предаде замразените руски активи, за да продължи да изпраща насилствено в месомелачката още стотици хиляди хохли. 

Пан Зельо няма да кандиса докато не унищожи УкроРайх.

И един виц от Каспаров:

Какво е общото на мобилизацията в Русия и Израел?

- Големия брой полети към Тел Авив!

Красив залез през камерата на Стугна:

https://x.com/bayraktar_1love/status/1712392591323353116?s=20

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.