Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

"Това е стимулиращ концерт за военнослужещите от ВСУ. Моля, обърнете внимание на лицата на слушателите. Веднага се вижда, че мъжете са много мотивирани, свежи, доволни и готови да гонят руснаците чак до Урал."

За възрастта на публиката да не отварям дума, а съдейки по лицата им явно осъзнават, че това е последният концерт в живота им:

Още един клетник, който насила ще бъде изпратен в окопите, за да умре за американските интереси:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, rtheh написа:

Второ разправя, че натовски войски ще са разположени в Украйна, което също не се случи. Франция и Германия блокираха Украйна за НАТО 

Мда, ама НЕ!

Срещата на върха на НАТО в Букурещ

Цитат

В този контекст тази сутрин в Букурещ говорителят на НАТО поясни, че на тази среща на върха няма да бъде приет Планът за Действие за Членство на Украйна и Грузия, така нареченият Membership Action Plan, но ще бъде изразена визията на НАТО за „отворени врати” спрямо двете страни. В този смисъл въпросът не е дали, а кога двете страни ще бъдат приети в организацията. 

преди 16 минути, kirko12 написа:

1.7 билиона - 3 дни 

Прогноз курса доллара на ближайшие годы от МВФ:

- в 2023 году - 37,5 гривны за доллар;
- в 2024 году - 41,4 гривны за доллар;
- в 2025 году - 46 гривен за доллар;
- в 2026 году - 48,9 гривны за доллар;
- в 2027 году - 51,3 гривны за доллар;
- в 2028 году - 53,9 гривны за доллар.

Тоест, някъде през 2058, 1 гривна ще струва колкото 1 рубла през 2023? 

преди 5 минути, miro20 написа:

Ако посочиш къде съм цитирал твоето видео представяйки го за украинци, ще съм благодарен :)

Аз да съм казал че ти си го цитирал?!? Макар че това видео се въртеше навсякъде и нищо чудно и да си го цитирал тогава, но след това да е изчезнало мистериозно от поста ти, както са изчезвали и други линкове от твои постове :)

Както и да е. Въпросът е че това си е класическа пропаганда по принцип, а пропаганда има и от двете страни и някак си е лицемерно да плюеш по "лошите", след като и "твоите хора" използват същият метод. 

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Аз да съм казал че ти си го цитирал?!? Макар че това видео се въртеше навсякъде и нищо чудно и да си го цитирал тогава, но след това да е изчезнало мистериозно от поста ти, както са изчезвали и други линкове от твои постове :)

Както и да е. Въпросът е че това си е класическа пропаганда по принцип, а пропаганда има и от двете страни и някак си е лицемерно да плюеш по "лошите", след като и "твоите хора" използват същият метод. 

Ами коректно е когато ме цитираш или опонираш за нещо казано за Сирия, да цитираш нещо което е свързано с цитираното :) 

Ама ти си фейкомет спекулант, така че си плямпай колкото искаш глупостите, но не виждам защо ме цитираш  :) 

А и какво да очаквам от хора които още си мислят че клането в Буча било постановка.... :getout:

преди 58 минути, miro20 написа:

Помня само че тактиката ти на всяко твърдение беше да извъртиш така че аз да доказвам нещо което ти твърдиш или отричаш.

Еми докажи, че има 40 заклани деца, а не само твърдението на някаква журналистка, че била чула от някъде за такова нещо.

преди 10 минути, miro20 написа:

Ами коректно е когато ме цитираш или опонираш за нещо казано за Сирия, да цитираш нещо което е свързано с цитираното :) 

А и какво да очаквам от хора които още си мислят че клането в Буча било постановка.... :getout:

Ами когато цитирам това твое изказване:

снимане на истински филми , но представяни като снимане на фейк-репортажи

и ти покажа подобни фейк-репортажи но от страна на твоите хора,  по-"свързан с цитираното" коментар няма как да има :hit:

Тетрото на онази уличка в Буча си беше постановка, но зле режисирана и със статисти-аматьори. ФАКТ!!!

преди 56 минути, miro20 написа:

а рашистите поддържат ислямистките главорези

Имаш и най-малкото доказателство за това. Или пак си в режим мислене, че няма как друго да е?

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ура другари, парите свършиха (отдавна) операцията приключва след 3 дни

https://www.aljazeera.com/news/2023/10/11/us-announces-200m-military-assistance-package-for-ukraine

Ромчето чете само полезни идиоти, аз ви казах.

Ма понеже нафукано, не си взема бележка и става вечно за смях.

преди 41 минути, miro20 написа:
преди 59 минути, ivottoshev написа:

Добре че беше Холивуд да опита да замаскира мърдащите трупове, иначе сега изобщо нямаше да ти е до "Буча", щото това нескопосано реализирано театро със статисти-аматьори и режисьор-некадърник и до ден днешен си остава най-големият резил на укропропагандата. 

https://www.stopfake.org/ru/fejk-massovye-zhertvy-sredi-mirnogo-naseleniya-kievskoj-oblasti-postanovka/

:hush:

Чети бе Пенчо, Пенчо не чете :) 

преди 9 минути, maxthon написа:

Имаш и най-малкото доказателство за това. Или пак си в режим мислене, че няма как друго да е?

Не разбрах, отричаш че Рашистан подкрепя палестинските терористи  ли ???

F70hLE6W0AA0uoz?format=png&name=small

F8JVVkbXIAAd0D5?format=jpg&name=small

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Тетрото на онази уличка в Буча си беше постановка

Я, имаме напредък. Ся стана само на едната уличка било театро.

На другите улички истина ли беше ?

преди 1 час, miro20 написа:

бла бла... бла бла ?

...пълни простотии .. .

Кокич и Реджеп ряпа да ядат.   Как пък са Ви изтървали и тримата едновременно да избягате от интерната в Мосейково...   Евреинът Зеленски разчита на Вас.   Вече нямало ВСУ  повече да атакуват Бахмут - защото много били загинали там.   И как още ще воюват до последния руснак???

преди 5 минути, attj написа:

Кокич и Реджеп

Бе много го тачите Миро.

Само дето Миро ви каза постфактум, а ние ви предупреждавахме предварително, че няма как САЩ да спрат помощта за Украйна, тъй като Будапещенския Меморандум виси като Дамоклиев Меч над претенциите им за световен лидер.

преди 14 минути, miro20 написа:

Не разбрах, отричаш че Рашистан подкрепя палестинските терористи  ли ???

И трябва да потвърдя това нещо като ми покажеш тези две снимки? Исторически именно Израел се тези, които са изкуствено създадени в района и само те се занимават с окупиране на територии - Синай, Голански възвишения, Газа. Не ти приляга да обвиняваш палестинците за нещо, което самите израелци правят от десетилетия насам. Видя ли в момента ударите по Газа без оглед на това по какво се стреля? Но какво ли се учудвам след като вече всички си ги сложил под общия знаменател...... А Хамас чие отроче е няма нужда явно да знаеш.....

преди 13 минути, superiority написа:

Американският министър на отбраната Лойд Остин обяви нова военна помощ за Украйна

Николов да коментира !!!

Ромче, полезните идиоти дето ги четеш, май а ?

преди 2 минути, maxthon написа:

Не ти приляга да обвиняваш палестинците за нещо

Той не обвинява палестинците. Ти отричаше, че Кръволока Путлер стои зад кървавото нападение на Хамас

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

помощта за Украйна

Западната пропаганда така неправилно  нарича помощта за режима на бандеровците в Киев.   Няма да е достатъчна.   

преди 1 минута, attj написа:

Западната пропаганда така неправилно  нарича помощта за режима на бандеровците в Киев.   Няма да е достатъчна.   

Ти като някой малоумник, колкото и да те засипват фактите, продължаваш да си каканижеш твойто.

Това не е последната помощ бе. А и не помагат само САЩ.

И Донбас ще върнете и Крим.

И пак ще кажете, че сте победили.

Той не обвинява палестинците. Ти отричаше, че Кръволока Путлер стои зад кървавото нападение на Хамас
Аз питам къде са доказателствата за това? Или както всичко друго се записва на сметката на Русия без значение от това дали има доказателства. Та има ли какво да покажеш или пак ще си в ролята на разпрания?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 минути, maxthon написа:

Аз питам къде са доказателствата за това?

Снимките цуни гуни Лавров с касапите от Хамас нали току що ти показа

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти като някой малоумник, колкото и да те засипват фактите, продължаваш да си каканижеш твойто.

Това не е последната помощ бе. А и не помагат само САЩ.

И Донбас ще върнете и Крим.

И пак ще кажете, че сте победили.

Защо спориш с руския свят?   Имаш много поздрави от Маруся от Москва.   Скоро бандеровците този път  вече  всички ще са разочаровали.   Няма да са само поляците и руснаците.   

Снимките цуни гуни Лавров с касапите от Хамас нали току що ти показа
И това доказва директна подкрепа по какъв начин?

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

Какви "факти" бре Сало-Реджи, каканижете едни и същи кухи опорки, фейкове и пожелателни мисли?! 

Дори Жозеп Борел се оплака, че 85% от световното население не вярва на нашата пробита пропаганда за конфликта в Украйна.

Какви "факти" бре Сало-Реджи, каканижете едни и същи кухи опорки, фейкове и пожелателни мисли?! 
Дори Жозеп Борел се оплака, че 85% от световното население не вярва на нашата пробита пропаганда за конфликта в Украйна.
Е как няма да се оплаква след като така наречените малоумници са сред нас, управляват ни и Борел е един от тях. От него не може да получиш и един факт за каквото и да било.

преди 1 час, maxthon написа:

И трябва да потвърдя това нещо като ми покажеш тези две снимки? Исторически именно Израел се тези, които са изкуствено създадени в района и само те се занимават с окупиране на територии - Синай, Голански възвишения, Газа. Не ти приляга да обвиняваш палестинците за нещо, което самите израелци правят от десетилетия насам. Видя ли в момента ударите по Газа без оглед на това по какво се стреля? Но какво ли се учудвам след като вече всички си ги сложил под общия знаменател...... А Хамас чие отроче е няма нужда явно да знаеш.....

Ти провери ли тези сгради че знаеш по какво се стреля?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.