Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 43 минути, maxthon написа:

И ти си слаб в заканите си, но не съм седнал да се притеснявам за тях. Отдавна си показал, че са въздух под налягане.

Казва го човека дето се нарече лъжец -благодаря отново за комплимента. Явно доста те изнервям че да решиш че може да покажеш невежеството си за пореден път. Малък беден бъди - абе какво стана със зрънчото - да чакам ли още? Да не му изтече срока на годност се притеснявам? Някое ново фейково видео няма ли да пуснеш да спечеля ново?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:

руснаците, видиш ли, били извършвали престъпление в Украйна, бомбардирайки цивилна инфраструктура.

Сега ще се извините ли за думите си?

Престъпление е да се бомбардира цивилната инфраструктура, разбира се.

Ей сега ще ти извиня един зад врата.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Я кажи защо бандеровците бомбардират Донецк с касетъчни боеприпаси.   НАТО им ги подари.    Атидже те поздравява от САЩ.   Нижеш глупост след глупост - като Кокич и като Миро.

преди 41 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей сега ще ти извиня един зад врата.

Карварите и Никиту не мислят така. Що се цепиш от колектива - това само ти си знаеш...

преди 1 час, Филипов написа:

искам - онзи с розовата блузка

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Значи вече окончателно е решено - стрелбата по цивилни сгради не е нещо лошо! 

Аз колко пъти ви го казвах, че и хвалбите на краварите на тази тема ви показвах, а вие: "НЕ", "НЕ" и пак "НЕ", руснаците, видиш ли, били извършвали престъпление в Украйна, бомбардирайки цивилна инфраструктура.

Сега ще се извините ли за думите си? Ще признаете ли че сте кълвяли на пропагандна кукикчка, а аз съм бил прав?

Както обича да казва един мой приятел, четенето с разбиране ти куца. 

преди 54 минути, N1K17Y написа:

Както обича да казва един мой приятел, четенето с разбиране ти куца. 

Ами обясни де. Аз от поста ти разбрах, че нямаш нищо против бомбенето на сгради от страна на израелците. Греша ли?

Какво точно иска да каже поета в това свое произведение:

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Дали има сигнална лампа за терористи не знам, ама израелците пускат по една сигнална "лампа" по цивилни сгради и след няколко минути идват и несигналните "лампи" и сградата я няма. Който имал акъл, да е бягал. 

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Какво точно иска да каже поета в това свое произведение:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

стрелбата по цивилни сгради не е нещо лошо! 

преди 7 часа, ivottoshev написа:

наистина съм прав че това не е нещо лошо

Обаче съгласно Адвокат Тошев:

преди 10 часа, ivottoshev написа:

стрелбата по цивилни сгради не е нещо лошо! 

Какво тук разследва някакъв си международен екип от прокурори.

Никой не може да се мери с Адвокат Тошев !!!

Ако някой разполага с пледоарията на Адвокат Тошев относно убийствата, кражбата и изнасилванията на деца, би ли ми помогнал, щото ме мързи да се ровя назад из темата.

Международен екип от прокурори бил доказал.

Аз на някакви самозванци ли да вярвам или на Адвокат Тошев ?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

E въпроса е и кой стреля. В един случай е много добро нещо, понеже и никой не му обръща внимание. В другия случай е най-голямото възможно престъпление. А по същество разлики между двата случая няма.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Какво тук разследва някакъв си международен екип от прокурори.

Тук тънката идея е дали този екип има юрисдикция да разледва и дали изобщо това разследване има някакви правни последици?

Добро утро, севернокорейци и ти мое лъжливо бъди:

Вчера е било някакво massacre просто.

Срещу Адвокат Тошев, никой няма юрисдикция.
Не питах за него, но както и да е.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Досега Вашингтон е предоставил военна помощ за  44 млрд. долара за снабдяване на Киев с десетки танкове, хиляди ракети и милиони снаряди и патрони, но подкрепата сред американците и от двете основни политически партии за продължаване на помощта за режима в Киев  намалява, уточнява Ройтерс.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз на някакви самозванци ли да вярвам или на Адвокат Тошев ?

Вярвай на очите и ушите си. Телевизионната кула в Белград и топло и електроцентралите на Сърбия цивилни сгради ли са?

Карварите разрушиха ли ги?

Същите тези прокурори наказаха ли ги? 

Или електроцентрала в Украйна е нещо по-различно от електроцентрала в Сърбия, или има нещо гнило в прокурорите ти. Кое от двете?

Предоставянето на оръжия от НАТО за Украйна ще стане още по-сложно, ако се потвърдят сериозните подозрения, че за атаката срещу Израел ХАМАС е използвал, наред с други неща, западни оръжия от НАТО, които „според фактурите“ трябва да бъдат в ръцете на ВСУ.

Украинското разузнаване (ГУР) всъщност вече потвърди: ХАМАС има такива оръжия.  Коварната  Русия тайно е снабдила Ивицата Газа със западното оръжие, което заловила по време на боевете в Украйна. По-правдоподобното  обяснение за това обаче е ширещата се украинска корупция.

Руската армия атакува в района на Авдеевка. Участват щурмова авиация, оръдия и реактивна артилерия.    Авдеевка е северно предградие на Донецк, което през последните осем години беше превърнато от украинските сили за сигурност в мощен укрепен район. От там ВСУ обстрелваха мирните квартали на столицата на ДНР, включително и с касетъчни боеприпаси. 

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Вярвай на очите и ушите си. Телевизионната кула в Белград и топло и електроцентралите на Сърбия цивилни сгради ли са?

Или електроцентрала в Украйна е нещо по-различно от електроцентрала в Сърбия, или има нещо гнило в прокурорите ти. Кое от двете?

Да си припомним тази корица на списание Time, когато НАТО бомбардира суверенна Югославия без мандат от ООН и без последвали санкции:

1101950911_400.jpg

има нещо гнило

В Дания, в САЩ, в България, но не и в Русия.

Нали затуй ти викаме Адвокат Тошев.

преди 10 минути, superiority написа:

Не съм виждал НАТО по-силна и единна, заяви министърът на отбраната на САЩ

image.png.bd91ad0ac70df9bb3309d350e97fe0d7.png

Не съм виждал НАТО по-силна и единна, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин в централата на алианса в Брюксел, където пристигна за участие във втория ден от заседанието на своите колеги. Основното ни внимание е насочено към подобряването на отбранителните способности на пакта, добави той.

Знам, че споделяте възмущението ни от събитията в Израел и решимостта ни да подкрепяме страната в правото ѝ на самоотбрана, обърна се той към генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Очаквам днес да обсъдим решенията, взети на срещата на пакта във Вилнюс, добави Остин.

Столтенберг приветства усилията на САЩ в помощ на Украйна. По неговите думи приносът на страните от ЕС и Канада също е съществен. Генералният секретар уточни, че на днешното заседание ще продължи разискването на въпросите, свързани с Украйна, както и с обстановката в Косово и Ирак. По неговите думи тази сутрин министрите ще научат най-нови данни за събитията в Израел от израелския министър на отбраната.

https://www.bta.bg/bg/news/world/543397-ne-sam-vizhdal-nato-po-silna-i-edinna-zayavi-ministarat-na-otbranata-na-sasht

Путлер ще яде мазната опашка.

Пак старата плоча , спекулации и лъжи .

Да ти цитирам ли за 1001 път разликите между сърбия-косово и Украйна ?

Относно бомбардировките ако можем да направим паралел , би трябвало да бъде бомбардирана Москва и режима на Путлер , както Сърбия.

Така че, не вървиш :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.