Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

На времето Рейган каза : "Скоро руснаците ще си ядат прикладите" и СССР се разпадна. Имаше празни магазини, дълги опашки продаваха петрол по 15-20 долара /барел. И сега натам вървят нещата. Не злорадствам ,а съжалявам руснаците.780856647_.png.c5d142ebf77ef4ecfeea8ae9715ea5a2.png

Тази маса  символ на отдалечаването на Путин от народа ще става все по-дълга!

1629704662_.png.0d8c018d2dcf43699684fd20266f5b47.png

Какво да правят след като Икеа затваря?

1426726921_.png.c3476e2ffe714a30f7fabcf25cb05c8a.png

Какво да правят след като рублата пада главоломно - сменяват я за долари ,изтегляне ако още може на собствените и запасяване

1874038809_.png.805fa468fd09a5c08a75e32c3d7095c5.png

а трябва просто да накарат Путин да спре войната!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, bigiadri написа:

Представяте ли си, как би изглеждала тази тема ако бяхме в Русия? Къде щяхме да сме някои от нас? Да са като нас СЕГА искат украинците, не искат никой да ги освобождава и каквото и да се случи  ,те рано или късно ще го постигнат!

О да, :)  някои ме пращаха в Белене, други ми копаеха горбове, писаха надписи на надгробната ми плоча.... :)  :)  И какво ли не бях чувал към себе си :)  

За съжаление , във фашисткия режим на  РФ това вече законово е уредено от вчера . Нещо като тричленките едно време . Само че  още по строго.

преди 9 часа, dimy написа:
преди 9 часа, Joss Bomon написа:

Разсипаха се да показват кадри от точно ... 3 ударени сгради. То не бяха дронове, то не бяха ракурси... и накрая ще се окаже, че жълтосините сами са си ги ударили, за да има матрал за репортери и телевизии.

Да - тези сгради са си ги ударили укрите!!!

Да,да... само че е превзета от руснаците тази АЕЦ. Те как превземат обекти ? Хвърлят цветя и бонбонки ?

Пропагандата ви е в стил... педофил да обвинява че децата гопровокират на детската площадка.

Забравяте че този педофил няма никаква работа там , Както и руснаците там.

Атомната бомба над Херошима според мен са я хвърлили японците с подставни хамерикански пилоти .

Хитлер не е нападал никого, той се е отбранявал .

Земята е плоска. Точка :) 

преди 15 минути, bigiadri написа:

На времето Рейган каза : "Скоро руснаците ще си ядат прикладите" и СССР се разпадна. Имаше празни магазини, дълги опашки продаваха петрол по 15-20 долара /барел. И сега натам вървят нещата. Не злорадствам ,а съжалявам руснаците.

На времето успяха /янките/ да купят Горби и да напоят Елцин. Сега с Путин нещо не им се получава и злобеят.

И - не ги съжалявай, мисли за България.

Полина от Берковица. Пак за теб.

Нали обичаш евреите, юдеите, израелтяните.

Ето. 

f860509a-9bb4-11ec-8f65-98847d4dcfca.jpg

01cc33ec-9bb5-11ec-8f65-98847d4dcfca.jpg

Дойдоха еврейски деца сирачета в Берлин.

https://www.morgenpost.de/berlin/article234726531/berlin-ukraine-krieg-fluechtlinge-waisen-odessa.html

преди 27 минути, bigiadri написа:

На времето Рейган каза : "Скоро руснаците ще си ядат прикладите" и СССР се разпадна. Имаше празни магазини, дълги опашки продаваха петрол по 15-20 долара /барел. И сега натам вървят нещата. Не злорадствам ,а съжалявам руснаците.780856647_.png.c5d142ebf77ef4ecfeea8ae9715ea5a2.png

Тази маса  символ на отдалечаването на Путин от народа ще става все по-дълга!

1629704662_.png.0d8c018d2dcf43699684fd20266f5b47.png

Какво да правят след като Икеа затваря?

1426726921_.png.c3476e2ffe714a30f7fabcf25cb05c8a.png

Какво да правят след като рублата пада главоломно - сменяват я за долари ,изтегляне ако още може на собствените и запасяване

1874038809_.png.805fa468fd09a5c08a75e32c3d7095c5.png

а трябва просто да накарат Путин да спре войната!

Малко им. Още нищо не са усетили. 

Ще ядат пак пироги и ще пият нещо като Алтай.

Не знам дали да виня руския народ, след като е хванат в тотална информационна и полицейсковоенна хватка.

С тотално спрени независими медии , с наложен страх в хората, със закони обслужващи само властта на несменяемия диктатор, с арестуване на всеки излязъл на митинг против войната, с арестувани /щото не можаха да го убият ато Немцов / опозиционери като Навалний и т.н. и т.н.

Както в Сев. Корея.

Каквомогат да направят хората там срещу диктатора ? Реално нищо.

преди 56 минути, dimy написа:

Не ги освобождава, а ги денацификира. И не за техен /украински/ кеф, а за сигурност на Русия.

Украина може вече и да я няма ... натам са тръгнали нещата. Сами си го изпросиха ...

Чугунен путлеризъм

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Чугунен путлеризъм

Благодаря Реджеб. След като е казано от тебе може само да ме ласкае.

Бяха поканили в шоуто на цитиридис Васко Далаверата. 

Шофьор на камиони в САЩ, американски гражданин. Там си изкарва парите.

Гледам сега видеото му по случай 🇧🇬 3 март.

Мислих, че съм видял, много неща, а колко още ще видя, не е истина.

Американски гражданин от България да целува руско знаме на територията на България по случай освобождението на България, националния празник на България, не бях виждал.

Screenshot_20220305-090906.png

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Американец от България да целува руско знаме на територията на България, не бях виждал.

Ми Синдбад не помниш ли ?

По чугунен путлерист не е писал у форума.

Кат са решили да работят в чужбина, що не отидат в Русия при добрия Путлер, ми в гнилия запад живеят.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми Синдбад не помниш ли ?

По чугунен путлерист не е писал у форума.

Кат са решили да работят в чужбина, що не отидат в Русия при добрия Путлер, ми в гнилия запад живеят.

Той си изкарва прехраната в САЩ, страната му е 2 м..айка. Благодарение на САЩ има някой лев, а тръгнал да целува руско знаме и то в България по време на български празник. Чужди знамена се веят на територията на България.

Нещо не мога да схвана. Това ли е освобождението махаш турското знаме и вееш руското?

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Нещо не мога да схвана.

Ми как да ти обясня.

1. Путлер е прав !

2. Ако нещо се съмняваш, прочети първа точка !

Чугунен путлеризъм се нарича тази религия.

преди 11 часа, Banesc написа:

путин трябва да си отсее житото от плявата в държавата 

и всичко е  много добре замислено

тъпунгерите от ЕС не могат да му стъпят на малкия пръст 

ГЛЕДАЙТЕ ДЕЙСТВИЯТА НА ТУРЦИЯ ДА ВИ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ !

Само Господ има право да отсява! Путин очевидно се е взел за Него и е крайно време да бъде прибран, за да му се изясни, че той е само едно злобно, малко човече, мразещо всичко и всички.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако е по добре въоръжен от Путлер!

Е, по- добре въоръжен от Свети Георги няма. А той е изпълнител на Божията воля.

Защо бягащите от Украйна не отиват в Русия. А искат в лошата Европа.

Нали това в Украйна не е война, а миротворна операция от великия Путин. Според тях и русофилите. Русия е голяма, могуща, велика там няма ли място?

А и са един народ, пак думи на Путин. Един език.

И изобщо защо бягат, един духов оркестър, цветя и бонбони.

Да видим как върви "денацификацията"  и как посрещат окупантите :

преди 11 часа, Joss Bomon написа:

Разсипаха се да показват кадри от точно ... 3 ударени сгради. То не бяха дронове, то не бяха ракурси... и накрая ще се окаже, че жълтосините сами са си ги ударили, за да има матрал за репортери и телевизии.

Това първо. Второ, къде бяха всичките тия дронове, когато укрите бомбардираха Донбас, последните дни, преди Русия да ги удари изстрелваха по 2000 снаряда и други видове по тях. Всъщност имаше ги и сега тези разрушения се показват и се приписват на руската армия ... тия са толкова предсказуеми, че да се чудиш, че има още риби, които кълват на бастун. И да, те сами си бомбят сградите и отново обвиняват Русия, при Запорожката АЕЦ беше същото. А това че са забили установките си в жилищните блокове какво означава, означава, че искат сред мирните жители да има жертви и това вече е неминуемо, затова не ги и пускат да се махнат оттам, а и със сигурност престъпниците, които зеленчуковски въоръжи са избили повече.

А дали някой вярва че укрите щяха да спрат обстрела на Донбас, дали някой вярва, че западните им господари щяха да им повлияят да направят това, докато не принудят Русия да се намеси ... ако има такъв, той е от тези, които вярват и на лавината от лъжи, плъзнали в интернет.

преди 1 час, dimy написа:

На времето успяха /янките/ да купят Горби и да напоят Елцин.

По твоята логика и сега Путлер е човек на янките (ЦРУ), защото направи така, че светът да намрази руснаците. Иска или не иска Русия ще влезе в орбитата и влиянието на Китай и ще се превърне във васал.

Зеленски в туитъра доста приповдигнат оптимизъм :)

Говори че се надява съвсемскоро да се обърне към бежанците приютени в съседните страни - Връщайте се , щото заплаха вече няма

Цитат

Упевнений, що вже скоро ми зможемо сказати нашим людям: повертайтеся! Повертайтеся з Польщі, з Румунії, Словаччини та всіх інших країн. Повертайтеся, бо загрози більше немає

Очевидно информацията за контранастъпление и огромни проблеми в руската армия не е само украинска пропаганда :) :)

Колкото и да се мъча да гледам добронамерено, виждам само как за една седмица, Путин и шайката му сатрапи, излъгаха повече пъти отколкото Бойко Борисов за 13 години. То не беше тва не е война, то не беше цивилни няма да трепем, то не беше ама ние само в Донбас.. И кой си мислите, че ще ви вярва когато седнете на масата за преговори? С кой ще въртите алъш вериш, когато всеки бизнес с руснаци се възприема като високорисково начинание?

преди 6 минути, crazy katon написа:

И да, те сами си бомбят сградите и отново обвиняват Русия, при Запорожката АЕЦ беше същото.

човече, знам че сами не си вЕрвате на глупостите :)  Не се хаби.

А междувременно , АЕЦ-а  отново е под контрола на украинците.

преди 5 минути, БаалБек написа:

По твоята логика и сега Путлер е човек на янките (ЦРУ), защото направи така, че светът да намрази руснаците. Иска или не иска Русия ще влезе в орбитата и влиянието на Китай и ще се превърне във васал.

Ако руснаците се надяват Китай да ги вади от калта, значи съвсем са си загубили ума. Би трябвало да са наясно, че Китай скоро ще има нужда от нови територии, защото собствената му става все по- негодна за живот. Какво по- хубаво за тях от един слаб и болен съсед, на който никой няма да се притече на помощ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.