Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, miro20 написа:

Някой може ли да каже без да цълне в гугъл къдя по дяволите е тази държава ? :giggle1:

Бивша италианска колония доколкото разбрах и нещо свързано със СССР.

И повечето нямат бащи, защото са загинали по време на войните. Разбираемо все пак русци са били там, явно.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Няма и Интел вече в Русия.

https://www.heise.de/news/Intel-und-Microsoft-stoppen-Russland-Geschaeft-6539588.html

И AMD, мисля че писаха.

Няма и кока кола, данон, сигурно и пепси. 

Цитат на деня.

Корона отзывает свой вирус из России.

:giggle1:

За кокакола май не е , щото украинците щели да правят бойкот на техните продукти .

Иначе Майкрософт, Оракъл,  Циско, разни вериги за храни, модни и др продукти се изнасят и спират тотално за РФ.

Заводи за автомобили също - БМВ, Ауди...  се изнасят.

Списъците всеки ден се увеличават, то не може да се изброи.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 55 минути, N1K17Y написа:

Мдаа, от гордост веят знамена на чужди империи :D 

Как не ти писна от собствената ти глупост? 

преди 24 минути, bigiadri написа:

Лошото за Русия тепърва предстои . Муди"с  определи рейтинга на Русия на junk /боклук/. Няма вече кой да инвестира  там с години и тези които са там могат според руските закони да: 1 .Да останат и да работят както сега 2. Да предадат предприятията на руснаци -съсобственици с надеждата да се върнат някога 3. Да напуснат и да изнесат бизнеса си. Според руските закони ,тези  които затворят и се изнесат значи причиняват  изкуствен  фалит и следва държавата да конфискува бизнеса им.При тези техни условия ,кой за бъдеще ще инвестира, коя банка ще даде кредит,  кой ще ги застрахова и презастрахова и т,н, Повече големи компании ЩЕ СЕ ИЗНЕСАТ , те са застраховани , а застрахователите ще съдят Русия и ще си приберат  мангизите от замразените авоари на Русия. Московската борса в началото на конфликта затвори от страх на пълен срив, на 9 март се очаква да оттвори  ,а какво ще стане ще видим. БИЗНЕСЪТ ОБИЧА ТИШИНА! Войната в Украйна ще се отрази и на ЕС също. Само това , че имаше пожар в Атомната централа доведе до понижение на еврото спрямо долара  под 1,1 за долар!Мисля че хората от ЕС ще направят тази малка жертва да се развалят до някъде конфорта  си, гледайки какво правят руснаците в Украйна!

Нещо от което например аз мога да си направя извод , без да съм никакъв психолог от снимката с дългата маса по горе е ,че Путин го е страх за живота си!Пази се! Така че каквото и да прави с копчето ,инстинктът  му за съхранение е водещ! А това че използва ботокс за да скрие бръчките си ,че е доста суетен и сигурно приближените доста го ласкаят  ,което го прави много уязвим.

Интересен анализ, но ми изникват въпроси. 

Прословутият "Муди'с" категоризира ли и САЩ  като "боклук" след войните в Либия, Ирак, Сирия и т. н? Питам, за да се ориентирам дали е политически неутрален. Сигурен ли си в т.3 от руските закони, защото почти от първа ръка знам, че изкуственият фалит няма нищо общо с принудителният и санкциите са различни. Да, бизнесът обича тишината, но никоя война не е безкрайна. За ЕС си прав, но се питам, дали точно тази свързаност на страните няма да направи собствените му санкции по- тежки и почти непосилни за него? И дали не е време да се задвижи чувството за самосъхранение? Мисля че, жертвата на ЕС е малка в нашите очи, защото сме свикнали с недоимък, знаем и две, и двеста. За разглезените, адът вече е започнал.

За Путин и дългата маса, имам друго обяснение. Да не бъде заразен или да му сканират зениците, или да не познаят, че се срещат с двойника му. Никой няма да му замисли убийство с чадър или голи ръце.

преди 7 минути, absurt написа:

Интересен анализ, но ми изникват въпроси. 

Прословутият "Муди'с" категоризира ли и САЩ  като "боклук" след войните в Либия, Ирак, Сирия и т. н? Питам, за да се ориентирам дали е политически неутрален. Сигурен ли си в т.3 от руските закони, защото почти от първа ръка знам, че изкуственият фалит няма нищо общо с принудителният и санкциите са различни. Да, бизнесът обича тишината, но никоя война не е безкрайна. За ЕС си прав, но се питам, дали точно тази свързаност на страните няма да направи собствените му санкции по- тежки и почти непосилни за него? И дали не е време да се задвижи чувството за самосъхранение? Мисля че, жертвата на ЕС е малка в нашите очи, защото сме свикнали с недоимък, знаем и две, и двеста. За разглезените, адът вече е започнал.

За Путин и дългата маса, имам друго обяснение. Да не бъде заразен или да му сканират зениците, или да не познаят, че се срещат с двойника му. Никой няма да му замисли убийство с чадър или голи ръце.

С колко се срина доларът след войните на САЩ, колко компании ги напуснаха, колко държави им наложиха санкции ? Тя борсата в Москва не отвори цяла седмица заради политическа неутралност сигурно.

Цитат

преди 1 час, miro20 написа:

Някой може ли да каже без да цълне в гугъл къдя по дяволите е тази държава ? :giggle1:

Отцепена територия от Етиопия. Преди два дни се чудех каква е тази Еритрея...

Лошо товариш Путин лошо! Светът бойкотира руският петрол! Замириса на глад!

Цитат

Най-големия трейдър в света на суров петрол разпродава руския петрол намиращ се на борда на танкерите и на безценица (виж графиката) и декларира, че се отказва от търговския отношения с Русия засега.

На търга не се е явил никой, въпреки огромната отстъпка. Никой. Явно светът бойкотира руския петрол….(нашият е на Лукойл, доставя се с техни танкери в тяхната рафинерия)

Вероятно това е причината, днес УС на Лукойл в Москва да призове Путин да прекрати войната и да преговаря. ( дано не ги е разстрелял вече)

https://www.capitan.bg/losho-tovarish-putin-losho-svetat-boykotira-ruskiat-petrol-zamirisa-na-glad/?fbclid=IwAR1EIYze8kSnDG3_1cDreomko7Ri7eXmLZ3DIbYnUxBmzDqq5Ib1hMptNaM

преди 38 минути, Лудар написа:

https://www.capitan.bg/losho-tovarish-putin-losho-svetat-boykotira-ruskiat-petrol-zamirisa-na-glad/?fbclid=IwAR1EIYze8kSnDG3_1cDreomko7Ri7eXmLZ3DIbYnUxBmzDqq5Ib1hMptNaM

Е това вече е наистина уникално - аз даже ще изчакам да се потвърди от още източници, за да повярвам.

преди 2 часа, Лудар написа:

Да се гръмна.

за мен ти си ПУТИН І ДЕЙСТВАЙ!

преди 41 минути, Лудар написа:

за светът-ДА ще се мизерства 

ще има бензинови войни

лудия макс- филма гледа ли ли сте 

преди 1 час, Лудар написа:

Отцепена територия от Етиопия. Преди два дни се чудех каква е тази Еритрея...

Лошо е, но не се знае за кого!!! От толкова санкции към Матушка Россия, европейците ще стигнат до просешка тояга!!! Цените са от Германия тази сутрин и са в евро. За три дена-30 цента нагоре. За една седмица-40!!!Screenshot_20220305_115354.thumb.jpg.90de9098c77d90d16c774199d0ce63a8.jpg

преди 14 часа, Недко написа:

1994 г. : "Украйна се присъединява ... като страна-участник, която не разполага с ядрено оръжие."
(Тогава се договарят ядрените оръжия на Украйна, от бившия СССР, да се предадат на Русия, като правоприемник на СССР.)
.............................................
2022 г. : "... меморандумът от Будапеща не работи и всички общи решения от 1994 г. са поставени под въпрос."
Володимир Зеленский пред Мюнхенската конференция по сигурността 18-20.02.2022 г.
............................................

Недко, Украйна е страна, присъединила се към Договора за неразпространение на ядрените оръжия. Този договор е различени от Бъдапещенския меморандум.

Цитат

May 23, 1992: Russia, Belarus, Ukraine, Kazakhstan, and the United States sign the Lisbon Protocol.

• Under the protocol, all five states become parties to START.
  • Belarus, Kazakhstan, and Ukraine promise to accede to the NPT as non-nuclear-weapon states “in the shortest possible time.”
  • January 14, 1994: The Trilateral Statement is signed by U.S. President Bill Clinton, Russian President Boris Yeltsin, and Ukrainian President Leonid Kravchuk. It allows Ukraine to observe the transfer of weapons from its territory to Russia and the dismantlement of certain systems. It also commits Russia to send some of the uranium extracted from the returned warheads back to Ukraine for fuel.
  • Feb. 3, 1994: Ukraine ratifies START, rescinding conditions for ratification that it had issued in November 1993.

Dec. 5, 1994: Ukraine submits its instrument of accession to the NPT as a non-nuclear weapon state.

• The five START parties exchange instruments of ratification for START, which enters into force.

June 1996: Ukraine transfers its last strategic weapon to Russia.

In turn, the Rada ratified START, implicitly endorsing the Trilateral Statement. However, it did not submit its instrument of accession to the NPT until Dec. 5, 1994, when Russia, the United Kingdom, France, and the United States provided security assurances to Ukraine. That decision by the Rada met the final condition for Russia’s ratification of START and therefore subsequently brought that treaty into force.

Будапещенският меморандум:

Цитат

tps://www.securitycouncilreport.org/atf/cf/{65BFCF9B-6D27-4E9C-8CD3-CF6E4FF96FF9}/s_1994_1399.pdf

1. The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and
Northern Ireland and the United States of America reaffirm their commitment to
Ukraine, in accordance with the principles of the Final Act of the Conference on
Security and Cooperation in Europe, to respect the independence and sovereignty
and the existing borders of Ukraine;

2. The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and
Northern Ireland and the United States of America reaffirm their obligation to
refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or
political independence of Ukraine, and that none of their weapons will ever be
used against Ukraine except in self-defence or otherwise in accordance with the
Charter of the United Nations;

4. The Russian Federation, the United Kingdom of Great Britain and
Northern Ireland and the United States of America reaffirm their commitment to
seek immediate United Nations Security Council action to provide assistance to
Ukraine, as a non-nuclear-weapon State party to the Treaty on the
Non-Proliferation of Nuclear Weapons, if Ukraine should become a victim of an
act of aggression or an object of a threat of aggression in which nuclear
weapons are used;

Щом иска да постави под въпрос решенията от Будапеща-1994 г.,(да "не разполага с ядрено оръжие")
за Русия това означава,
че е възможно Украйна да се откаже от онези решения да бъде без ядрени оръжия

Къде в Будапещенския моморандум пише, че Укрйана се задължава да не разполага с ядрено оръжие? Ако съм пропуснал - поправи ме.

Меморандумът започва така:

Цитат

Upon instructions from our Governments, we have the honour to transmit herewith the text of the Memorandum on Security Assurances in Connection with
Ukraine’s Accession to the Treaty on the Non-Proliferation of Nuclear Weapons, signed on 5 December 1994

Виж реазликата:

2022 г - Украйна иска да постави под въпрос решенията от Будапеща 1994 г. Не да ги наруши, да ги постави под въпрос.

2014 г - Русия директно наруши решенията от Будапеща 1994 г.

Сам си цитирал Зеленски:

2022 г. : "... меморандумът от Будапеща не работи и всички общи решения от 1994 г. са поставени под въпрос."
Володимир Зеленский пред Мюнхенската конференция по сигурността 18-20.02.2022 г.
............................................

Решенията не работят, защото: 2014 г - Русия директно наруши решенията от Будапеща 1994 г.

Все още не съм видял кога, къде и кой украински политик е казал, че Украйна ще започне да се въоръжава с ракети с далечен обсег и с ядрено оръжие. Нито съм видял доказателства, от руска страна, за това, че Украйна се опитва да се сдобие с ядрено оръжие. Нали Лавров така е казал:

Цитат

Украйна се опитва да се сдобие с ядрено оръжие. Това каза министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров и нарече това „реална опасност”,

В крайна сметка излиза, че Русия може да да подпише меморандум, с който се задължава да не нарушава териториалната цялост на Украйна. След това Русия може да наруши този меморандум и да анексира част от територията на Украйна. А Украйна няма никакво право да се защитава. Важна е сигурността на Русия и на никоя друга държава.

---

преди 2 часа, Pifi Pedolino написа:

На камерите от тъмната мрежа на граничните пунктове Русия-Филандия се вижда дълга опашка от автомобили чакащи да влязат в Филандия.На въпроса на филандска медия към един преминал руснак човека каза че го е страх от всеобща мобилизация  за това е взел решение да не се връща повече в Русия.

Путин ще се въздържа от обявяването на мобилизация колкото се може по-дълго(ако въобще се наложи). Затова се придвижват войски чак от далечния изток. Мобилизация се обявява при война, не при специална операция. Обяви ли мобилизация де факто прзнава, че в Украйна се води война и всичката пропаганда отива там където и е мястото( където се и намира в момента де).

---

преди 1 час, absurt написа:

Хубаво те цитираха. И аз ще го направя:

преди 1 час, absurt написа:

---

Сваленият Су-30, за който писах по-рано всъщност е Су-34:

https://pbs.twimg.com/media/FNFTDiRWQAAHT3y?format=jpg&name=medium

https://pbs.twimg.com/media/FNFTJpBXMAgrOgp?format=jpg&name=medium

А това му е било въоръжението - безаналоговите, хипер-дупер-супер вундер оръжия, известни по цял свят с иемто ЧУГУНКИ:

https://pbs.twimg.com/media/FNFTKy8X0AAQbdI?format=jpg&name=medium

https://pbs.twimg.com/media/FNFULVNXwAAglgi?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/FNFULi7WUAA5GcS?format=jpg&name=large

преди 23 минути, A.com написа:

Путин ще се въздържа от обявяването на мобилизация колкото се може по-дълго(ако въобще се наложи). Затова се придвижват войски чак от далечния изток. Мобилизация се обявява при война, не при специална операция. Обяви ли мобилизация де факто прзнава, че в Украйна се води война и всичката пропаганда отива там където и е мястото( където се и намира в момента де).

В момента когато я обяви тоя нема да може да премине никаква граница-за това е решил да не чака а се изнася докато има време.Тука момента е в състоянието на руското общество.Това да пребиеш дъщеря си само защото иска мир е повече от падение и деградация на човешкото в теб.

преди 22 минути, A.com написа:

Сваленият Су-30, за който писах по-рано всъщност е Су-34:

https://pbs.twimg.com/media/FNFTDiRWQAAHT3y?format=jpg&name=medium

https://pbs.twimg.com/media/FNFTJpBXMAgrOgp?format=jpg&name=medium

А това му е било въоръжението - безаналоговите, хипер-дупер-супер вундер оръжия, известни по цял свят с иемто ЧУГУНКИ:

https://pbs.twimg.com/media/FNFTKy8X0AAQbdI?format=jpg&name=medium

https://pbs.twimg.com/media/FNFULVNXwAAglgi?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/FNFULi7WUAA5GcS?format=jpg&name=large

Това са фейковски пропаганди.

Вече стана ясно на запада какъв е Зеленски, той насъсква ожесточено НАТО, така че едва ли не, трябва да стане 3 световна заради една кирлива риза каквато е Украйна. Путин няма да унищожи Украйна но ще унищожи правителството на зеленият каменояд гущер и неофашистките му организации.

https://btvnovinite.bg/svetut/zelenski-osadi-reshenieto-na-nato.html

преди 19 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

по неговата логика-дай да хвърлим първо новото... 

а старото нека си ръждясва още...

прави се обратното....

явно не е чувал за казарма, камо ли да е ходил....

в Созопол морското поделение....в скалата бяха погребите....

та преди учение вадихме снарядите за картечниците на торпедните катери и ги минавахме със шкурка гилзите....щот ръждясваха....

,, „Украинското посолство в София започна да записва наемници за войната срещу Русия“.
Очаквам Паси, Минджев, Ленчето-Кремчето, Кашъмовци, Агов, Кирчо Простото и останалите гадове, вкл.всички ТВ водещи да се запишат! Зеленият чорап ще ги ръководи!"

преди 27 минути, A.com написа:

Недко, Украйна е страна, присъединила се към Договора за неразпространение на ядрените оръжия. Този договор е различени от Бъдапещенския меморандум.

Будапещенският меморандум:

.................
Къде в Будапещенския моморандум пише, че Укрйана се задължава да не разполага с ядрено оръжие? Ако съм пропуснал - поправи ме.

Меморандумът започва така:

Виж реазликата:

2022 г - Украйна иска да постави под въпрос решенията от Будапеща 1994 г. Не да ги наруши, да ги постави под въпрос.

2014 г - Русия директно наруши решенията от Будапеща 1994 г.

Сам си цитирал Зеленски:

Решенията не работят, защото: 2014 г - Русия директно наруши решенията от Будапеща 1994 г.

Все още не съм видял кога, къде и кой украински политик е казал, че Украйна ще започне да се въоръжава с ракети с далечен обсег и с ядрено оръжие. Нито съм видял доказателства, от руска страна, за това, че Украйна се опитва да се сдобие с ядрено оръжие. Нали Лавров така е казал:
...........................

В крайна сметка излиза, че Русия може да да подпише меморандум, с който се задължава да не нарушава териториалната цялост на Украйна. След това Русия може да наруши този меморандум и да анексира част от територията на Украйна. А Украйна няма никакво право да се защитава. Важна е сигурността на Русия и на никоя друга държава.

Не съм аз човекът, когото трябва да питаш, а споменатите от мен официални руски представители.
Не пиша, за да защитавам позицията на Русия, или да твърдя, че е права,
а само да покажа аргументите и, ако противниците и са ги пропуснали.
Докато чакам да се изпълни Божия план до край, следях рускоговорящи телевизии в ЮТюб,
защото западната версия я имаме тук на български в нашите медии.
Всички са безкрайно хлъзгави, и от двете страни.
...........................
Хегемоните на света са част от царството на сатана на Земята, 
и да ги предизвикваш, или да се окажеш между тях,
е равносилно да се бориш със стихийно бедствие или космическа катастрофа.
.....................
Писал съм на стр. 20 в другата тема, къде виждам нещо като Русия в една книга, позната като "Апокалипсис" (гр. "Откровение") - последната в Новия завет :
https://www.kaldata.com/forums/topic/301480-русия-и-украйна-на-крачка-от-мащабен-военен-конфликт-кому-е-нужно-и-защо/page/20/#comment-5128042

,,Терористите на Зеленски, нацистките батальони държат за заложници около 5000 чужденци като жив щит: в гр. Харков – 1500 студенти от Индия 200 граждани на Йордания, 40 граждани на Египет, 15 граждани на Виетнам. В гр. Суми – 576 индийски граждани, 159 граждани на Танзания, 121 китайски граждани, 100 ганайски студенти, 60 египетски граждани, 45 йордански граждани, 16 пакистански студенти, 15 граждани на Тунис и 14 граждани на Замбия. това е най-голямото вземане на заложници от терористи в историята на света…"

преди 14 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Вече стана ясно на запада какъв е Зеленски, той насъсква ожесточено НАТО.....

Реакцията на Зеленски е съвсем очаквана и нормална, всеки на негово място би искал същото - ясно е, че в крайна сметка Украйна няма как да спре руската армия.

преди 10 минути, _nib_ написа:

,,Терористите на Зеленски, нацистките батальони държат за заложници около 5000 чужденци като жив щит: в гр. Харков – 1500 студенти от Индия 200 граждани на Йордания, 40 граждани на Египет, 15 граждани на Виетнам. В гр. Суми – 576 индийски граждани, 159 граждани на Танзания, 121 китайски граждани, 100 ганайски студенти, 60 египетски граждани, 45 йордански граждани, 16 пакистански студенти, 15 граждани на Тунис и 14 граждани на Замбия. това е най-голямото вземане на заложници от терористи в историята на света…"

След като Индия обяви подкрепата си за Путин моментално постави своите граждани в Украйна под заплаха просто ги пожертва.

АН-ЛОР БОНЕЛ, КОЯТО НАПРАВИ ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ ДОНБАС ПРЕЗ 2015 Г., ...

Френска журналистка в Донбас: Цивилните се превърнаха в мишена на украинското правителство

Ан-Лор Бонел, която направи документалния филм " Донбас " през 2015 година, споделя за ужасите на спора, който не престава към този момент 8 години

В ефира на френския канал CNews журналистът приказва за обстрела, който не престава в Източна Украйна. Тя упрекна управляващите в Киев за убийството на цивилни в Донбас.

Сега доста представители на експертната общественост се чудят за какво светът не е обърнал внимание на събитията в Източна Украйна от 2014 година насам.

В протежение на осем години десетки задгранични документалисти, публицисти и фотографи са посетили Донбас и са документирали ужасите на гражданската война, обхванала областите Донецк и Луганск. Сред тях беше френската журналистка, преподавателка в Сорбоната, Ан-Лор Бонел. През 2015 година тя отпътува с татко си, който е украинец по генезис, в източната част на Украйна. Ден след ден тя снима кървавия спор и експлоадирането на филантропична злополука.

Няколко години по-късно Бонел показа документалния си филм за роуд филм Донбас.

„ Трябва да можем да устоим на всяко принуждение, на което човек е кадърен, и да не забравяме какво прави войната с хората “, сподели тогава журналистът.

Седем години по-късно Ан-Лор Бонел се завръща в Донбас. В ефира на френския канал CNews журналистът приказва за обстрела, който не престава в Източна Украйна. Тя упрекна управляващите в Киев за убийството на цивилни в Донбас.

- От 2014 година популацията на Донбас се трансформира в цел за личното му държавно управление. Имам всички доказателства, мога да ги покажа, когато се върна във Франция. Това е закононарушение “, сподели Бонел. - Бях в учебно заведение, където двама учители бяха безусловно раздрани на половина (на 25 февруари въоръжените сили на Украйна обстрелваха учебно заведение в Горловка, дамите бяха убити от фрагменти от експлодиращ 152-мм снаряд - бел.ред.). Пуснах във фейсбук фотография на една баба, тъй като възрастните хора, които нямат родственици, не могат да изоставен региона, който е непрекъснато обстрелван от тежка артилерия. Не съм боен специалист, само че удостоверявам, че цивилните в Донбас, рускоезичната част от популацията, страдат, обстрелват ги, има бомбардировки.

По време на предаването си Бонел реши да покаже фотоси на починали цивилни, които са били жертви на обстрел от украинските сили за сигурност. Скептицизмът на водещия я тласна към това. Ръководството на канала обаче реши да изреже показаните фотоси с осакатени тела. В резултат на това изтритите фрагменти към този момент са налични в YouTube.

Снимам в Донбас всеки ден в протежение на седмица, протоколирам всичко като доказателство. Нямам политически цели. Вече седмица приказваме за този спор, само че той не престава към този момент 8 години. 13 хиляди починали. Хората са изтощени. Всички те са поданици на Украйна. Мога да кажа, че са сюрпризирани, че Европа едвам в този момент осъзнава тяхното състояние. Те живеят в изби, под непрекъснати бомбардировки, които документирах през 2015 година За тях това е всичко - всекидневието им от 2014 година - сподели Ан-Лор Бонел.

https://glasove.com/novini/donbas-kadeto-zapochna-vsichko-razkazat-na-frenskata-zhurnalistka-an-lor-bonel

http://www.budnaera.com/202201f/2211010.html

преди 1 час, Джугашвили написа:

Лошо е, но не се знае за кого!!! От толкова санкции към Матушка Россия, европейците ще стигнат до просешка тояга!!! Цените са от Германия тази сутрин и са в евро. За три дена-30 цента нагоре. За една седмица-40!!!Screenshot_20220305_115354.thumb.jpg.90de9098c77d90d16c774199d0ce63a8.jpg

А как са цените в Русия? Има ли там изобщо някакви цени, или кой колко даде?

преди 3 часа, N1K17Y написа:

С колко се срина доларът след войните на САЩ, колко компании ги напуснаха, колко държави им наложиха санкции ? Тя борсата в Москва не отвори цяла седмица заради политическа неутралност сигурно.

Ами, нали на това обръщам внимание, русокоске ненагледна? Че и умничка, на всичкото отгоре! Съвсем се скапа от слугинаж, горката. Работеща сива клетка не ти остана.

преди 2 минути, Лудар написа:

А как са цените в Русия? Има ли там изобщо някакви цени, или кой колко даде?

Ми, що не потърсиш данни? Или да си помислиш- Русия има наборна армия, не са обявили мобилизация на запасните, та да си оголят производствата откъм персонал. Имат си разработена вътрешна система за разплащане. От какъв зор там ще се повишават цените на горивата? Или ще усетят недостиг? А, кой -колко дава и ще даде, се вижда на международните борси. Не можеш да прочетеш ли, що ли?

преди 8 минути, absurt написа:

Ми, що не потърсиш данни? Или да си помислиш- Русия има наборна армия, не са обявили мобилизация на запасните, та да си оголят производствата откъм персонал. Имат си разработена вътрешна система за разплащане. От какъв зор там ще се повишават цените на горивата? Или ще усетят недостиг? А, кой -колко дава и ще даде, се вижда на международните борси. Не можеш да прочетеш ли, що ли?

Ти остави мисленето за хората с мозък. Дай да видим цени ако имаш.

преди 34 минути, Pifi Pedolino написа:

След като Индия обяви подкрепата си за Путин моментално постави своите граждани в Украйна под заплаха просто ги пожертва.

Индия не е обявявала подкрепа за Путин. Излъжи нещо друго ся.

преди 1 час, G_A_G_O_V_69 написа:

Аха. Точно това са. Руските бомби - най-мирните бомби в света.

преди 51 минути, _nib_ написа:

по неговата логика-дай да хвърлим първо новото... 

а старото нека си ръждясва още...

прави се обратното....

явно не е чувал за казарма, камо ли да е ходил....

Су-34 не е старо. От най-новите е. ВКС обявиха, че небето над Украйна е чисто, всякакво украинско ПВО е подавено, разчистено, унищожено.  Обаче руските самолети и вертолети продължават да падат, а опитите на Русия да обясни това са повече от смеховторни.

преди 1 час, Pifi Pedolino написа:

Това да пребиеш дъщеря си само защото иска мир е повече от падение и деградация на човешкото в теб.

Хванах те в лъжа. :) Путин каза, че у тях хората свободно изразяват мнението си за случващото се в Украйна, а в Украйна за подобно нещо разстерлват на улицата без съд и пдисъда.

преди 2 часа, Лудар написа:

Бе мен ми замириса на студ в Европа и липса на чипове , бе тролче ...

преди 2 минути, dimy написа:

Бе мен ми замириса на студ в Европа и липса на чипове , бе тролче ...

Студът не мирише. А идва и пролет... тролче.

п.п. А на мен ми замирисва на жега в Русия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.