Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Аз съм Горда Българка и свирки мога да правя само за удоволствие в леглото на Любим Мъж  !

каза недокоснатата:D

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

какво предлагаш да правим - хващай автомата и тръгвай, към Украйна

или и ти ще се скриеш под полата на някой

Предлагам да си затворите човките и да спрете да съскате против Русия и Путин !

преди 1 минута, G_A_G_O_V_69 написа:

Въпрос на гледна точка. Русия е голям износител на зърно, Русия ще продава на Китай

ние може да заместим отчасти Русия - имаме сходни икономики - верно по малки сме, но ако наблегнем над тези отрасли

току-що, _sirena_ написа:

Благодарение на това , че ПРАВИТЕ СВИРКИ !!! Запиши си го някъде това ! 

Аз съм Горда Българка и свирки мога да правя само за удоволствие в леглото на Любим Мъж  ! 

Аз не правя и не искам да правя. Ти също не правиш, но си умираш да ти се отдаде. Хващаш ли разликата? Очевидно не. Горда българке. Когато сложиш бъгарското знаме над руското, тогава ми разправяй приказки.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

и това как ще спре крилатите ракети

Ако Путин беше започнал на 14 март 2020 година войната, то щеше да има само един ден ковид епидемия.

И Лудар нямаше да се прецака така яко :)

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Благодарение на това , че ПРАВИТЕ СВИРКИ !!! Запиши си го някъде това ! 

На джендъри и всякакви идиоти като тези, не си длъжна да отговаряш. Що се касае до свирките - ти си жена и се предполага че можеш добре да ги правиш, докато всички ония, които те нападаха, им предстои да изучат този занаят, за да не се излагат пред Америка. Коментарите ти са по вече от добри. Както казват руснаците - МОЛОДЕЦ !

преди 2 минути, Лудар написа:

Аз не правя и не искам да правя. Ти също не правиш, но си умираш да ти се отдаде. Хващаш ли разликата? Очевидно не. Горда българке. Когато сложиш бъгарското знаме над руското, тогава ми разправяй приказки.

Ти ли бе ??? не само свирки , ами Анилингус правиш на глобалните гущери , само и само да не те изоставят и да се налага вместо да си купуваш нови обувки , да ходиш на обущар !  

Българското знаме е на входа на двореца ми от 15 год. !!!!   Ти имаш ли Българско знаме ??? 

преди 2 минути, vpvelev написа:

Ако Путин беше започнал на 14 март 2020 година войната, то щеше да има само един ден ковид епидемия.

И Лудар нямаше да се прецака така яко :)

Верно е ! 

преди 2 минути, Kolev72 написа:

На джендъри и всякакви идиоти като тези, не си длъжна да отговаряш. Що се касае до свирките - ти си жена и се предполага че можеш добре да ги правиш, докато всички ония, които те нападаха, им предстои да изучат този занаят, за да не се излагат пред Америка. Коментарите ти са по вече от добри. Както казват руснаците - МОЛОДЕЦ !

Боря се срещу Невежеството и Предателството. 

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Няма да ти е лесно. Навсякъде са.

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

и това как ще спре крилатите ракети

Поне няма да ви четем нацистката пропаганда 

Гледай !!!

https://www.facebook.com/icich3/videos/659302215413101/

преди 19 минути, _sirena_ написа:

Чакай да ти ползвам поста да им обясня на тези неориентираните илоти за какво става въпрос

"Това не е война с Украйна. Това е конфронтация с глобализма като интегрално планетарно явление.

Конфронтация на всички нива – геополитическо и идеологическо. Русия отхвърля всичко в глобализма – еднополярността, атлантизма, от една страна, и либерализма, антитрадицията, технокрацията, Великото рестартиране, от друга.

Ясно е, че всички европейски лидери са част от атлантическия либерален елит. И ние воюваме с него. Оттук и естествената им реакция.

Русия сега е изключена от глобалистките мрежи. Тя вече няма избор: или ще изгради свой собствен свят, или да изчезне. Русия е поела курс за изграждане на свой собствен свят, своя собствена цивилизация. И сега се прави първата стъпка.

Но пред лицето на глобализма само едно голямо пространство, държава-континент, държава-цивилизация, може да бъде суверенна. Никоя държава не може да поддържа пълна изолация за дълго време. Русия сега създава поле на глобална съпротива.

Нейната победа ще бъде победа на всички алтернативни сили – и десни, и леви, и всички народи. Ние, както винаги, започваме най-сложните и опасни процеси. Но когато печелим, всички ги използват. Така е замислено.

Сега създаваме предпоставките за истинска многополярност. И тези, които са готови да ни убият сега, утре първи ще се възползват от нашия подвиг.

Почти винаги пиша това, което после се сбъдва. Това също ще се сбъдне.

Разривът със Запада - спасение

Какво означава скъсването на Русия със Запада? Това е спасение. Съвременният Запад, където триумфират Ротшилдове, Сороси, Швабове, Бил Гейтсове и Зукърбърг, е най-отвратителното явление в световната история. Това вече не е западът на гръко-римската средиземноморска култура, не християнското средновековие и дори насилствения и противоречив двадесети век.

Това е гробище на токсичните отпадъци на цивилизацията, това е антицивилизация. И колкото по-скоро и по-пълно Русия бъде откъсната от нея, толкова по-скоро тя ще се върне към корените си.

Към кои? Към християнските, гръко-римските, средиземноморските...... - към европейските... Тоест към корените, които са общи с истинския Запад. Тези корени са отрязани в съвременния Запад. Но те останаха в Русия.

Едва сега Евразия надига глава. Едва сега либерализмът в самата Русия напълно губи почва под краката си.

Русия не е Западна Европа. Русия следва гърците, Византия и източното християнство. И все още върви по този път. Да, със зигзаги и отклонения. Понякога се забива. Но върви.

Русия се изправи, за да защити ценностите на традицията срещу съвременния свят. Това е самият "бунт срещу съвременния свят". Не разбрахте ли?

И Европа трябва да скъса със Запада и дори САЩ трябва да последват онези, които отхвърлят глобализма. И тогава всички ще разберат какъв е смисълът на съвременната война в Украйна.

Много хора в Украйна разбраха това рано. Но ужасната яростна либерално-нацистка пропаганда не остави камък необърнат в умовете на украинците.

Те ще дойдат на себе си и ще се борят с нас за Царството на светлината, за традицията и истинската християнска европейска идентичност. Украинците са наши братя. Били са и ще бъдат.

Разривът със Запада не е скъсване с Европа. Това е скъсване със смъртта, дегенерацията и самоубийството. Това е ключът към възстановяването. И самата Европа – народите на Европа – трябва да последват нашия пример: да свалят антинародната глобалистка хунта. И да се построи истински европейски дом, европейски дворец, европейска катедрала.

Да прекратим ненавистта

Мисля, че най-важното в момента е да останем спокойни. Бързината на военната операция изненада не само враговете, но и приятелите. Никой не я очакваше. Оттук и избликът на истерия от всички страни."

https://pogled.info/svetoven/dugin-ne-voyuvame-s-ukraina-a-s-globalizma.139799?fbclid=IwAR3BnCWCNdz4-tQNVNUnj2dHI1yoiK_sVvNXK7U3jhBhf6hw3rXdHlA5S00

Алегорично изказване. Аз мисля че Путин иска да циментира авторитаризма на управлението си, което междувпрочем е полезно за руският народ.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Няма да ти е лесно. Навсякъде са.

Со кротце , со благо , со малко кютек :D

преди 16 минути, _sirena_ написа:

Предлагам Путлер да си ви прибере всичките конспиролози и фейкомети .

Какво ще кажеш ?

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Боиш се за новофашиста Путлер.

преди 27 минути, _sirena_ написа:

поглед инфо копира единствено и само рашистка пропаганда.

Опровергй ме .

:)

преди 3 минути, miro20 написа:

Предлагам Путлер да си ви прибере всичките конспиролози и фейкомети .

Какво ще кажеш ?

Боиш се за новофашиста Путлер.

Ехх, колко сте прозрачни. Опорки.

преди 5 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

Аз мисля че Путин иска да циментира авторитаризма на управлението си, което междувпрочем е полезно за руският народ.

Ма разбира се, че за руския народ най- доброто ще е диктатура - хем ще ги бият, хем по затвори ще ги пращат. Никакви западни коли, телевизии, почивка на Карибите, я па ти, специално за руския народ са вредни такива неща.

преди 39 минути, Лудар написа:

Гари Каспаров очевидно не се страхува от диктатора и е създал антивоенна комисия.

https://www.facebook.com/KasparovHome/posts/503684567805981

е той все пак не живее в "матушката" .

То и никой от тукашните путинисти не живее там де...  :)  Но са върли фенове и пропагандатори .

Пожелавам им да поживеят там.

току-що, miro20 написа:

е той все пак не живее в "матушката" .

Е ти в матушката как си я представяш да се създаде такава комисия, а дори да успее, колко време ще съществува.

току-що, insec написа:

Е ти в матушката как си я представяш да се създаде такава комисия, а дори да успее, колко време ще съществува.

Как колко - отрицателна стойност!

току-що, insec написа:

Ма разбира се, че за руския народ най- доброто ще е диктатура - хем ще ги бият, хем по затвори ще ги пращат. Никакви западни коли, телевизии, почивка на Карибите, я па ти, специално за руския народ са вредни такива неща.

Путлер почти осъществи това в момента.

Тотална информационна изолация, тотална диктатура , облечена в законовите последни промени . И конституционни.  с които диктатора си прави дъвка както си иска.

На всеки един руснак е необходимо само едно нещо... да мръдне поне една гънка от мозъка си .  И да види как го лъжат и мачкат . и все пак да заяви някаква позиция.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Ехх, колко сте прозрачни. Опорки.

Какви опорки  видя ???

преди 34 минути, vpvelev написа:

Ще трябва да ядем вече само екологично чисти продукти, щом няма да има тор :)

Няма страшно - тор има.Ще ринат по българските форуми.😂

преди 4 минути, miro20 написа:

На всеки един руснак е необходимо само едно нещо...

Руснаците не успеят ли да саботират по някакъв начин Путин, горко им на тази нация и на тази държава за поколения напред - нищо друго не може да се предвиди, освен че няма да ги чака нищо добро в продължение на десетилетия.

току-що, G_A_G_O_V_69 написа:

Алегорично изказване. Аз мисля че Путин иска да циментира авторитаризма на управлението си, което междувпрочем е полезно за руският народ.

Това е военната тактика !  Няма друга алтернатива , ако имаше щеше да я ползва.  

Аз съм против глобалните Чудовища ! Ако навсякъде в Европа успеят да си свалят глобалистките правителства и поемат "курса " на Путин - Край с Глобализма и Чудовищните им планове за света ! Ей това не могат да Осъзнаят хората !

За да успееш да изтласкаш враг , полазил към собственият ти народ като хиена и едновременно с това хвърлил на целият свят пропаганда срещу теб  , рисувайки те като злодей ...ама нужно е да си Авторитарен ! Ако дадеш крачка назад - губиш ! 

И не губиш само себе си - ГУБИШ И НАРОДА СИ !

По-добре Беден , но Свободен , отколкото ЗАВИСИМ РОБ ! пРИ ТОВА БОЛЕН РОБ , ИЗТОЩЕН НА РЪБА НА СИЛИТЕ СИ !

Като влязохме в ЕС какво получихме ??  Получихме само разрешение да ходим назад - напред да работим !!!

Най-ниски заплати ! Най-ниски пенсии ! Здравеопазване под всяка критика ! Инфлация !  Най-скъпа храна спрямо заплати !

Какво получихме питам аз ??? И некви задници ще ми реват за ЕС и за НАТО ! Това същото НАТО , което разряза военната ни отбрана !!!

И ся се лаят като пинчери , зад полата на НАТО и правят свирки !  Ами е Жалко е бе ! 

А за Златото на България , което дадоха на Глобалистите ???  Къде ни е Златото ?

С това Злато щяхме да сме най-силната страна след Русия !  И като икономика и Военна Сила ! 

Ама те тези тук изобщо не знаят къде се намират , бе .... Знаят само монитора и масата с ракията и това е !

преди 17 минути, miro20 написа:

Опровергй ме .

405-247-vaksina-doktor-inzhekciia-lekar.jpg

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Като влязохме в ЕС какво получихме ??  Получихме само разрешение да ходим назад - напред да работим !!!
Най-ниски заплати ! Най-ниски пенсии ! Здравеопазване под всяка критика ! Инфлация !  Най-скъпа храна спрямо заплати !

Много опростенческо мислене!

преди 1 минута, jhoro написа:

Много опростенческо мислене!

Като за тебе е Екстра !!! Каквато раята , такава и питата !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.