Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Което е пряк отговор на цензурирането на руските телевизии от ЕС. Ние забраняваме телевизии, а когато руснаците отговорят със абсолютно същото - почваме да пищим как се била погазвала свободата на словото.

Лицемерие и цинизъм от всякъде, ма нали са си наши, европейски лицемерие и цинизъм, ще се правим на ощипани моми и ще замитаме фактите под килима.

Разликата е, че те вкарват в затвора за това. КОето вече не е доброто старо лицемерие, а престъпление срещу човечеството. Много отвъд лицемерието отиде Путин.

Я си представи сега, че тук пишещите абсурд, ниб, велев, сирена, филипов, колев... изведнъж ги видиш в затвора с 10 годишни присъди! Няма ли да си кажеш- Ехей, чакайте малко бе! Те може да са заблудени от рашистката пропаганда, но не са престъпници! Не са убили никой, само си защитават гледната точка. М? Няма ли да ти се види като... Something wrong is going here?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Лудар написа:

Разликата е, че те вкарват в затвора за това. КОето вече не е доброто старо лицемерие, а престъпление срещу човечеството. Много отвъд лицемерието отиде Путин.

Я си представи сега, че тук пишещите абсурд, ниб, велев, сирена, филипов, колев... изведнъж ги видиш в затвора с 10 годишни присъди! Няма ли да си кажеш- Ехей, чакайте малко бе! Те може да са заблудени от рашистката пропаганда, но не са престъпници! Не са убили никой, само си защитават гледната точка. М? Няма ли да ти се види като... Something wrong is going here?

Ами, къде го пише това, което твърдиш? В кой руски закон? Нали се сещаш, че няма кой да ти повярва, по простата причина, че хора, директно говорещи срещу Путин, не са осъдени за това си "деяние"? Освен, ако законотворците не са написали и спешно приели извънреден закон, според който да раздават цитираните от теб, присъди. За това си прав- "Нещо тук не е наред" и предполагам, че е източника ти на информация.

преди 2 минути, absurt написа:

Ами, къде го пише това, което твърдиш? В кой руски закон? Нали се сещаш, че няма кой да ти повярва, по простата причина, че хора, директно говорещи срещу Путин, не са осъдени за това си "деяние"? Освен, ако законотворците не са написали и спешно приели извънреден закон, според който да раздават цитираните от теб, присъди. За това си прав- "Нещо тук не е наред" и предполагам, че е източника ти на информация.

В закона за защита на армията (или нещо подобно), който вие путинистите упорито отказвате да коментирате, все едно нищо не е станало. Не бих се учудил и да отречете съществуването му.

преди 11 минути, Лудар написа:

Значи не било проблем самата цензура като такава (която все пак първо ЕС наложи), проблем било мерките срещу провинилите се?

Ако някой от разпръскващите плюнки случайно е пропуснал да изгледа това видео от поста на @_sirena_, задължително да го изгледа. 

Всички световни политици трябва да го изгледат и да осмислят позициите си !!!

Джордж Фридман за фундаменталната политика на САЩ

Джордж Фридман

преди 12 часа, insec написа:

Путин има комплекс, заради ръста си - жените нямат такива комплекси, тях не ги бърка да са по- дребнички и нисички.

Ти и Радул най-добре знаете колко съм Властна.

За разлика от него , обаче , ти ме харесваш такава каквато съм.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Ако някой от разпръскващите плюнки случайно е пропуснал да изгледа това видео от поста на @_sirena_, задължително да го изгледа. 

Всички световни политици трябва да го изгледат и да осмислят позициите си !!!

Джордж Фридман за фундаменталната политика на САЩ

Джордж Фридман

Нищо няма да изгледат .. тези тук са писатели , не читатели ..

Тези материали ги слагам , за да обоснова позицията си и заради хората , които не са ориентирани - да знаят за какво става въпрос.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Значи не било проблем самата цензура като такава (която все пак първо ЕС наложи), проблем било мерките срещу провинилите се?

Като ЕС е наложил цензура, ти как виждаш клипчетата дето ги снася филипов всеки ден? Това пак е рашистка пропаганда, че видиш ли ЕС наложил цензура. ЕС отряза най- големите фейкомети само. Русия не само отряза всичко, но и ще вкарва в затвора. Провинили се? Ах че сталинистка риторика. Провиненията се доказват в съда, алоуу!

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Нищо няма да изгледат

... Което си е за тяхна сметка. Да продължават тогава да са коне с капаци, папагали и заблудени овчици...

преди 5 минути, _sirena_ написа:

За разлика от него , обаче , ти ме харесваш такава каквато съм.

Реципрочни мерки. Ти не ме харесваш какъвто съм, аз правя същото. Вижда ми се законно.

преди 3 минути, Лудар написа:

Много Ясно !!! Абсолютно Справедлив Ход !  Ти какво искаш бе ? 

Като нашите глобалистки медии да излъчват само пропаганда и каквото им наредят ??

Ако нашите медии бяха свободни дали щеше да има пландемия , а ? 

Дали щеше да има и 1 % ваксинирани , м ? 

Затвор за всички чудовища !!!  При строг режим !!! Да седят в тъмното и да мислят защо се продадоха на чудовищата !!!

15 год. !

току-що, Лудар написа:

В закона за защита на армията (или нещо подобно), който вие путинистите упорито отказвате да коментирате, все едно нищо не е станало. Не бих се учудил и да отречете съществуването му.

Видях  го това "нещо такова" и се оказва, че се отнася до разпространение на фалшива информация за АРМИЯТА, участваща във война. И за твое сведение- в този закон пише, че наказанието е от- до. И това "от-до" се решава от съда, а не от теб, мен или Путин. Малко грамотност трябва. 

преди 12 часа, miro20 написа:

За мен ще е чест фейкомети,конспиратори и с психични проблеми  да не ме коментират. Моля ти се !

Не чест, а сбъдната мечта ще е за теб тези, които ти наричаш фейкомети и конспиратори да не ти оборват опорките. Само че на мен няма да ми омръзне да те вкарвам в на кучето г*за всеки път когато те вида да балалайкаш повелите, спуснати ти от тролската централа.

преди 4 минути, Лудар написа:

Реципрочни мерки. Ти не ме харесваш какъвто съм, аз правя същото. Вижда ми се законно.

Законно е , разбира се 

преди 8 минути, Лудар написа:

алоуу!

това пак го взе от мен 

тцттццт :smash:

преди 13 минути, Лудар написа:

Типични руска цензура. Нищо не се е променило в тази територия. 

Същите са и в Турция. Живеят в някакви хралупи, но веят знамената и кичат по стените портрети.

И в Северна Корея са същите.

преди 4 минути, absurt написа:

Видях  го това "нещо такова" и се оказва, че се отнася до разпространение на фалшива информация за АРМИЯТА, участваща във война. И за твое сведение- в този закон пише, че наказанието е от- до. И това "от-до" се решава от съда, а не от теб, мен или Путин. Малко грамотност трябва. 

Каква война, като война няма бе :lol6: Та само това изречение, руската армия била на война в Украйна е "фалшива новина". 

преди 6 минути, Лудар написа:

Като ЕС е наложил цензура, ти как виждаш клипчетата дето ги снася филипов всеки ден? Т

Ясно. Значи цензура от страна на ЕС няма. Точно от теб не очаквах да паднеш толкова ниско.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Каква война, като война няма бе :lol6: Та само това изречение, руската армия била на война в Украйна е "фалшива новина". 

Забранено е да пишат в Русия журналистите, че това в Украйна е война. Това е спасителна акция от великия Путин.

Освободител. Като през 1878 година в България. Русия е освободила България. Хвърлила е турското знаме и сложила руско.

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Много Ясно !!! Абсолютно Справедлив Ход !  Ти какво искаш бе ? 

Като нашите глобалистки медии да излъчват само пропаганда и каквото им наредят ??

Ако нашите медии бяха свободни дали щеше да има пландемия , а ? 

Дали щеше да има и 1 % ваксинирани , м ? 

Затвор за всички чудовища !!!  При строг режим !!! Да седят в тъмното и да мислят защо се продадоха на чудовищата !!!

15 год. !

Който нож вади, от нож умира. Може би искаш такъв закон и в България? Нали знаеш, че тогава ти ще си в затвора. Или не знаеш?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Ясно. Значи цензура от страна на ЕС няма. Точно от теб не очаквах да паднеш толкова ниско.

Особено у нас, ич я няма. То в НС си има даже един лумпен путинофил, който свободно си ляля по всички медии и даже на националния празник вдигна руски знамена. За каква цензура си се разлаял?

преди 23 минути, absurt написа:

В кой свят живееш бре  дарлинг :)   Ами Навалний дето не успяха да го отровят и сега търка наровете ??

Ами хилядите арестувани из градовете протестиращи против войната ?

Ами глобените и осъдени на реален затвор блогъри и обикновенни потребители  за "репост и лайк"  в социалните мрежи ?

На, чети : https://www.forbes.ru/tehnologii/369439-srok-za-repost-skolko-v-rossii-osuzhdennyh-za-deystviya-v-internete

https://www.gazeta.ru/tech/2018/08/18/11899507/two_years.shtml

https://66.ru/news/internet/222602/

И това преди сегашната война и тотална вътрешна цензура !

Не знаеше ли ? В твоите червени путински сайтове май не пишат тези неща :giggle1:

Сега положението е в пъти по зле, и точно затова от РФ се изнесоха всички водещи новинарски агенции.

Работят и публикуват само тези, които копират "министерството на истината" .

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Забранено е да пишат в Русия журналистите, че това в Украйна е война. Това е спасителна акция от великия Путин.

Освободител. Като през 1878 година в България. Русия е освободила България. Хвърлила е турското знаме и сложила руско.

Кой успява да ти промие мозъка с такава скорост? 1828281887_download(16).gif.8981fed4830c8bb45222abd66c5bc507.gif

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не чест, а сбъдната мечта ще е за теб тези, които ти наричаш фейкомети и конспиратори да не ти оборват опорките. Само че на мен няма да ми омръзне да те вкарвам в на кучето г*за всеки път когато те вида да балалайкаш повелите, спуснати ти от тролската централа.

Миро е като ПростоКиро -все не са схванали откъде на какво им дрънчи!   Няма тролски централи, те са дезориентирани и не знаят къде се намират.

преди 24 минути, ivottoshev написа:

И Накрая ти си наврян където трябва. Откога те питам мазохист ли си толкова да се излагаш :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.