Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 37 минути, Лудар написа:

Разликата е, че те вкарват в затвора за това. КОето вече не е доброто старо лицемерие, а престъпление срещу човечеството. Много отвъд лицемерието отиде Путин.

Я си представи сега, че тук пишещите абсурд, ниб, велев, сирена, филипов, колев... изведнъж ги видиш в затвора с 10 годишни присъди! Няма ли да си кажеш- Ехей, чакайте малко бе! Те може да са заблудени от рашистката пропаганда, но не са престъпници! Не са убили никой, само си защитават гледната точка. М? Няма ли да ти се види като... Something wrong is going here?

Пишлигар!

Защо не се разкараш от форума? От месеци не съм писал а съм отговорил пряко на Сирена. Ти си тук постоянно. Погледни си постовете само на една страница. Толкова ли си ярбап, или си твърде смотан ?Няма нищо за обясняване на такива кратуни като теб, че някой и да ти отделя от времето си. Бях останал с впечатлението, че си разбрано момче а ти си пълен идиот!

Но като ви чета, Вие всички от агитката си сте си открай време такива! Още на 3-та страница съм изразил мнението си че съм против войната и реално не подкрепям ни едната, ни другата страна. Ако си ходил на училище, баща ти напразно е харчил пари да те учи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Забранено е да пишат в Русия журналистите, че това в Украйна е война. Това е спасителна акция от великия Путин.

Освободител. Като през 1878 година в България. Русия е освободила България. Хвърлила е турското знаме и сложила руско.

И ние сега сме единствената държава в света може би, която има за национален празник деня на подписване на окупацията си  с изплащане на окупационен корпус и име , унизено като област/губерния  на чужда държава.

преди 17 минути, Лудар написа:

Който нож вади, от нож умира. Може би искаш такъв закон и в България? Нали знаеш, че тогава ти ще си в затвора. Или не знаеш?

Не аз !!! Всички продажни медии и държавната хунта отива в затвора !!!

Ай ся навеждай се и Гледай ИСТИНАТА !

https://www.facebook.com/watch/?v=1071023467088740

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Пишлигар!

Защо не се разкараш от форума? От месеци не съм писал а съм отговорил пряко на Сирена. Ти си тук постоянно. Погледни си постовете само на една страница. Толкова ли си ярбап, или си твърде смотан ?Няма нищо за обясняване на такива кратуни като теб, че някой и да ти отделя от времето си. Бях останал с впечатлението, че си разбрано момче а ти си пълен идиот!

Но като ви чета, Вие всички от агитката си сте си открай време такива! Още на 3-та страница съм изразил мнението си че съм против войната и реално не подкрепям ни едната, ни другата страна. Ако си ходил на училище, баща ти напразно е харчил пари да те учи.

Чиче, дръж се възпитано. Аз и да се разкарам от форума, ти по- голям няма да станеш.

току-що, _sirena_ написа:

Не аз !!! Всички продажни медии и държавната хунта отива в затвора !!!

Ай ся навеждай се и Гледай ИСТИНАТА !

https://www.facebook.com/watch/?v=1071023467088740

Ти ще си. Заедно с Копейкин. Да си гукате за свобода...чрез цензура и затвор.

преди 2 минути, miro20 написа:

И ние сега сме единствената държава в света може би, която има за национален празник деня на подписване на окупацията си  с изплащане на окупационен корпус и име , унизено като област/губерния  на чужда държава.

Е, участвалите в събитията така са решили. И са знаели, защо така решават. Кой си ти, след 150 години, сврян зад компютъра, да съдиш и претендираш кое- как да бъде? Поредният комплексар, явно, на когото все някой не му е дал достатъчно...

преди 2 минути, miro20 написа:

Ние имаме за национален празник датата, на която отново сме се появили на картата на света. 

Ако не беше тази дата, ти щеше да се казваш Мирчаоглу Сюлейманов и да пишеш на турски, а вместо да лижеш Боковият г*з, щеше да възхваляваш и да лижеш г*зовете на Ердоган и неговият наместник по тези земи - Доган ага.

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Пишлигар!

Направо го Разби !!! :D И мен ме дразни ! Когато и да го пребиеш все си закъснял с няколко идеи !!!

току-що, ivottoshev написа:

Ние имаме за национален празник датата, на която отново сме се появили на картата на света. 

Ако не беше тази дата, ти щеше да се казваш Мирчаоглу Сюлейманов и да пишеш на турски, а вместо да лижеш Боковият г*з, щеше да възхваляваш и да лижеш г*зовете на Ердоган и неговият наместник по тези земи - Доган ага.

фейкомет. Все едно другите държави които не празнуват деня на окупацията си се казват сиртакисоглу или нещо такова :hit:

По темата

преди 5 минути, Лудар написа:

Чиче, дръж се възпитано. Аз и да се разкарам от форума, ти по- голям няма да станеш.

Все пак, се разкарай. От такива като теб, няма полза. Не съм ти "чиче" а ДЯДО! Ясен ли съм, овньо!

преди 9 минути, miro20 написа:

Нима искаш да си в Булгаристан в Турската Република!?   Лично аз се надявам Ердоган да даде вярни съвети на Зеленски и Путин.  Дано поне спрат войната.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Само дето Доган ага е наместник на руснаците. 

преди 2 минути, absurt написа:

Е, участвалите в събитията така са решили. И са знаели, защо така решават. Кой си ти, след 150 години, сврян зад компютъра, да съдиш и претендираш кое- как да бъде? Поредният комплексар, явно, на когото все някой не му е дал достатъчно...

Комплексари са тези които четат и пропагандират  фейк история.

Ти отдавна си се доказала че хал хабер си нямаш от бъгларската история и кой какво празнува.

Според теб приемането за национален празник през 1990 г е от... "участвалите в събитията" ли ??

:giggle1:

преди 4 минути, Лудар написа:

Ти ще си. Заедно с Копейкин. Да си гукате за свобода...чрез цензура и затвор.

Много обичам такива , дето Лаят да  ги гледам после как ЛАЗЯТ ! 

143112101_4142194562476034_7742035743360472389_n.jpg

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Все пак, се разкарай. От такива като теб, няма полза. Не съм ти "чиче" а ДЯДО! Ясен ли съм овньо!

От сърдити старчета съвсем няма полза.

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Много обичам такива , дето Лаят да  ги гледам после как ЛАЗЯТ ! 

143112101_4142194562476034_7742035743360472389_n.jpg

Пък ко случайно не лазят, ше си напрайм една анимацийка в която лазят. :)

преди 2 минути, Лудар написа:

Нито от сърдите, нито от ... по-сърдити!

image.png.87b11d18e1d505376014dafea6db142d.png

преди 6 минути, miro20 написа:

Комплексари са тези които четат и пропагандират  фейк история.

Без Трети март нямаше да има Съединение, нямаше да има Независимост, нямаше да има България. 

Кое от изброените е фейк?

преди 8 минути, miro20 написа:

Според теб приемането за национален празник през 1990 г е от... "участвалите в събитията" ли ??

:giggle1:

Тук може ли превод, моля?

преди 6 минути, Лудар написа:

Пък ко случайно не лазят, ше си напрайм една анимацийка в която лазят. :)

Свърши ми свободното време ! Почивай !

преди 4 минути, Coco1 написа:

Едно време само близките на русоробите са им знаели капацитета сега го знаем всички

Нищо не знаеш и си неграмотен като ПростоКиро.   Разчупи мисленето си за да си независим.

преди 1 минута, Лудар написа:

Аз не съм сърдит на никого бре. Ако трябва да съм сърдит и да мразя някого, то е Америка и Путин. Но...Путин, а не руският народ. Ти като се бориш за справедливост и всички Вие, какво направихте до сега? Дращите наляво надясно само и само да всявате смут и омраза между българите. Как мога да защитавам Путин - заради убитите стотици деца и жени, възрастни хора? Трябва да съм ненормален човек. С какво мога да защитавам Америка тогава? С войната във Виетнам, Сирия, Либия  Югославия и други. Какво променихте с писането си до сега? 

Единствено с раздор и неуважение между хората , участващи във всяка политическа тема. Я погледнете един чуждестранен форум и го посочете, в който има такива идиоти като ВАС!

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Това не обяснява факта, че има все още хора с турски имена. Въпреки опитите за насилствена асимилация с помощта на СССР. Сегрегацията на ромското и турското население. Отделеното им в гета и забраната им да посещават центъра на града, където има българи.

И насилствена смяна на имената на ромите и на турците в България.

преди 2 минути, attj написа:

Нищо не знаеш и си неграмотен като ПростоКиро.   Разчупи мисленето си за да си независим.

преди 2 минути, attj написа:

И днес се бориш русоробе за кисело мляко. Така живеят грамотните русороби.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.