Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Доживях да дам линк към жабите, но ми се видя интересна новината.

https://vtorifront.bg/article/ruski-banki-preminavat-km-kitayski-kreditni-i-debitni-karti?fbclid=IwAR24N-zWglwmPlVN9lALftpvUGebBHfgDwADXJ_llKpYvaRSGhcU2Ip8spU

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Coco1 написа:

Ясно е че си изпуснал компресията отдавна. 

Вие догонвайте и измислете как да се спре войната.

Зов за помощ!!! Привържениците на Зеленский и украинския нацистки режим да помагат!!! От техние хора е!!!

Цитат

Транссексуалната украинска певица Зи Фамелу, която преди това се изявяваше под творческите псевдоними Борис Април, Аня Ейприл и Зианджа, не може да напусне Украйна заради това, че родена от мъжки пол и в паспорта й има друго име. 

В предоставените на граничарите документи тя фигурира под името Борис Круглов. Това заяви певицата във видеообръщение, публикувано от "Сегодня".

„Тук минавам границата, на второ ГКПП отидох, но не ме пускат. Разпознават ме и се обръщат към мен с Боречка-Боречка. Помолих ги (граничарите) да ме сложат някъде, защото съм в опасност. Имам нужда от помощ да ме измъкнат някак от тук. Казват ми, Боречка-Боречка, връщаме те. Трябва да се свържа с властите на друга държава да ме измъкне оттук. Има хаос, хората са на опашки, хората бягат и крещят, ужасно е. Не знам какво да правя, спешно имам нужда от помощ. Всички тук са много трансфобни и хомофобски настроени", оплака се през сълзи Зи Фамелу.

https://vtorifront.bg/article/ne-puskat-pevicata-zi-famelu-da-napusne-ukrayna-zaschoto-po-pasport-e-mzh-video?fbclid=IwAR2C95Ui2LBwcT5qbIouA6si_A3fWru102CnyawqygiKJMVl5QlYbqsogIM

преди 4 минути, absurt написа:

https://vtorifront.bg/article/ruski-banki-preminavat-km-kitayski-kreditni-i-debitni-karti?fbclid=IwAR24N-zWglwmPlVN9lALftpvUGebBHfgDwADXJ_llKpYvaRSGhcU2Ip8spU

О, какво чудо. Нещо което всеки предвиди преди седмица. Скоро ще се молят и китайски мрежи да слагат, че няма да има ало-ало. Китайски чипове, всичко от Китай. Е това е сам да се надъниш във васална позиция. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Обръщам ли ти внимание 

Издирвам те и ще ти  е за урок.  Да помниш кой си и къде си. Посещение от по-горно ниво скоро ще имаш.

преди 9 минути, absurt написа:

Може и повече. Но засега са тези фирми.

https://static.euromaidanpress.com/wp-content/uploads/2022/03/Russia-sanctions-4.03.jpg

преди 1 минута, attj написа:

Издирвам те и ще ти  е за урок.  Да помниш кой си и къде си. Посещение от по-горно ниво скоро ще имаш.

Днес не са ти дали илачите или не си ги пил! Смени ли намокреното и затопленото

Аууу, тоя чича също бил от цереуто. Пръддон, от кагебето... от фесебето там.

"Намеерих те. Намееерих те..."  😆

Да видим Макдоналдс дали ще затвори врати.

https://twitter.com/Cern_lXXl/status/1499681699768197124?t=_Msx-tQC_3sJyRwhK8MQzg

преди 2 минути, Лудар написа:

Не бе, тва е Лиъм Нийсън. 

angry liam neeson GIF

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Не бе, тва е Лиъм Нийсън. 

angry liam neeson GIF

ФСБ имаха една такава песен- "Намерих те", та... нали пък КГБ стана ФСБ. 😅

преди 7 минути, Лудар написа:

Ти също не знаеш какво означава развлечение от по горно ниво.   Времето ще Ви научи.

Ти също не знаеш какво означава развлечение от по горно ниво.   Времето ще Ви научи.

Е няма ли ти лично? Разочарован съм.

преди 1 час, Лудар написа:

Пак се правиш на неразбиращ и спекулираш с възможностите. Тогава и аз да поспекулирам. По това време в България се говори български език, пише се на български, българите си имат български имена, има Българска църква (християнска) и ... о, чудо! Има и БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА! Практически България е била автономна. Било е само въпрос на време Османската империя да признае автономията и България пак да се появи на картата, без да се пролее и една капка кръв. Та, нямаше да се казвам Реджеп и нямаше да нося фес, както и нямаше да говоря турски и да пиша на турски, дори и войната да не се беше случила.

Да видим дали правилно съм разбрал позициите ти.

- турско робство не е имало (практически България е била автономна)

- дори и да е имало, било е само въпрос на време Турция да ни признае за отделна държава (нищо, че това "време" можеше и до ден днешен да го чакаме да дойде)

- цензура от страна на ЕС няма (защото все пак това е ЕС и не може те да са "черни") 

До тук правилно ли съм се ориентирал?

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Да видим Макдоналдс дали ще затвори врати.

https://twitter.com/Cern_lXXl/status/1499681699768197124?t=_Msx-tQC_3sJyRwhK8MQzg

Демокрация пич. Това да не са руските фирми каквото им нареди Путин това да правят. Някой беше публикувал вчера, "Макрон моли френските фирми да не напускат Русия."

Я кажете кога Русия моли нейните фирми. Тя заповядва.

току-що, Лудар написа:

Е няма ли ти лично? Разочарован съм.

Вие измислете как да спрем войната в Украйна.  Всичко друго е шега и подробности.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Демокрация пич. Това да не са руските фирми каквото им нареди Путин това да правят. Някой беше публикувал вчера, "Макрон моли френските фирми да не напускат Русия."

Я кажете кога Русия моли нейните фирми. Тя заповядва.

Ето защо и на Русия  беше отказано членство в ЕС. Защото Русия не иска да бъде член на ЕС, иска да бъде Шеф!

преди 3 минути, attj написа:

Вие измислете как да спрем войната в Украйна.

Свинята Путлер, като си изтегли свинските уроди от територията на Украйна.

Цялата територия, барабар с Крим, Донецк и Луганск.

Тогава ще свърши войната.

Иначе украинците ще се бият до смърт срещу фашистката сган.

Слава Украини!

Перемога буде за нами !

преди 5 минути, attj написа:

Вие измислете как да спрем войната в Украйна.  Всичко друго е шега и подробности.

Гръмнете Путя. Всичко друго са шеги и закачки.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Да видим дали правилно съм разбрал позициите ти.

- турско робство не е имало (практически България е била автономна)

- дори и да е имало, било е само въпрос на време Турция да ни признае за отделна държава (нищо, че това "време" можеше и до ден днешен да го чакаме да дойде)

- цензура от страна на ЕС няма (защото все пак това е ЕС и не може те да са "черни") 

До тук правилно ли съм се ориентирал?

За турско робство изобщо не сме говорили. Но към въпросния момент, не само че не е имало, ами българи са участвали в управлението.

Слаб маннипулатор си, казвал съм ти го 1000 пъти. Не знам само защо толкова държиш да го доказваш отново и отново...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.