Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, A.com написа:
преди 3 часа, N1K17Y написа:

Целия свят контролиран от дийп стейт, само император Путин остана да се бори с тях. Кога да очакваме да избягаш от злото и да търсиш убежище в Россия ? Да позная, че никога ?

Как само Путин? БРИКС къде ги забрави. Венецуела. Острова на свободата.

И Еритерия !

Дето никой без гугъл не знае къде е по дяволите... :) :) :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, miro20 написа:

И Еритерия !

Дето никой без гугъл не знае къде е по дяволите... :) :) :)

защо от демократичната медия ютюб банват видеа от Русия ?

и защо като напиша в Гугъл RT нищо не ми излиза

защо манипулират търсенията ?

преди 2 часа, G_A_G_O_V_69 написа:

Въпрос на гледна точка. Русия е голям износител на зърно, Русия ще продава на Китай това което в китай няма а е необходимо за икономиката му, горива, редки метали много необходими на Китайската електронна индустрия, военни технологии и оръжие което китайците с охота ще купуват от руснаците. Също така, известно е че Руската икономика и без голям износ и внос е самодостатъчна, те излязоха от кризата през 90те години без чужда помощ, а ние българите вече близо 20 години в ЕС все не можем да излезем от кризата. Европа ще се стабилизира но за това трябва време, като скочат цените на руският газ европейската икономика ще заработи на по бавни обороти, ако не намери начин да се справи с това. Ще секнат и много, и без това оскъдни помощи, на ЕС за България. Дано да греша.

африка вече е китайска....инвестираха много....

южна америка-половината....

последната финансова криза за малко да приватизират и австралийците, но там американеца му игра сечено и далаверата не стана...

преди 2 часа, Kolev72 написа:

На джендъри и всякакви идиоти като тези, не си длъжна да отговаряш. Що се касае до свирките - ти си жена и се предполага че можеш добре да ги правиш, докато всички ония, които те нападаха, им предстои да изучат този занаят, за да не се излагат пред Америка. Коментарите ти са по вече от добри. Както казват руснаците - МОЛОДЕЦ !

,,за да получат, първо трябва да дадат"-Нерезанов....лирически герой....

в техния случай-да продадат...

майка...род...Родина....

,,всичко в името на американеца, всичко за благото на американеца"

преди 6 часа, Banesc написа:

Само на Сергеев му излиза всичко в тубата 

Може да бъде изображение с 3 души, седнали хора и текст, който гласи '"монголо-татарское иго спасло россию от растворения в западе". сергей лавров министр иностранных Pф идиот...'

преди 9 часа, Лудар написа:

Само че България е в ЕС, а Русия в Сибир. Българите ходят където си поискат, а руснаците вече и по ТВ не могат да видят, къде и без това никога няма да отидат

Да! Както се пееше в една РУСКА песен: "Хубаво е там ,където нас ни няма"

преди 7 часа, miro20 написа:

И Еритерия !

Там са православни християни  и поради това че нямат НЕТ са се заблудили  , Русия освобождава православни

преди 8 часа, Banesc написа:

Радвай се. Щото ако беше руснак в Россия и потърсиш Свободна Европа или CNN, или дори Дойче веле, заминаваш в затвора. От 3 до 15 години.

Нищо блокирано в тубата няма, пропагандата върви с пълна сила, единственото блокирано е на територията на Русия, малкото им независими и свободни медии.

Втори опит да се евакуират хората, защото при първия русците или техните роби, които ползват цивилните като заложници, нарушиха обещанието да не стрелят. От 10 до 21 часа.

https://www.bz-berlin.de/welt/evakuierung-von-mariupol-ab-11-uhr

В Берлин украинците идват без виза, само с биометричен паспорт. Ако няма се попълва на немската граница Шенген Виза.

https://sofia.diplo.de/bg-bg/service/05-VisaEinreise/-/1443674

https://www.berlin.de/ukraine/en/arrive/

Могат да останат до края на май месец. Но, ако се наложи може да се удължи престоят им.

Първите дни в Берлин, транспортът е безплатен. Метро, автобус, трамвай...

https://www.vbb.de/presse/freie-fahrt-im-vbb-fuer-gefluechtete-aus-der-ukraine/

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер капут !!!

Реджеп, накрая ще почерпиш, нали? Бая доларчета изкара от шорошовите... почваме да ревнуваме, бе.

преди 13 часа, Лудар написа:

Само че България е в ЕС, а Русия в Сибир. Българите ходят където си поискат, а руснаците вече и по ТВ не могат да видят, къде и без това никога няма да отидат

Ти наистина ли си вярваш или ти плащат да поддържаш пропагандата? Руснаците са във война, та е нормално да спрат вражеска пропаганда. А, ние спряхме техни канали, да не би да научим нещо извън официалната- одобрена от янките, информация.  що се отнася до ходенето навън- виж резервациите за 5 звездните хотели в Египет за април. Пълно е, резервирано точно от тези, дето си мислиш, че са в Сибир. Най- тъпото е, да имаш безкрайна информация и да не искаш да си размърдаш мозъка и интелигентността. 

преди 2 часа, Лудар написа:

Радвай се. Щото ако беше руснак в Россия и потърсиш Свободна Европа или CNN, или дори Дойче веле, заминаваш в затвора. От 3 до 15 години.

Забавен си! От къде ги попиваш тия безумици?58548376_download(21).gif.f01dcefa4d2234f0d8dcb9972406c37e.gif

преди 1 час, bulljo написа:

единственото блокирано е на територията на Русия, малкото им независими и свободни медии.

Което е пряк отговор на цензурирането на руските телевизии от ЕС. Ние забраняваме телевизии, а когато руснаците отговорят със абсолютно същото - почваме да пищим как се била погазвала свободата на словото.

Лицемерие и цинизъм от всякъде, ма нали са си наши, европейски лицемерие и цинизъм, ще се правим на ощипани моми и ще замитаме фактите под килима.

преди 17 минути, absurt написа:

Ти наистина ли си вярваш или ти плащат да поддържаш пропагандата? Руснаците са във война, та е нормално да спрат вражеска пропаганда. А, ние спряхме техни канали, да не би да научим нещо извън официалната- одобрена от янките, информация.  що се отнася до ходенето навън- виж резервациите за 5 звездните хотели в Египет за април. Пълно е, резервирано точно от тези, дето си мислиш, че са в Сибир. Най- тъпото е, да имаш безкрайна информация и да не искаш да си размърдаш мозъка и интелигентността. 

Забавен си! От къде ги попиваш тия безумици?58548376_download(21).gif.f01dcefa4d2234f0d8dcb9972406c37e.gif

Замалко да се вържа. Опа... тва нали не беше война? Нали е спецоперация. Как така война? КОй обяви война? Никой не е обявявал война! Значи нещата са доста по- зле. Това е едно пиратско- мародерско нападение и Рисия в лицето на президента си, направи пълни самопризнания по въпроса. Е нищо де, ние това много добре си го знаем. :wub: Ако си мислите че сте излъгали някой, мислете повече.

преди 11 часа, miro20 написа:

За мен ще е чест фейкомети,конспиратори и с психични проблеми  да не ме коментират. Моля ти се !

Душице , молбата ти ще бъде изпълнена , думата си на 2 не чупя.

Само да те попитам - Защо бе , пиленце , като толкова си се чувствал "некомфортно " не си ме блокирал самият Ти досега ?  М ? 

1. Мазохист съм 

2. Стокхолмски синдром

3. Бий ме , Обичам те 

4. Шамар да е  , ама от Сирена да е 

Коя е Истината ? 

Знаеш ли защо ти рисувам това ? 

Защото пиленце , ако се разгледа хронологията ми няма да откриеш никъде пост , в който  аз подавам "заявка " да разговаряме с теб !

Всичките ми реплики са отговор към твои цитати към мен ! На всеки твои 5 "заявки " ти отговарям рехаво на 1 !

Обаче така написано от теб , че сякаш аз теб те търся , за да те коментирам ??!! 

Това , пиле шарено , се нарича МАНИПУЛАЦИЯ ! 

Обаче при мен Манипулациите Не Вървят !

Затова и ти отделих време и Акцентирах върху този "момент" от цитатчето ти , за да Покажа къде в случая е "10-та " ! 

Нали не забравяте , че Участията ми по тези платформи са Дидактика !

Условието е Изпълнено ! Заявката и Молбата ти също ! 

Надявам се да не съжаляваш за желанието си или целта беше да си ме цитираш без да ти отговарям ??:D

Душици , както и да е - Попътен Вятър !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.