Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, tonit1968 написа:

Ти да видиш. Че ние не се крием. Като сме се хванали да изринем лайната, ни е ясно, че ще мирише.

Още за нищо не сте се хванали - за сега сте "удобни". Ще се хванете за колчето на домата, когато, това е необходимо

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Anneliese написа:

Как да търся, като никой мъж не иска жена с увреждания? А на секс кукла няма да се правя!

И да, точно нацизмът е виновен! Защото е пропагандирал и хората са приели за светата истина, че хората с увреждания са биологични боклуци и от тях полза няма!  И доста хора изповядват това мислене днес! Включително сещате се кого! Това мислене е живо и до днес!

Белгийската мида ти даде вариант аз  тоже даже ти казах да станеш експерт в нещо та да може да имаш какво да предложиш ама ти не та не но както казах живей си с ветрените мелници и любимите си нацисти за които от теб научих че ги е имало в древна Елада, древен Рим Просвещението и така до наши дни..... Мале верно Хилядолетен райх излязоха хехехе

преди 45 минути, N1K17Y написа:

Първо ти :hush:

Първо трябва да се инициира от някой такъв референдум а това няма да стане, ако някога се случи аз съм последния който може нещо да направи, да няма да ми е приятно и в края на краищата бих казал който се чувства турчин да си ходи в Турция, обаче когато говорим за масово самосъзнание, нещата са различни, щото едно е бай Али от някое кърджалийско село да маха с ръка и да вика че е турчин и съвсем друго мнозинството граждани да са с руско самосъзнание и да се самоопределят като руснаци. И най вече, ако не беше анти-руската политика на нациста зеленски нямаше ни референдум да има ни анексиране, ама трябваше да се създават малоумни нацистски сформирувания и т.н. да ходят да убиват всичко живо което не се определя като украинец и т.н.

В този ред на мисли, ти как ще реагираш ако утре в мАкедония почнат едни такива да трепят българи?
Впрочем знаеш ли че немалко от избитите от азовците са и българи?

Очаквам твоите отговори както на тези два въпроса така на предишния да за деда Джонджа.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Нали бяха актьори, бе бате :lol6:

Скоро следващ етап "да, руснаците ги убиха, но цивилните си го заслужаваха" 

Ти въобще следиш ли ми мисълта? Аз за какво говоря, ти кво ми изсираш тука, че и се радваш колко си умен. Убитите са украинци, взимали храна от руснаците. Това значи бялата лента на ръцете им. В случая, истината е , че зверствата са извършени от шибаните бандеровци, то те това правят постоянно и това им е почерка. Та като се докаже това, кво ще правят правоверните оплаквачки. Как от заклеймяващи руските зверства ще се завъртят на 180 градуса. Неминуемо ще се докаже, че не руснаците са чудовища, а точно бандеровците и азовците. И тогава какво правите? Не ви виждам.

преди 5 минути, ivanivanov3 написа:

как?

Е как? Косово как го обявиха? Някой пита ли хората живеещи там какво искат?
Буш терориста прати самолетите, запали Белград, после си заби знаме в задника и рече "ТУк ще бъде Косово!" и цяла Европа търти да му целува трибуквието.

преди 53 минути, miro20 написа:

Виждам че ти хал хабер си нямаш от руски .

"за детей"  смисъла не е "для" , на български "за децата" , а е "заради децата".

Както например израза " за родину, за сталина"  не означава "для сталина" ....

Това "для детей" руснаците го пишат по книгите та и аз го знам като за деца а не децата, мога да покажа такова заглавие

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Ти въобще следиш ли ми мисълта? Аз за какво говоря, ти кво ми изсираш тука, че и се радваш колко си умен. Убитите са украинци, взимали храна от руснаците. Това значи бялата лента на ръцете им. В случая, истината е , че зверствата са извършени от шибаните бандеровци, то те това правят постоянно и това им е почерка. Та като се докаже това, кво ще правят правоверните оплаквачки. Как от заклеймяващи руските зверства ще се завъртят на 180 градуса. Неминуемо ще се докаже, че не руснаците са чудовища, а точно бандеровците и азовците. И тогава какво правите? Не ви виждам.

Остави, и тази и психото и прасчо са безнадежден случай...
...като Миро.

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Още за нищо не сте се хванали - за сега сте "удобни". Ще се хванете за колчето на домата, когато, това е необходимо

Леле, като къв говориш? Олигарх? Леле мале. Ама чий го крепиш по некъв умрел форум, вместо да си движиш олигархичните дела? Ти си никой. Познавам хора, които наистина са някакви и те не се занимават с некви такива незначителни дейности. Та явно имаш некви чутовни комплекси . Дам. Върви по-добре на психиатър, дано помогне. Некви хапчета, нещо. 

преди 6 минути, Bubbles написа:

Първо трябва да се инициира от някой такъв референдум а това няма да стане, ако някога се случи аз съм последния който може нещо да направи, да няма да ми е приятно и в края на краищата бих казал който се чувства турчин да си ходи в Турция, обаче когато говорим за масово самосъзнание, нещата са различни, щото едно е бай Али от някое кърджалийско село да маха с ръка и да вика че е турчин и съвсем друго мнозинството граждани да са с руско самосъзнание и да се самоопределят като руснаци. И най вече, ако не беше анти-руската политика на нациста зеленски нямаше ни референдум да има ни анексиране, ама трябваше да се създават малоумни нацистски сформирувания и т.н. да ходят да убиват всичко живо което не се определя като украинец и т.н.

В този ред на мисли, ти как ще реагираш ако утре в мАкедония почнат едни такива да трепят българи?
Впрочем знаеш ли че немалко от избитите от азовците са и българи?

Очаквам твоите отговори както на тези два въпроса така на предишния да за деда Джонджа.

Толкова ли трудно да напишеш "да, няма да имам нищо против  Кърджали да се отдели и да се присъдини към Труция, ако мине референдум" ? 5 реда ти отне да го напишеш.

Против съм Македония да трепят българи.

Против съм бай ти Джоджен да ни взима териториите и да ги дава на Турция. 

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Леле, като къв говориш? Олигарх? Леле мале. Ама чий го крепиш по некъв умрел форум, вместо да си движиш олигархичните дела? Ти си никой. Познавам хора, които наистина са някакви и те не се занимават с некви такива незначителни дейности. Та явно имаш некви чутовни комплекси . Дам. Върви по-добре на психиатър, дано помогне. Некви хапчета, нещо. 

Заспивай! Аз - олигарх :) Не ща да съм олигарх - искам (и правя каквото мога), такива кът тебе да са на дъното. Аз пари си получавам

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Заспивай! Аз - олигарх :) Не ща да съм олигарх - искам (и правя каквото мога), такива кът тебе да са на дъното. Аз пари си получавам

Еми нещо не ти се удава. Скоро ще ти ги спрат, не вършиш никаква работа, пълен загубеняк. Трябва повече да се стараеш, че господарите ще спрат финансите.

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Толкова ли трудно да напишеш "да, няма да имам нищо против  Кърджали да се отдели и да се присъдини към Труция, ако мине референдум" ? 5 реда ти отне да го напишеш.

Против съм Македония да трепят българи.

Против съм бай ти Джоджен да ни взима териториите и да ги дава на Турция. 

Аз какво казах? Същото но трябваше да го обясня.
И като си против мАкедония да трепе българи(апропо и аз съм против), ся се постави на мястото на Русия в момент в който зеленски трепе руснаци.
Ако не дай Боже това се случи с българите в мАкедония е редно българското правителство да се намеси дори и със сила, същото важи и за всяка друга страна в подобно положение.

преди 18 часа, crazy katon написа:

Историята учи,  че англичаните не се учат от историята. Защо те ли? Ами не виждате ли прилики между белите каски, новичока и избитите в Буча? Само дето последните наистина са избити ... от укрите, избиват собствения си народ, само за да обвинят Русия ... И знаете ли защо отровения запад толкова драпа да смаже Русия? Защото ако тя победи няма да могат да скрият многобройните си престъпления, между тях и това в Буча.

Това не е прецедент. Скоро четох, преведена статия от турски сайт, със странно име "фак-ру", че клането в Батак е било пълна измислица и инсценировка от българска страна. Ние българите сами сме се клали по между си. Чорбаджиите са клали ратаите си, защото не работили усърдно, но после преписали вината на османския капъкулу и предизвикали международен скандал. В момента Турция иска да им се изчисти името и това, което учим тук по история, да бъде променено. Украинците видели от нас и сега прилагат същата тактика срещу мирните РуZНАЦИ! 

Гледам, че тези от "иZраждане" са на същото мнение. Мхм. 

Та такива неща предлага историята. Странни, но факт. Някои от съфорумниците с червени петолъчки на челата може ли да покаже достоверни данни, че османците са извършили тези зверства? 

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Еми нещо не ти се удава. Скоро ще ти ги спрат, не вършиш никаква работа, пълен загубеняк. Трябва повече да се стараеш, че господарите ще спрат финансите.

Дали :) И каква работа да върша? Да копам нивата ли? Ти за кво си - нали да копаш

преди 2 минути, Bubbles написа:

Аз какво казах? Същото но трябваше да го обясня.
И като си против мАкедония да трепе българи(апропо и аз съм против), ся се постави на мястото на Русия в момент в който зеленски трепе руснаци.
Ако не дай Боже това се случи с българите в мАкедония е редно българското правителство да се намеси дори и със сила, същото важи и за всяка друга страна в подобно положение.

Американците (тези твои любимци, които все ми навираш, за които все ме обвиняваш/те, че ги обичам и, че им оправдавам войните) когато се намесват със сила в чужди държави, веднага хи хващате, че именно те са финансирали сепаратисти да насаждат конфликт, че да могат да ги "освобдят" по-късно, а тука няма и капка съмнение в истината :) Толкова за конфликтите. 

Ако не е ясно за Македония, не подкрепям да почнем да финансираме и радикализираме българи там, които да правят бунтове и да искат да отцепват територии в наша полза. Нищо, че смятам че Македония е измислена държава. 

преди 19 минути, Bubbles написа:

Е как? Косово как го обявиха? Някой пита ли хората живеещи там какво искат?
Буш терориста прати самолетите, запали Белград, после си заби знаме в задника и рече "ТУк ще бъде Косово!" и цяла Европа търти да му целува трибуквието.

Освен географската близост с Гърция, а не с Турция, Кърджали е бастион на депесе, а те са проксита на всеки друг ;), но не и на Турция!

преди 4 минути, БаалБек написа:

Това не е прецедент. Скоро четох, преведена статия от турски сайт, със странно име "фак-ру", че клането в Батак е било пълна измислица и инсценировка от българска страна. Ние българите сами сме се клали по между си. Чорбаджиите са клали ратаите си, защото не работили усърдно, но после преписали вината на османския капъкулу и предизвикали международен скандал. В момента Турция иска да им се изчисти името и това, което учим тук по история, да бъде променено. Украинците видели от нас и сега прилагат същата тактика срещу мирните РуZНАЦИ! 

Гледам, че тези от "иZраждане" са на същото мнение. Мхм. 

Та такива неща предлага историята. Странни, но факт. Някои от съфорумниците с червени петолъчки на челата може ли да покаже достоверни данни, че османците са извършили тези зверства? 

Турската версия е много лесно оспорима. Доказателствата си седят в Батак. Кости и черепи- все детски, женски и старчески...

преди 2 часа, BANKATA написа:

Не е имало геноцид в Сребреница ли ?

Абе те са се клали, както ние сами в Батак!

току-що, N1K17Y написа:

Американците (тези твои любимци, които все ми навираш, за които все ме обвиняваш/те, че ги обичам и, че им оправдавам войните) когато се намесват със сила в чужди държави, веднага хи хващате, че именно те са финансирали сепаратисти да насаждат конфликт, че да могат да ги "освобдят" по-късно, а тука няма и капка съмнение в истината :) Толкова за конфликтите. 

Ако не е ясно за Македония, не подкрепям да почнем да финансираме и радикализираме българи там, които да правят бунтове и да искат да отцепват територии в наша полза. Нищо, че смятам че Македония е измислена държава. 

Кога и къде казах че НЯМА И КАПКА СЪМНЕНИЕ?
От колко дни повтарям че трибуналът в Хага трябва да разследва всичко абсолютно безспристрастно и да каже кой крив и кой прав?
Ти и психото не се спряхте да лаете че съм заемал страна.
Като се докажат нещата кой, къде, какво и т.н., виновните да си носят последствията.
Но към този момент за мен следите водят към зеленски що се отнася до зверствата с цивилни дали съм прав, дано някой ден разберем наистина.

преди 3 минути, ivanivanov3 написа:

Освен географската близост с Гърция, а не с Турция, Кърджали е бастион на депесе, а те са проксита на всеки друг ;), но не и на Турция!

Това нещо малко хора го осъзнават, хубаво че все пак има и такива. :)

преди 1 час, N1K17Y написа:

Питам го нещо, той ми отговаря с "ами американците?" :lol6:Зарежи бате, казах ти, че си ми ясен.

И започват с големите "чаршафи". Колкото е по-голяма и широка статията е по-вярна. :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.