Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Качи я във "Фейсбук",  " "Вконтакте" и където още се сетиш. Нека всички да видят какво представляват тези "бежанци"! Да изхвърлят така храна, срамота!:angry::angry22:

Нека видят българите на какви хора помагат! Аз съм отвратена! Тия не искат храна, а на скъп хотел, хайвер и шампанско!:swear2:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, ivan_pop написа:

Да, на Руски е.И се превежда "За децата".

za detei.jpg

преди 2 часа, BANKATA написа:

Русороби, почвайте да оправдавате, че ми е интересно каква глупост ще измислите пак.

Мхм. И кой  от вас двамата  е по-точно този фактор пред който някой трябва да се  оправдава или оправдава  нещо ?Защото на пръв поглед и двамата сте еднакво несведущи и зле  по езици.

Тези,които знаят руски пишат не "за детей" , а "для детей"

Не може да бъде и  "заради децата",защото написано на руски би трябвало да бъде " из-за детей"

Което означава ,че това "доказателство",поради липса на "из" е предназначено за такива като вас .

Шарани както се вижда могат да се ловят не само на кука № 8  , ами и на зелена поляна.

преди 16 минути, BANKATA написа:

И Русия реши да не остава по-назад от злите американци и почна да избива хора в Украйна. А се имат за нещо повече от американците.

Списъка на Русия не е по-малък. Да не забравяме и ВСВ за която имат много голяма вина.

Не, да не остане по- назад, пък дори и това да е, защо не? Защо решихте, американоподлогите, че на краварите им се полага да бъдат жандарма на света? Да газят и унищожават всяка страна, която си харесат, за да си защитават имперските интереси, а никоя друга държава няма това право? Защо мълчахте за Либия, Сирия, Ирак, Сърбия, а сега писнахте? Защо и сега поддържате американците и всички останали, които пращат оръжие и наемници, и пари, за да поддържат войната? Защо не ви минава през ум да се опитате да спрете американците да задълбочават войната? 

Виетнамската война беше премерване на оръжия между САЩ и СССР, на гърба на виетнамците. След години, когато жертвите в жива сила на янките станаха прекалено много, американският народ се включи към протестите на света и принуди управляващите да я спрат. За съжаление, на този народ мозъцита са жестоко промити и натъпкани с имперско самочувствие, та ще им трябва време да стоплят какво става. не очаквах, че и тук тая промивка е постигнала толкова отчайващи резултати у нас. На каква база, ми е интересно?

преди 3 минути, valkiria1 написа:

Мхм. И кой от двамата от вас е по-точно този фактор пред който някой трябва да се  оправдава или оправдава  нещо ?Защото на пръв поглед и двамата сте еднакво несведущи и зле  по езици.

Тези,които знаят руски пишат не "за детей" , а "для детей"

Не може да бъде и  "заради децата",защото написано на руски би трябвало да бъде " из-за детей"

Което означава ,че това "доказателство",поради липса на "из" е предназначено за такива като вас .

Шарани както се вижда могат да се ловят не само на кука № 8  , ами и на зелена поляна.

Важното да има кой да кълве на тия кьорфишеци.

@Прасчо нещо не разбрах кое е смешното на изхвърлената храна?

преди 19 минути, Coco1 написа:

Коко пак си пропуснал да вземеш гинкото

Не разбираш какво ти казвам. Моят папагал Коко и той нищо не разбираше.  Все си повтаряше нещо си.  Папагалска му работа.

преди 5 минути, absurt написа:

Не, да не остане по- назад, пък дори и това да е, защо не? Защо решихте, американоподлогите, че на краварите им се полага да бъдат жандарма на света? Да газят и унищожават всяка страна, която си харесат, за да си защитават имперските интереси, а никоя друга държава няма това право? Защо мълчахте за Либия, Сирия, Ирак, Сърбия, а сега писнахте? Защо и сега поддържате американците и всички останали, които пращат оръжие и наемници, и пари, за да поддържат войната? Защо не ви минава през ум да се опитате да спрете американците да задълбочават войната? 

Виетнамската война беше премерване на оръжия между САЩ и СССР, на гърба на виетнамците. След години, когато жертвите в жива сила на янките станаха прекалено много, американският народ се включи към протестите на света и принуди управляващите да я спрат. За съжаление, на този народ мозъцита са жестоко промити и натъпкани с имперско самочувствие, та ще им трябва време да стоплят какво става. не очаквах, че и тук тая промивка е постигнала толкова отчайващи резултати у нас. На каква база, ми е интересно?

Понеже постоянно питаш защо запада праща оръжие на Украйна, аз да питам защо СССР пращаше оръжие на Виетнам ?

И за пореден път ти казвам че Донбас и Сребреница нямат място за сравнение. 

преди 3 минути, Bubbles написа:

Важното да има кой да кълве на тия кьорфишеци.

Ама как бе? Те са разбирачи. Разбират от всичко. :giggle1:

преди 9 минути, BANKATA написа:

Лично нали не си бил свидетел?  Взаимните обвинения са част от пропагандата     https://bnr.bg/post/101628818/zelenski-predupredi-che-rusia-planira-da-obvini-ukraina-za-zverstva-v-mariupol

преди 9 минути, BANKATA написа:

Понеже постоянно питаш защо запада праща оръжие на Украйна, аз да питам защо СССР пращаше оръжие на Виетнам ?

Ох, пак глупости  питаш- харесва ти ролята на ограничено човече. СССР и САЩ "стопанисваха" Виетнам. Същото решение, което беше определилосферите на влияние. Затова в един момент стигнаха до войната. За малко да стане същото при Кубинската криза. Само че, тогава янките имаха на кормилото човек с акъл и анализатори с акъл. Не бяха отворили уста като хипопотам- да глътнат целия свят. 

Може и сто пъти да кажеш, че нямало нищо общо между това и онова, но фактите са неопровержими- бомбардиране на суверенна държава без санкция на ООН, от американците, които нямаха дори формален повод да го направят. 

Ей тия двата боклука няма да престанат. От такива като тия сме до тука!

След като заляха с боя руското посолство: Полиция задържа Бабикян и Хаджигенов (ВИДЕО)

Ама и по един бой да им хвърлят в мазето, с чувалчетата пясък и да подпишат че нищо не им е правено! Ммммм....вашата....

преди 27 минути, absurt написа:

Защо не ти минава през ума, че някои предпочитат да се борят за свободата си, вместо да станат васали на по-силния ? Риторичен въпрос де, робите не харесвате свободата. 

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Филипов, знайш ли английски ?

Аз хем ти казах.

Ся ко прайм ?

"We have significant losses of troops and it is a huge tragedy for us"

Peskov

Нито си казал нещо ново, нито си открил топлата вода. Какво по-точно чакаш да каже Песков, че е радост да загубиш войници във война....и това на фона на сводките в които съобщават за загиналите войници ?!?

Йезуитите може да са "Обществото на Исус",но съвсем не са изгубеното християнство ,та се мъчиш с техните  остарели техники да прихващаш изречения от контекста и да ги слагаш като заглавие...

преди 32 минути, BANKATA написа:

И сто пъти да го повториш от твоите уста няма да стане истина.  Отделно изобщо не е важно какво ти смяташ, защото  очевидно разчиташ само на сдъвкана, обработена информация,която не е новина, а пропаганда.

Виж обаче аз съм била, видяла и съм чула и двете страни от конфликта ,наясно съм и лично съм написала какво остава от такава война в живота и психиката на хората.

https://travellingphantom.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Защо не ти минава през ума, че някои предпочитат да се борят за свободата си, вместо да станат васали на по-силния ? Риторичен въпрос де, робите не харесвате свободата. 

Аглайке, задаваш тъп и риторичен въпрос, достоен за американска подложка. Хрумва ми, разбира се, затова се опитвам да накарам гумените глави да мислите ,ма не ви се получава! Руснаците, колкото и да ти е странно, 20 години се опитваха да обяснят на янките, че не са съгласни васалното НАТО да се разполага по границите им. Щото, васалното НАТО е неприятелски настроено към Русия и дори отказа да я приеме в "отбранителния" блок. тъпоумното имперско самочувствие на хамериканците им попречи да вденат, че насреща си имат нация със също толкова тъпоумно имперско самочувствие, за която е неприемливо да бъде американски васал. Знам, че трудно ще стигне този факт до мозъчето ти, промито да вярва, че на тази земя има само един господар, на когото трябва всички да се кланят, ама се оказа, че не е точно така. Пък вие, хамериканските подложки, си плещете за роби и робство, колкото ви опорките изискват.

Цитат

Цяла Европа след скуката покрай ковид,сега купонясва уж в подкрепа на украйна.Лежат по улици,грачат,пеят.В Нидерландия бил много актуален маникюрът с цветовете на украинският флаг и само за него правели отстъпка.
В Амстердам на руски магазин за храна са метнали камък.Дългогодишна жителка в страната получила отказ от нотариус да и извърши услуга,защото той ''не работел с Русия''. Open Mouth Тази жена цяла Русия ли е,тя ли определя политиката,тя ли воюва в украина?Оливат се западняците,преиграват.Неутрално наблюдавам поредният цирк и не се включвам в него.Омразата срещу обикновените руснаци,не помага на страдалците в украйна.

преди 8 минути, absurt написа:

Аглайке, задаваш тъп и риторичен въпрос, достоен за американска подложка. Хрумва ми, разбира се, затова се опитвам да накарам гумените глави да мислите ,ма не ви се получава! Руснаците, колкото и да ти е странно, 20 години се опитваха да обяснят на янките, че не са съгласни васалното НАТО да се разполага по границите им. Щото, васалното НАТО е неприятелски настроено към Русия и дори отказа да я приеме в "отбранителния" блок. тъпоумното имперско самочувствие на хамериканците им попречи да вденат, че насреща си имат нация със също толкова тъпоумно имперско самочувствие, за която е неприемливо да бъде американски васал. Знам, че трудно ще стигне този факт до мозъчето ти, промито да вярва, че на тази земя има само един господар, на когото трябва всички да се кланят, ама се оказа, че не е точно така. Пък вие, хамериканските подложки, си плещете за роби и робство, колкото ви опорките изискват.

Колкото и да повтаряш опорката за НАТО, Литва си е все така на същата дистанция от Масква, каквато би била Украйна, вече 15+ години и, о чудо ! Русия никога не е била нападана. Ако можеш да го обясниш това (знам че не можеш и пак няма да отговориш, спокойно), заповядай.

пп. забрави да споменеш, че войната е заради укро-нацистите. 

преди 1 час, Anneliese написа:

Тия не искат храна, а на скъп хотел, хайвер и шампанско!

Любимото на хохлите е водка и сланина.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Русороби, почвайте да оправдавате, че ми е интересно каква глупост ще измислите пак.

Късно е:

https://pbs.twimg.com/media/FPz07MaXMAEsjXz?format=jpg&name=large

Някой хора вече запазиха радостните "възгласи" за това как била ударена ЖП гарата в Краматорск, където били ВСУ.

Когато свалиха MH17 се получи същото - радост(включително от българи) как свалили украински Ан-26(или подобен) и като се разбра какво всъщност са свалили започнаха да трият коментари, снимки и т.н. И, както вече се досещаш, започнаха да повтарят как никога такова нещо не били казвали и показвали. И до ден днешн продължават да отричат.

преди 6 минути, absurt написа:

Аглайке, задаваш тъп и риторичен въпрос, достоен за американска подложка.

преди 31 минути, absurt написа:

Ох, пак глупости  питаш- харесва ти ролята на ограничено човече

Обърни внимание кои са в режим "питане"... и коментара е излишен.

преди 17 минути, valkiria1 написа:

И сто пъти да го повториш от твоите уста няма да стане истина.  Отделно изобщо не е важно какво ти смяташ, защото  очевидно разчиташ само на сдъвкана, обработена информация,която не е новина, а пропаганда.

Виж обаче аз съм била, видяла и съм чула и двете страни от конфликта ,наясно съм и лично съм написала какво остава от такава война в живота и психиката на хората.

https://travellingphantom.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

Не е имало геноцид в Сребреница ли ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.