Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Bubbles написа:

Да Кремъл анексира Крим след референдума, не преди него, какво странно?

Преди това го окупира.

За да е валиден такъв референдум, той трябва да бъде проведен след изтеглянето на окупационните войски.

Сега Украйна като победи, ще си върне Крим и справедливостта ще възтържествува.

преди 6 часа, Anneliese написа:

Подигравката ти със жена с увреждания, която е принудена от обществото,лицемерният морал и родителите си да стои сама и да води самотен живот, защото така е прието за хората с увреждания............. Това само говори за изключително ниското ти интелектуално и морално ниво. Да, водя затворен и самотен живот и ми се налага да потискам желанията си и да живея само с мечтите си................ Че това ми носи огромно физическо страдание.............. Подигравай се, ти друго не можеш!

Айде пак пробваш струната с увреждането ама си по добре от 90 % от нас хората с увреждания целия форум ти го каза включая и аз даже и белгийската мида ти каза как да си търсиш евач ама ти не та не, еми седи си сама и само с ветрените мелници и любимите си нацисти :(

преди 12 минути, Bubbles написа:

Хайде бе кажи, ако утре Джонджа каже Кърджали е на Турция и ЕС го признае като турски, ко пра'им?

Да Кремъл анексира Крим след референдума, не преди него, какво странно?

Късно ще се усетят за тая истина, а това е жалко, но по-добре късно отколкото никога.

Първо ти :hush:

преди 1 час, valkiria1 написа:

Тези,които знаят руски пишат не "за детей" , а "для детей"

Виждам че ти хал хабер си нямаш от руски .

"за детей"  смисъла не е "для" , на български "за децата" , а е "заради децата".

Както например израза " за родину, за сталина"  не означава "для сталина" ....

:hush:

Предполагам става въпрос за толкова пропагандираните тука паметни плочи на загиналите деца в Донбас заради "уж" укробандеровците нацисти .

И сега рашистите пращат ракета с послание " това ви е заради децата " .

преди 4 часа, A.com написа:

Руска радост - ударили ЖП станцията на Краматорск с Точка У, защото там се намирали бойци на ВСУ. Кой е бил на ЖП гарата ще разбрете по-късно от медиите.

https://pbs.twimg.com/media/FPz07MaXMAEsjXz?format=jpg&name=large

хехе :) 

Дежа вю  с малайзийския Боинг.

Гиркин , къде си ?

:)

преди 5 часа, valkiria1 написа:

Е,хайде сега, и ти в общия хор.

Дай нещо по индивидуално ,като например,спасителния десант да започва от бреговете на Дунав и  попреминалата отдавна мома Колинсония да не зависва всяка вечер по едно и също време в опити за почти сексу@лен живот, с които ,чрез изкуството на дедукцията, ще се мъчи да разбере дали е жива, или раят е според дайрето на Джалма. В този случай също няма  план на спасение , има диагноза .....

Мирко, ти най-напред научи значението на думичките и после започвай да ги употребяваш. Много лесна мишена сте намерили всички тук ....

Защото така излизаш като горния умник,който дава акъли ,че спасители ще дойдат най-напред в  Берковица,преди да са направили десант покрай дунавските  брегове.

Отивай да приготвяш букетите край РусИту ,защото ,ако ви дойде нещо да главите ще дойде оттам.

Така ще бъде спасена  и древната Елада от художествената куфарна халтура  ,която залива всяко лято плажовете и.  Всичко друго ти е опять опит да остроумничиш ,защото нито Зеленски е евреин като исраелтяните , поне заради това,че християнството му няма нищо общо с иудаизма  и това,че всеки истински исраелтянин ,който стои във вярата на Авраам на осмия ден  обрязва, а не кръщава сина си в църквата на Киев  ...дето се вика едно е да го обрежеш,друго е да го забелиш....

Що се отнася до Рада-та ,в състава и не влизат крайно десните партии с изключение на един депутат ,който социологическите проучвания бяха сбъркали да му дадат място там.

Обачеее това съвсем не означава ,че закона се прилага несиметрично. Достатъчно е да споменем ,че полка "Азов" /който САЩ искаха да забранят като терористичен/ в момента влиза в структурата на Националната гвардия на Украйна,пък върховен главнокомандващ е Зеленски. Да не забравяме и че "Азов" отначало бе създаден като доброволчески батальон за борба с привържениците на самообявилата се република Донбас. Казано  с две думи гледай Солнцепек и ще ти стане ясно защо поговорката за крушката и опашката важи и до днес.

----------------

Калдейта цитира статия в която пише ,че САЩ отменя санкциите срещу Русия за доставка на интернет оборудване.

С две думи  пак тия  братушки,колкото и Джалма да маскира  личните си чувства в мн.ч. под рефрена " и ниий те обичаме".....а  и Мексико не е САЩ...за разлика от Хавай

Обачееееее само ще ти припомня че националистическото движение, и това катоАзов дори е изненадващо слабо като влияние.

Естествено и напълно нормално е при агресия срещу коя да е държава, първи крайни реакции да има от националистите .

Азов бе създаден за борба с рашистката инвазия. Формулировката "  за борба с привържениците на самообявилата се република" е слабо и неточно сравнение.

"Самообявяването" и цялата военна офанзива се ръководеше от Кремъл. Никакво "самообявяване" не е имало . А военни,  диктовка и назначения от Москва.

А пратения от Крим /бивш вече/ воене нминистър на ДНР  дори не може да намери доброволци и се оплаква от това :

Толкова за твоята рашистка фейк пропаганда :hush:

преди 9 часа, bigiadri написа:

Този град вече НИКОГА няма да бъде ,това което беше. Руснаците ще го вземат ,това е тяхна стратегическа цел , но и след 50 години няма да бъде възстановен, защото ще трябва да се влагат милиарди.Халал да и е ме!Той ще бъде един призрачен град ,като паметник на руската агресия и наследството на Путин, както Чернобил е наследство на СССР

Подозирам контраста ще е като сравненията на руските селища на Сахалин  и близката Япония. Или Аляска от САЩ .

:) 

Ако все пак нацисткия режим на Путлер запази под окупация въпросните градове, ще виждаме високосоростно възстановяване на Украйна с някой европейски планМаршал   с всякаква помощ от всички цивилизовани държави, и зад телената нова граница -  градове - призраци, като ударени от ядрена бомба, владение на рашисткия режим.

Жалко за хората все пак....

преди 3 часа, Богатир написа:

"Човешко" отношение на украинци към украинци ..

https://www.facebook.com/100003636748956/videos/758643038876511

преди 3 часа, gagodrago написа:
преди 3 часа, Богатир написа:

--------------

б@ си противните укро-нацистки мърши - тероризират и измъчват собствените си съграждани.

И защо го правят?!

Никога няма да симпатизирам и да помагам на подобни боклуци.

Това трябва да го пуснат по новините!

Това квадратните глави дори не знаете че така  наказват мародерите

Ама иначе плюете и сте специалисти по всичко ... :getout:

Тук някой бе цитирал как уж украинците гласят кукли  и облепят с тиксо за да ги представят за трупове от Буча.

Е,оказа се пак рашистки фейк

преди 49 минути, Anneliese написа:

9C3fJ.jpg

Въобще разбираш ли какво цитираш ?

Това е един мн доръб флешмоб акция, или както и да се нарече този символичен жест пред руските посолства.

Символизира това че рашистките войски  се знаимават с мародерство и пращат обикновенно през Беларус, каквото успеят да докопат като хубава техника .

Наскоро имаше снимка на унищожен изпепелен руски камион, като вътре се виждаше изгорелите натоварени перални и др техника :)

Затова и струпват пред рашистките представителства микровълнови, стари перални, тоалетни чинии, и други боклуци .

Това, заедно с преименуването на улциите пред тях, е прекрасен символичен тролинг :yanim:

преди 2 минути, petie1 написа:

Айде пак пробваш струната с увреждането ама си по добре от 90 % от нас хората с увреждания целия форум ти го каза включая и аз даже и белгийската мида ти каза как да си търсиш евач ама ти не та не, еми седи си сама и само с ветрените мелници и любимите си нацисти :(

Как да търся, като никой мъж не иска жена с увреждания? А на секс кукла няма да се правя!

И да, точно нацизмът е виновен! Защото е пропагандирал и хората са приели за светата истина, че хората с увреждания са биологични боклуци и от тях полза няма!  И доста хора изповядват това мислене днес! Включително сещате се кого! Това мислене е живо и до днес!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ау, пак изненада, пак не отговори :) 

Ти отговор имаш ли, как Литва е в НАТО от 15+ години и не е напдала Русия ? 

И от какъв зор да ти отговарям на всеки безумен въпрос, който те напъне изпод русата главица? Хайде, сега почни да подтичваш и след двама ни, и да го задаваш като латерна. Аз съм ти свикнала и не ми пречиш.

преди 1 час, Богатир написа:

"призна" :lol6: Ей на тва му се вика пропаганда.

преди 3 минути, absurt написа:

И от какъв зор да ти отговарям на всеки безумен въпрос, който те напъне изпод русата главица? Хайде, сега почни да подтичваш и след двама ни, и да го задаваш като латерна. Аз съм ти свикнала и не ми пречиш.

Ми игнорирай ми коментара, вместо да продължаваш да отговаряш, обсебена бабо :giggle1: Що ме цитираш и ми спамиш общи приказки пак ? Обсъждай си русите косици във фризьорския салон.

Абе, не е ли по-логично, бандеровците като влизат в Буча, да са издирили и изпозастреляли набързо всеки колаборационист? Тея с белите ленти, дето са взимали от руснаците храна? Щото в първия ден кмета весел, зеления весел, казват всичко е точно и радост голяма. На другия ден трупове, сълзи, сополи. На руснаците за какво им е да си вкарват автогол, на тръгване да застрелват всичко живо и то само и единствено в един единствен град. Във всички други напуснати градове няма зверства, само в Буча?

И на всичко отгоре не искат разследване.Трябва да им вярваме. Ми не. Приказката за лъжливото овчарче знаете ли?

Лъжат гадовете и ми е интересно, като цъфне истината, кво ще правят ООН и ЕС, както и всички дето ревнаха на секундата, че руснаците са чудовищата.

Как да ти игнорирам поста, бе Аглайче? Такава критическа те тресе, та съвсем обезумя с тия въпроси, дето си измисляш и хукваш да преследваш съфорумците. Съжалявам те, затова все пробвам да ти обясня, че си контактувам кротко по темата и НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ТИ ОТГОВАРЯМ НА БЕЗУМНИТЕ ВЪПРОСИ. 

Ми, хайде се спри вече. 

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Абе, не е ли по-логично, бандеровците като влизат в Буча, да са издирили и изпозастреляли набързо всеки колаборационист? Тея с белите ленти, дето са взимали от руснаците храна? Щото в първия ден кмета весел, зеления весел, казват всичко е точно и радост голяма. На другия ден трупове, сълзи, сополи. На руснаците за какво им е да си вкарват автогол, на тръгване да застрелват всичко живо и то само и единствено в един единствен град. Във всички други напуснати градове няма зверства, само в Буча?

И на всичко отгоре не искат разследване.Трябва да им вярваме. Ми не. Приказката за лъжливото овчарче знаете ли?

Лъжат гадовете и ми е интересно, като цъфне истината, кво ще правят ООН и ЕС, както и всички дето ревнаха на секундата, че руснаците са чудовищата.

Сълзи и сополи ще леите вий, феновете копейкин. Смяташ ли, че не ви занем имената, адресите.....всичко

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Те не се интересуват от истината.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Нали бяха актьори, бе бате :lol6:

Скоро следващ етап "да, руснаците ги убиха, но цивилните си го заслужаваха" 

преди 4 часа, Богатир написа:

Малко ако се беше информирал, а не да снасяш първосигнално, щеше да научиш, че тези неща се правят с крадците.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Сълзи и сополи ще леите вий, феновете копейкин. Смяташ ли, че не ви занем имената, адресите.....всичко

Ти да видиш. Че ние не се крием. Като сме се хванали да изринем лайната, ни е ясно, че ще мирише.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Не се прави тъп за България, за сегашните ни територии става въпрос. Съгласен ли си Турция да си ги вземе, след като си вкарат войските и турците там гласуват да се отцепят ? 

преди 1 час, Bubbles написа:

Хайде бе кажи, ако утре Джонджа каже Кърджали е на Турция и ЕС го признае като турски, ко пра'им?

как?

oblast-Karjaly.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.