Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Coco1 написа:

Русороб било обида !  Не думай ясно е че не ти е ясно

Продължаваш...Ти си по-зле и от мирко-бабенце.Да не кажа-закръглен идиот.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, The Rage написа:

Продължаваш...Ти си по-зле и от мирко-бабенце.Да не кажа-закръглен идиот.

Когато заминеш за Расия русоробе тогава може да говориш. Дотогава си лицемер

Когато заминеш за Расия русоробе тогава може да говориш. Дотогава си лицемер

Не бе,ти си .........Ако следеше темата-щеше да ми знаеш,мнението за Русия.Просто влизаш,показваш на другите че са олигофрени и спинкаш доволно.С колко?$20?

преди 54 минути, absurt написа:

Никой не одобрява войната, нито агресията. А, правото на самозащита, има всеки. Друг въпрос е защо се разрешаваше години наред на една държава да се "самозащитава", прегазвайки суверенни държави и изтребвайки населението им, без да има дори общи граници с тях. За да се стигне до днешната война, зад която пак седят интересите на американците. Всички жертви, са на тяхната сметка. И новият световен ред, пак на тяхната сметка се пише- вместо да изпишат вежди, извадиха очи.

Ей на тва му се вика промит мозък! Каквато и война да стане по света, зад нея все ще стоят интересите на американците.

Ми не бе другарке! Зад тази точно война, си стоят руските имперски интереси. Нападнаха съседна страна, защото тя се канела да се присъедини към военен съюз по свой избор. И на всичкото отгоре, този военен съюз за цялото си съществуване не е сторил нищичко на Русия. Един руски войник няма убит от НАТО!

току-що, The Rage написа:

Не бе,ти си .........Ако следеше темата-щеше да ми знаеш,мнението за Русия.Просто влизаш,показваш на другите че са олигофрени и спинкаш доволно.С колко?$20?

Русоробе раздвоението е пословично при някои от вас. 

Русоробе раздвоението е пословично при някои от вас. 

Нямам никакво раздвоение-колкото и да го мислиш.Само изказах мнение-от моята скромна личност.А то е-225 страници,нищо не каза.Само обиди.И ако някой се закачи(в случея аз)лични нападки.Няма смисъл.Видях ти капацитета.В понеделник,когато се съберете повече(12-15),ела да ми апострофираш.

преди 3 минути, The Rage написа:

Нямам никакво раздвоение-колкото и да го мислиш.Само изказах мнение-от моята скромна личност.А то е-225 страници,нищо не каза.Само обиди.И ако някой се закачи(в случея аз)лични нападки.Няма смисъл.Видях ти капацитета.В понеделник,когато се съберете повече(12-15),ела да ми апострофираш.

Русоробе Расия те чака вземи и останалите с теб. Дотогава си лицемер 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Русоробе Расия те чака вземи и останалите с теб. Дотогава си лицемер 

Все едно,говоря с бот.Карабойчев,провери си https-а.

преди 5 минути, Coco1 написа:

Още един който заговори в нета. :giggle1:

Знам ти и следващите,50-60 коментара.Предполагам,не само аз.Въртиш едни и същи думи...

преди 6 часа, BANKATA написа:

И за пореден път ти казвам че Донбас и Сребреница нямат място за сравнение. 

Естествено че нямат. Укропропагандата обаче се опита да сравни Буча със Сребреница... и бяха хванати по бели гащи. Дори Холивуд не можа да им помогне да замажат гафа с "труповете - статисти".

Виж, Донбас и Косово вече имат много общо! И на двете места едно етническо малцинство се опита да се отцепи, но в единият случай краварите помогнаха с военна сила на малцинството, а сега се противопоставят на Русия, която иска да стори същото.

преди 3 минути, The Rage написа:

Знам ти и следващите,50-60 коментара.Предполагам,не само аз.Въртиш едни и същи думи...

Сигурно доста джапаш щом продължаваш да ми обясняваш накакви глупости.

Бягай за Расия ше има безплатна водка

преди 37 минути, Coco1 написа:

Русороб било обида !  Не думай ясно е че не ти е ясно

Запри се Прасчо или верно вземи кажи нещо смислено по темата, да спами всеки знае.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Сигурно доста джапаш щом продължаваш да ми се обясняваш накакви глупости.

Бягай за Расия ше има безплатна водка

Продължаваш,да нямаш разлика,в репликите.Бягай за това,бягай за онова...Какво да ти кажа-Коко.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Запри се Прасчо или верно вземи кажи нещо смислено по темата, да спами всеки знае.

преди 2 минути, The Rage написа:

Продължаваш,да нямаш разлика,в репликите.Бягай за това,бягай за онова...Какво да ти кажа-Коко.

Както ви окомплектоваха заминавате заедно за фронта русороби :bye1:

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Колкото и да повтаряш опорката за НАТО, Литва си е все така на същата дистанция от Масква, каквато би била Украйна, вече 15+ години и, о чудо ! Русия никога не е била нападана. Ако можеш да го обясниш това (знам че не можеш и пак няма да отговориш, спокойно), заповядай.

Вече един път питах, но никой не ми отговори. Нищо, пак ще питам:

Дали на нас като българи би ни било все едно дали ще отблъскваме евентуално нападение само от към Македония, или и от към Македония и от към Сърбия?

Абе не ви ли е ясно, че тоя коко ли е какъв е, има само две гънки на мозъка, едната за тоалетната, другата за ядене. Той не може да изкара по дълго изречение от 4 думи. И повтаря едно и също. Има явен мозъчен проблем!

А зарежете го?

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Естествено че нямат. Укропропагандата обаче се опита да сравни Буча със Сребреница... и бяха хванати по бели гащи. Дори Холивуд не можа да им помогне да замажат гафа с "труповете - статисти".

Виж, Донбас и Косово вече имат много общо! И на двете места едно етническо малцинство се опита да се отцепи, но в единият случай краварите помогнаха с военна сила на малцинството, а сега се противопоставят на Русия, която иска да стори същото.

Цял ден ли го мислихте този отговор?

Нали войната на НАТО със Сърбия е лошо нещо защо пак взимате пример от лошите?

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Абе не ви ли е ясно, че тоя коко ли е какъв е, има само две гънки на мозъка, едната за тоалетната, другата за ядене. Той не може да изкара по дълго изречение от 4 думи. И повтаря едно и също. Има явен мозъчен проблем!

А зарежете го?

Другарю русороб от любов към Расия ли изпратихте дъщерята в Италия 

преди 3 минути, Hristo52 написа:

А зарежете го?

Разбрах го отдавна.Просто,исках да му го кажа.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

А зарежете го?

Коко е моят избягал от терасата ми бял папагал.  Той все така си папагалеше.  Карах му се и сега не се връща у дома.

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Някои сме способни на критично мислене и питаме въпроси. Други, гледате тъпо 20 минути клипчета на Киро Брейка и се кефите колко е умен и какви истини приказва :) 

Така де. И аз питах как така избухна онова колело, или как трупове седят със седмици по улиците при температури достигащи и до 18°C, пък остават в такова добро състояние за да могат телевизиите да ги снимат, но отговори нямате. Преглъщате очевидната лъжа и като шаранчета продължавате към следващата гола кукичка, подадена ви от укропопагандата. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.