Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Coco1 написа:

У'чителя по български език до теб ли е

Не ми трябва.Говоря и пиша-перфектно.Погледни се пак-Колко грешки имаш?В това...Да го наречем,изречение.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Coco1 написа:

Ще те намери. 

Коко не знає, де він зараз в Україні

Идентифицирован украинский нацист, издевавшийся в известном видео над бабушкой и топтавший ее красный флаг.
Виктор Александрович К. 1988 г.р.
За знамя Победы и за бабушку придётся ответить.

16640213.jpg

току-що, attj написа:

Коко не знає, де він зараз в Україні

Сега пак ли си в Украйна Коко

преди 2 минути, The Rage написа:

Не ми трябва.Говоря и пиша-перфектно.Погледни се пак-Колко грешки имаш?В това...Да го наречем,изречение.

Учителя е с теб както и чашките 

преди 2 минути, Coco1 написа:

Шукаю свого папугу.

Учителя е с теб както и чашките 

Дано,да бъде с теб.Аз отдавна,съм се научил.Както и да е-кажи нещо за войната.Че на хората,сигурно им втръсна,да се занимавам с перета ти.Нещо-клипче...

Коко намери ли се

Няма налично описание на снимката.

Коко не мій загублений папуга - кога ще учиш украински като Реджеп!?   

преди 4 часа, N1K17Y написа:

"призна" :lol6: Ей на тва му се вика пропаганда.

Именно призна, защото това е доказателство, че украинските власти са лъгали, обявявайки че гарата е ударена с Искандер, но след това са принудени да признаят при наличие на останки, че е използвана Точка -у.Разбира се това освен, че показва как украинците трепят своите, всяват страх и практически препятстват евакуацията, за да се прикриват с цивилното население.

Именно присъствието на цивилното население е това което сдържа руската армия.В противен случай войната би приключила за по-малко от ден.

Работата на русоробите 

Може,да ме научиш малко на Украински-Как се пише-Тьй халигафрен?

току-що, Coco1 написа:

Коко виж какво ще правиш като те потърсят

Аз си търся папагала мой -кой да ме търси мен?

преди 3 минути, The Rage написа:

Може,да ме научиш малко на Украински-Как се пише-Тьй халигафрен?

Ше те научат русоробе като изтрезнееш

преди 3 минути, attj написа:

-кой да ме търси мен?

Степан Бандера идва за теб Коко и гинкото ти носи

преди 4 минути, badr написа:

Именно призна, защото това е доказателство, че украинските власти са лъгали, обявявайки че гарата е ударена с Искандер, но след това са принудени да признаят при наличие на останки, че е използвана Точка -у.Разбира се това освен, че показва как украинците трепят своите, всяват страх и практически препятстват евакуацията, за да се прикриват с цивилното население.

Именно присъствието на цивилното население е това което сдържа руската армия.В противен случай войната би приключила за по-малко от ден.

И няма да проверят дали има останки, преди да обявят каква ракета е ползвана, ами се оставиха така да ги хванете форумните експерти. И как точно показва, че украинците са стреляли, при положение, че руснаците имат същата ракета, не е ясно. О, чакай ! Руснаците казаха, че нямат такава ракета, значи със сигурност нямат. :lol6:

Абе, вие има ли нещо, на което не вярвате от руската страна ? 

преди 46 минути, N1K17Y написа:

Ако все пак не си запознат, съдът в Хага не е признат в Русия. И все пак 

International Court orders Russia to ‘immediately suspend’ military operations in Ukraine

Странно защо това казват, а нищо не казват на американците нали. 

САЩ също не признават съда в Хага  🤣

преди 27 минути, N1K17Y написа:

За какви седмици говориш не знам, аз видях сателитни снимки от 30 март. Труповете ги намериха след няколко дни. 

Заинтересована, а не независима страна, ти казва, че снимките са от еди кога си ;)

преди 29 минути, Тhе Monstеr написа:

Руски войници продават хладилници и печки, откраднати от Украйна

https://fakti.bg/world/667912-ruski-voinici-prodavat-hladilnici-i-pechki-otkradnati-ot-ukraina?fbclid=IwAR1SJgtXaME0XU-LEvqXWFhWdN5SSwMGHM8oIY35Tu0knD7NGgEpOYqwz2Y

Възпитание, ценности, опитват се да дават пример на запада, нали са най-великата нация.

Президента им открадна самолети, защо те да не крадат!

преди 31 минути, Тhе Monstеr написа:

Руски войници продават хладилници и печки, откраднати от Украйна

А може ли да си толкова заблуден.Не стига, че цитираш евтина пропаганда, но дори не поглеждаш източниците и.Отдолу е написано, че е препечатано от Радио свободна европа.Само най-тъпичките не знаят, че това е пропагандистка медия пряко финансирана от бюджета на САЩ. 

преди 1 минута, badr написа:

А може ли да си толкова заблуден.Не стига, че цитираш евтина пропаганда, но дори не поглеждаш източниците и.Отдолу е написано, че е препечатано от Радио свободна европа.Само най-тъпичките не знаят, че това е пропагандистка медия пряко финансирана от бюджета на САЩ. 

Виж поста на Ванката. Путин открадна самолети за 10 милиарда долара. Светъл пример си имат солдатите.

Да се извиня,на всички за спам-а.Но,не мога да търпя такива...Предполагам и от двата лагера,го виждате.

п.п.Продължавам,да нямам страна,в този конфликт.Както и в по-глобалният.Никой,не можа да ме убеди,да застана на някоя.Но,сигурен съм-ще страдаме от гадове.Познавам такива-въобще не е приятно,да контактуваш с тях.Особено(в 90% от случеите) пияни.

преди 2 минути, badr написа:

Мхммм, и снимката на взривения камион с перални е фотошоп, нали.

преди 2 минути, The Rage написа:

Познавам такива-въобще не е приятно,да контактуваш с тях.Особено(в 90% от случеите) пияни.

Добре се описа русороб-самотник

Добре се описа русороб-самотник

Добре 50/50 си-Кой е Горки?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.