Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Очаквам при атака с МиГ 29, Русия да обяви че само Украйна има МиГ 29...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Херсон срещу окупаторите

И още новини

Цитат

Премьер Британии Борис Джонсон заявил, что после "бесстыдного" ракетного удара по вокзалу в Краматорске принял решение поставить Украине дополнительное вооружение.

От Буча :

тошеееееффф, я дай експертиза кога са убити и заровени  ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

фейкомет, Буча го минахме вече.

Буча завинаги ще си остане красноречив пример за некадърна постановка на укропропагандата

преди 9 минути, miro20 написа:

Лъжите и спекулациите са твой патент. Не и разум и мисъл . Всеки път наакан и унижен,оно си знае и пак напред с фейкометите... Е нема друг такъв мазохист като теб :) :)

Това твои думи ли са:

"и цитирх дори температурите, които в повечет ослучаи бяха отрицателни за периода."

Това твой линк ли е:

https://world-weather.ru/pogoda/ukraine/kyiv/march-2022/

Едното от двете е лъжа. Някой наистина е наакан, унижен и мазохист, но тъй като и двете са в твой пост, няма как този някой да съм аз  :jeer:

преди 53 минути, ivottoshev написа:

Буча завинаги ще си остане красноречив пример за некадърна постановка на укропропагандата

Това твои думи ли са:

"и цитирх дори температурите, които в повечет ослучаи бяха отрицателни за периода."

Това твой линк ли е:

Едното от двете е лъжа. Някой наистина е наакан, унижен и мазохист, но тъй като и двете са в твой пост, няма как този някой да съм аз  :jeer:

както цитирах по горе, излизат още масови гробове.

И не само  Буча де... и Ирпен, и в още редица селища, в които е бил "русския мир" .

Мащабите на зверствата и геноцида са поразителни .

Само такива като теб оправдават това със " статисти"  . Които статисти се оказаха.... рашистки фейк от снимки на сериал в ленинградска област. :)

Не знам осъзнаваш ли в какви паралелни светове са те вкарали рашистите  с тяхната тотална малоумна дезинформация ?

Относно температурите - да, аз го цитирах, и няма никаква лъжа. Повечето температури са отрицателни,  видно  и през нощта.

Пак казвам... не ставай смешен да анализираш патоанатоми .

Видя се и че в казарма не си ходил  със смешните си твърдения за "белия облак за оня с колелото" .

колко още можеш да се излагаш ??

:)

преди 53 минути, The Rage написа:

Нямаш никакви фенове-факт.На оня малоумник ,му затворих устата.Твой ред ли е?И двамата,сте напълно неграмотни.Личи-че не сте Българи.И не сте мъже.Няма никой мъж-който да използва,толкова емотикони.Малоумни,превзети,недоебани сливи-Аааааах,как може в елмаз,да не ме забелязват?Та аз съм,мис сволоч!

А ! имам си още един фен :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 часа, crazy katon написа:

А Русия ги жали.

Яко ги жали...

Сигурно и ти си безпристрастен

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Интересно ми е  @badr каква логика ще извърти тук. 

1. Путлер е винаги прав. Русия е винаги права.

2. Ако се съмняваш виж точка 1

преди 5 часа, Тhе Monstеr написа:

Очаквам при атака с МиГ 29, Русия да обяви че само Украйна има МиГ 29...

На мен пък ми е интересно, как Бадр ще обясни, защо преди Русия да нахлуе, украинците не се бомбардираха сами.

Подлите хохли нарочно изчакаха, за да могат да обвиняват за злодействата си белите и пуфкави рашисти.

преди 6 часа, miro20 написа:

Относно температурите - да, аз го цитирах, и няма никаква лъжа. Повечето температури са отрицателни,  видно  и през нощта.

Ми ето от твоят линк:

715196824_.png.f716f6fbeab94c40cdff194c1ff97d6a.png

След 19-ти, от когато според теб труповете са лежали на онази уличка, отрицателни температури е имало само през две от нощите, а дневните са достигали и до 18°C.

Или сегашният Мирко лъже, или онзи Мирко от преди седмица е дал фалшив линк. И в двата случая ТИ СИ ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!

преди 9 часа, _nib_ написа:

Идентифицирован украинский нацист, издевавшийся в известном видео над бабушкой и топтавший ее красный флаг.
Виктор Александрович К. 1988 г.р.
За знамя Победы и за бабушку придётся ответить.

16640213.jpg

Надявам се да го намерят този и да му видят сметката направо! това е сбъркан човек, със сбъркани представи за смета. По - малък е от мен, което означава, че е бил учен от детската градина на антисемитизъм  и уважение към  делата на нацистите. От такива живи полза няма. Опасни са.

А жена му се надявам да срещне същото отношение, каквото и бабичката. Да видим колко ще и е гот да гладува, защото е нацистка.  И за децата на тия хора грам не ми пука!:getout:

Да ви кажа нещо на вас, феновете на нацизма и го предайте това достоверно на Зеленски!

Ако опита да удари каквато и да е цел в България и да припише тези удари на Русия и руснаците, ще получи повече от красноречив отговор! Резултатът ще е, че ще се намерят достатъчно смели българи, които да подпалят някой украински център през нощта, на хотелиерите ни ще им падне пердето и ще изгонят навън украинците, а народът няма да им дарява нищо повече, дори парче хляб!

Така че, да си прави ясно сметката, защото властите ни говорят само от свое име, но не и от името на народа!

А Петков, ако ни заплаши директно националната сигурност, може и да последва съдбата на Луканов!

БЪЛГАРИТЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СЕ НАМЕСВАМЕ ВЪВ ВОЙНАТА! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ПОДКРЕПЯМЕ НАЦИСТИ! И КАКВО КАЗВАТ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ЗА НАС Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!

АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ ДОКАРА ТУК ЗАПАДНИТЕ БИОЛАБОРАТОРИИ И ВОЙНАТА, ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!

А УКРАИНЦИТЕ ТУК МНОГО ДА ВНИМАВАТ КАК СЕ ДЪРЖАТ И КАКВО ГОВОРЯТ! НЕ СА СИ У ДОМА! НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ!

ДРЪЖТЕ СИ СКАПАНАТА ВОЙНА ПРИ ВАС! НЕ НИ НАМЕСВАЙТЕ, ДА НЕ СТАНЕ СТРАШНО! ЧЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ СЪПРУГИТЕ И ДЕЦАТА НА НАЦИСТИТЕ!

ПРАВЕТЕ СИ ПРОВОКАЦИИТЕ ВЪВ ВАШАТА СТРАНА!:angry22::angry22::angry22:

ВКАРАЙТЕ НИ ВЪВ ВОЙНАТА, И НА НАРОДА ЩЕ МУ ПАДНЕ ПЕРДЕТО! НАТО, АКО ИСКА, НЕКА НИ БОМБИ!  АМА ЩЕ СЕ СБЛЪСКАТ СЪС СРЪБСКИТЕ ВВС , КОИТО ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТ ЗАПЛАШЕНИ!

За да не ви манипулират лесно, ето какво намерих за смъртта и нейните стадии при човешкото тяло. Така много лесно може да се разбере от кога е мъртъв един човек. Статията явно е писана от студент по по специалността. Вижте долу на "Следсмъртни изменения" и кликнете на всяко едно от тях, има подробни обяснения, в някои има и снимки.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Смърт

Не е хубава темата, но е полезно човек да ги знае тези неща, особено в условията на война и отвратителна западна пропаганда!

преди 17 часа, valkiria1 написа:

Мхм. И кой  от вас двамата  е по-точно този фактор пред който някой трябва да се  оправдава или оправдава  нещо ?Защото на пръв поглед и двамата сте еднакво несведущи и зле  по езици.

На мен езиците не са ми най-силната страна, в това число е и Българския.Ама ми се струва, че и ти не си наясно с езиците а само си чешеш пръстите на клавиатурата.Ако не съм прав кажи/напиши как се превеждат изразите "За детей" и "За Родину"?

spacer.png

Тъжен поглед на бащицата.
В същото време награди любимата си шестьорка с пагони генерал-лейтенант, за това че геройски разстреля светофарите в Украина.

spacer.png

и колко обидно за белоруската му любовница, че не я канят на преговори.

spacer.png

Гаврите ви с Русия и всичко руско издават колко сте прости, злобни и ограничени хора.

Аз още съм в депресия и не мога да повярвам,колко лицемерно е обществото. Уж е против нацизма, а подкрепят нацистите в Украйна и зверствата им спрямо цивилните рускоговорящи граждани и руските военни.

Вероятно в Нидерландия намират тези неща за нормални, вероятно ръкопляскат на онзи войник за отношението му към бабката. Вероятно се кефят на агонията на руските войници от онзи клип. И се включват с радост във войната и не им пука, че при една война Амстердам ще бъде бомбардиран, може би и напълно унищожен...............

На мен ми е тъжно, че не можах да посетя преди войната Франция и Нидерландия. Сега никога повече няма да мога да видя едно място............

0c735e27e3b3672f92c082363bcace9e.gif

преди 8 часа, ivottoshev написа:

Това твои думи ли са:

Това твой линк ли е:

Милите ми, и Путин да признае клането в Буча вие пак ще отричате нали?

Ура хип хоп Поля Нацито пак избухна с шаржове :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.