Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Bubbles написа:

gif-hug-pig-6.gif&q=0&b=1&p=0&a=1

По едно прасе награда от Расия за Нова Година

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Не е като Радул...Дори и да имаме различни гледни точки-Виждам че е с главата си(смее се много,като мен) и....Ще се напием-все някога,ще акостирам в Пловдив.

преди 3 минути, attj написа:

Коко е моят избягал от терасата ми бял папагал. 

Коко това си ти намери се иначе руската история няма да те запомни 

преди 3 минути, The Rage написа:

Разбрах го отдавна.Просто,исках да му го кажа.

Опитваш се да кажеш на лудия, че е луд! Това никой не е успял! От него дъха единствено огромна злоба и безмозъчност!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Вече един път питах, но никой не ми отговори. Нищо, пак ще питам:

Дали на нас като българи би ни било все едно дали ще отблъскваме евентуално нападение само от към Македония, или и от към Македония и от към Сърбия?

Като гледам от колко места влязоха руснаците няма голямо значение ако военните ти са идиоти.

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Дали на нас като българи би ни било все едно дали ще отблъскваме евентуално нападение само от към Македония, или и от към Македония и от към Сърбия?

Отговорих ти още като ме пита първия път, явно не си го забелязал, но да, все едно е откъде е ти идват ядрените ракети. Дали ще ти дойдат 400 от запад или 200 от запад и 200 от югозапад е все едно. Ако можеш да обясниш как обратното е вярно, ще прочета с интерес. Ама наистина обясни, не: 2 държави са повече от 1, следователно е по-зле. 

преди 3 часа, Bubbles написа:

Кога и къде казах че НЯМА И КАПКА СЪМНЕНИЕ?
От колко дни повтарям че трибуналът в Хага трябва да разследва всичко абсолютно безспристрастно и да каже кой крив и кой прав?
Ти и психото не се спряхте да лаете че съм заемал страна.
Като се докажат нещата кой, къде, какво и т.н., виновните да си носят последствията.
Но към този момент за мен следите водят към зеленски що се отнася до зверствата с цивилни дали съм прав, дано някой ден разберем наистина.

Е много лесно така, "ще повярвам само ако се случи това, което е физичекси невъзможно да се случи" :lol6:

Ако все пак не си запознат, съдът в Хага не е признат в Русия. И все пак 

International Court orders Russia to ‘immediately suspend’ military operations in Ukraine

Странно защо това казват, а нищо не казват на американците нали. 

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Опитваш се да кажеш на лудия, че е луд! Това никой не е успял! От него дъха единствено огромна злоба и безмозъчност!

Не,сигурен съм-че не е луд.Просто е глупав.Или не смее,да каже нищо,без да го одобрят.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Коко това си ти намери се иначе руската история няма да те запомни 

На какъв език си ми написал това?  Да не е на македонопатагонски?   Другите ги разбирам.

току-що, The Rage написа:

Не,сигурен съм-че не е луд.Просто е глупав.Или не смее,да каже нищо,без да го одобрят.

Лудия беше за примера само. Ама все тая де.

преди 1 минута, The Rage написа:

Много поркаш. Ясно е че си русоробче и си мислиш че и другите са като теб. 

преди 1 минута, attj написа:

На какъв език си ми написал това?  Да не е на македонопатагонски?   Другите ги разбирам.

Какво пак си се объркал не се ли разбираш а на всичко отгоре и си се загубил в руската история

преди 3 минути, attj написа:

Другите ги разбирам.

Те при теб ли са в момента 

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'FAA R A путина видел'

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Ако нападат швейцарците, да! Нали това е рашисткия лайтмотив- те не се страхуват от Литва или Украйна а от НАТО. В този смисъл, мисля сравнението ми не е лошо.

преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Ще правите, това, което ви се каже!

Така си свикнал ти. Като ти кажат Студентски до Слатина и изпълняваш. Няма къде да мърдаш щото иначе няма да има за "Мръвката".

Искам да ти кажа обаче, че не на всички им се налага да се продават на който реши ги наеме. С две думи: никога не съди по себе си!

преди 3 минути, Coco1 написа:

Много поркаш. Ясно е че си русоробче и си мислиш че и другите са като теб. 

Не бе,коко.Аз съм уникален и никой,не може да се сравнява с мен.И заставам,зад всяка една моя дума.Както ти-никога не можеш.До понеделник,ще слушам едно и също.когато сесъберете 15 човека,да измислите нещо...Дотогава(докато видя,че мислиш поне малко ти,с твоята глава) не се обаждай-смешен си!

преди 10 минути, Coco1 написа:

Много поркаш. 

Коко, чому ти папуга?    За лека нощ ти го пиша на украински.  Наздраве с българска кайсиева ракия от Исперих!

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Така де. И аз питах как така избухна онова колело, или как трупове седят със седмици по улиците при температури достигащи и до 18°C, пък остават в такова добро състояние за да могат телевизиите да ги снимат, но отговори нямате. Преглъщате очевидната лъжа и като шаранчета продължавате към следващата гола кукичка, подадена ви от укропопагандата. 

Как очакваш да ти кажа какво е избухнало ? Може телефона да му се е запалил, може листата около него. Ти знаеш ли с какво стреляха ? Не съм експерт по оръжия, не знам какви муниции ползва един танк, сигурно някой път стават и пожари. Ти пък ако можеш да обясниш какви снаряди и азовци се крият в това колело, каквато ти беше теорията... Странно някак, Лавров ли, Песков ли, какъв е, коментира "инцидента" пред западни медии пък не се сети да пита какво се запалило, а каза че стрелящите са украинци. Пиши му един мейл, да знае следващия път, как да ги изобличи, явно той знае по-малко от теб.

За какви седмици говориш не знам, аз видях сателитни снимки от 30 март. Труповете ги намериха след няколко дни. 

преди 3 минути, The Rage написа:

Не бе,коко.Аз съм уникален и никой,не може да се сравнява с мен

Ли'чи ти уникалноста затва поркаш евтин алкохол сам зад компа. Замини за Расия 

преди 2 минути, attj написа:

Коко, чому ти папуга?    За лека нощ ти го пиша на украински.  Наздраве с българска кайсиева ракия от Исперих!

Коко сега в Украйна ли си 

преди 2 минути, Coco1 написа:

Коко сега в Украйна ли си 

Защо си в тази тема -ако не си избягал там!?

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Руски войници продават хладилници и печки, откраднати от Украйна

https://fakti.bg/world/667912-ruski-voinici-prodavat-hladilnici-i-pechki-otkradnati-ot-ukraina?fbclid=IwAR1SJgtXaME0XU-LEvqXWFhWdN5SSwMGHM8oIY35Tu0knD7NGgEpOYqwz2Y

Тва са "освободителите" мангали 

преди 2 минути, attj написа:

Защо си в тази тема -ако не си избягал там!?

Степан Бандера ли те подгони

преди 4 минути, Coco1 написа:

Ли'чи ти уникалноста затва поркаш евтин алкохол сам зад компа. Замини за Расия 

Само искам от теб-Да подчертаеш,колко грешки си направил...Аз виждам-четири.За едно изречение и ...половина.Както каза Ицето-не се занимавай.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Значи одобряваш правото на Русия на самозащита спрямо агресията на САЩ (НАТО) и намеренията им да разположат ракети и други оръжия в Украйна на няколко стотин километра от Москва?

Какви намерения ? Да не забрави, че от 15+ години, НАТО ВЕЧЕ се намира на няколко стотин километра от Москва ? И все така никой не е нападал Русия :)

преди 1 минута, Coco1 написа:

Степан Бандера ли те подгони

Чому він ваш національний герой?

току-що, The Rage написа:

Само искам от теб-Да подчертаеш,колко грешки си направил...Аз виждам-четири.За едно изречение и ...половина.Както каза Ицето-не се занимавай.

У'чителя по български език до теб ли е

току-що, attj написа:

Чому він ваш національний герой?

Ще те намери. 

преди 1 час, Hristo52 написа:

Точно и ясно обяснено, дори обикновените хора ще го разберат.

За голямо съжаление горките хора пострадаха и загубиха живота си.:emoji_smiley-29:

Украинските мършл яци не оставят мирното население да се евакуира...

Тея отрепки вече са толкова обезумели - видяха, че губят войната и са готови на всичко...

После, защо се цепели територии от тъпата им скапана държава... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.