Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Русия се разпада, щото се обосра и губи войната

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

российские войска продолжают уничтожать боевиков террористов натовских формирований украинской армии, сейчас по всей линии фронта боевики террористы украинской армии даже не просто отступают а зачастую бегут или сдаются в плен целыми подразделениями, Российская армия перешла в планомерное наступление по всей линии соприкосновения... за последнюю неделю российские войска освободили от оккупации украинских террористов такие населённые пункты как Авдеевка, Крынки, Работино, Ласточкино, Северное бои идут в таких населённых пунктах как Красное и Орловка... боевики террористы украинской армии несут просто сокрушительные потери за последние 2 года боевики террористы украинской армии понесли потери только убитыми более миллиона и ещё столько же раненых и покалеченных

Администрацията на Байдън, която  доставяше по 2-3  пратки с  оръжия всеки месец, не е изпращала никакви оръжия в Украйна от 27 декември 2023 г. От  Пентагона разследват  случаи на злоупотреби с военни доставки от САЩ.  Уличени са някои сътрудници на Зеленски.  Не се знае дали въобще ще се публикуват подробности.  Засекретили са всичко.    

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, attj написа:

Заради хохлите са полудели повечето в НАТО.  Това е пътят къв Трета световна война     https://nova.bg/news/view/2024/02/27/446223/ще-изпрати-ли-западът-сухопътни-войски-в-украйна/

Тея от Атлантически съвет са ''върха на сладоледа''. Не е случайно че дори всепризнатият трол Лоботомиро20 се отрече от собственият си линк с ''тези думи не са мои'' когато навремето погрешка ги цитира.

Да да.. пордното ти осиране за нещо което се казва спазване на правилата. Когато уточних и дадох линк чии думи цитирам. Нарича се коректно позоваване, драги фейкометчо :) 

Не е имало никакво отричане, а коректно цитиране. И не е погрешка, а и до ден днешен уважавам Атлантическия съвет и техните инициативи и позиция.

:hush:

Помимо Германии, Франция является одной из стран, которые также активно предоставляют украинским войскам военную технику. Одна из них - самоходное орудие "Цезарь", которое украинские военные использовали для атаки российских войск. Однако вместо успеха украинские военные понесли тяжелые потери. Об этом свидетельствуют кадры, которые во вторник (27/2/2024) распространились в социальной сети Telegram. На кадрах видно, как российский БПЛА "Ланцет" в течение нескольких секунд поражает французское самоходное орудие "Цезарь", пока оно не будет уничтожено.Точно неизвестно, сколько жертв было в этом инциденте. Пока видео не было распространено, пользователи сети писали различные комментарии.

преди 22 минути, miro20 написа:

Атлантическия съвет и техните инициативи и позиция.

Донските и запорожските казаци защо не се интересуват?    Даже точно заради НАТО въвлякоха в конфликта с хохлите и другите казаци.  И стана тя каквато стана...    Всичко е заради миролюбивия Алианс.   Как така Доналд Тръмп ще го разформирова?    Няма да останат кои да помагат на режима в Киев.

Ся, значи 31 000 укри са занулени. Ма, тва к`во са за държава от 40 млн? Ми нищо не са, що тогази са жалват, че нямат ора, па и нас искат да вкарат в кюпа?! И, ся к`во излиза, рашъните имат повече пленени укри, отколкото са утрепали?! Т`ва си е баш странно... Я, ако съм на рашъните, ша зема да ги утрепам пленените - ем икономия, ем ша си опраа коефицента. :idea:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Русия се разпада, щото се обосра и губи войната

По добре да я спечели,от това обосиране всеки ден се отделя много CO2 и спомага за промяната на климата!

Сега нивото е с около 30% по-голямо в Авдеевка и Бахмут в сравнение по времето на Майдана.

преди 11 минути, Sargon III написа:

Ся, значи 31 000 укри са занулени. Ма, тва к`во са за държава от 40 млн? Ми нищо не са, що тогази са жалват, че нямат ора, па и нас искат да вкарат в кюпа?! И, ся к`во излиза, рашъните имат повече пленени укри, отколкото са утрепали?! Т`ва си е баш странно... Я, ако съм на рашъните, ша зема да ги утрепам пленените - ем икономия, ем ша си опраа коефицента. :idea:

Според Шойгу дето дори казарма не е ходил, са 444 хил.

И поне 100хил западни инструктори и полски наемници :)

Що ли подозирам че намеква за собствените загуби....

Косе, глей тъдява:

spacer.png

Т`ва украинците са го думнали здраво тоя руzки таралясник, ша знаиш! Героям слава!

Зельо преди време се хвалеше, че във ВСУ служат около 1 200 000 бойци.     Около половината липсвали, тоест  те са убити,  ранени, избягали, пленени, изчезнали и т.н.   Смятайте си сами.   

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Айдааа, още един литак винищювач СУ 34.

Бабаххххххххххххххх

Реджеп, искам да те питам нещо. Нека предположим, че след осем години война Украйна победи Русия и възвърне всички свои територии включително Крим, а Путин бъде изправен пред съда в Хага. Икономисти изчислят, че за този десетгодишен период на санкции и помощи всеки българин е загубил 100 000 лева. Ще бъдеш ли доволен от такива събития? Това, че си загубил пари, ще ти помрачи ли радостта от победата? 

Айдааа, още един литак винищювач СУ 34.
Бабаххххххххххххххх

Тъкмо се чудех кога ще го съобщиш. По начин както примерно се съобщи за Абрамса.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 22 минути, Мечо Хубавеца написа:

100 000 лева

Абе момче, ти кой клас си ?

А умножи да видим, колко е 6 000 000 х 100 000

Абе откъде ви намират такива ?

Путлер явно е зле с кинтите.

преди 22 минути, Мечо Хубавеца написа:

Украйна победи Русия

Няма друг вариант.

Ти наясно ли си каква е алтернативата. Изобщо ясно ли ти е какво означава дядо Иван на северния бряг на Дунава ???

Ти наясно ли си изобщо, че ако Русия победи, нищо не може да я спре да ни освободи за пореден път ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Абе момче, ти кой клас си ?

А умножи да видим, колко е 6 000 000 х 100 000

Абе откъде ви намират такива ?

Путлер явно е зле с кинтите.

Благодаря, ама сме май почти набори. 600 милиарда лева ги смятам. На година по 60 милиарда лева, малко повече от 30 милиарда евро. Правилно ли смятам? Сега обаче да разделим тази сума на две, тъй като работещите българи които плащат данъци са около три милиона. Получават се околко 30 милиарда лева на година. С галопиращата инфлация тези загуби могат да бъдат достигнати след няколко години, а след осем години загубите ще са много по-големи. Сложи ги средно 30 милиарда лева на година. Ако приемем, че след осем години ще сме по-малко, положението става още по-лошо.                  Въпросът ми обаче е хипотетичен, а не реален. Дори сметките ми да не са верни, приеми, че след осем години ще си загубил 100 бона. Тогава ще бъдеш ли доволен от победата?   Ами ако сумата е пет пъти по-малка? Тогава няма какво да питам. Какво са 20 000 лева за победата. :)

преди 13 минути, maxthon написа:

Тъкмо се чудех кога ще го съобщиш. По начин както примерно се съобщи за Абрамса.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

О буди., гледам че се навърташ, а в понеделник забравих да те питам намери ли видеото? 8 седмица празнуваме с твойта зелена ракета вече а ти си мълчиш още. А да и за борйката за консервраните самолети не съм забравил - не си и помислй дори че няма да ти напомня.. Много зле се представяш напоследък

Красота :

преди 44 минути, Sargon III написа:

Косе, глей тъдява:

spacer.png

Т`ва украинците са го думнали здраво тоя руzки таралясник, ша знаиш! Героям слава!

Питат тука едни хора какво било това ?

Викат безаналогово въртящо лупинги

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Дори сметките ми да не са верни, приеми, че след осем години ще си загубил 100 бона.

Ако сметките ти не са верни, а това е така. Защо настояваш да съм загубил 100 бона ? Нали уж не са верни ?

Отговорил съм ти де. Да не кажеш, че бягам от въпроса, макар, че е малоумен. Сигурно не си прочел, виж предния ми пост.

Колкото трябва, толкова ще платим, ако трябва, ще се бием.

Няма вариант Русия да победи и да ни освободи пак.

Този убавец дето убил пленници и се хвали си го получил. Сигурно още не му пука че го записват

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако сметките ти не са верни, а това е така. Защо настояваш да съм загубил 100 бона ? Нали уж не са верни ?

Отговорил съм ти де. Да не кажеш, че бягам от въпроса, макар, че е малоумен. Сигурно не си прочел, виж предния ми пост.

Колкото трябва, толкова ще платим, ако трябва, ще се бием.

Няма вариант Русия да победи и да ни освободи пак.

Не настоявам, а давам пример. Ако загубиш 100 бона ще си доволен ли? Повтарям въпросът е хипотетичен, нали пиша и че Украйна ще победи, което е малко вероятно. Сега някой русофил ще ми се скара, че Украйна не е възможно да победи, както ти смяташ, че не е възможно да загубиш чак толкова много пари. Добре, отговори ми. Може да си разорен, това няма значение за теб. Важна е победата. Знаеш ли, че хората се делят на четири типа? Биват умници, разбойници, идиоти и глупаци. Ти от кой тип си според теб?

И тази искали да убият ( това след като Мурз-а се застреля) - добре се движат нещата определено

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти наясно ли си изобщо, че ако Русия победи, нищо не може да я спре да ни освободи за пореден път ?

На Атидже защо и се струва,  че Реджеп не приема освобождаването от турско владичество?    Ами освобождаването и от немския националсоциализъм-фашизъм???

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не настоявам

А това какво е ?

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ако загубиш 100 бона ще си доволен ли?

А земи се земи в ръце, ако искаш да си говорим.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.