Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Краварите се опитват да дирижират медийния апарат в 100% за укрите ама нещо не им се получава. Света вече не е такъв къфто беше през 1990.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Мерене на пишки. Но меренето все е от източна страна. Парадно не е било от западна.

Честно казано, бих предпочел да си ги мерят по паради, а не по "паради".

Тъй че, въпрос на гледна точка е, кое е по-осъдителното.

преди 7 часа, miro20 написа:

Не точно . серийния номер  нищо не опровергава или доказва.

Украинците многократно са сваляли с подобни  серийни номера изстреляни от руснаците

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=7333595066682611&id=100000965720262&m_entstream_source=feed_mobile

Троле правиш ли разлика м/у серийни номера  започващи с Ш915 и още 2 или 3 цифри след нея на ракета 9М79-1 и номера започващи с Ш895 и още цифри на ракета 9М79 а?... Втората е по-стар вариант на 9М79-1, нарича се просто Точка ,а вариант 1, който укропите ползват е Точка -У ... та такива неща трололипе, опят садис , двойка минус...

преди 3 минути, symanbg написа:

Краварите се опитват да дирижират медийния апарат в 100% за укрите ама нещо не им се получава. Света вече не е такъв къфто беше през 1990.

Светът всеки ден е различен...

Виж, простотията човешка е константна.

Не е помръднала и на йота от памтивека.

Така че, за всеки влак си има пътници, разликата е в количеството и в качеството, както на влаковете, така и на пътниците,

преди 6 часа, Тhе Monstеr написа:

Тва със серийния номер някакси не ми се връзва. Той дори не е набит, а е написан с боя! И как така ракета, която е изстреляна, летяла във въздуха и след това се взривила, е с непокътнат сериен номер? И на снимките изглежда като нова. Нещо не е така.

Ми понеже не си военен и не си чувал за степените на ракетата които се отделят преди да остане самата бойна глава дарагой смехурко :hush: :wub:

Та затова не се изказвай по военни теми, ставаш смешен... мдам... подобно на рупченския трололипид ...

преди 10 минути, symanbg написа:

И как краварите събориха МОЩНАТА и ПРАВДИВА ссср икономика?

току-що, Moriati написа:

Та затова не се изказвай по военни теми, ставаш смешен... мдам... подобно на рупченския трололипид ...

Ха, че той Ахилесов по почти всяка тема е много забавен.

Нидей му спирай устрема, помисли и за нормалните читатели, заслужават да се забавляват.

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Особено на фона, на изоставянето на първоначалната версия "Ние нямаме такива ракети на въоръжение" и преминаване към версията "серийния номер е украински", не сигурно не е така, ами гарантирано не е така. Хванати в лъжа, изоставят едната лъжлива версия и преминават към друга, по- трудно доказуема. Класика па рускаму.

Никой не е изоставял версията Русия няма такива ракети... Но ти верваш на укропските опити за фейк нали ;) ... Дори американците признават че РФ няма на въоръжение вече Точки У, последните са снети от въоръжение 2019-та година, последния дивизион е превъоръжен с Искандери тогава.... 

преди 2 минути, Moriati написа:

Никой не е изоставял версията Русия няма такива ракети... Но ти верваш на укропските опити за фейк нали ;) ... Дори американците признават че РФ няма на въоръжение вече Точки У, последните са снети от въоръжение 2019-та година, последния дивизион е превъоръжен с Искандери тогава.... 

абе ти не разбираш, всичко е руска пропаганда :)

преди 36 минути, absurt написа:

Ако знаеше, че ще те призова да мислиш, щеше да ме блокираш, че да не се налага да ми отговаряш, нали?

СЛЕД бойни действия, след 4 дни от изтеглянето на руснаците, ха познай какви животни може да ходят по улиците! 

И не ми излизай с глупостите за умрялото куче на вилата ти, а ако ти стиска, направи опита и тогава пиши.

А, че не видя първият и най- важен въпрос, не се учудвам. теб редовно те спохожда избирателна слепота.

Хи,хи! Ти мъж ли си или момиченце на 12? Сега и детска градина ли да отворим в този форум? 

Хайде кажи ми кои животни биха останали където има стрелби. Знаеш ли че и домашните животни бягат, какво остава за диви които биха изяли човек.

ПП: полза от масов гроб имат тези които искат да прикрият по-бързо цивилните трупове.

Украинците нямат полза от масов гроб, защото няма да се видят зверствата на руснаците.

преди 5 минути, symanbg написа:

абе ти не разбираш, всичко е руска пропаганда :)

Знам, съгласно Украiнская правда, всички други лъжат и всичко друго е фейкове мдам... :newspaper: Зiленски и Арестовичич Люсинка така казват... 

преди 8 минути, Moriati написа:

Пак си изостанал с инфото. Не само Русия има от тях, ами и сепаратистите от ЛНР и ДНР, включително и откраднати от тях (пленени) от армията на Украйна.

току-що, BANKATA написа:

Хайде кажи ми кои животни биха останали където има стрелби. Знаеш ли че и домашните животни бягат, какво остава за диви които биха изяли човек.

Айде отново, кучета остават, остават и от глад почват да ядат труповете.... Явно не си гледал видеата от Мариупол с нагризаните трупове нали, и кучета обикалящи бездомно по улиците в разрушения град.... 

Та не се изказвай толкова категорично по укропски , че и ти ставаш смешен като другите твърди прохохло фащски глави...

току-що, Moriati написа:

Айде отново, кучета остават, остават и от глад почват да ядат труповете.... Явно не си гледал видеата от Мариупол с нагризаните трупове нали, и кучета обикалящи бездомно по улиците в разрушения град.... 

Та не се изказвай толкова категорично по укропски , че и ти ставаш смешен като другите твърди прохохло фащски глави...

Те котките там отхапват от човешки трупове, понеже укрите са ги изоставили, камоли за кучетата.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Пак си изостанал с инфото. Не само Русия има от тях, ами и сепаратистите от ЛНР и ДНР, включително и откраднати от тях (пленени) от армията на Украйна.

Аз изостанал, аз който следя почти в реално време всичко ново по тлеграм канали основно... Мдам, явно в сравнение с теб дето навярно си си инсталирал Радио Свободна це Европа в ушите, съм изостанал.. мдам...

Да, ДНР и ЛНР имат пленени системи Точка У от украинците, и то не от скоро.... Но укросмите обвиняват Русия, а не тях, нали... Освен ако не са сменили песента отново, за пореден път.. То не беше удар с Искандер по Люсинки Арестовичич веднага след удара, то не беше Точка просто по Зiленскому , то какво ли не беше... Дори успяха да нацапат V на своите си системи,  за да ги представят като уж руска техника участваща специално в боевете, смях в залата :D ..

току-що, Moriati написа:

Аз изостанал, аз който следя почти в реално време всичко ново по тлеграм канали основно... Мдам, явно в сравнение с теб дето навярно си си инсталирал Радио Свободна це Европа в ушите, съм изостанал.. мдам...

Да, ДНР и ЛНР имат пленени системи Точка У от украинците, и то не от скоро.... Но укросмите обвиняват Русия, а не тях, нали... Освен ако не са сменили песента отново, за пореден път.. То не беше удар с Искандер по Люсинки Арестовичич веднага след удара, то не беше Точка просто по Зiленскому , то какво ли не беше... Дори успяха да нацапат V на своите си системи,  за да ги представят като уж руска техника участваща специално в боевете, смях в залата :D ..

Преди всякакви преговори има ескалация с укра цивилни. Случайност?

току-що, Moriati написа:

Факт е, че Русия изостави оправданията с нямането на тия ракети и се насочи към друга, по- недоказуема лъжа. И украинците с право не правят разлика между Русия и сепаратистите, защото и в двата случая става въпрос за редовна руска войска.

току-що, symanbg написа:

Преди всякакви преговори има ескалация с укра цивилни. Случайност?

Нем, просто изпъляват заповеди от задокенаските си господари, не напразно тукашния наглосакс Джонсън и Джонсън, чак дотам прелетя, за да покаже своята твърда подкрепа за борба до последния укропсонацист .... А такива кадри са им много небходими за промивка на своите си населения, понеже вече почват да губят и вътрешна подкрепа .... На Русия и ДНР с ЛНР имат най-малко ама най малко полза от такива неща, дето първо са без никаква военна необходимост, и второ, ще влошат имиджа им... А досега се видя кой издевателства над пленни, кой призовава да се убиват колабориционистите с руските овйски, кой дори застрелва цивилни и ги използва като жив щит....

Но наглотролите тука изпълняват поставените им задачи, на тях логика не им трябва.... Вой трябва да се надига вой, с надежда хората да им вярват, и да помагат на укропия с цената на всичко .. мдам..

преди 6 минути, BANKATA написа:

ПП: полза от масов гроб имат тези които искат да прикрият по-бързо цивилните трупове.

Украинците нямат полза от масов гроб, защото няма да се видят зверствата на руснаците.

Ще напиша отново бааааавно, че дано успееш да прочетеш! 

Животните пристигат след спирането на стрелбата. Винаги е така. Настане ли тишина, гладът ги гони към улиците.

По въпроса за ползата- повтарям бааавно отново: 

- знаейки, че сателитите всичко снимат, защо руснаците заравят трупове в масови гробове, вместо да ги унищожат в крематориумите, които писахте, че носят със себе си? Или да ги унищожат по някакъв друг начин?

-знаейки, че след като се изтеглят, труповете по улиците ще останат, защо не ги изгарят в крематориумите?

И най- важния въпрос.

Каква полза имат руснаците да вършат тези показни убийства? 

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Факт е, че Русия изостави оправданията с нямането на тия ракети и се насочи към друга, по- недоказуема лъжа. И украинците с право не правят разлика между Русия и сепаратистите, защото и в двата случая става въпрос за редовна руска войска.

Алоу смешко, я кажи съгласно твоите военни познания, за какво е необходимо да се удря по цивилни а, особено такива които се опитват да напуснат град който скоро ще стане арена на жестоки военни действия.... 

Само не почвай с тролските ама те руснаците са зверове... защото досега всички видеа и кадри показват само зверствата на укронацистките войски.... 

преди 1 минута, Moriati написа:

... защото досега всички видеа и кадри показват само зверствата на укронацистките войски.... 

а впрочем във вашата паралелна реалност, превзехте ли вече Киев?

преди 5 минути, insec написа:

а впрочем във вашата паралелна реалност, превзехте ли вече Киев?

А във вашата стигнахте ли до Москва, или поне до Крим, айде, нещо по близко, Херсон да кажем.... :whist:

В херсон живота се възстановява, хората почват спокойно да живеят, да, трудности имат още, но лека полека всичко се поправя....

преди 9 минути, absurt написа:

Ще напиша отново бааааавно, че дано успееш да прочетеш! 

Животните пристигат след спирането на стрелбата. Винаги е така. Настане ли тишина, гладът ги гони към улиците.

Спри се че се излагаш.

току-що, BANKATA написа:

Спри се че се излагаш.

Тя не се излага, ти се излагаш, и то яко.... Дори в тубата укрите показват как уж кучета ядат руски трупове, само дето униформата на трупа е украинска....  та такива неща, в телеграм има по пресни видеа от Мариупол... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.