Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

В дълбоката Русия домакините - войнишки съпруги масово се оплаквали, че украинските перални не работят без водопровод.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

В дълбоката Русия домакините - войнишки съпруги масово се оплаквали, че украинските перални не работят без водопровод.

Ей.много се смях! Как го измисли!

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Също както и онази уличка в Буча. Обсебените от укропропагандата обаче ще си кълват на всяка следваща подадена кукичка, а "демократичният" западен свят ще използва фейковете като повод да изпраща още оръжия и да налага още санкции.

Сякаш не беше достатъчен фейка с химическото оръжие на Садамчо, заради който фейк съсипаха цяла държава... Сега същите "демократи" пак ползват фейкове за да съсипят още една държава. Е, този път няма как да им върже. 

---------

Че и шах-матно разпожени. Да се чуди човек, как всички жертви са стояли строени мирно на улицата и са чакали да бъдат застреляни един по един?!

Не е ли логично, ако застрялят някого на улицата, останалите очевидци моментално да се пръснат и да побягнат от страх във всички посоки, а не да стоят в редици от двете страни на улицата и да чакат да ги гръмнат 

117c9dac-38c6-4a6f-b19f-531a47e8f797.jpg

преди 50 минути, Hristo52 написа:

Путин ще си постигне целите на всяка цена.Това за което е тръгнал. Няма кой да го спре. Ако щат всички американофили да се насерат. Другите държави - 2/3 от светът, са с Русия! Факт! Статистика! 

Къде ги тези 2/3-ти?

преди 5 часа, BANKATA написа:

Инсценировка е според теб и абсурдните ви оправдания. Температурите били високи, труповете мърдали, ама не били трупове а актьори, меркурии бил ретрограден.

Според укропропагандата "труповете" са били там още от 19-ти март. Според природата това не е възможно. Аз избирам да вярвам на природата, а ти си избрал да вярваш на укропропагандата. Няма лошо. Както е казал поетът:  разни хора, разни идеали :)

Цитат

Кой повтаря тезите на Путин за Украйна в България

- Кирил Петков вчера даде едно обяснение - че 84% от българите са против изпращането на военна помощ. Не стана ясно какво точно цитира като изследване. Появиха се и други, като това на Нилсен, правено и за други държави в Източна Европа, но в България то отчита 9% подкрепа за предоставяне на военна помощ. Общественото мнение може ли да бъде изобщо аргумент във време на война?

Явор Сидеров: Общественото мнение може да бъде аргумент по всяко време, не само по време на война. По-време на война е особено силен аргумент, защото обществените нагласи са определящи за морала на населението, за духа му, за желанието за участие и сътрудничество или обратното.

Хубаво е, че много голяма част от българите, имат глава на раменете си. А не са Хамерикански подлоги като някои! :yanim:

Къде е Джугана. още ли се разхожда в Питер и прави снимки в пълните хранителни магазини :giggle1:

пп. Или днес не му дават да се разхожда виртуално из Питер и да дава снимки от Фейса :lol6:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Според укропропагандата "труповете" са били там още от 19-ти март. Според природата това не е възможно. Аз избирам да вярвам на природата, а ти си избрал да вярваш на укропропагандата. Няма лошо. Както е казал поетът:  разни хора, разни идеали :)

Я сега и ти ми обясни защо не е възможно?

преди 10 минути, bigiadri написа:

Бг изпрати група разузнавачи , за да изпълнят операция по тяхното извеждане но глупакът Киро ги разкри казвайки за  тях и ги подложи на риск за живота им!

Бг НАИСТИНА се държи като подлога ,но РУСКА! Вместо да изгони посланичката и да изпрати оръжие /имаме леко оръжие и муниция /ОФИЦИАЛНО . Така се държи държава уважаваща себе си . Но такива сме си ,да се снишаваме ,да се крием  ,да бъдем мазохисти. Русия напада по-малка и донякъде беззащитна съседна държава ,а ние се правим ,че не ни интересува. Сигурно и в живота сме такива бъзльовци и ако видим паднал човек  ,ще се правим ,че не виждаме! Не мога все още да разбера този наш ирационален подход. Да се възхищаваме на Путин ,на Русия .Че те въобще не ни броят за живи и винаги се държат или покровителствено както при Тошо или с презрение както сега./посланичката/

Бг, в лицето на управляващите,се държи като откровена и силно вярна американска подлога. Но тъй като гражданите й, имат повечко акъл, пък и някога са учили история, та знаят колко се пати, когато се вреш в копитата на ритащите се атове, и отстояват ненамесата, не смеят да се развихрят. На Путин, ако някой му се възхищава, е защото знае да брани страната си и да не позволи  руснаците да станат васални държави като тия от ЕС. по същата причина одобряват Орбан. 

И да, държат се с презрение, защото помнят как целувахме задника на СССР, и как веднага залепнахме за задника на новия Голям брат. Ти, би ли уважавал някого- човек или държава, винаги готов да се подпъхне на някого, без дори да поиска да поживее без чатал на врата?

ПП. Какво мислиш за последните предложения- да се сменят имената на улици и пространства в София с украински? И да се направи това в обсега на руското посолство? Че, по- голямо подлагане, здраве му кажи! 

Аз понеже съм в режим "дракане" - 

някой ще обясни ли как великий и могучий СССР рухна без да пукне куршум?

И ако обичате, без Горби се огъна!

преди 24 минути, Тhе Monstеr написа:

Може да бъде изображение с 2 души и на открито

Може да бъде изображение с 1 човек, на открито и текст, който гласи 'REDMI NOTE 8PRO AI QUAD CAMERA'

преди 4 часа, miro20 написа:

Как ли ще се почувстваш, ако някой реши да ги блокира, както направи Трюдо с даренията събрани за "конвоя на свободата" в Канада?

току-що, parmobil написа:

Аз понеже съм в режим "дракане" - 

някой ще обясни ли как великий и могучий СССР рухна без да пукне куршум?

И ако обичате, без Горби се огъна!

СССР никога не е бил могучий, още по-малко великий.

Това бе един изкуствен колос с глинени крака.

Но въпреки това, можеше още да си съществува, ако не бе провокиран да влезе в надпревара за превъоражаване.

Много умен и хитър ход.

След това икономическия му крах бе неизбежен, а от там и политическия.

Сега пък ти отговори на моето "дракане", каква асоциация предизвиква в теб името Буча.

П.С. Ако съм запомнил, дъщеря ти е на Албиона.

Това като лека подсказка-стимул.

преди 3 часа, parmobil написа:

В последните 60-70 г. не съм виждал/чувал страна да провежда военни паради и да се фука с военна техника. Освен Русия и С. Корея, разбира се.

edit . Забравих за Гергьовден 

Франция всяка година организира военни паради по случай националния си празник 14 юли - денят на Бастилията!

Великобритания също организира паради за националния си празник.

Китай също организира паради за националния си празник.

Както и Северна Корея.

Русия - за 9 май, но правят паради и за празниците на военните части,обаче не са такива големи като за 9 май.

Ето ти данни за военните паради по света:

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Military_parades

САЩ рядко правят, обикновено на кръгли национални годишнини.

Освен парада за 9 май, гледам и френският за 14 юли - страхотен парад правят французите!:yanim:

Само Германия не прави такива паради.

И да се похваля - "Вконтакте" вече е достъпен, поне на мен ми се отвори без онова приложение.:yanim:

0f1e317fc46ea743e31b5bd40b7de886.gif

преди 20 минути, absurt написа:

Какво мислиш за последните предложения- да се сменят имената на улици и пространства в София с украински?

Аз живея на Граф Игнатиев  и въпреки че знам какво е направил за БГ през турско , за Левски ,смятам че е тъпо да се сменят постоянно имената на улици и площади ,каквото е било то е история,минало . Нека да остане и да се знае какво е било,защото сега младите не се интересуват от историята. А и неудобство -трябва да се сменяват документи!

преди 56 минути, bigiadri написа:

Бг изпрати група разузнавачи , за да изпълнят операция по тяхното извеждане но глупакът Киро ги разкри казвайки за  тях и ги подложи на риск за живота им!

Бг НАИСТИНА се държи като подлога ,но РУСКА! Вместо да изгони посланичката и да изпрати оръжие /имаме леко оръжие и муниция /ОФИЦИАЛНО . Така се държи държава уважаваща себе си . Но такива сме си ,да се снишаваме ,да се крием  ,да бъдем мазохисти. Русия напада по-малка и донякъде беззащитна съседна държава ,а ние се правим ,че не ни интересува. Сигурно и в живота сме такива бъзльовци и ако видим паднал човек  ,ще се правим ,че не виждаме! Не мога все още да разбера този наш ирационален подход. Да се възхищаваме на Путин ,на Русия .Че те въобще не ни броят за живи и винаги се държат или покровителствено както при Тошо или с презрение както сега./посланичката/

Пък се обиждат когато Паси им го каза в прав текст че лъва е скопен. Което аз го бях казвал 1001 пъти за "националнокастрираното" поведение тук  и в политиката ни , на някои русороби. Сигурно Паси ме е чел :) 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Според твоят линк със сателитните снимки на "труповете", те са там от 19-ти март. Дните от преди тази дата нямат отношение към случая, независимо дали става дума за 18-ти март, 18-ти декември или 18-ти август. След 19-ти март има само 2(две) нощи с отрицателни температури, като няма ден с такива (пак според твой линк):

464367425_2.png.726685d7c48452877ecb4f160e7a0f88.png

Това те прави ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ, разобличен от собственият си линк. 

Спокойно можеш да се прекръстиш на Самозатапчо20. Много ще ти отива  :wub:

гърчи се трол . Кой ти е виновен че винаги си избираш  всякакви фейкове да си защитаваш .

преди 39 минути, ivottoshev написа:

Видя се че нито природата те разбира теб, нито патоанатомите и разследващите.  :giggle1:

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Как ли ще се почувстваш, ако някой реши да ги блокира, както направи Трюдо с даренията събрани за "конвоя на свободата" в Канада?

Пак сравняваш кон и кокошка . Случаите и инициативите нямат нищо общо .

:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, Anneliese написа:

Франция всяка година организира военни паради по случай националния си празник 14 юли - денят на Бастилията!

Великобритания също организира паради за националния си празник.

Китай също организира паради за националния си празник.

Както и Северна Корея.

И да се похваля - "Вконтакте" вече е достъпен, поне на мен ми се отвори без онова приложение.:yanim:

0f1e317fc46ea743e31b5bd40b7de886.gif

По предишното писане  - бла, бла, бла

За "Вконтакте" - VPN

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.