Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кога взривиха театъра, преди или след като взеха за заложници българските моряци?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, dimy написа:

Руското МО: Нацистите от батальона "Азов" взривиха театъра в Мариупол

Министерството на отбраната отхвърли обвиненията на Киев, че театърът е бил взривен в резултат на въздушен удар на руската авиация

Мариопул, Украйна 16 Март 2022, 22:15 11098 прочита 1 коментара Автор: БЛИЦ

Бойци от Националистическия батальон "Азов" (терористична организация, забранена в Русия) извършиха нова кървава провокация, като взривиха главната сграда на Драматичния театър в Мариупол, съобщи руското министерство на отбраната.

Бойците от Националистическия батальон „Азов“ извършиха нова кървава провокация, като взривиха сградата на театъра, съобщиха от руското министерство на отбраната.

Скандал: Украинска телевизия пусна изявление на Зеленски за капитулация! ВИДЕО

"От избягалите от Мариупол бежанци се знае, че нацистите от батальон „Азов“ са държали цивилни за заложници в сградата на театъра, използвайки горните етажи като огневи точки", казаха още от министерството на отбраната.

Министерството на отбраната отхвърли обвиненията на Киев, че театърът е бил взривен в резултат на въздушен удар на руската авиация.

1647455850-220316132157-01-mariupol-drama-theatre-bombing-super-tease.jpg

"На 16 март руските военновъздушни сили не изпълняваха задачи, свързани с нанасяне на удари по наземни цели в границите на града на Мариупол", подчертаха от руското министерство на отбраната.

Мрежата завря от думи на премиера Петков за противогази и радиоактивна храна у нас

Министерството на отбраната подчерта, че сградата на театъра в Мариупол никога не е била разглеждана като мишена за унищожаване. По-рано руското министерство на отбраната нарече "въздушния удар" по Мариупол като инсценирана провокация.

Сградата на болницата в града е преустроена от бойци на Азов (забранена в Русия) като база поради удобното си местоположение в близост до центъра на града. Министерството на отбраната подчерта, че военните престъпления в Мариупол са извършени от украински националисти, които са били затворени в града.

Аз питам тоя скапан ЕС малоумен ли е? Защо НЕ РАЗСЛЕДВАТ тия случаи а вземат страна просто на базата на "Оня го посочиха"? Утре зеленския боклук ще каже че марсианците са борбардирали някоя сграда, и това ли ЕС баламурниците ще вземат за чиста монета?
Къде отидоха обективността, честността и мисълта като цяло?
С това мислене утре всеки мже да излезе виновен.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Още помня оная история от Донецк когато азовци заковали за табела едно детенце пред очите на родителите му, просто не е за вярване че ЕС застава зад това, европейски лидери ходят там да се гушкат с боклука зеленски и целия ЕП му ръкопляска. Това не е ненормално, това е извратено.

ВСИЧКИТЕ ГЛОБАЛИСТИ са Извратени !!!!    

Срещу тях се бие Путин  ! ЗА ДА НЕ ЗАВЛАДЕЯТ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ! 

Ти нали ги виждаш тези извратените зомби в темата ? 

Ей това са им НАСЛЕДНИЦИТЕ и робите .

НАНОРОБИ !  КЪРТИЦИ ЖИВЕЕЩИ В ТЪМНИНАТА ! 

Раждащи и Сеещи ЗЛОБА И МИЗЕРИЯ ! 

Малка Уродлива биологична единица , която иска да избие човечеството ! 

Питаш се защо ЕС вижда всичко , но не реагира и отрича ?! 

А питай ги ей тези увредените ТУК защо и те така правят ?! 

ПОДАВАМЕ ИМ ИСТИНАТА И ОТРИЧАТ И ПАК ТЯХНАТА СИ ПЕЯТ " слава украйне " !!!

Същото е ! УРОДЛИВ НАЦИЗЪМ СЕ НАРИЧА !   

преди 8 минути, Bubbles написа:

Аз питам тоя скапан ЕС малоумен ли е? Защо НЕ РАЗСЛЕДВАТ тия случаи а вземат страна просто на базата на "Оня го посочиха"? Утре зеленския боклук ще каже че марсианците са борбардирали някоя сграда, и това ли ЕС баламурниците ще вземат за чиста монета?
Къде отидоха обективността, честността и мисълта като цяло?
С това мислене утре всеки мже да излезе виновен.

Е, как да разследва, като Путин не допуска независими разследващи на терен, нали ще му лъснат наzраните гащи, ама вие вярвайте, нали РФ говори само "истината".

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Много сме живяли и по руско така че не раздавай много, много епитети кой е роб и кой не. Видели сме две и двеста. Ти подкрепяш убийци и престъпници тъй че се замисли.

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Това сигурно трябваше да е смешно ? 

цитирай бълбукащата кукувица , тя може и да се забавлява с простотията и неадекватните ти изцепки !  

Всяко твое "движение " ми лъха противно ! 

Нищо лично !  

Направо седя и се чудя какво ти харесах преди 5-6 год. ...

И това не е жалко за теб ! Не !  

Унижението е за мен !   Хващам се за главата като те чета и си мисля - толкова ли съм била превъртяла , че да седна точно в твоя скут ...

срам срам срам 

A аз се чудя, след като са ти чак толкова противни, защо аджеба ми следиш движенията? :speak:

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Не знам, дано се събудят, надеждата ми е в Льо Пен, днес тя взе близо 25% от гласовете срещу 28% за Макарона, при победа Льо Пен на балотажа което е доста вероятно, позицията на Франция към този конфликт ще се промени сериозно а Франция е най силния глас в ЕС заедно с Германия.

Русия не била окупатор, тя не искала нищо от Украйна, а си развяват знамената в Херсон присвояват държавни сгради, очаквам скоро да обявят че Херсон е Руски.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Много сме живяли и по руско така че не раздавай много, много епитети кой е роб и кой не. Видели сме две и двеста. Ти подкрепяш убийци и престъпници тъй че се замисли.

Руско, неруско, всичко е било, но такава простотия като сегашната не е било никога.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Не знам, дано се събудят, надеждата ми е в Льо Пен, днес тя взе близо 25% от гласовете срещу 28% за Макарона, при победа Льо Пен на балотажа което е доста вероятно, позицията на Франция към този конфликт ще се промени сериозно а Франция е най силния глас в ЕС заедно с Германия.

Нали знаеш че ако Льо Пен стане президент, екземпляри като теб се прибират по родните си колиби...

преди 8 минути, bulljo написа:

Е, как да разследва, като Путин не допуска независими разследващи на терен, нали ще му лъснат наzраните гащи, ама вие вярвайте, нали РФ говори само "истината".

Добре че не допуска, вчера Фондерлайен къде беше? А британския рошльо къде беше днес?

преди 4 минути, Bubbles написа:

Ако спечели Льо Пен - край с глобализма във Франция 

https://www.chernomore.bg/a/15-sviat/238573-chukov-putin-mozhe-da-obarne-vota-za-makron?fbclid=IwAR0Q5GBv42qmlGkX_wIaC903xV86mbcGL2gUbD-89nK06E3s7_PbWMHk5sk

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Нали знаеш че ако Льо Пен стане президент, екземпляри като теб се прибират по родните си колиби...

Много е лошо да се изказваш неподготвен.

преди 7 минути, Тhе Monstеr написа:

A аз се чудя, след като са ти чак толкова противни, защо аджеба ми следиш движенията? :speak:

Защо не си ми у фризера ли ? 

Много просто - да те шамаря от време на време . 

Виж каква яка причина. :bubblegum:

преди 5 минути, Bubbles написа:

Не знам, дано се събудят, надеждата ми е в Льо Пен, днес тя взе близо 25% от гласовете срещу 28% за Макарона, при победа Льо Пен на балотажа което е доста вероятно

Съмнявам се. На втория тур почти всички ще се обединят срещу нея.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Добре че не допуска, вчера Фондерлайен къде беше? А британския рошльо къде беше днес?

Ем искаш, ем пискаш, на фронтовата линия ли да идат, имаш се за умен, а гледаш едностранчиво и вярваш само на путинската истина.

преди 2 минути, ncl написа:

Съмнявам се. На втория тур почти всички ще се обединят срещу нея.

Не съм сигурен в това, но не е невъзможно, след двес едмици ще видим. :)

преди 3 минути, bulljo написа:

Ем искаш, ем пискаш, на фронтовата линия ли да идат, имаш се за умен, а гледаш едностранчиво и вярваш само на путинската истина.

Не, вярвам на историята, на фактите, на телата на избитите деца сред които и много българчета, на паметниците на всички невинни жертви на нацистките организации на зеленски. На това вярвам аз, а ако Путин е свършил нещо което заслужава наказание, да си носи последствията.

преди 12 минути, Bubbles написа:

И Сидеров се пробва (доста успешно), и Костадинов опитва, ама само с популизъм не става.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Не съм сигурен в това, но не е невъзможно, след двес едмици ще видим. :)

Странни птици сте това подкрепящите пУтин, ем той се бори срещу нацисти, а всъщност подкрепя льо Пен, и вие в хор с него, ся последно, какви сте нацисти, комунисти, фашисти или и трите дядо попе.

s4LVS.jpg

току-що, parmobil написа:

И Сидеров се пробва (доста успешно), и Костадинов опитва, ама само с популизъм не става.

Хм? И сигурно те са виновни че Ганьо хем е говедо, хем празноглаво, хем със самочувствието на човек и си избира за управници все същите гъзолизци десетилетия наред?

преди 1 минута, bulljo написа:

Странни птици сте това подкрепящите пУтин, ем той се бори срещу нацисти, а всъщност подкрепя льо Пен, и вие в хор с него, ся последно, какви сте нацисти, комунисти, фашисти или и трите дядо попе.

Докато си облъчен, ще мислиш че и другите са облъчени. Не съди по себе си- просто мислещи хора. Свободни от идеологии и кумири.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.