Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Без умствен капацитет написа:

кои факти - твоите ли

Бързо у лево и наведен да пасеш , да не затворя и теб у фризера , като останалите ти събратя ! 

Няма да ме папагалите със собствените ми средства !   Мразя да си виждам маниера у опонента ! 

НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА МЕ ИМИТИРАТЕ И ДА СЕ МЪЧИТЕ ДА ВЛИЗАТЕ В "МОЯТА КОЖА " ! 

Кретенските ви напъни ще бъдат застреляни !

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, _sirena_ написа:

Да видим фактите от последната седмица !!!

https://www.facebook.com/vuzrazhdaneburgas/videos/696280538184974

Пълна ИЗРОДЩИНА !!!

Това вярно ли е? Нямам думи ... всъщност имам - Да им ...... !!!!!!!!!!!!!!! Отвращение, гнус и ... всичко друго.

преди 6 минути, _sirena_ написа:

Абсолютно !  И да спомена , че влезлите бежанци укри , ако някой има пряк достъп до тях да внимава ! 

Доста от тях са с положителни тестове на ХИВ ! 

Ние сме ваксинирани - 12 години ни управляваха идиоти, така че няма как да се заразим с каквото и да било, дори смайващата им тъпота вече сме я виждали и няма как да я прихванем. Не се отнася за тези, които я славят, те славеха споменатите идиоти и си я имат отдавна.

преди 15 минути, Тhе Monstеr написа:

Мне, глобалист съм. Това е обратното на нацист.

Мислех, че обратното на нацист е комунист...

току-що, _sirena_ написа:

Бързо у лево и наведен да пасеш , да не затворя и теб у фризера , като останалите ти събратя !

аз като гледам и ти си се напасла с татул

на 9.04.2022 г. в 22:18, ДзВяРа! написа:

Защо ги защитавате Руснаците? Те нападнаха Украйна и избиват жени и деца, това ли са хората които застрашават Русия?

Руснаците нападнаха Украйна, защото Украйна иска да е член на НАТО, което не устройва Русия. Представи си, ако НАТО постави един съвременен радар на 10-50 километра от Руско-Украинската граница до къде ще има обхват? Половин Русия. Русия предупреждаваше многократно Украйна да запази неутралитет, но украинските власти, подкрепяни от "запада" не приеха това и Русия нападна Украйна. Хората не са виновни, а управниците.

преди 7 минути, _sirena_ написа:

Укропек , ти отвори ли линка бе ?  Изслуша ли всичко ? НЕ ! 

Защото там са фактите !!! АМА ЧУКЧА НЕ ЧИТАТЕЛ ! чукча - писател !!!

Дори чукча знае, че в раша фейс групите няма факти. Има облъчени путинисти, трета възраст...

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

казва , че е недокосната все още:wink12:

Всички русоробки с 3/4 деца са така :giggle1: Имали непорочно зачатие

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Откакто съществуват нещата лексика, идеология, риторика и логика. Ти си нагълтала само демагогията, която не е лош начин да се мислиш за безсмъртен, но дефакто е много далеч от фундаментите. Няма как да постигнеш нещо друго освен неутолима жажда за кръв и разрушения, докато твоя свят е демагогията. Казано по разбираем за теб начин- докато си такава супершматка.

Тва батманската ти пияна , неадекватна реплика ли беше ? 

Важното е да вкараме некви там думички , които звучат "шикозно" , ама как ще ги подредим смислово и нагласим да звучат адекватно и логически - е те тва не ни е по мярка !? :biggrin:

Смешник ! 

Легай , ако си намериш леглото , ако ли не - на пода .

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Дори чукча знае, че в раша фейс групите няма факти. Има облъчени путинисти, трета възраст...

Русия е блокирана от фейса, а русия блокира фейса и туба

до туба имат само удобните хора

току-що, ncl написа:

Мислех, че обратното на нацист е комунист...

Същото е от гледна точка на фундаментите. Интернационалист= глобалист. Нацист е обратното, както и да го мислиш.

преди 3 минути, andreygg написа:

Руснаците нападнаха Украйна, защото Украйна иска да е член на НАТО, което не устройва Русия. Представи си, ако НАТО постави един съвременен радар на 10-50 километра от Руско-Украинската граница до къде ще има обхват? Половин Русия. 

Представи си... че няма нужда да си представяш, това е факт от 15+ години. И все така Русия не е била нападана. Ако не вярваш, отвори си картата и гледай къде се намира Латвия. 

преди 1 минута, andreygg написа:

Руснаците нападнаха Украйна, защото Украйна иска да е член на НАТО, което не устройва Русия. Представи си, ако НАТО постави един съвременен радар на 10-50 километра от Руско-Украинската граница до къде ще има обхват? Половин Русия. Русия предупреждаваше многократно Украйна да запази неутралитет, но украинските власти, подкрепяни от "запада" не приеха това и Русия нападна Украйна. Хората не са виновни, а управниците.

Да разбирам че ако съм комшия на Русия не мога свободно да определям бъдещето си, не мога да избирам в какви организации да членувам с кого да търгувам и семейството ми трябва да мизерства защото съм съсед на Русия.

А прибалтийските съседи може.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Да имаме едно, което да не се отчита на ДПС/ДС/Русия, напредък е

Всяка една държава е огледален образ на преобладаващата част от населението си.

Няма значение кой и на кого се отчита.

Важна е преобладаващата част от населението.

Но щом се уповаваш на надеждата, че без ДПС/ДС?/Русия всичко ще е ОК, то защо да ти отнемам надеждата.

Вярата ти лично на мен не ми пречи.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Злобар , ела на протест на Възраждане да видим таа трета възраст 

Ей това момиче , чийто анализ ти пратих е от Възраждане - Бургас !  

Сигурно е трета възраст , а ? 

Аз сигурно и аз съм 3-та възраст , а ? 

Тиква ! 

Вижте се !   

277803047_5373431272675392_8575775212279067803_n.thumb.jpg.3153824963c9059fa86ecc56a4158af6.jpg

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Тиква ! 

Вижте се !   

277803047_5373431272675392_8575775212279067803_n.thumb.jpg.3153824963c9059fa86ecc56a4158af6.jpg

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

Русия е блокирана от фейса, а русия блокира фейса и туба

до туба имат само удобните хора

току-що, _sirena_ написа:

Тва батманската ти пияна , неадекватна реплика ли беше ? 

Важното е да вкараме некви там думички , които звучат "шикозно" , ама как ще ги подредим смислово и нагласим да звучат адекватно и логически - е те тва не ни е по мярка !? :biggrin:

Смешник ! 

Легай , ако си намериш леглото , ако ли не - на пода .

Всички думички са на мястото си. Ти си тази, която има проблем с лексиката, но милиционера няма нужда да е филолог все пак. Освен ако не иска да е умен милиционер, ама то тогава пък няма да иска да е милиционер... Въпрос на капацитет. Никак не е странно че си толкова "биещо" настроена към някой, който чисто физически може да те потроши с една ръка. Докато си пие кафето с другата...

преди 13 минути, N1K17Y написа:

Представи си... че няма нужда да си представяш, това е факт от 15+ години. И все така Русия не е била нападана. Ако не вярваш, отвори си картата и гледай къде се намира Латвия. 

Латвия е от запад и лови някъде до Москва. Гледай къде се намира Украйна.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Да разбирам че ако съм комшия на Русия не мога свободно да определям бъдещето си, не мога да избирам в какви организации да членувам с кого да търгувам и семейството ми трябва да мизерства защото съм съсед на Русия.

А прибалтийските съседи може.

Те са малки държави със слаби армии и не представляват сериозна заплаха. Украйна е голяма държава със силна армия. Никой няма да спре Украйна да стане член на ЕС. НАТО е военен съюз. Там е проблема.

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Тиква ! 

Вижте се !   

Май ще те блокирам. Обсебена си от мен като ромчето.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Малее няква комунистическо-русоробска внучка била аршина с който се мерил идиотизма в Израждане :lol6:

току-що, andiay написа:

Всяка една държава е огледален образ на преобладаващата част от населението си.

Няма значение кой и на кого се отчита.

Важна е преобладаващата част от населението.

Но щом се уповаваш на надеждата, че без ДПС/ДС?/Русия всичко ще е ОК, то защо да ти отнемам надеждата.

Вярата ти лично на мен не ми пречи.

Няма нужда "всичко да е ок", недей ми слага думи в устата, за да излезеш "прав". Достатъчно е днешния ден да е по-добре от предишния. Ако "американската подлога" Костов беше спечлил 2-ри мандат, вместо царчето, което го доведоха ДС агентите, щяхме да сме по-добре. Преобладаващата част от населението е проста и лесна за манипулиране. Къде повече, къде по-малко.

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Тиква ! 

Вижте се !   

Не са ли те възпитавали да не съдиш за хората по външния вид.

Много е жалко това което написа.

преди 1 минута, andreygg написа:

Латвия е от изток и лови някъде до Москва. Гледай къде се намира Украйна.

Те са малки държави със слаби армии и не представляват сериозна заплаха. Украйна е голяма държава със силна армия. Никой няма да спре Украйна да стане член на ЕС. НАТО е военен съюз. Там е проблема.

Където и Украйна :giggle1:

Аз го казвах иронично все досега, но наистина, вземете отворете картата и гледайте. Гугъл е много удобен, имат функция и за мерене на дистанция. 

преди 3 минути, andreygg написа:

Латвия е от изток и лови някъде до Москва. Гледай къде се намира Украйна.

Не, не НАТО е проблема. Винаги проблемите за всички войни са били ресурсите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.