Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 часа, Moriati написа:

Мдаам, укрохохлите вече почват като ИДИЛ направо рекламни кампании... Видно е еднаквия им учител , сценарист и режисьор .... 

https://t.me/Rogandar/14981

--------------

Честно казано вече въобще не се чувствам в безопасност в близост до подобни откачалки.

Ако укро-талибаните по някаква причина решат да обявят война на България, ще ни прегазят за няколко часа, без да можем да окажем съпротива.

Както виждаме - нато и Западът ги подкрепят, а за българите не им пука особено...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, gagodrago написа:

--------------

Честно казано вече въобще не се чувствам в безопасност в близост до подобни откачалки.

Ако укро-талибаните по някаква причина решат да обявят война на България, ще ни прегазят за няколко часа, без да можем да окажем съпротива.

Както виждаме - нато и Западът ги подкрепят, а за българите не им пука особено...

Спасението е само едно. Матушка Россия. Там ще сме в безопасност. 

преди 4 минути, Coco1 написа:

Просто болшинството сърбе са комуняги-чугуни

Обидите към народите с достайнство и морал не те правят по - велик, а само по - низък.

преди 10 минути, Anneliese написа:

Щото ти си си подметколизач още от училище!

Е браво на мен сдобих се с наци автобиограф което не знае що е уважение ама го пришива на мен

преди 1 минута, Anneliese написа:

Обидите към народите с достайнство и морал не те правят по - велик, а само по - низък.

При изостаналите комуняги Сърби ли си

преди 6 минути, petie1 написа:

Само да ти кажа че ако не са българите в чужбина смешната ни икономика хептен ще се задъха

"Ако не БЯХА българите в чужбина, смешната ни икономика хептен ЩЕШЕ да се задъха.  Не бъркай времената и не живей със спомените, когато с един 100 долара, пратени на родата, се чувстваше като Крез. Като са толкова цъфнали и вързали там, защо на тълпи се прибраха по Ковид пандемията? Защо не останаха там и да засилят помощта за родата тук, която беше масово ограничена да си седи вкъщи? Някои, мрете да се чувствате втора категория, ей!

току-що, petie1 написа:

Е браво на мен сдобих се с наци автобиограф което не знае що е уважение ама го пришива на мен

Лицемери, подметколзачи и антисемити НЕ УВАЖАВАМ!

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Спасението е само едно. Матушка Россия. Там ще сме в безопасност. 

Ми, вървете, бе! Стига пращахте този и онзи, щом не ви пее в хора! TCGOZ.gif.ec8501528509008ce9ac3bc7ae5b3d15.gif

eE0me.png

преди 8 минути, absurt написа:

Ми, вървете, бе! Стига пращахте този и онзи, щом не ви пее в хора! TCGOZ.gif.ec8501528509008ce9ac3bc7ae5b3d15.gif

Да си ходят феновете на Путлер и Русия, аз ще си стоя в лошия Запад. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Значи си неутрален? Защото ако си за Украйна, може там да отидеш щом пращаш другите в Русия.

Цитат

Там мир няма да има никога. Крайно разединени са и религиозно. Католиците конфронтират православните отдавна.
И двата народа ще страдат дълго от безумния се политически избор. Луд деспот напада. А корумпиран клоун дава ежедневни брифинги от бункери. Мястото на главнокомандващ армията е на фронта, не в тв студията.
Жал ми е за невинните жертви и манипулациите на световните играчи.
Хората простичко плачат и се молят за мир, не за въоръжаване и самоубийство.
Всеки бг военен ще ви каже грозната присъда за войната. Тези хора са обречени. Без разумна дипломация, агонията им ще е дълга.
Концерти, митинги и пърформанси не са адекватна помощ.

За католиците е много права!

А концертите, митингите и пърформансите наистина не са никаква адекватна помощ! Те са за зомбиране на населението и убеждаването му, че правят нещо така! Нищо не правят всъщност. Те са само и единствено зрелища за глупаците!

И не, не могат да се сравняват с нашата българска кауза "Не сте сами". Там беше различно!

преди 1 минута, ncl написа:

Защото ако си за Украйна, може там да отидеш щом пращаш другите в Русия.

Нещо се обърквате русоробите както винаги. 

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Колко народ наказаха за нарушаване правилата на форума, а ти още се киприш тук с ежедневните си призиви за смърт и кръв….

Аз хем ти казах, че нямаш логическо мислене.

Ако призовеш да ме заколят мене, ще те баннат.

Ако призовеш да заколят Касапина Путлер и Кръволока Шойгу, нищо няма да ти направят.

Какво толкова сложно има а ?

Хем и модераторка си била. Наистина ли не знаеш какви глупости пишеш или злобееш защото несокрушимая и легендарная  красная армия асвабадителка се обосра по всички направления ?

преди 6 минути, ncl написа:

Значи си неутрален? Защото ако си за Украйна, може там да отидеш щом пращаш другите в Русия.

Да правиш разлика между това да подкрепяш една държава да си защити суверинитета от агресор и това просто да я възхваляваш като цяло заедно с лидера ѝ ? Който харесва Русия, да си ходи там, аз харесвам Западна Европа, ще ходя там

Вижте колко са зомбирани хората. Вярват ли, вярват на западната лъжлива пропаганда!

Цитат

Вярно, слабичка помощ е, затва освен нея изпращат дронове, противоракетни установки и всякаква друга отбранителна техника и боеприпаси. Словаците и МИГове мислят да пратят.

На това зомби и да и покажат видео в реално време как руснаци валят дроновете "Байрактар", тая пак няма да го повярва. Това е човек, напълно лишен от логическо мислене.

Цитат

Вчера пак надничах в групите за Мариупол. Има списък с депортирани хора, списъци, с хора в разни укрития, съвети какво да правиш, ако те отведат в ДНР или Русия. И пак много изчезнали хора. Там е ад Disappointed

И аз мога да си съчиня списък със измислени имена, години и адреси на хора и всеки, който не е от града, ще ги повярва тия неща.  А съветите идват точно от азовците и надъханите цивилни нацисти.

На мястото на Путин ми кипва кръвта и им блокирам не само западния интернет и СМИ,  ами и им унищожавам сателитите на гадовете лъжци!

Трябват яко бомби по Вашингтон, Ню Йорк и Лос Анджелис! Най - вече Холивуд!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Да правиш разлика между това да подкрепяш една държава да си защити суверинитета от агресор и това просто да я възхваляваш като цяло заедно с лидера ѝ ? Който харесва Русия, да си ходи там, аз харесвам Западна Европа, ще ходя там

Коя си ти, че да ме гониш от родината ми, бе? Тя не ти е собственост, продажен боклук такъв!  Вече ме изкарвате извън нерви!

Някоя ракетка трябва да падне над американското посолство, да ви видим тогава!

преди 2 минути, Anneliese написа:

Вижте колко са зомбирани хората. Вярват ли, вярват на западната лъжлива пропаганда!

На това зомби и да и покажат видео в реално време как руснаци валят дроновете "Байрактар", тая пак няма да го повярва. Това е човек, напълно лишен от логическо мислене.

И аз мога да си съчиня списък със измислени имена, години и адреси на хора и всеки, който не е от града, ще ги повярва тия неща.  А съветите идват точно от азовците и надъханите цивилни нацисти.

На мястото на Путин ми кипва кръвта и им блокирам не само западния интернет и СМИ,  ами и им унищожавам сателитите на гадовете лъжци!

Трябват яко бомби по Вашингтон, Ню Йорк и Лос Анджелис! Най - вече Холивуд!

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Коя си ти, че да ме гониш от родината ми, бе? Тя не ти е собственост, продажен боклук такъв!  Вече ме изкарвате извън нерви!

Някоя ракетка трябва да падне над американското посолство, да ви видим тогава!

Ми айде пий си хапчетата най-после и успокой нервите :giggle1:

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Баси, то твоето селце от градски тип, голям Запад, голямо нещо! 2023013629_download(16).gif.ce41edbd4bbfcb73053512f1cadf64a0.gifСтой си там, където искаш. Ама, щото изяви желание да си отидеш в Русия, те подкрепих!

Цитат

14-годишно момиче е изнасилено от петима окупатори един след друг. Момичето е бременно. Как ще може да живее с това? Какво да прави с детето? Това е като най-страшен сюжет за книга или филм.

Изнасилено  и веднага бременно? Украинската нацистка пропаганда не се основава на абсолютно никаква логика!

Цитат

Освен, че е пропаганда, отново лъсват двойните стандарти в медийното говорене. Когато Зеленски пусна престъпниците от затворите беше прекрасно и му ръкопляскаха, а сега Тува изведнъж сложена под общ знаменател, че всички нейни жители едва ли не са зло. Ми, прекрасно, но не минава тази опорка, никак.

преди 1 час, _sirena_ написа:
преди 3 часа, Hristo52 написа:

Чудя се по някога, как така някои висят денонощно във форума? Работят ли? Къде, какво, или живеят най-вероятно на гърба на мама и тате или на друг будала...?

Пенсионери и безработни , сър 

Не само такива, има хора в БГ то, с парички от разни далаверки, що да превиват гръб със работа тогава, нали има балъци да се изгърбват с работа и да живеят на ръба, само и само да си плащат европейските данъци от които се хрантутят много плазмодии.

Цитат

И накрая какво се получи! Накараха индиректно Украйна да воюва с Русия сама, за да си отвоюва правата, които евентуално би могла да получи - членство в НАТО, но пак не е сигурно.
Аналогично ще е и с ЕС.
Крайно време е украинците да преценят полезните си ходове, защото руснаците няма да спрат, стигнаха твърде далеч. Да осъзнаят, че реално са сами. Това, че света подскача и вика за тях  с нищо не им помага.
Въоръжаването реално води до нови жертви, нови разрушения и отежняване на положението на всички. Ако някой вярва, че Украйна може да изтласка руските войски със сила, ако и да е модерно въоръжена, извън границите на Украйна, то си е просто вяра, която не е подчинена на реалността.

Много точно и на място мнение! Самата жива реалност! УКРАЙНА Е САМА!!!:yanim::yanim::yanim:

Това някой да го прати на американката на "Козяк":

Цитат
А докато всички са насочили поглед към Киев, съседен Белград си доставя китайски ракетни системи и руски оръжия, получава си предпресъединителни пари от ЕС и си получава 3-4 пъти по евтин газ от останалите.

Предчувствам, че ще мине на успокоителни, може и на наркотици!:popcorn2:

Украйна има БВП наполовина на нашия, а ние сме най- бедните в ЕС. В Украйна мутрите се вихрят и влиянието им върху управлението е като при нас през 90- те. Защо ли си мисля, че като си дадат сметка логически мислещите, ще им спадне мерака да ги приемаме в ЕС?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.