Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 34 минути, Тhе Monstеr написа:

след около 100 години, може и да стигнеш речника ми. И това е ако се съсредоточиш в изучаване на български език и зарежеш секви фейсбуци. Тоест, никога! Не можеш душицо, просто не можеш. Свиквай с мисълта и се ориентирай, към отглеждане на зеленчуци с двойна употреба.

Шушулко , сега словесен капитал на рамусмен ли ползваш ? 

Ти нямаш нищо твое , бре папагалче ! 

Ти самият си казвал , че онова , което пиша не можеш да го асимилираш , камо ли да вземеш отношение ! 

И сега ми дрънкаш злобните си небивалици , олят целият в пот и жлъч , в опит да се изправиш срещу сериозният ми стилистичен капацитет ?!  

Знаейки много добре , че ако си взема перото ще те разкъсам и ще хвърчат пера и перушини .

Най-удобното , което можеш да направиш е да ме блокираш ! 

Чисто военно - стратегически този ход не ме устройва , разбира се , понеже дори да те цитирам няма да има ответна реакция , но за сметка на това ще ти спести последващите шамари . 

Харесвам хора , които Умеят да се преценят и заемат удобна позиция и поза , маниер , когато застанат срещу мен !  

Тука в тази тема има 2-ма , които ги оцених точно , заради тези качества ! 

Въпреки , че навлязох в тяхното пространство провокативно - Не реагираха !   

Това беше правилният им ход !  И повече не ги цитирах !  

Ти до качествен опонент в моите очи - НИКОГА НЯМА ДА израснеш !  

Знаеш ли защо ?  Казвала съм ти го и пак ще ти го напомня !  

ТИ НЯМАШ МИСЪЛ И НЕ УМЕЕШ ДА МИСЛИШ ! 

Ти имаш само емоции и комплекси ! 

С тези емоции и комплекси можеш да ходиш само на пазара да се дървиш , да пиеш с Пешо от амнайстият ет. бира и да развяваш фланелката на челси  на пейката пред блока !

За логика и Анализ - Изобщо не можем да говорим !  

Това са компоненти от Бъдещето !

За Аргументи можем също да мислим в някое следващо Прераждане !

Кажи ми сега като как точно искаш да те удрям ?? 

Да си хабя нежните пръстчета да печатам Свитъци от по 253 реда в твоя чест ? 

И после  най-нагло да ми присвояваш изразните средства ? 

Затова ли искаш да си разлистя перото ? 

Ама много си нагъл бе , марулко ... Нагла Посредственост , увита  в кретенски маниер.

Докато пишех всичко това , чак ми стана леко жал за теб , ама упорито си го просиш с небивалиците , които мазно редиш без оглед на това , че ми знаеш много добре възможностите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Moriati написа:

Бравь укронацист усеща че скоро няма да го има, и в стил 300 спартанци решава да си каже последните  думи .... Зачет, време за разплата иде гадино...

преди 26 минути, Moriati написа:

Ко рече, укропия има газ който заплашва руския почти монопол в европата ? :D .. Слушай, я кажи какво шмъркаш, за да знам каква диагноза да ти поставя...

https://www.нефть-газ-ископаемые.рф/zapasi-gaza-v-mire

http://global-finances.ru/mirovyie-zapasyi-gaza/

А войната в Сирия я почнаха наглосаксите, а не Русия, явно дори това не си спомняш... 

това не е вярно

преди 13 минути, nnnkjkklllk; написа:

Себе си ли имаш   """"изнапредвид'''''🌶️😄

UlnTCoG.png.7dd2a28643d073dd2c78c98cef427556.png.43305bdf203851d7a2627c957fcd1a86.png

Ти къде в "А" група ?  я си ритай на поляната 

преди 36 минути, _sirena_ написа:

Анди е мой профил , бре ...

Въх, уби ма, жива да не бех!

Нидей засилва параноите на клетите хорица.

Не е хуманно, некак си.

преди 1 минута, nnnkjkklllk; написа:

това не е вярно

Кое не е вярно, я да чуем по подробно :whist:

А ето и инфо във видео сводката за " захвачени два чуждестранни , Царевна и Лейди Аугуста , от палуби водят обстрели с 120 мм миномети " 

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Не знам дали стигнахме сто, но ти продължаваш да ми даваш този пример, въпреки че ти отговорих вече. Не знам защо. 

Защото има значение дали ще отблъскваме евентуално нападение само от към Македония, или ще трябва да се справяме едновременно и с противник от към Сърбия.

Същото е и с Русия. Не им се иска при евентуална война, НАТО  освен фронт от към Латвия и Турция, да има възможност за нападение и през Украйна и Грузия.

преди 2 минути, andiay написа:

Въх, уби ма, жива да не бех!

Нидей засилва параноите на клетите хорица.

Не е хуманно, некак си.

Тиху сега ...единственият му аргумент , че това не може да бъде вярно е твоята регистрация , която била много преди моята.  :D

Ако беше регнат след мен - Параноята щеше да му породи яки кошмари , че от всеки ъгъл изскача профил на Сирена и го бие ! :biggrin:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Защото има значение дали ще отблъскваме евентуално нападение само от към Македония, или ще трябва да се справяме едновременно и с противник от към Сърбия.

Същото е и с Русия. Не им се иска при евентуална война, НАТО да има възможност да открие фронт освен от към Латвия и Турция, да има възможност за нападение и през Украйна и Грузия.

Какво значение има на колко фронта ще се води битката ако противника ти има 6 000 ядрени ракети.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Същото е и с Русия. Не им се иска при евентуална война, НАТО  освен фронт от към Латвия и Турция, да има възможност за нападение и през Украйна и Грузия.

Само преди 2 дни съм ти отговорил

на 8.04.2022 г. в 22:14, N1K17Y написа:

Отговорих ти още като ме пита първия път, явно не си го забелязал, но да, все едно е откъде е ти идват ядрените ракети. Дали ще ти дойдат 400 от запад или 200 от запад и 200 от югозапад е все едно. Ако можеш да обясниш как обратното е вярно, ще прочета с интерес. Ама наистина обясни, не: 2 държави са повече от 1, следователно е по-зле. 

Ispod industrijske zone Azovstal, u vlasništvu oligarha Rinata Ahmetova, navodno vanbračnog sina bivšeg ukrajinskog predsednika Kučme, nalazi se 24 km tunela na dubini do 30 metara.
Tu je i tajni NATO objekat PIT-404- i tajna NATO biolaboratorija sa biološkim oružjem. Na objektu PIT-404, NATO oficiri su blokirani. Tuneli su opremljeni sistemom bunkera sa oklopnom zaštitom.
Unutra je oko 240 stranaca, uključujući oficire iz NATO-a i Francuske Legije stranaca, kao i osoblje iz biolaboratorije. Njihova garda, koju finansira Ahmetov, broji do 3.000 ljudi.
Biolaboratoriju u okviru fabrike Azovstal u Mariupolju u takozvanom objektu PIT-404 izgradila je i upravljala Metabiota, koja je povezana sa Hanterom Bajdenom, Rinatom Ahmetovim i Vladimirom Zelenskim.
U laboratorijama ovog objekta vršena su ispitivanja za izradu biološkog oružja. Hiljade stanovnika Mariupolja postali su „zamorci“ u ovim strašnim iskušenjima. A u tim neljudskim eksperimentima učestvovali su uglavnom zapadni „specijalisti“.
Francuski obaveštajci i oficiri za specijalne operacije nisu uspeli da izvedu svoje kolege iz Mariupolja. Zato je Makron tako često zvao Kremlj i tražio „humanitarne koridore“.
Neki francuski obaveštajci poginuli su tokom spasilačke operacije. Šef francuske obaveštajne službe Erik Vido smenjen je 31. marta 2022. godine zbog neuspeha francuskih obaveštajnih službi u ratu u Ukrajini.
U tamnicama Azovstala sada su blokirani oficiri iz SAD, Kanade, Nemačke, Francuske, Italije, Turske, Švedske, Poljske i Grčke. Američkog general-potpukovnika Rodžera Klutjea, koga je Narodna milicija DNR nedavno uhvatila iz oborenog helikoptera, pratila je Glavna obaveštajna uprava Generalštaba i ruska spoljna obaveštajna služba u Mariupolju na osnovu rezultata spoljnog nadzora njegovih ljubavnica u Turskoj u Izmiru.
Državljanka Ukrajine, poznata obaveštajnim službama kao Klute, uvek je bila u pratnji generala kao terenska supruga, poverenik i prevodilac. Čim je stigla informacija da je ova gospođa stigla u Mariupolj, Rusija je pokrenula vojnu operaciju i blokirala grad.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Какво значение има на колко фронта ще се води битката ако противника ти има 6 000 ядрени ракети.

При ядрените ракети всичко свършва. И за двете страни в този евентуален конфликт, та даже и за целият останал свят.

Именно за това хАмериканците трябва да озаптят амбициите си да обкръжат Русия от всякъде с военни бази, защото ако няма на къде да отстъпва, Русия наистина може да натисне копчето. 

« Я знаю этот мир: в нём вор сидит на воре,

Мудрец с глупцом проигрывает в споре,

Бесчестный, честного стыдит,

А капля счастья тонет в море горя!»

преди 27 минути, _sirena_ написа:

Тиху сега ...единственият му аргумент , че това не може да бъде вярно е твоята регистрация , която била много преди моята.  :D

Ако беше регнат след мен - Параноята щеше да му породи яки кошмари , че от всеки ъгъл изскача профил на Сирена и го бие ! :biggrin:

Баф мааму, че дори самият аз не знаех, че имам регистрация тук отдавна.

Разбрах го, когато се опитах да се регна преди две-три години.

Ми ако имаш връзки с некой админ и ти е дал паролата на неактивен стар профил?

Баси, добре че не ме чете.

Че неговата фантазия не е толкова развинтена.

Тц, тц, тц.

Бях индианец, журналист, дървен философ, ромче, еврейче и т.н.

А то се оказа, че съм и Сирена.

"За вас аз съм морска Сирена,

моряците удавници сте вий."

Ако можех щях да се разтанцувам.

преди 11 минути, bulljo написа:
  Покажи скритото съдържание

RWNoeRJQXoOyCjqQ0i_7UBFw0j5Bcr7hLyn8rA5r

Тия само перални крадат ба си мръсните дрехи имат

преди 4 минути, andiay написа:

Баф мааму, че дори самият аз не знаех, че имам регистрация тук отдавна.

Разбрах го, когато се опитах да се регна преди две-три години.

Ми ако имаш връзки с некой админ и ти е дал паролата на неактивен стар профил?

Баси, добре че не ме чете.

Че неговата фантазия не е толкова развинтена.

Тц, тц, тц.

Бях индианец, журналист, дървен философ, ромче, еврейче и т.н.

А то се оказа, че съм и Сирена.

"За вас аз съм морска Сирена,

моряците удавници сте вий."

Ако можех щях да се разтанцувам.

Край , с този пост му развинти тотално параноята .:biggrin:

Естествено , че нищо не ми пречи да ползвам профил на стар потребител , който познавам .... 

Хайде да го оставим да спи , че жално ми стана вече от толкова шамари тази нощ ..

Ако не ме познаваше толкова добре , нямаше да е проблем да ми полазва агресивно и злобно , ама след като ме познава и знае , че когато  съм в адреналин трябва да е обран и нежен за слуха ми , защо прави тези инфантилни грешки ...

Ааа , да ..сетих се ...шибаният алкохол и параноята !

преди 2 часа, nnnkjkklllk; написа:

думата ,,суверенитет" от устата на американската губернаторка на страната ни....

...все едно дявола да каже ,,Амин"

янки марш у вас си...да не кажа гоу хоум

преди 42 минути, _nib_ написа:

думата ,,суверенитет" от устата на американската губернаторка на страната ни....

...все едно дявола да каже ,,Амин"

янки марш у вас си...да не кажа гоу хоум

Тая става мега досадна.

Някой трябва да и го покаже!:angry22:

преди 7 часа, Moriati написа:

Кое не е вярно, я да чуем по подробно :whist:

А ето и инфо във видео сводката за " захвачени два чуждестранни , Царевна и Лейди Аугуста , от палуби водят обстрели с 120 мм миномети " 

10 министерства и разузнавания се изредиха да обясняват, че на Царевна са само моряците, тоя шапшал продължава да слуша сводки от тубата, как от там азовците стреляли с миномети.

Сипвайте масло в месомелачката на сатрапа, утре и той ще си повярва на лъжата и ще метне една ракетка по кораба. И сагата ще приключи. И виновните ще сте вие, ако ще и милион филмчета да нацвъкате в нета...

Инфо вика. Два лешпера от мазето си правят гаргара в ютуб и тва му било инфо на глупендера залупен...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.