Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И още колко стотици милиарди трябва да получат хохлите -  за да станат насила бандеровци казаците?   Руският патриарх затова говори за сатанински идиотизъм.     Не стига че са луди, ами са и нагли -казаците солидарно трябва да им изплащат дълговете.    Никога не съм предполагал толкова да е оглупял и колективния Запад.     И това не е руска пропаганда -те в РФ се чудят какво до правят.    Ядрените бойни глави са смърт за всички.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, Киро Н. написа:

Затваряй човката и чети

Ukrainian government criticizes Vega C investigation - SpaceNews

Украинец никога не е виновен, винаги иска пари и винаги гледа да краде.

Телефоните им измамници са откраднали от Русия 3.8 милиарда долара.

За друго не стават. То само за това трябва да ги превърнат в разораната целина

Кире, колко време да чакам отчета за май и прогнозата за юни?

Боят изгражда..

https://x.com/TOGAjano21/status/1797991923690696953

Всеки момент Косе ще бъда задоволен.

Чакам с нетърпение. А ти там показвай дроните, перемогата и т.н.

преди 4 минути, attj написа:

И още колко стотици милиарди трябва да получат хохлите -  за да станат насила бандеровци казаците?   Руският патриарх затова говори за сатанински идиотизъм.     Не стига че са луди, ами са и нагли -казаците солидарно трябва да им изплащат дълговете.    Никога не съм предполагал толкова да е оглупял и колективния Запад.     И това не е руска пропаганда -те в РФ се чудят какво до правят.    Ядрените бойни глави са смърт за всички.

как се крият руснаците по дупките си като има бум:)

https://t.me/bazabazon/28297

Нищо не става от Кирето дрончетата:

Бодра дрононарезка за познавачи

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Всеки момент Косе ще бъда задоволен.

Чакам с нетърпение. А ти там показвай дроните, перемогата и т.н.

Ех Кире, ми така е като си гол и бос . Няма ли да се похвалиш със самолетоносач примерно? Гледам доста върви тая смешка от снощи

Аз примерно мога да се похвали с тия нови загуби. Яко порене е било:

преди 18 минути, Киро Н. написа:

джиджи биджи

Ти нормален ли си бе

Ако Путин нареди бомбен килим ще видиш Газа на квадрат. 

Буферна зона в Русия ще сънувате когато крака ви влезе в контакта случайно.

Бомбенето на Белгород като някаква перемога ли го имате ?

Tрудовак тече ли надника

Към живата броня вече има зачислен стрелец с бренеке :)

Дано го види това този за който е предназначено. Яко ми е безаналогово.

току-що, Gift написа:

Tрудовак тече ли надника

Тук някои от Вас имат или нямат капацитет?  Стига с твоите спомени за майчиното бригадирско минало.  Още си като комсомолоид.   

току-що, attj написа:

Тук някои от Вас имат или нямат капацитет?  Стига с твоите спомени за майчиното бригадирско минало.  Още си като комсомолоид.   

Поредния трудовак с болните раздвоения от мъжки и женски род излезе да защити съседа по легло в интерната.

преди 1 минута, attj написа:

Няма да ми обиждаш бъдито и Кирето ей.. Че ще видиш ти като свършат хапчетата в аптеката. Абе гледам взеха да връщат малко руZнаци по родните места от гадния запад. Тия там твойте кога им е полета? Вчера някакъв активист са го засилили обратно в онзи земен рай.

Той подаръка, бивш гражданин, знае само есета комсомолски да праска. Кво праи в тая тема недоумявам. Требе да нарамва манлихера и да оди да преподава комсомолък в украйна.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Той подаръка, бивш гражданин, знае само есета комсомолски да праска. Кво праи в тая тема недоумявам. Требе да нарамва манлихера и да оди да преподава комсомолък в украйна.

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

преди 1 минута, Gift написа:

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

Водка не пия. Намери картинка с ракия.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Водка не пия. Намери картинка с ракия.

Щом ти е пораснал носа първо си била на рикия 

току-що, Gift написа:

Няма дума рикия. Проучи тълковния речник. Имаш претенции за умно красив, ма са само претенции. Имаш претенции за умен човек, но не владееш фотошоп. Използваш едно и също меме за много цели. Показва липса на акъл и способности. 

преди 53 минути, Flashback написа:

...в твоята паралелна реалност! :clown:  Важно е да го уточним! 

Стига с тези лъжи, Украйна нямаше кодовете на съветските ядрени оръжия, които се намираха на нейна територия, въпреки че след разпадането на СССР се опита да разбие кодовете и да задържи оръжията. 

Всички ядрени оръжия в СССР се контролираха от Русия, която разполагаше с последователността на изстрелване и поддържаше оперативен контрол върху ядрените бойни глави и оръжейните системи. През 1994 г. Украйна, позовавайки се на невъзможността си да заобиколи руските кодове за изстрелване, прехвърли ядрените оръжия в Русия и стана страна по Договора за неразпространение на ядреното оръжие.

Кой твърди за контролиране ?

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Какви ги плещиш бе човек, какво ти става? Как така ще е по-умен от тебе? Това е невъзможно. По-умни хора от теб няма! Приеми го и недей да скромничиш

Мне, живота ме е срещал с мноого, много по-умни хора от мен и не се притеснявам от този факт, даже съм благодарен на съдбата, че ми е позволила това....

И въобще не опира до скромност....

Последното нещо с което бих се определил е скромността....

Скромността е присъща на тези, на които им липсват други качества....

На мен ми е чужда...

Само малко ще те поправя. Кой е смятан за герой зависи от феновете

Приемам поправката, определено е по-разбираемо за масата....

Демонстрация на знание има и от хора, които преди време не са ги имали. И те правят впечатление.

Мне, нема ка да определиш кой кога е придобил знанията си, при условие, че част от тези знания са новост за теб....

Но... впечатлявай са щом та влече....

преди 29 минути, Gift написа:

И ти си бил комсомолец и всякак ти личи.

Викам да си взема хапчетата ама дай да прочетем пресата ...

Косе твоя Мядар привлякъл ракети ти да видиш . И май не една. Харковска област е оживено място явно.

Дай ми моля те новия му Х профил че в стария нищо не пише.

https://argumenti-ru.turbopages.org/turbo/argumenti.ru/s/society/2024/06/902702

Та викаш дроните са неуязвими а :)

преди 26 минути, attj написа:

И ти си бил комсомолец и всякак ти личи.

Цъ! То не е станало още пионер че. ;) Де го слагаш при големите? 

Едва ли е и чавдар че, все още се си държи на дръвчето на баща си. :) Или се е потопило в хралупата на майка си. 

То е ТО (Теоретическа Ошипка) ! Което прави фасон тука!!! (не сол!!!)

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Викам да си взема хапчетата ама дай да прочетем пресата ...

Косе твоя Мядар привлякъл ракети ти да видиш . И май не една. Харковска област е оживено място явно.

Дай ми моля те новия му Х профил че в стария нищо не пише.

https://argumenti-ru.turbopages.org/turbo/argumenti.ru/s/society/2024/06/902702

Та викаш дроните са неуязвими а :)

Днес го имаше на снимка. С този пореден успех викам че е време за самолетоносача,а? Страх ли те е? А да земи опаковай рублите си и ги метни през прозореца . Участваш в полицейско разследване, след малко един тъмен субект ( под прикритие е) ще мине да ги вземе.

преди 45 минути, Toto2 написа:

Няма дума рикия. Проучи тълковния речник. Имаш претенции за умно красив, ма са само претенции. Имаш претенции за умен човек, но не владееш фотошоп. Използваш едно и също меме за много цели. Показва липса на акъл и способности. 

Цялата групичка е такава-умнокрасиви ..полу...идио..ти...стигнали ниво...полу...май.уни....определящи нечленоразделно останалите за путинофили......без да осъзнават,че са част от новия тоталитаризъм....

преди 29 минути, Proshark написа:

новия тоталитаризъм

То, нов няма! НО, нови от червената буржоазия -> Да! ;) 

п.п. Горбачов избра правилния! 

преди 3 минути, dioib написа:

То, нов няма! НО, нови от червената буржоазия -> Да! ;) 

Човече...отвори си очите....има нов...стига с тез червени....сините ви изяждат...като жаби...във вряла вода...

p.s

Риторичен въпрос:

-По коя телевизия си видял различно мнение,освен от спуснатото от Посолството!?Говорим за свободни медии?Няма такова нещо....всичко е лумпенизирано...коне с капаци....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.