Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 часа, andiay написа:

Мне, живота ме е срещал с мноого, много по-умни хора от мен и не се притеснявам от този факт, даже съм благодарен на съдбата, че ми е позволила това....

И въобще не опира до скромност....

Последното нещо с което бих се определил е скромността....

Скромността е присъща на тези, на които им липсват други качества....

На мен ми е чужда...

Приемам поправката, определено е по-разбираемо за масата....

Мне, нема ка да определиш кой кога е придобил знанията си, при условие, че част от тези знания са новост за теб....

Но... впечатлявай са щом та влече....

Има ли такива? Това трябва да са някакви свръхчовеци.

И аз съм така. :) 

Ти да приемеш поправка? Какво ти става бе човек?  Как тъй ще я приемеш? :) 

Ами не, не са новост за мен, но съм приятно изненадан, че не са и за теб. 

преди 10 минути, Звяра! написа:

Глупости!

Нищо няма да окупират!

Руския диктатор знае много добре, че Украйна е под крилото на НАТО ! ! ! Защо се закача със НАТО? КАКВО ИСКА? 

Търси си го и ще си го получи! 

То че е под крилото на НАТО е вярно, но защо? Значи ние за 20 години платихме милиарди долари членски внос, а те един долар не са дали, а са под крилото на НАТО. Толкова пари изсипаха в тази Украйна! Да бяха дали половината на България. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

До сега всички държави търпяха заплахите на русия, нали?

Е настъпи времето за действие. А дали русия ще изтърпи заплахите на НАТО? :D

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

То че е под крилото на НАТО е вярно, но защо? Значи ние за 20 години платихме милиарди долари членски внос, а те един долар не са дали, а са под крилото на НАТО. Толкова пари изсипаха в тази Украйна! Да бяха дали половината на България. 

Границите към русия са отворени, побързай! 

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Рускини има и във Варна, а и аз съм женен. Какво да правя там? 

Заминавай да защитаваш другаря Пу!

Всички сте такива предатели!

Уж държите за тях, а никой не отива да ги защитава, ако те попитам защо ще изсипеш някаква порция със глупости дето постоянно ни я поднасяте. :lol6:

Бегом, марш!  Кво се обесняваш тук? Докажи ни го това дето го пишеш! 🙂

преди 5 минути, Звяра! написа:

Заминавай да защитаваш другаря Пу!

Всички сте такива предатели!

Уж държите за тях, а никой не отива да ги защитава, ако те попитам защо ще изсипеш някаква порция със глупости дето постоянно ни я поднасяте. :lol6:

Бегом, марш!  Кво се обесняваш тук? Докажи ни го това дето го пишеш! 🙂

Нещо си се объркал!? Кога съм писал, че защитавам Путин?

Не ми е кеф от моите данъци да се дават пари на Украйна. Това защита на Путин ли е? Който иска да дава, дори да ходи на фронта, негова си работа... 

преди 21 минути, К. Манджаров написа:

Всички?

Орбан, Ердоган, Вучич към тези всички ли са? Това от сегашните управляващи в Европа, а съвсем скоро идват и нови такива.

Разкажи обаче кои са тези твои "всички" в Азия, Африка, Централна и Южна Америка?

Луд? Който вдигна Русия след фалита доведен от продажниците Горбачов и Елцин до положение  че сега ще ви завре Украйна в натовския задник и гас пикаете от страх и яд?

Човекът тази вечер се е почерпил. Дано да има хубав повод, ама надали...

на 1.06.2024 г. в 14:26, К. Манджаров написа:

Еврейчетата, мръсни въшки, не заслужават толкова дълъг отговор от човек.

Всичко е Дидактика.   Иначе мен , ако ме питаш ...най-много му отива да  е руски шпионин. Така като го чета - перфектно пасва !

Добро утро второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Стугнаджиите винаги са на почит и уважение:

Rapid unscheduled dissembly:

Продължават да бият с американско оръжие по руZкята земя и никой още не е извадил специалното изделие

Гигабайти се изписаха за тия червени линии само за да се забравят няколко дена по-късно.

@Киро Н. Кажи нещо за това. Ако не кажеш за самолетоносача , кажи поне едно честито за новия хотел на Зеленски в Кипър. Машина е направо с покупките от парите дето ги мятате през прозорците.

Объркан съм - всичко е свалено , а това зад него от WW2 ли е останало:

Безаналогово осветление по пътищата

преди 10 часа, Proshark написа:

Цялата групичка е такава-умнокрасиви ..полу...идио..ти...стигнали ниво...полу...май.уни....определящи нечленоразделно останалите за путинофили......без да осъзнават,че са част от новия тоталитаризъм....

Разликата е че ти не си полу-....  а цял и кръгъл.

Както всички останали рашистонацисти тук и не само тук.

@maxthon това ПВО с отломките няма ден дето да не удари нещо. Сега пък гараж и кола..

https://t.me/vvgladkov/7637

Нали това беше патент на украинците само? Защо си го причиняват сами не разбирам - ми да го оставят там да си лети за където е тръгнало и да не повреждат имуществото на мирните жители.

И какво сега ?

Гоуемата акция приключи

Свършиха хаймарсите - и дотук.

Зелката веднага наду гайдата - от Филипините но той държал връзка по интернет с командването

ПП

Миро - след интервюто на Путин в Петроград утре/други ден се готви да ти загреем врата

преди 8 часа, Мечо Хубавеца написа:

Защо да търся малка или голяма държава? На мен ми харесват богатите страни. Без значение е дали са големи.

Нищо общо нямат имперските интереси с интересите на обикновените хора, но руснаците (в голямата си част) са идиоти шовинисти, които искат да живеят в могъща държава, независимо колко бедно живеят гражданите й. Нещо повече, дори синовете им да умрат на фронта, не е толкова важно за тях. Украинците са същите дебили. Хвани едните, удари другите. 

Искаш да живееш в богата държава, то всички искаме, но си е частен пример с оглед че се определя като държава Джудже. Всички знаем, че руснаците са идиоти шовинисти, точно затова всеки лев похарчен в помощ на Украйна е изключително умно инвестиран лев, за да не достигне утре или след десетилетие шовинизма им до нас, защото те носят ЗЛО. Украинците може да са същите, но в случая защитават страната си и да ги определяш заради това като дебили, трябва ти да си такъв.

преди 9 часа, attj написа:

Чакай сега, нали в НАТО вярват,  че казаците ще бъдат бандеровци!?    И всички са на акъла на Кокич!?   

Кво да те чакам, кой от вас четиримата? В НАТО и не само,  смятат че Русия е агресор, путин и обкръжението му са военнопрестъпници. Другото са бръщолевения на най ниско ниво рашистки Трол, който е в нея само да я разводнява.

Докога е валидна променливата преценка за международното право в САЩ?  

Вълчев като си такъв демократ погледни какво е гласувал Конгреса за Международния съд в Хага .

Супердепутатите ще го поставят под санкции :)

Смешник си мой човек. 

Американската идеология минаваше 90-те миналия век. Сега са смешка. 

Маркетинговия продукт "Велика Америка" лети надолу на борсата - ако знаеш какво е борса :)

ПП

Вчера предупредиха украинците че ако попаднат в Крайна не могат да им помогнат - въпреки американския паспорт.

Как така - не беше ли това свещена USA екстра .

Всичките американофили са жалки . В САЩ има вече няколко сорта хора, някой имат повече права от другите. Това е края на мечтата.

преди 7 часа, К. Манджаров написа:

Всички?

Орбан, Ердоган, Вучич към тези всички ли са? Това от сегашните управляващи в Европа, а съвсем скоро идват и нови такива.

Разкажи обаче кои са тези твои "всички" в Азия, Африка, Централна и Южна Америка?

Луд? Който вдигна Русия след фалита доведен от продажниците Горбачов и Елцин до положение  че сега ще ви завре Украйна в натовския задник и гас пикаете от страх и яд?

Да, всички! Също и тези дето си ги изброил! :grimace:

Нас не ни е страх, тъжно ни е, че Украйна е на път да унищожи русия. А НАТО ако се намеси ще завре русия в руския ви задник! И май вас ви е яд, че великата русия не може да превземе една Украйна, иначе имате мерак за НАТО. :lol6: По глупавите ви разсъждения русия ще превземе и САЩ и Канада и Индия и Австралия и ...... Опс, извинете отплеснах се, да се върнем на Украйна! Какво стана със онова изоставеното селце в Донецка, ще успеете ли да го превземете и след колко месеца? :giggle1:

преди 17 минути, Киро Н. написа:

Вълчев като си такъв демократ погледни какво е гласувал Конгреса за Международния съд в Хага .

Супердепутатите ще го поставят под санкции :)

Смешник си мой човек. 

Американската идеология минаваше 90-те миналия век. Сега са смешка. 

Маркетинговия продукт "Велика Америка" лети надолу на борсата - ако знаеш какво е борса :)

ПП

Вчера предупредиха украинците че ако попаднат в Крайна не могат да им помогнат - въпреки американския паспорт.

Как така - не беше ли това свещена USA екстра .

Всичките американофили са жалки  

Кире, има ли причина да ме пропуснеш в сутрешния си отчет? Да не е защото още не си готов с победните обещания за юни месец още?

От посолството не са доволни от това вече. Побързай, моля те. Правя всичко възможно да им кажа че ако те пратят на фронта ще е скучно, ама викат че и без това не струваш и нямало да бъде голяма загуба.

А да след малко мисля да те изтипосам в една друга тема. За наказание дето ме игнорираш така.

Косе

Зеля победи бе ! Ще му пуснат още 50 милиарда КРЕДИТ

Пропускам те защото звената за обстрел на FPV оператори действат вече. 

Имаш затихващи функии. 

Сега кажи че на руснаците ще им свършат ракетите преди да свършат украинските оператори :)

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Сега кажи че на руснаците ще им свършат ракетите преди да свършат украинските оператори

Няма нужда да го казва. По подразбиране на руснаците всичко им свършва. Както каза Арестович. За два-три удара. Максимум 5.

П.С. И да не се подскача за кой ли път, че се стреля по детски градини и училища....

image.thumb.png.d5ec1d230d51ec75b1788b222b5a2a28.png

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Косе

Зеля победи бе ! Ще му пуснат още 50 милиарда КРЕДИТ

Пропускам те защото звената за обстрел на FPV оператори действат вече. 

Имаш затихващи функии. 

Сега кажи че на руснаците ще им свършат ракетите преди да свършат украинските оператори :)

Кире, единия не знам защо ама възкръсна нещо. Това след якутеца дето възкръсна е 2-рия такъв случай в тая война. Надявам се да не се превърне в зомби война накрая.  Гледай да не ме пропуснеш в мятането на парите през прозореца само.. В отчета аз ще те запиша като задължителна част щото гледам пак забрави победните обещания за месец юни и си назад с отчета за тях за май. А аз не ги обичам тия работи

P.S. е как ще му пуснат - нали пари нямаше да има, още миналия месец щяха да свършат? Ми той с тия пари цял Кипър ще си купи.

преди 6 минути, maxthon написа:

Няма нужда да го казва. По подразбиране на руснаците всичко им свършва. Както каза Арестович. За два-три удара. Максимум 5.

Няма обективност нещо, бъди... слабак. Все по отчаяно отричане , чудя се до къде ли ще стигне

преди 1 час, Звяра! написа:

Нас не ни е страх, тъжно ни е, че Украйна е на път да унищожи русия. А НАТО ако се намеси ще завре русия в руския ви задник!

на 1.06.2024 г. в 22:19, Звяра! написа:

Стотици пъти съм казвал, че аз не съм на никоя страна!

:lol6: Пинокио - лъжец шизофреничен !!! :lol6:

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

:lol6: Пинокио - лъжец шизофреничен !!! :lol6:

Цомчо това си ти. 

Турция обмисля да се присъедини към БРИКС като алтернатива на ЕС

04.06.2024

Турция би искала да се присъедини към групата държави от БРИКС и възнамерява да повдигне въпроса на предстоящата среща на външните министри на икономическия блок в Русия, съобщи турският министър на външните работи Хакан Фидан.

Турция отдавна чака да стане член на Европейския съюз, но от години среща опозиция от някои от членовете на този блок. В този контекст Анкара сега разглежда БРИКС като алтернативна платформа за интеграция, обясни министърът по време на тридненвната си визита в Китай.

„Не можем да пренебрегнем факта, че БРИКС като важна платформа за сътрудничество предлага на някои други страни добра алтернатива“, каза Фидан, отбелязвайки, че докато групата все още има „дълъг път да извърви“, Анкара вижда „потенциала в БРИКС“.

Фидан заяви, че очаква с нетърпение да присъства на срещата на външните министри на групата, която ще включва представители от Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка, Иран, Египет, Етиопия, Саудитска Арабия и ОАЕ. Събитието ще се проведе следващата седмица в руския град Нижни Новгород.

Москва приветства интереса на Анкара да се присъедини към БРИКС. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че темата за членството на Турция в групата ще бъде включена в дневния ред на срещата на върха следващата седмица, която тази година се председателства от Русия.

Песков отбеляза обаче, че икономическият блок може да не успее да задоволи напълно интересите на всички страни, които са изразили желание да се присъединят към БРИКС. Въпреки това той заяви, че „такъв активен интерес“ е добре дошъл и че групата ще направи всичко по силите си, за да поддържа контакт с всички заинтересовани нации.

Миналата седмица руският външен министър Сергей Лавров отбеляза, че вратите на БРИКС са отворени за представителите на „най-разнообразните икономически и политически системи и макрорегиони“.

Единственото условие за присъединяване към групата е ангажимент за работа на базата на ключовия принцип за суверенно равенство на държавите – нещо, с което западните колеги на Русия изглежда се борят, коментира Лавров.

Още по темата: БРИКС ще изпревари Запада по икономически растеж – Bloomberg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.