Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Киро Н. написа:

Мани го Простия Киро

Но ще даваме пари до 1001 за ония зелен мангуст

Ще даваме, щото сме жалки долнопробни марионетки!

Вчера го слушам Баце на предизборна среща в Русе как "нямало да позволи изпращането на български войници в Украйна, той гарантирал, че това нямало да случи при управление на ГЕРБ".

Все едно не го знаем, че е американски заложник и от него нищо не зависи.

ПосолствоТО като му тропне по масата и набързо ще забрави какво е обещавал! 

Ей ги същите платени-човекоподни-тролове-комуняги платени от Сърбия

Не знам ама и на нашите комуняги-тролове могат да им излезнат снимките

Може да бъде изображение с 10 души, усмихнати хора и текст, който гласи 'Happy Happybirthday,Mitko birthday, Mitko Naumovski North NorthMacedoniansun Mac cedonian sun ጥ Allah AllahAkbar Akbar 日山 anTmaledonia Q Hajn Ro Ilike to eat Bulgarian banana OOEE Stojan Tacka - И3npa neAeAHex NorthAlbanian Alban North MIROElektikoandMiro oándMiro Kumanovo TROLL' Kumanovo"TROLL'O マ'

преди 4 минути, Gift написа:

Ей ги същите платени-човекоподни-тролове-комуняги платени от Сърбия

Може да бъде изображение с 10 души, усмихнати хора и текст, който гласи 'Happy Happybirthday,Mitko birthday, Mitko Naumovski North NorthMacedoniansun Mac cedonian sun ጥ Allah AllahAkbar Akbar 日山 anTmaledonia Q Hajn Ro Ilike to eat Bulgarian banana OOEE Stojan Tacka - И3npa neAeAHex NorthAlbanian Alban North MIROElektikoandMiro oándMiro Kumanovo TROLL' Kumanovo"TROLL'O マ'

Напълно подкрепям хората,които мразят режима на Путин и агресията му срещу Украйна,но твоите постове са пълни с простотии и мръсотии...Ти падаш на нивото на тези,които мразиш...Постовете ти са ненужно вулгарни и глупави...Едно е да искаш справедливост и възмездие,а друго е да ти доставя удоволствие да публикуваш извратени тъпотии...

току-що, Лудият Учен написа:

Напълно подкрепям хората,които мразят режима на Путин и агресията му срещу Украйна,но твоите постове са пълни с простотии и мръсотии...Ти падаш на нивото на тези,които мразиш...Постовете ти са ненужно вулгарни и глупави...Едно е да искаш справедливост и възмездие,а друго е да ти доставя удоволствие да публикуваш извратени тъпотии...

Лудия учен :giggle1:

274828296_1019648275330831_8404114517407809348_n.jpg.34ab38d99e07ac0336fc695be3d16078.jpg

преди 22 минути, Лудият Учен написа:

Постовете ти са ненужно вулгарни и глупави...

Според Маруся Кокич е на много ниско интелектуално ниво.    НАТО заради САЩ помагат на хохли да воюват с казаци.   Вместо да съдействат те да се разделят някак. 

преди 6 минути, attj написа:

Според Маруся Кокич е на много ниско интелектуално ниво.   

Болния с многото самоличности дава заключения. Как е социалистическото семейство 10 човека в една стая. Развивате ли се ? 

току-що, Gift написа:

Болния с многото самоличности дава заключения.

Я кажи САЩ защо така правят?   Уж подкрепят много сепаратисти на други места?   Нещо е много променливо тяхното международно право!?  Сложни неща за Кокончо като теб...

преди 4 минути, attj написа:

Според Маруся Кокич е на много ниско интелектуално ниво.    

Почти всички с изключение на Звяра! и Гражданин сме на това мнение!

Въпросът е защо модерацията допуска подобни извратени тъпотии да се леят из ведро!?

Само виж как с новия си профил този неадекватен извратен индивид за отрицателно време натрупа близо 700 тъпотии!

Аз отдавна съм го блокирал, по-добре и вие не му обръщайте внимание, че още повече се настървява и нивото на темата ужасно пада!

преди 4 минути, attj написа:

Я кажи САЩ защо така правят?   Уж подкрепят много сепаратисти на други места?   Нещо е много променливо тяхното международно право!?  Сложни неща за Кокончо като теб...

Коя болна самоличност говори сега Има ли достатъчно място в едната стая за соц семейството ти от 10 човека. 

преди 1 минута, Flashback написа:

Почти всички с изключение на Звяра! и Гражданин сме на това мнение!

Въпросът е защо модерацията допуска подобни извратени тъпотии да се леят из ведро!?

Само виж как с новия си профил този неадекватен извратен индивид за отрицателно време натрупа близо 700 тъпотии!

Аз отдавна съм го блокирал, по-добре и вие не му обръщайте внимание, че още повече се настървява и нивото на темата ужасно пада!

Грух кои сте вие от интерната

Как е възможно майка-комсомолка от бригадирското движение да е отгледала подобен син като Кокончо !?   Изглежда ми като утопичен комсомолоид като лъжливия Просто Киро.  

Аз съм Българин и защитавам България!

На страната на България съм!

преди 1 минута, attj написа:

Как е възможно майка-комсомолка от бригадирското движение да е отгледала подобен син като Кокончо !?   Изглежда ми като утопичен комсомолоид като лъжливия Просто Киро.  

Колко поколения живеете в едната стая 3 или 4.  ? Като белгиеца си нищо нямаш

преди 25 минути, attj написа:

Само стая с меки стени плюс усмирителна риза биха имали някакъв ефект за индивиди като Кокич.

Оставям настрана, че с тази простотия, която лее - налива вода в мелницата на Русия и работи против евроатлантическата пропаганда. 

Руските войници: С белезници на фронта, болни, ранени и пиещи трупна вода

Нямат работа в Украйна. Да си пазят тяхната родина, а не да нападат съседна държава. Ама като слушат изкуфелите си държавни ръководители....

преди 1 минута, Flashback написа:

Само стая с меки стени плюс усмирителна риза биха имали някакъв ефект за индивиди като Кокич.

Оставям настрана, че с тази простотия, която лее налива вода в мелницата на Русия и работи против евроатлантическата пропаганда. 

Грух виж как си знаеш облеклото и стаята. Най стабилка си от останалите чугуни

https://www.facebook.com/share/gJiqqiRiVKxJH2qP/.               

Ню Йорк Таймс са направили 3D карта на разрушенията в Украйна вследствие действията на руските асвабадители. И резултатът е потресаващ. 

След Втората световна война малко държави са преживели нивото на опустошение, което изпитва Украйна сега. Но досега мащабът беше твърде огромен, за да се види изцяло наведнъж.

Използвайки подробен анализ на сателитни данни, NYT създават запис на всеки град, всяка улица, всяка сграда, която е била взривена. На места, като град Маринка, не е останал нито един жител. Толкова много хора са загубили много повече от домовете си. Те са загубили своите общности, своите истории.

Мащабът на разрушението е такова, че в Украйна са разрушени повече сгради, отколкото разрушенията по време на Втората световна война. Части от Украйна изглеждат като Дрезден или Лондон след Втората световна война.

Дори Русия да остане да владее част от територията на Украйна, това, първо ще бъде временно и рано или късно Украйна ще си върне изцяло териториите си (всички си мислеха, че Берлинската стена е вечна, а тя падна само след 28 години). И второ, заграбената земя ще бъде пустиня. Ако Путин си мисли, че ще може да използва заграбеното по някакъв смислен начин, сериозно се заблуждава. А безсмислието от заграбването на земя от Русия е въпрос с вековна давност и е възпято доста добре в песента на генерал Гончаренко:

“Поручик Голицын, а может вернемся?
Зачем нам, поручик, чужая земля?”

Хубавата новина е, че Украйна започна да използва ракетната система HIMARS, за да унищожи ракетни установки в Русия. Ударите бяха нанесени точно след като САЩ дадоха разрешение на Украйна да направи това.

преди 4 часа, andiay написа:

Пълно е с такива...

А това за свръхчовеците е въпрос на гледна точка....

За ме са просто много умни хора...

Както обичам да казвам - ако се сравнявам с Айнщайн то аз съм идиот и го приемам, ако се сравнявам с некои от пишещите тук, то мое да мина и за Айнщайн...

Та... въпрос на отправна гледна точка....

Щом казваш....

И защо да не я приемам?

Ми не, аз не се изненадвам, че за некои неща имаш достатъчно знания....

Както и не се изненадвам, че за други неща нямаш и грам знания, но се натискаш да спориш....

Това е разликата между мен и теб - аз коментирам само неща за които съм сигурен, че притежавам достатъчно знания....

А твоята изненада в момента се дължи на незнанието ти в предходен момент  и по-точно на неосъзнаване на това незнание....

Ето един въпрос,  за който е явно, че трябва да натрупаш още знания, за да си отговориш и сам....

Сега пък аз ще си позволя да те "поправя"...

Резонният отговор към подобна традиционно  глупава реплика на дзверчето би бил:

"Щом ти държиш на Украйна и смяташ, че който не я подкрепя е предател, кво чакаш, та още не си отишъл лично да я защитаваш и да се бориш с диктатора, а се задоволяваш да ръсиш глупост след глупост във форум?

Та, ти предател ли си, страхливец, трол или редови глупак, който се забавлява от собствената си глупост?"

Тцъ, опиянението му е по рождение....

Е, понякога алкохола спомага да паднат и малкото задръжки, които все пак е осъзнал, че е редно да притежава....

Иначе свиквай....

В тая тема не викаш ли "Слава Украини", то значи поддържаш Русия, Путин, комунизъма, фашизъма и прочее -изми....

Както ти казах по-рано, за некои ора снегът винаги е бял, небето е синьо и който си позволи да каже, че това не е задължително, а изцяло зависи от интензитета и ъгъла на светлината е глупак, луд или най-малкото платен руски трол....

Сравнението с Айнщайн не знам дали е много удачно. Той е бил велик учен, но от друга страна и не е бил много разумен. Когато е започвал работа в САЩ са попитали какв заплата иска и той поискал съвсем малка за работата която ще върши. Наложило се да не се съгласят с него и го "принудят" да се съгласи на много по-голяма заплата. Това го пиша по памет. Не претендирам за пълна точност и изчерпателност. Така че дали е дбре да си като Айнщайн е въпрос на отправна гледна точка.

Във форума може да си позволиш да коментираш всичко, в работата и бизнеса не е така. То ако тук се коментира само на сигурно, какво ще стане? Има и неща, които са въпрос на гледна точка. 

Щото не ти беше в стила, ама знам ли хората се променят...

Така е и не е така. Първоначално имах идея точно това да напиша, но като видях какво пише го съжалих, а аз по принцип рядко съжалявам хора. Вторият ми отговор към него ти отговаря на въпроса. 

Тъй де, но го има и обратното. Аз по принцип съм против агресията на Русия. Изкарват ме русофоб, а не съм. Съветофоб, донякъде да, но това е друго. Имам и особено мнение за соца. Хем го критикувам, хем съм му и благодарен, че го е имало. Ако го нямаше със сигурност родителите ми нямаше да се съберат и да ме създадат мен, Мечо Хубавеца. :) 

току-що, Gift написа:

Грух виж как си знаеш облеклото и стаята. Най стабилка си от останалите чугуни

Флаша е яко изперкал. Изпаднал е в когнитивен дисонанс. Той е на принципа: Добре, че съм в Швеция, тук е страхотно, има пари добре си живея, но подкрепям путлер и ще гласувам за пропутинска партия, защото вождът е велик и всичко, което прави, е велико, и ще направи България велика и богата, но семейството ми не трябва да се връща в България, защото на Запад има всичко и се изкарат пари, а в България няма....

Ще гласувам за пропутински партии, защото те се противопоставят на омразния колективен Запад, който ще загине всеки момент, но все пак не желая да се връщам в България, защото на Запад е добре и уредено и всичко тук е супер.

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Сравнението с Айнщайн не знам дали е много удачно. Той е бил велик учен, но от друга страна и не е бил много разумен. Когато е започвал работа в САЩ са попитали какв заплата иска и той поискал съвсем малка за работата която ще върши. Наложило се да не се съгласят с него и го "принудят" да се съгласи на много по-голяма заплата. Това го пиша по памет. Не претендирам за пълна точност и изчерпателност. Така че дали е дбре да си като Айнщайн е въпрос на отправна гледна точка.

Във форума може да си позволиш да коментираш всичко, в работата и бизнеса не е така. То ако тук се коментира само на сигурно, какво ще стане? Има и неща, които са въпрос на гледна точка. 

Щото не ти беше в стила, ама знам ли хората се променят...

Така е и не е така. Първоначално имах идея точно това да напиша, но като видях какво пише го съжалих, а аз по принцип рядко съжалявам хора. Вторият ми отговор към него ти отговаря на въпроса. 

Тъй де, но го има и обратното. Аз по принцип съм против агресията на Русия. Изкарват ме русофоб, а не съм. Съветофоб, донякъде да, но това е друго. Имам и особено мнение за соца. Хем го критикувам, хем съм му и благодарен, че го е имало. Ако го нямаше със сигурност родителите ми нямаше да се съберат и да ме създадат мен, Мечо Хубавеца. :) 

Ама защо се занимаваш с Многонаписал Нищонеказал. Но щом те кефи....

преди 5 часа, andiay написа:

Пълно е с такива...

А това за свръхчовеците е въпрос на гледна точка....

За ме са просто много умни хора...

Както обичам да казвам - ако се сравнявам с Айнщайн то аз съм идиот и го приемам, ако се сравнявам с некои от пишещите тук, то мое да мина и за Айнщайн...

Та... въпрос на отправна гледна точка....

Щом казваш....

И защо да не я приемам?

Ми не, аз не се изненадвам, че за некои неща имаш достатъчно знания....

Както и не се изненадвам, че за други неща нямаш и грам знания, но се натискаш да спориш....

Това е разликата между мен и теб - аз коментирам само неща за които съм сигурен, че притежавам достатъчно знания....

А твоята изненада в момента се дължи на незнанието ти в предходен момент  и по-точно на неосъзнаване на това незнание....

Ето един въпрос,  за който е явно, че трябва да натрупаш още знания, за да си отговориш и сам....

Сега пък аз ще си позволя да те "поправя"...

Резонният отговор към подобна традиционно  глупава реплика на дзверчето би бил:

"Щом ти държиш на Украйна и смяташ, че който не я подкрепя е предател, кво чакаш, та още не си отишъл лично да я защитаваш и да се бориш с диктатора, а се задоволяваш да ръсиш глупост след глупост във форум?

Та, ти предател ли си, страхливец, трол или редови глупак, който се забавлява от собствената си глупост?"

Тцъ, опиянението му е по рождение....

Е, понякога алкохола спомага да паднат и малкото задръжки, които все пак е осъзнал, че е редно да притежава....

Иначе свиквай....

В тая тема не викаш ли "Слава Украини", то значи поддържаш Русия, Путин, комунизъма, фашизъма и прочее -изми....

Както ти казах по-рано, за некои ора снегът винаги е бял, небето е синьо и който си позволи да каже, че това не е задължително, а изцяло зависи от интензитета и ъгъла на светлината е глупак, луд или най-малкото платен руски трол....

Малки мишлета, правещи се на алфа хищници, а всъщност и не стават за домашни котета си подават удобно топката, спамейки и разводнявайки темата, преливащи от пусто в празно. Където им е единствено силата.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Малки мишлета, правещи се на алфа хищници, а всъщност и не стават за домашни котета си подават удобно топката, спамейки и разводнявайки темата, преливащи от пусто в празно. Където им е единствено силата.

Той е популярен в Плевен с гръмкото име Многонаписал Нищонеказал

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Началото на края е комунистическа русия 

преди 1 минута, БаалБек написа:

Флаша е яко изперкал. Изпаднал е в когнитивен дисонанс. Той е на принципа: Добре, че съм в Швеция, тук е страхотно, има пари добре си живея, но подкрепям путлер и ще гласувам за пропутинска партия, защото вождът е велик и всичко, което прави, е велико, и ще направи България велика и богата, но семейството ми не трябва да се връща в България, защото на Запад има всичко и се изкарат пари, а в България няма....

Ще гласувам за пропутински партии, защото те се противопоставят на омразния колективен Запад, който ще загине всеки момент, но все пак не желая да се връщам в България, защото на Запад е добре и уредено и всичко тук е супер.

Той зима пари и като платен-руски трол но са малко той е неквалифицирран и е 200кг и е сам понеже има помощи там, та затова. 

преди 3 минути, БаалБек написа:

Ама защо се занимаваш с Многонаписал Нищонеказал. Но щом те кефи....

Абе бях се зарекъл, ама....

Хайде да сме добри и го наречем Многонаписал, но само понякога Нещо казал. По-справедливо е. :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.