Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Звяра! написа:

Две години отдавна минаха, свери си часовника! 

Целият свят очаква великата руска армия със без аналоговите оръжия да вземе Киев! Казаха, че за три дни ще го вземат? Дори имаше изказвания, че за два дни! За това попитах дали са го взели, ти може по-да знаеш от мен, взеха ли го? 

Писах, че и повече...                Аз плащам за да победи Украйна, а тя нищо не прави по въпроса. Тук във форума всички сме за нея, защото плащаме заради нея.           Какво да коментирам руското настъпление, нали съм от другата страна, ща не ща...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

това кога и кой го е казал - в Украйна всичко върви по план

Я кажи какъв е плана за донски и запорожски казаци?   Украйна е тяхна от векове.   Сега трепят несъгласни хохли.     Всички ли трябва да избият?   

преди 1 минута, Gift написа:

На бедното ти болно соц семейство не си могъл да осигуриш нищо. Като брат ти белгиеца. Болни и бедни комунисти.

Пак ли си избягал от Мосейково?   

преди 1 минута, attj написа:

донски и запорожски казаци?   Украйна е тяхна от векове. 

Три думи върти по цял ден 2 години и чака да и дадът 10 лева. 

Screenshot2023-08-02110006.png.4481e547c136c367bb0fa5c46ae966c7.png

преди 2 минути, attj написа:

Мосейково?   

Коя от всичките болни си 

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg.a90950c49d75bba1f090df7561caa067.jpg

Кокич не харесва Маруся и Атидже.   Остана Роузи.   Ама тя е в Лондон и не и е до Кокич.

преди 4 минути, attj написа:

Я кажи какъв е плана за донски и запорожски казаци?   Украйна е тяхна от векове.   Сега трепят несъгласни хохли.     Всички ли трябва да избият?  

да губят но бавно - за да мрът колкото се може повече руснаци, а путин да се радва че напредва

преди 1 минута, attj написа:

Кокич не харесва Маруся и Атидже.   Остана Роузи.   Ама тя е в Лондон и не и е до Кокич.

Сега кокич ли си яйца ли снасяш на казаците 

преди 21 минути, maxthon написа:

Говориш за период и ти казвам за него какви са факторите за цената общо за периода. Да съм казал някъде, че посредник има през целия период? Та задаването на въпросите ти клони към заяждане. На точна дата с час до секундата ще поискаш ли име на посредник? За част от периода разбира се, че има посредници и това влияе на цена. Влияе и исторически рекордната цена на петрола. Което пък означава, че при сегашни цени на петрола при употреба на петролна формула нма как да има цени като тези, които в момента плащаме. Та плащаме ли в момента по-скъп газ от колкото трябва? А колко трябва това е грижа на управляващите да го постигнат.

Колко трябва да плащаме по сегашните пари на петрола? Нали си много добър с математиката.

преди 8 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз плащам за да победи Украйна, а тя нищо не прави по въпроса. Тук във форума всички сме за нея, защото плащаме заради нея.          

Каакто казваше Мангъров: изядохме и солта, и боя.

Този път няма да е по-различно!

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

да губят но бавно - за да мрът колкото се може повече руснаци, а путин да се радва че напредва

Атидже да пита - къде е ползата да умрат още един милион хохли и казаци?   

преди 2 минути, Gift написа:

Сега кокич ли си яйца ли снасяш на казаците 

На какъв език си го написал това?   

преди 5 минути, attj написа:

Не си ходила на училище и ти е трудно съветски бот

преди 5 минути, attj написа:

Болните ботове не питат ти да не заби

преди 9 минути, andiay написа:

Всичко в този свят е въпрос на гледна точка....

А гледната точка е въпрос на знания....

Далай Лама не притежава нищо, освен дрехите на гърба си, очила и часовник....

По-богат ли си от него?

Въпрос на гледна точка....

По принцип навсякъде можеш да си позволиш да коментираш всичко....

Аз лично предпочитам да коментирам само неща от които имам понятие....

Но... всеки с изборите си....

Иначе в живота единственото сигурно нещо е смъртта....

За гледната точка вече казах мнението си....

Значи не познаваш стила ми....

Поне от трийсет години, единствените промени в мен са само физически....

Едва ли ще се промени нещо друго занапред....

Аз пък не изпитвам съжаление към хора, които сами се хвалят с глупостта си....

На кой въпрос?

Цевски - Лесека, туй е положението тук....

Но... едните фенове за доста по-нетърпими към неутралността....

Аз по принцип съм против всяка една агресия....

Но... когато коментирам дадена ситуация, то се абстрахирам от собствените си възгледи....

Казвам защо според мен нещо се е случило, как според мен ще се развие, но нито оправдавам, нито обвинявам...

Но... щом не обвинявам, значи оправдавам, според по-кресливата нищонезнаеща фенска маса тук...

Нито съм фил на нещо, нито съм фоб на нещо....

И добре си се бил зарекъл....

Но... знаеш, отдавна ти го казах - "А дано, но надали"....

А дали някой е казал много или нищо не е казал, зависи от възможностите на слушащия / четящия го....

А тук е пълно с нищонезнаещи и функционално неграмотни индивиди, за които е извън възможностите им да схванат, какво им се казва / пише....

Не че това по некъф начин ме засяга....

Здравей Душице тенекиена....

Па не позна - не съм популярен нито в Плевен, нито където и да било...

Популярност търсят таквиз кът теб....

Не знам аз дали нищо не казвам, но досега ти не си успяла да защитиш, каквото и да си казала...

Е, по-правилното при теб е квот си копирала и изпапагалила....

Но... нормално за едно обикновено тенекиено рупорче....

Миними, ако не искаш да ти се повръща е достатъчно да не поглеждаш в огледало и да не се гледаш на снимки....

Докато не предприемеш тези мерки никви хапчета нема да ти помогне....

За отявлената ти неграмотност вече е късно да вземеш мерки....

А да се привиждаш като нечий опонент е тотално изхвърляне....

Неграмотният, нискоинтелигентен не може да бъде възприет като опонент....

Това, че си пропилял живота си и си останал тотално неук и неграмотен индивид, който не е в състояние да различава метафори, хиперболи и т.н.,  си е твой избор, съчетан и с природните заложби....

Казах ти многократно - никакъв вид комуникация с теб не ме интересува, спираш да ме цитираш, споменаваш, коментираш и продължаваш на спокойствие да обяняваш на всички, колко са били глупави, луди и т.н., което ти поведение аз определих като "мачкане на нещичкото в гащите си", сиреч "самозадоволяване", сиреч "помпане на липсващо самочувствие", сиреч опит да прикриеш пълната си посредственост, ползвайки агресивно нагло просташко поведение...

Достатъчно ясен ли бях, за да може най-накрая да проумееш, какво ти казвам?

Ако не, сори, но по-опростено не мога да го кажа....

Жмуньо, мислех да подмина поста ти. Но ТИ ми нареждаш? Алфа мишле, интелекта на което се състои в преливане от пусто в празно. Постовете ти се състоят от минутка за реклама , кой съм аз пък кой си ти. Друга за обиди, провокации, плоски като тебе и някой цитат от класик, красиви цитати понякога, но красивото никога не е от тебе. Наистина си Айнщайн на форума, щото Айнщайн са го разбирали само двама, пък ти какво си написал по същество никой не може да разбере. Нямам спомени да си постигнал нещо в живота, което да ми създаде комплекси, виж при теб с постоянното самоизтъкване явно са твърде много. Толкова си безумно скучен, че на всяко написано изречение знам каква ще е репликата ти , която според теб ще е духовита. Хайде да се разберем следното. Оставям те да ме обиждаш колкото поискаш в един пост, щом ще ти олекне и ще ти повиши самочувствието. След което почваш да пишеш само по същество в темата. Или спираш да пишеш в нея. Не те гоня, просто покажи че имаш какво да напишеш по същество, ако си неспособен участвай в теми в които са ти от експертизата, все има такива и ще допринесеш полза.

преди 8 минути, andiay написа:

Всичко в този свят е въпрос на гледна точка....

А гледната точка е въпрос на знания....

Далай Лама не притежава нищо, освен дрехите на гърба си, очила и часовник....

По-богат ли си от него?

Въпрос на гледна точка....

По принцип навсякъде можеш да си позволиш да коментираш всичко....

Аз лично предпочитам да коментирам само неща от които имам понятие....

Но... всеки с изборите си....

Иначе в живота единственото сигурно нещо е смъртта....

За гледната точка вече казах мнението си....

Значи не познаваш стила ми....

Поне от трийсет години, единствените промени в мен са само физически....

Едва ли ще се промени нещо друго занапред....

Аз пък не изпитвам съжаление към хора, които сами се хвалят с глупостта си....

На кой въпрос?

Цевски - Лесека, туй е положението тук....

Но... едните фенове за доста по-нетърпими към неутралността....

Аз по принцип съм против всяка една агресия....

Но... когато коментирам дадена ситуация, то се абстрахирам от собствените си възгледи....

Казвам защо според мен нещо се е случило, как според мен ще се развие, но нито оправдавам, нито обвинявам...

Но... щом не обвинявам, значи оправдавам, според по-кресливата нищонезнаеща фенска маса тук...

Нито съм фил на нещо, нито съм фоб на нещо....

И добре си се бил зарекъл....

Но... знаеш, отдавна ти го казах - "А дано, но надали"....

А дали някой е казал много или нищо не е казал, зависи от възможностите на слушащия / четящия го....

А тук е пълно с нищонезнаещи и функционално неграмотни индивиди, за които е извън възможностите им да схванат, какво им се казва / пише....

Не че това по некъф начин ме засяга....

Здравей Душице тенекиена....

Па не позна - не съм популярен нито в Плевен, нито където и да било...

Популярност търсят таквиз кът теб....

Не знам аз дали нищо не казвам, но досега ти не си успяла да защитиш, каквото и да си казала...

Е, по-правилното при теб е квот си копирала и изпапагалила....

Но... нормално за едно обикновено тенекиено рупорче....

Миними, ако не искаш да ти се повръща е достатъчно да не поглеждаш в огледало и да не се гледаш на снимки....

Докато не предприемеш тези мерки никви хапчета нема да ти помогне....

За отявлената ти неграмотност вече е късно да вземеш мерки....

А да се привиждаш като нечий опонент е тотално изхвърляне....

Неграмотният, нискоинтелигентен не може да бъде възприет като опонент....

Това, че си пропилял живота си и си останал тотално неук и неграмотен индивид, който не е в състояние да различава метафори, хиперболи и т.н.,  си е твой избор, съчетан и с природните заложби....

Казах ти многократно - никакъв вид комуникация с теб не ме интересува, спираш да ме цитираш, споменаваш, коментираш и продължаваш на спокойствие да обяняваш на всички, колко са били глупави, луди и т.н., което ти поведение аз определих като "мачкане на нещичкото в гащите си", сиреч "самозадоволяване", сиреч "помпане на липсващо самочувствие", сиреч опит да прикриеш пълната си посредственост, ползвайки агресивно нагло просташко поведение...

Достатъчно ясен ли бях, за да може най-накрая да проумееш, какво ти казвам?

Ако не, сори, но по-опростено не мога да го кажа....                                

Предпочитам да ме сравняват с милиардер от първата десятка. Всички освен много богати, са и много умни. Въпрос на гледна точка...                   Този Лама не ми е бил клиент и не знам какво точно имущество има, но щом казваш, че има само несъквестеруеми вещи, може и така да е. :)    Ако не искаш да понесеш последствия в работата си или в бизнеса си, не може.                              Заблуждаваш се, но не мога да го докажа и ще приема, че е така.                  Има хора когато се напият не са на себе си и обикновено става след лични проблеми. Това имах предвид и затова не му отговорих по този начин.          И аз съм така...

преди 8 минути, Flashback написа:

В България ваксинирането беше най малко , а увеличението на смъртните случаи най голямо. Както най много русофили, путинофили и соц носталгици и най зле от всички в ЕС. Имаме и хард русофили, избрали да громят Запада от Швеция например, няма да го квалифицирам.

току-що, Митко Вълчев написа:

Имаме и хард русофили, избрали да громят Запада от Швеция

200кг. е шведа. Направо се разлива

Кога ще станат бандеровци бившите украински казаци!?   

преди 4 минути, BANKATA написа:

Колко трябва да плащаме по сегашните пари на петрола? Нали си много добър с математиката.

Има точно няколко човека в страната, които може да го сметнат до стотинка. При около 30$ по-евтин петрол сега спрямо тогавашните цени няма как и цената на газ при използване на петролна формула да не е по-евтина. В момента от Азърбайджан (разбирай пак Русия) цената е по-евтина от колкото би била 2013г. За да имаме същата цена на микса като тогава това какво говори за останалата част от газа, който купуваме? Разбира се е, че е по-скъп. И пак да кажа какво трябва го решават управляващите. Каквото надробят това и сърбаме. В момента имаме само част от газа по петролна формула. Ще ни се наложи доста време още да си го ползваме останалия газ на скъпи пазарни условия. Какво би било ако получавахме всичкия си газ по петролна формула може да се досетиш и сам и няма нужда някой да ти го смята.

преди 13 минути, Flashback написа:

виш на кой си се продал доброволно

Украйна подписа споразумение за сигурност с Швеция

преди 59 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да попитам какво стана с контранастъплението на УВС дето го почнаха миналата година? Ще го довършват ли или ги мързи да контранастъпват? Ако е второто, за какво им дадохме толкова оръжия?

Изчакват първо светкавичния блицкриг на Русия, щото започна първи. Пък и някой да си спомня Украйна да се е хвалила, че е могъща, непобедима и втори световен полюс?

преди 13 минути, attj написа:

ползата е че населението на Русия ще намалее

преди 2 минути, attj написа:

Кога ще станат бандеровци бившите украински казаци!?   

Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Но ТИ ми нареждаш?

Сиреч някъде из всичките тези редове отговор към друг форумен участик ти се разпозна?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Пък и някой да си спомня Украйна да се е хвалила, че е могъща, непобедима и втори световен полюс?

Да, никак не се хвалила как с поредното натовско "вундервафе" перемогата е аха-аха точно зад ъгъла!

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ползата е че населението на Русия ще намалее

Как да се случи,  щом около 13 милиона украински казаци отиват в Русия?   Не вярвай на заблудени в НАТО.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.