Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Киро Н. написа:

Косе

Ти си куку знаеш ли :)

И тук е мястото да попитам Миро какво мисли за  "мутрите събирачи на пушечно месо" в Украйна

Както знаем това е кампания измислена в Москва и снимана в Мосфолм.

Е поне като не съм върти опашка като тебе , като си наврян където не изграва светлина.. Доста силно започна и до къде стигна,а? От високо лесно се падам Кире. С тия номера дето се опитваш да ми ги приложиш  не вървиш. Сега е момента да кажеш че аз съм виновен че не ти се получи.

Много обичате да ми се показвате тотално неосведомени ама така гръмогласни. И като ви покажа вратата - ти не струваш. Кире както казах  вече ЧЕП ЗА ЗЕЛЕНЕ НЕ СТАВА ОТ ТЕБЕ. Запомни го.

Дай сега отчета за май че от посолството чакат да видят къде сбърка. И плана за юни че не знам защо ама спря с прогнозите за времето вече. Явно стана малко неудобно дори и за тебе.

преди 15 минути, Киро Н. написа:

Никога не съм писал че си пускал фалшиви видеа. 

Просто няма второ видео от обзорния дрон. Защо?

И ти написах че дори и 3 или 4 комплекса да ударят американците чудесно знаят че има още 30-40 които чакат командировка.

Украинските дрони са смотани.

Ще ти кажа защо. Любителите нямат истински военни пиротехници.

От разгрома на колоната която си пуснал няма нито един убит.

Само ранени , няколко средни , повечето оглушали.

А ако падне фаб ? 

Кире, ти малоумен ли си? Тук имаше вече един - сега го гъбаркам в друга тема. Явно обичаш по-твърдата игра,а?

Какъв обзорен дрон - това е C-400 300 , значи нищо не лети край него. Под нищо и комар разбирай - какви дронове тук?

Затворено пространство - разбираш ли, ваккум . Сега на тебе ли да обяснявам какво значи това или да викна санитарите.

То верно свършиха лекарствата в аптеката ама мислех че е само йода...

Горките енергетици:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Flashback написа:

@lebel, как ще коменираш подобни квалификации или щом идват от "правилния" лагер, ще си замълчиш като пукал! :clown:

Въобще, забелязал съм, че винаги много избирателно се изживяваш на морална полиция!

Предполагам болката ти е "пишман викингът" и "шизо-елементите" от вчера...

spacer.png

Всъщност, ако пишете няколко души от тоя акаунт, няма от какво да се притесняваш... Иначе... става малко като... питат те чуваш ли гласове, а в главата ти врява - кажи не, кажи не, кажи не...
Та... животът е труден и суров, особено на север. И "шведската тройка" не е точно това, което се знае за нея... бeмaмaтaситрaкa

И... между другото семейство "пукал"-и, повече се пулят/зяпат, отколкото мълчат... звуците са в основата и на името

Ма няма значение де, чул си нещо, написал си го... за което благодаря!

Защо благодаря ли? Защото, пак противно на очакванията ти, не е обида, а по скоро комплимент. Не знам с какво съм го заслужил, но... благодаря. Пак!

Ко мое ти върна похвалата (мислех си го и преди "пукал"-а), единствено ти си заслужаваш парите тук. Понякога. 'сичко останало... сякаш пере пари, файда - йок... (едит: като се замисля по-дълбоко... то и от теб файда толко, ма поне изглеждаш некак про)

пп не ти трябвам и аз... знам че няма да вденеш, 'се тъй става.  Морална полиция, пффф

Пак ли аз ви нося добрите новини?

Украйна започна удари по Русия със западни оръжия

Въоръжените сили на Украйна в района на Харков са започнали да използват западни оръжия срещу цели на руска територия. Това съобщава командирът на украинската рота "Ахил" за ударни безпилотни летателни апарати Юрий Федоренко, цитиран от "Фокус“.

"Във връзка с предоставянето на разрешение за използване на цялата гама оръжия срещу територията на Руската федерация, точно там, където противникът държи резервите си, където натрупва бронетанкова техника, откъдето нанася поражения, включително на град Харков, с установките С-300 и С-400, където противникът има огромно количество средства за радиоелектронна борба, радиоелектронно разузнаване, противовъздушни оръжия, започнаха да работят силите за отбрана и това дава първите си резултати. Врагът обективно вече е в състояние, в което се преосмисля необходимостта от действие в бъдеще по отношение на възможността за окупиране на Харковска област, тъй като във връзка с комплексната работа на Силите за отбрана в използването на огневи средства, противникът в момента понася значителни загуби във всичко – и в жива сила, и в техника, и в средства“, заявява Федоренко............

Оръжията ни днес започнаха да стрелят много повече, защото логистиката вече работи и обективно Силите за отбрана имат повече боеприпаси, но максималното натрупване, максималното съсредоточаване ще стане след около месец и половина, когато ще можем да развием максимално огневото въздействие срещу противника........

https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-zapochna-udari-po-rusiia-sys-zapadni-oryzhiia-6200202

преди 35 минути, miro20 написа:

- Тези хиляди / може да са повече от 800хил/ загинали украинци не са "изчезнали" . Имената им ще бъъдат издълбани на видно място в украинската история като герои , загинали в защита на семействата си , градовете, и държавата си от рашисткия терор.

На видно място, но костите им ще са някъде незнайно къде оставени за защита на интересите на инвеститора.  Иначе хем малоумщина, хем и не отричаш за тях. Май наистина има малоумщина някъде във всичко това.

преди 40 минути, miro20 написа:

- Още по големите рашистки загуби  ще бъдат захвърлени в забвение като загинали военопрестъпници окупатори в чужда държава .

Още повече от тези 800 хиляди? Не показваше ли до скоро някаква друга цифра? Актуалната такава е пусната преди около 12 часа. А от преди няколко дена от същото място излиза следното. Имаш за задача да установиш какво нередно има в тази снимка.

преди 7 минути, maxthon написа:

На видно място, но костите им ще са някъде незнайно къде оставени за защита на интересите на инвеститора.  Иначе хем малоумщина, хем и не отричаш за тях. Май наистина има малоумщина някъде във всичко това.

Още повече от тези 800 хиляди? Не показваше ли до скоро някаква друга цифра? Актуалната такава е пусната преди около 12 часа. А от преди няколко дена от същото място излиза следното. Имаш за задача да установиш какво нередно има в тази снимка.

Очевадна липса на обективност. Дай от голямата кофа.

P.S. това Twitter бота ли ти го каза? Нали не го обичаше и нямаше акаунт там?

преди 29 минути, Звяра! написа:

Най-после. След месец войната свършва.

А може и на 18-ти и света да свърши.

преди 7 минути, В. Велев написа:

414468810_122133543158080292_5904706025740037806_n.jpg

преди 43 минути, Звяра! написа:

Пак ли аз ви нося добрите новини?

Зверо, вие все тръгвате превъзбудено с някакви уж перемоги със западните оръжия и мине не мине седмица или две млъквате като пукали, а от перемогата не е останала и следа. 

Вече жал ми става за вас как всеки път се надявате този път да е различно, но уви - всичко приключва като поредната зрада! :) 

преди 1 час, Proshark написа:

Аз ..така..само ..минавайки...Абе ,пич..ти изобщо наред ли си!?...Я всички,които са ...орбитални на НАТО и си мислят,че ТРЕТА може да е спечелена..(изключвам първите 30 минути)..

на какви хапчета сте!?С какво са ви промили мозъците!?Да бяхте пили белината на Тръмп ...100% щяхте да разсъждавате по адекватно....

И между другото-чакам всички-абсолютно всички,които смятат,че тази война не е провокирана от САЩ  -да се запишат за участие на страната на НАТО и САЩ...Иначе ..."пичове"...сте нищо повече от кудкудякащи мисирки...чакащи благословия преди деня на благодарността....

А ако някой реши да праща български войски срещу Русия,да му е ясно,че майките и бащите на тези ,ще намерят този който ги праща...и тогава...жална му майка......

Абе пич, къде в поста ми пише за след втората? Какво трета, какво оцеляване оттъкни се. Какво трябва да се направи, да оставим путя да взема каквото си иска? Ми те още колко държави имат ядрено оръжие. Да се гласува в ООН  ,  всеки с ядрено оръжие може да взема каквото си пожелае, щото може да се ядоса. Кой от нас желае война? Единственото ни желание е всичката вата да ходи на макя си в русията. Хайде всеки който мисли, че вината е на НАТО, да се запише да защитава Русия в Украйна. Иначе пич, с оглед че никой след стотици питанки в нета за статистически доказуемо предимство на путинландия пред Запада, не каза такова ти какъв си заставяйки на нейна страна? Когато български войник влезе в руска територия да воюва ми пиши, на наша сме ги били. Щото те са ни нападали на наша .

преди 35 минути, В. Велев написа:

Това за свършването след месец, за кой път го пишеш в темата?

преди 15 минути, Flashback написа:

Зверо, вие все тръгвате превъзбудено с някакви уж перемоги със западните оръжия и мине не мине седмица или две млъквате като пукали, а от перемогата не е останала и следа. 

Вече жал ми става за вас как всеки път се надявате този път да е различно, но уви - всичко приключва като поредната зрада! :) 

Друго си е като руснаците, всичко по плана на путин. 

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Това за свършването след месец, за кой път го пишеш в темата?

Пиша го с условие, че Украйна започне да бомбардира руските градове.

преди 1 час, miro20 написа:

Колко пъти повтаряш тази малоумщина, толкова пъти ще ти повтарямнещо толкова простичко и разбираемо дори за вас, рашистите нацисти.

- Тези хиляди / може да са повече от 800хил/ загинали украинци не са "изчезнали" . Имената им ще бъъдат издълбани на видно място в украинската история като герои , загинали в защита на семействата си , градовете, и държавата си от рашисткия терор.

- Още по големите рашистки загуби  ще бъдат захвърлени в забвение като загинали военопрестъпници окупатори в чужда държава .

Други въпроси имаш ли ? :hush:

Това питаха от Вашингтон пост и още нямат отговор - защото било военна тайна.   Кажи защо хохлите узурпират държавата на казаците?   И нещо за хиперзвуковите руски ракети и за скоростта им.  Нали си офицер?  Или пак лъжеш...

преди 13 минути, В. Велев написа:

Нищо де, за кой път го твърдиш? В смисъл, че Русия до месец ще е победител? 

преди 30 минути, Киро Н. написа:

Я да видим как ватнишките ракети летят.

https://t.me/dva_majors/44292

Косе давай с дроните и приказките :)

Кире, какви приказки човек ? Ти казваш нешо, после си сменяш мнението ( чудя се защо ли) и пак аз говоря празни приказки. Няма ли кой да ти каже че барем се усетиш. Видя ли дрона или още го търсиш.

Не човек , верно бива посредственост, ама твойто само бъдито може да го бие. За къде си тръгнал с тоя багаж не разбирам просто. Аз първолака, те правя за 2 стотинки ти викаш искам още.

преди 18 минути, В. Велев написа:

Странно аз си муслех че Белгород примерно в руZки град. Е да едно време не е бил, ама и сега ли го остъпихте?

На вас майтап ви се струва. ама като дойде войната тук и ще се изпокриете. Плъхове.

Всъщност няма да можете да се изпокриете. Ама ще е късно вече.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Да се гласува в ООН 

Е след като Минск 2 е гласуван и от Съвета за сигурност на ООН  какво друго трябва да се гласува и да се очаква, че ще се спазва?

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Никой не отговаря на въпроса ми защо са им на покойниците свободна и независима Украйна?

Джоузеф Хелър е отговорил чудесно и нищо друго нимое се добави....

Цитат

На мъртвия ни най-малко не му пука кой е спечелил войната и кой я е загубил.

Отнася се както и за украинците, тъй и за руснаците....

Както и още едно негово....

Цитат

Враг е всеки, който се опитва да те убие, без значение на чия страна е.

П.С. Не претендирам за точен цитат, карам по памет....

преди 17 минути, В. Велев написа:

На вас майтап ви се струва. ама като дойде войната тук и ще се изпокриете. Плъхове.

Всъщност няма да можете да се изпокриете. Ама ще е късно вече.

Ген Толбухин да не е тръгнал да прекосява Дунав ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.