Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, M.Николов написа:

Великобритания не е завладяна единствено заради нежеланието на Хитлер да я завладее

Това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ казана тук в темата. Човек ,който си няма понятие от история ,а чете само какво му казва БКП и КПСС. Капсулован руски/саветски трол.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Киро Н. написа:

Такова елеме си Косе :)

За да има някаква победа се съсипаха да пускат Хаймарси защото селекцията на целите ги отделя веднага.

След войната ще има опашка от купувачи.

ПП

Има десетки снимки, просто пускам най хубавите.

Хаймарса го чистят на пакети (6 броя)

IMG_20240603_150026_308.jpg

IMG_20240603_145945_694.jpg

Не вярвах че си толкова плосък, честно..

Косе по първи канал - емисията в 8:40 приятел.

Значи загубили войната щото гръмнали едно с400/500/600

Косе ако аз съм плосък - ти трябва да си фолио.

ПП

С огромен кеф наблюдавам оживлението което трябва да докаже на Путин че времето не работи за него.

Голема акция, големо нещо

Косе
  на снимките е някакво С300хх
  Къде са самолетите ? Къде са складовете с ракети ?
  И най вече - къде са хаймарс ракетите от контейнерите ?
Толкова джепане за 2 пускови и генератор. НЕ е на сметка.

IMG_20240602_225235_604.thumb.jpg.3f8884273874021cc1a1269f87178976.jpg
А колко пускови са от другия край? Никой не говори колко дизивиона С300 е имало в Украйна 2022г. Странно къде са сега?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, bigiadri написа:
преди 5 часа, M.Николов написа:

Великобритания не е завладяна единствено заради нежеланието на Хитлер да я завладее

Това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ казана тук в темата. Човек ,който си няма понятие от история ,а чете само какво му казва БКП и КПСС. Капсулован руски/саветски трол.

Да си комундел е диагноза, за която трябва да дават ТЕЛК , а  не политическо пристрастие :) :) :)

преди 12 минути, В. Велев написа:

Това днес колко пъти го копипействаш ?

Това троловете дори не си следите къде и кога... А да е "на килограм" :) :)

преди 2 часа, miro20 написа:

Относно загубите, наистина цифрите са ужасни за окупаторите, а напредък почти никакъв.

Самите руснаци казват ,че болниците Белгород са препълнени  легло до легло и в коридорите .Ще им се отще на тъпаците  Харков.

Косе

Украинците са хайландъри. Те не мрат, само остават без крака и ръце.

Айде да не линквам руския списък некролози.

Достатъчно хора умряха за да се проверят някой работи.

Кажи сега - ще падне ли Волочанск до 16-ти :)

Биджи

Украинските болници не са пълни щото получиха по един Искандер.

Така е по хуманно. Все пак не е касетъчен боеприпас. Всичко е хуманно - няма военно престъпление.

И къде са изчезналите от ВСУ 800 000 бойци?   Жертви има много и не им идва акъла за преговори.   

преди 1 час, kosyo написа:

Малей днес е било смърт с кисело зеле просто...

Платнищата на ударените камиони от някакъв конвой могат да ги вземат направо за планетариума. Много звезди много нещо..

Ми само 18 камиончета ,пълен леш чак е неприятно да се гледа

преди 3 минути, bigiadri написа:

Самите руснаци казват ,че болниците Белгород са препълнени  легло до легло и в коридорите .Ще им се отще на тъпаците  Харков.

Всеки месец рекорди . Тази месорубка и пирова победа за квадратен метър , им излиза през носа на рашистите.

Проблема е че на никой в Кремъл не му пука....

Просто разходен материал .

Верно ли Миро.

Щото изнервения Зеля каза друго.

Тия фабове не летят щото на руснаците им е кеф .

Липса на 40% от бойците в бойните отряди - рекорда е 78%. Тоест 1 човек от 8 е останал.

преди 13 минути, Киро Н. написа:

Косе по първи канал - емисията в 8:40 приятел.

Значи загубили войната щото гръмнали едно с400/500/600

Косе ако аз съм плосък - ти трябва да си фолио.

Кире , както ти каза гръмнали са C-300. Не разбирам ти защо ме слушаш и си смени мнението за 400? Нали ти каза 300, пък аз пускам само фалшиви видеа. Няма да ме слушаш и гледаш, щото никой не гледа каквото аз показвам и ще се скарате помежду си, че ми обръщаш внимание. Значи оставаме на C-300 и точка по въпроса - да сме наясно и то дори не цялата ами без пусковите( не гледай видеото, ако още държиш на тази теза).

Сега разбираш ли защо не струваш нищо или имаш нужда от разяснение още веднъж с напомняне? Гола вода сте..

Напомням само че ти чакам отчета за прогреса за месец май и плана за юни.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Косе

Украинците са хайландъри. Те не мрат, само остават без крака и ръце.

Айде да не линквам руския списък некролози.

Достатъчно хора умряха за да се проверят някой работи.

Кажи сега - ще падне ли Волочанск до 16-ти :)

Биджи

Украинските болници не са пълни щото получиха по един Искандер.

Така е по хуманно. Все пак не е касетъчен боеприпас. Всичко е хуманно - няма военно престъпление.

C-300 без пусковите  - напомням да няма недоразумения после. Съсредоточи се върху тази тема и мисли преди тъпо да отричаш - с един вече не си говорим по тази тема.

преди 3 минути, attj написа:

И къде са изчезналите от ВСУ 800 000 бойци?   Жертви има много и не им идва акъла за преговори.   

Колко пъти повтаряш тази малоумщина, толкова пъти ще ти повтарямнещо толкова простичко и разбираемо дори за вас, рашистите нацисти.

- Тези хиляди / може да са повече от 800хил/ загинали украинци не са "изчезнали" . Имената им ще бъъдат издълбани на видно място в украинската история като герои , загинали в защита на семействата си , градовете, и държавата си от рашисткия терор.

- Още по големите рашистки загуби  ще бъдат захвърлени в забвение като загинали военопрестъпници окупатори в чужда държава .

Други въпроси имаш ли ? :hush:

Никога не съм писал че си пускал фалшиви видеа. 

Просто няма второ видео от обзорния дрон. Защо?

И ти написах че дори и 3 или 4 комплекса да ударят американците чудесно знаят че има още 30-40 които чакат командировка.

Украинските дрони са смотани.

Ще ти кажа защо. Любителите нямат истински военни пиротехници.

От разгрома на колоната която си пуснал няма нито един убит.

Само ранени , няколко средни , повечето оглушали.

А ако падне фаб ? 

преди 7 часа, Митко Вълчев написа:

Още по добре беше , съюзниците да оставят Хитлер да смачка болшевиките до Урал и тогава да го подпукат. 

Аз ..така..само ..минавайки...Абе ,пич..ти изобщо наред ли си!?...Я всички,които са ...орбитални на НАТО и си мислят,че ТРЕТА може да е спечелена..(изключвам първите 30 минути)..

на какви хапчета сте!?С какво са ви промили мозъците!?Да бяхте пили белината на Тръмп ...100% щяхте да разсъждавате по адекватно....

И между другото-чакам всички-абсолютно всички,които смятат,че тази война не е провокирана от САЩ  -да се запишат за участие на страната на НАТО и САЩ...Иначе ..."пичове"...сте нищо повече от кудкудякащи мисирки...чакащи благословия преди деня на благодарността....

А ако някой реши да праща български войски срещу Русия,да му е ясно,че майките и бащите на тези ,ще намерят този който ги праща...и тогава...жална му майка......

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Верно ли Миро.

Щото изнервения Зеля каза друго.

Тия фабове не летят щото на руснаците им е кеф .

Липса на 40% от бойците в бойните отряди - рекорда е 78%. Тоест 1 човек от 8 е останал.

Не знам откъде са ти цифрите, но днес ми излезе едно видео на рашистки окупант около Волочанск , който споделя че от 100 само 12 оцеляват

преди 6 минути, bigiadri написа:

Ми само 18 камиончета ,пълен леш чак е неприятно да се гледа

Аз съм претръпнал вече.

току-що, Proshark написа:

Аз ..така..само ..минавайки...Абе ,пич..ти изобщо наред ли си!?...Я всички,които са ...орбитални на НАТО и си мислят,че ТРЕТА може да е спечелена..(изключвам първите 30 минути)..

на какви хапчета сте!?С какво са ви промили мозъците!?Да бяхте пили белината на Тръмп ...100% щяхте да разсъждавате по адекватно....

И между другото-чакам всички-абсолютно всички,които смятат,че тази война не е провокирана от САЩ  -да се запишат за участие на страната на НАТО и САЩ...Иначе ..."пичове"...сте нищо повече от кудкудякащи мисирки...чакащи благословия преди деня на благодарността....

А ако някой реши да праща български войски срещу Русия,да му е ясно,че майките и бащите на тези ,ще намерят този който ги праща...и тогава...жална му майка......

Ние отдавна сме в НАТО ако не знаеш.

Хайде смени си памперса... мирише...

:getout:

преди 39 минути, kosyo написа:

То памперсите свършиха, сега е време за хапчетата. Ама пий ги навреме че докато се натрупа йода - време минава.. Гледам минали са и още една червена линия - така че може и да е късно вече. Чак са подскочили до небесата от нея, така де понеже нали сега сме първи приятели тия последни предупреждения вече са като китайските.

Тази е паднала на правилното място на руZка територия:

Заради нея май са големите подскоци. Значи това специалното изделие от вадене и прибиране ще се изтърка вече

да заради тази с300/400 ,която е ударена от хамерс много подскачат днес тъпаците ,как може това е в русия и т.н. настъпена червена линия ,а сега се започва

преди 2 минути, Proshark написа:

Да, за съжаление родоотстъпниците антибългари за които СССР е матушка, а не България, сте много .

Ако познавахте историята никога нямаше да милееш за чужда държава повече от своята. Щеше и да знаеш защо истинските Възрожденци всички са били против пагубната руска политика спрямо нас, продължила и по времето на соца.

Ама де толкова акъл у вас, родоотстъпниците...

Косе

Ти си куку знаеш ли :)

И тук е мястото да попитам Миро какво мисли за  "мутрите събирачи на пушечно месо" в Украйна

Както знаем това е кампания измислена в Москва и снимана в Мосфилм.

Бягството на граничната териториална отбрана при Волочанск също бе обявена за научна фантастика.

Но съда в Киев заведе 28 дела. Дали ще ги движат - зависи от пропагандата им.

преди 3 минути, Proshark написа:

Тръмп кукуто е ваш човек . Пийте му белината и верно можеше да сте по читави

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Косе

Ти си куку знаеш ли :)

И тук е мястото да попитам Миро какво мисли за  "мутрите събирачи на пушечно месо" в Украйна

Както знаем това е кампания измислена в Москва и снимана в Мосфолм.

Кирка бачкаш ли трудовак Кирка

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.