Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Е, объркАл е пътника.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, maxthon написа:

Как беше сега... Даваш гаранция, че това ще се случи.....

Хайде да си изясним, какво ще е успех за Русия в дългосрочен план и да хванем бас. На живо. С гаранция.  Само че, още на живо те загубих за каузата, нали?

преди 8 минути, andiay написа:

Китайски стоки от Илиенци....

В неколко ценови категории....

Разликата между тях е, че са или 8-мо, или 9-то или 10-то качество според китайската стандартизация....

Но... всеки влак си има пътници, разликата е във вида на пътниците....

Плевенски хлъзгач, здравей. Благодаря, че влезе в темата само за да обяснш, с какво се занимавам и то с подробности. Чувствам се поласкан. И ангажиран явно следващите дни.

Здравейте момчета или каквото сте там. Как е плана? Има ли още съседи на Русия за убеждаване да влязат в НАТО? А страна, която не е увеличила драстично военното си производство, за да може да противостои на путинова Русия? Още някой пазар сигурен и платежоспособен за губене?  Или ви остана едничка надежда, путин да нареди ядрен удар срещу враговете си сред които и ние. Мамина ватнишка измет.

преди 19 минути, andiay написа:

Китайски стоки от Илиенци....

В неколко ценови категории....

Разликата между тях е, че са или 8-мо, или 9-то или 10-то качество според китайската стандартизация....

Но... всеки влак си има пътници, разликата е във вида на пътниците....

Aхахахаха, това истина ли е?

Значи Вълчев се изхранва, продавайки стоки от вражески Китай и същевременно по социалките възхвалява как слънцето изгрява и залязва с всемогъщия Чичко Сам. 🤡🤡🤡

Миме, бъди последователен и започвай да зареждаш само американски стоки, че при една ожесточена търговска война между Китай и ЕС - ти първи ще фалираш! 

преди 6 минути, Flashback написа:

Значи Вълчев се изхранва, продавайки стоки от вражески Китай и същевременно по социалките възхвалява как слънцето изгрява и залязва с всемогъщия Чичко Сам. 🤡🤡🤡

Миме, бъди последователен и започвай да зареждаш само американски стоки, че при една ожесточена търговска война между Китай и ЕС - ти първи ще фалираш! 

Колко да е вражески, просто не ми е модел за подражание и не бих отишъл там да живея. Виж ти чий го крепиш в Швеция, така и не се разбра от никой?

преди 6 минути, Flashback написа:

И спокойно фалшиво нещо, продавам стоки от цял свят, предимно български. Ако очакваш плевенския хлъзгач, да е написал истината вярно си зле. Не че някой се съмнява в това.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Плевенски хлъзгач, здравей. Благодаря, че влезе в темата само за да обяснш, с какво се занимавам и то с подробности. Чувствам се поласкан. И ангажиран явно следващите дни

Белослатински тертип на основния персонаж на творчеството на маестро Донев, нема за ко да ми благодариш, нито па да са чувстваш поласкан....

Влязох в темата, щот в друга некой спомена, че тук си мачкал нещо....

Стана ми лубопитно, кво мое да е туй дет мачкаш....

И... изненада нема....

Както споменах и в другата тема - мачкаш нещичкото в гащите си....

Щом ти се притесняваш да отговориш на въпроса, какво продаваш, то си позволих да осведомя задаващия го, за да знае...

С това интереса ми към темата като цяло и към комуникацията с твое посредствено невеличие в частност - приключи....

Мое да продължиш да са ангажираш с мачкането на нещичкото, щом та влече....

А, и да, мое да продъжиш спокойно с мантрата "Митко Вълчев (ака Миними Донев) - мъж, Анди (ака кот ти е на душа) - не", щом ти помагала....

Не че това някога има шанс да се превърне в истина, но пък и туй чудо истината е абстракция за такива кът теб....

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Колко да е вражески, просто не ми е модел за подражание и ме бих отишъл там да живея. 

Къде ти отидоха принципите, Мимееее!

Значи Китай не ти е модел за подражание, после 24/7 тук в тази тема лижеш подметките на Чичко Сам като ни надуваш главите колко "велики" са САЩ ... и накрая се изхранваш благодарение на "лошия" Китай! :clown:

преди 1 час, attj написа:

За младеж като теб през 1970 годита подобни пари са били цяло състояние.   Пак ли си комсомолец като майка си!?  

Я докладвай сега, коя от болните ти самоличности пише, Тодор, Маруся или някоя друга

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Виждам че тук си отворена, но чудно защо там мълчиш?

Като се вкл. другата и половинка Андреа и на Николина и идва самочуствието

415765770_7410748352321788_1415382296686054242_n.jpg

преди 58 минути, andiay написа:

Белослатински тертип на основния персонаж на творчеството на маестро Донев, нема за ко да ми благодариш, нито па да са чувстваш поласкан....

Влязох в темата, щот в друга некой спомена, че тук си мачкал нещо....

Стана ми лубопитно, кво мое да е туй дет мачкаш....

И... изненада нема....

Както споменах и в другата тема - мачкаш нещичкото в гащите си....

Щом ти се притесняваш да отговориш на въпроса, какво продаваш, то си позволих да осведомя задаващия го, за да знае...

С това интереса ми към темата като цяло и към комуникацията с твое посредствено невеличие в частност - приключи....

Мое да продължиш да са ангажираш с мачкането на нещичкото, щом та влече....

А, и да, мое да продъжиш спокойно с мантрата "Митко Вълчев (ака Миними Донев) - мъж, Анди (ака кот ти е на душа) - не", щом ти помагала....

Не че това някога има шанс да се превърне в истина, но пък и туй чудо истината е абстракция за такива кът теб....

"Мачкаш нещичкото в гащите си" ех тии, дърт палавнико. Не  променяш интересите си, въпреки че ти обясних, че нито имам интерес към такива като теб, нито е тук мястото да се предлагаш. Знам, че си ограничено парче, но да вярваш на мишка николова, че съм му продавал нещо , не го очаквах дори от тебе. Кога в темата, хлъзгаво нещо забеляза да имам твоите или на подобните ти комплекси или да съм криел с какво се занимавам, или  коя теза защитавам и на чия страна съм? Бъркаш ме с плазмодий като тебе и него. Не се сдържа да се намесиш в спор, който беше явна провокация, лъжа и заяждане на личностна основа, вкарвайки сексуалните си девиации , духовитост тип "герой на Донев" , въпреки че ти си, чел нещо герой на Алеко, но останал непроменен същностно. Бих ти дал съвет, за използването на диалект, жаргон, простонароден говор , но наистина не ме кефиш. И проблеми с заяждането йок, знаем си взаимната антипатия. Ма кога, "нетролещ" жмуньо ще напишеш нещо по същество в темата, а няма да я осмърдяваш и провокираш, търсейки оспамването и не по същество?

преди 1 час, attj написа:

Ползват сателитно разузнаване.     Хохлите и казаците все нещо трябва да се споразумеят.  И още един милион да загинат - полза няма да има.  А ние реално ги насъскваме още да се трепят.  Дори и извън територията.

Извеждате си окупацонните войски по родните места и войната приключва.

Защо не го правите ?

Относно загубите, наистина цифрите са ужасни за окупаторите, а напредък почти никакъв.

Напълно успешна украинска тактика на изтощение към окупаторите и причиняване на максимум жертви, в условия на недостиг на боеприпаси и западна помощ.

преди 1 час, M.Николов написа:

Мъка, Митка иска да му се обаждам по телефона.

На въпрос какво продава, нещо се спече.

😄

преди 59 минути, Flashback написа:

Значи Китай не ти е модел за подражание, после 24/7 тук в тази тема лижеш подметките на Чичко Сам като ни надуваш главите колко "велики" са САЩ ... и накрая се изхранваш благодарение на "лошия" Китай! :clown:

Фалшче, да продаваш продукция И на някой, който не ти е пример като общество. Враг е от речника на болшевиките. Не е същото като да отидеш да живееш в такава държава. Знам, че ти е сложна концепцията, но на останалите (дори от твоя отбор) не е. Шведско русначе с объркана идентичност.

преди 1 час, Flashback написа:

Че САЩ са велики, ЕС ме кефи оше повече. Продавам И китайски стоки и тук няма никакъв когнитивен дисонанс, какъвто е очеваден при избралия Швеция българин хард путинопитек 

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

"Мачкаш нещичкото в гащите си" ех тии, дърт палавнико. Не  променяш интересите си, въпреки че ти обясних, че нито имам интерес към такива като теб, нито е тук мястото да се предлагаш. Знам, че си ограничено парче, но да вярваш на мишка николова, че съм му продавал нещо , не го очаквах дори от тебе. Кога в темата, хлъзгаво нещо забеляза да имам твоите или на подобните ти комплекси или да съм криел с какво се занимавам, или  коя теза защитавам и на чия страна съм? Бъркаш ме с плазмодий като тебе и него. Не се сдържа да се намесиш в спор, който беше явна провокация, лъжа и заяждане на личностна основа, вкарвайки сексуалните си девиации , духовитост тип "герой на Донев" , въпреки че ти си, чел нещо герой на Алеко, но останал непроменен същностно. Бих ти дал съвет, за използването на диалект, жаргон, простонароден говор , но наистина не ме кефиш. И проблеми с заяждането йок, знаем си взаимната антипатия. Ма кога, "нетролещ" жмуньо ще напишеш нещо по същество в темата, а няма да я осмърдяваш и провокираш, търсейки оспамването и не по същество?

"Вие се свързахте с центъра за оказване на психологична помощ.

За съжаление, всички консултанти са заети.

Вашето обаждане е важно за нас, затова останете на линия.

За да не скучаете, докато очаквате включване сме Ви подбрали специална мелодия съобразно Вашия личностен профил.

Биийп...."

преди 4 минути, andiay написа:

"Вие се свързахте с центъра за оказване на психологична помощ.

За съжаление, всички консултанти са заети.

Вашето обаждане е важно за нас, затова останете на линия.

За да не скучаете, докато очаквате включване сме Ви подбрали специална мелодия съобразно Вашия личностен профил.

Биийп...."

Бягай мишле, бягай.  Бъди си някой в собствената реалност, но не и тук в тази тема.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Бягай мишле, бягай.  Бъди си някой в собствената реалност, но не и тук в тази тема.

Вие се свързахте с ....

....................................................

Биййп.....

"Ооооо, колко си ....ост,

има ли смисъл с теб да говоря?

О не, не!"

П.С. Ти си мислиш, че живееш в собствена реалност, в която можеш да минеш за нещо друго, освен за това, което си - хибрид между Миними и основния персонаж на Доньо Донев...

Но... желаното не е реалност...

Просто такива като теб не го осъзнават....

Леките, средните и тежките еднополови закачки (примерно, влечението към феминизиране на мъжките имена и никове) не са аргументи в "споровете" (възползват се от състоянието ви и ви лъжат, че са, за да ви гледат сеира), а признак  за разни отклонения, с които сигурно не бихте искали да се хвалите. Впрочем... за последното може и да греша.

Иначе... за състоянието на руската икономика... Няма повод за притеснения. Тя е такава, каквато винаги си е била. И както винаги са казвали за нея самите руснаци...

— Как бы вы описали состояние российской экономики?
— Хомяк уже сдох, но колесо еще крутится!

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

когнитивен дисонанс, какъвто е очеваден при избралия Швеция българин хард путинопитек 

Събрал е от помощите и троленето и ше купува комп:lol6:

преди 5 минути, andiay написа:

Вие се свързахте с ....

....................................................

Биййп.....

"Ооооо, колко си ....ост,

има ли смисъл с теб да говоря?

О не, не!"

П.С. Ти си мислиш, че живееш в собствена реалност, в която можеш да минеш за нещо друго, освен за това, което си - хибрид между Миними и основния персонаж на Доньо Донев...

Но... желаното не е реалност...

Просто такива като теб не го осъзнават....

А ти си бягащ по тъча,  многочел но неосъществен псевдоинтелектуалец. Класически трол,  имащ единственото умение да прелива от пусто в празно, провокирайки изместване на темата. Първи пост в темата Войната в Украйна, от половин година, вълнува те какво мачкам, явно се заяждаш като дори на  плитък ум като твоя му е ясно, че нито продавам нещо във форума, нито крия с какво се занимавам. Нито дума по темата. Евтин Трол

А аз се чудех Вълчев откъде време за да бълва рядката боза ...

А той кибичел на тезгяха в Илиенци ... яко

преди 1 час, lebel написа:

Леките, средните и тежките еднополови закачки (примерно, влечението към феминизиране на мъжките имена и никове) не са аргументи в "споровете"...

Прав си!

Само че аз след като разбрах какви облози предлага Вълчев, смятам че на него много му харесва да му казват Миме. 

Даже го ласкаем, завалията!

преди 2 минути, Flashback написа:

Прав си!

Само че, аз след като разбрах какви облози предлага Вълчев, смятам че на него много му харесва да му казват Миме. 

Даже го ласкаем, завалията!

Колкото ми харесва, толкова дoбpo да те стига. Объркани ментално путинопитек. 

преди 1 час, miro20 написа:

Извеждате си окупацонните войски по родните места и войната приключва.

Защо не го правите ?

Това въпрос към донските и запорожските казаци ли е?   Та Украйна си е тяхна държава.    Преди 300 години е била Хетманство.  А преди 200 заедно с Кралство Полша е била в Руската империя.  Задълго -чак до 1915 година.   Добре, че след ВОСР Ленин е измислил УССР.   Спорните земи не са на хохлите.  НАТО нещо много са се объркали - също като по въпросите с международното право.

преди 18 часа, maxthon написа:

Че медиите се ползват за контрол на общественото мнение? Как иначе ще стигне информацията до всички за да се наклони мнението в дадена посока? Точно при теб наклониха личното ти мнение в интересни посоки. Чипове, перални, изнасилвания, да не забравил и големия "ужас" в Буча. О, да не забравя и издевателствата на млади хора с полуцейски униформи. Една друга такава "измъчвана и гладна" се появи след размяната и в странно за състоянието си пухкаво телосложение. Глад мори хайвана. Искаше доказателство за какво се ползва финансирането на медиите? Ти си живият пример за това. Лека ти вечер и утре един минимален списък от дори един получил пари от Русия може би ще пожелаеш да споделиш. Дружката ти уж знае един и не иска да го каже. Виж на теб може и да го сподели. Нищо, че си бил платил да се потулят нещата и съответно и за това няма грам информация (разбирай доказателство).

Хич не те бива да ти кажа , то няма и как де.  Примера който дадох и не го не го разбра , то няма и как де, щото не ти се вързва на постановката. Продължаваш да бъдеш най-отчаяната отричаща тролка.. Нищо не става от тебе щото ти липсва обективизъм с кофата :)

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Еталон за глупост е, наратива че помощта за Украйна е глупост. И това по най елементарната бакалска логика на мишлето с комплекси за хубавец. Иначе, това да спреш да воюваш с някой, щото той бил глупав и можел да дава жертви, но ти ако си умен трябва да вдигнеш ръце и да се предадеш е висша шизофрения, обслужваща глупаците от североизток.

Гений, през цялото време ПОЛОВИНАТА немски дивизии бяха на западния фронт, нищо че нямаше активни бойни действия. Повече ресурси райха употреби за кораби и подводници, отколкото за танкове и самолети, а тях ги унищожаваха западните съюзници. Та това как СССР е спечелил войната, щото е засипвал картечниците с солдати е наратив за умствено ощетени.

Пак си прекалил с евтиното. На мига подписват капитулация и тръгват на обратно с оределите си от хора и техника дивизии? Къде ви намират такива, хем умни, хем красиви. 

преди 5 часа, Митко Вълчев написа:

Еталон за глупост е, наратива че помощта за Украйна е глупост. И това по най елементарната бакалска логика на мишлето с комплекси за хубавец. Иначе, това да спреш да воюваш с някой, щото той бил глупав и можел да дава жертви, но ти ако си умен трябва да вдигнеш ръце и да се предадеш е висша шизофрения, обслужваща глупаците от североизток.

Гений, през цялото време ПОЛОВИНАТА немски дивизии бяха на западния фронт, нищо че нямаше активни бойни действия. Повече ресурси райха употреби за кораби и подводници, отколкото за танкове и самолети, а тях ги унищожаваха западните съюзници. Та това как СССР е спечелил войната, щото е засипвал картечниците с солдати е наратив за умствено ощетени.

Пак си прекалил с евтиното. На мига подписват капитулация и тръгват на обратно с оределите си от хора и техника дивизии? Къде ви намират такива, хем умни, хем красиви. 

Първото, което си написал не само е глупост, но и идиотия. Как няма да глупаво да даваш безвъзмездно на някого? Украйна не е съюзник и не й се полага помощ. Ами те така или иначе все някога ще спрат, но след огромни жертви. Бият ги и ги еВат, а можеше да е само второто. То е неизбежно. Никой не отговаря на въпроса ми защо са им на покойниците свободна и независима Украйна? Предполага се, че над 100 000 украинци до момента са загинали военни и цивилни. Като се качиш някога "горе" ги попитай, защо им е било да воюват?

Е, чак половината не, но има нещо  вярно в написаното. Пропусна да напишеш за помощта на САЩ за СССР във войната. 

Веднага след като беше паднала Москва. Дори да не участват с дивизии, са щели да захранват немската армия с огромни ресурси. Нефт примерно. Хитлер на това е разчитал.

Това, че не си хубав, не значи, че си умен. Разбери го. 

Но да спрем със странните сексуални предпочитания, на част от пишещите във форума. Та какво става с новата руска военна инициатива, нещо май спихна напълно? Това част от плана ли е?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.