Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Николка, Англия за колко беше. Подскажи ми? Чуден факт, но поне от 1900 любимата ти непобедима Русия, няма спечелена САМОСТОЯТЕЛНО война срещу страна която не е поне 5 пъти по малобройна от нея. Що така, ве? Иначе, фен на хитлер ли го даваш?  Втория най голям боклук в новата история на Европа след Сталин.

Митка, май не можеш и да четеш!

Написал съм ти ясно "завладени".

Няма държава Англия!

Великобритания не е завладяна единствено заради нежеланието на Хитлер да я завладее.

Чуден факт, но след 1900г, Русия никога не е воювала със страна, която не е по-малка от нея, така че няма и как да има спечелена такава война.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Чуден факт, но поне от 1900 любимата ти непобедима Русия, няма спечелена САМОСТОЯТЕЛНО война срещу страна която не е поне 5 пъти по малобройна от нея

Сега това се промени. Русия в момента воюва срещу САЩ и ЕС.

На такива санкции, които и бяха наложени и САЩ не могат да издържат, но Русия издържа.

преди 6 минути, maxthon написа:

Че кой има такава САМОСТОЯТЕЛНО? Тоест не викай.....

E, той Байдън съвсем наскоро каза, че "американската армия е освободила света от фашизма през Втората световна война" и дори не спомена заслугата на СССР. 🤡🤡🤡

Наш Вълчев такива дезинформации и фейкове жадно ги поглъща и разпространява. 

преди 9 минути, maxthon написа:

Е така де. И не може дори и съюзниците си да ги докара на конференция както си трябва. Примерно Австралия ще бъде представена от министъра отговарящ за застраховането на инвалидите. Случайност? Може би идва с бизнес план.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Знам, че имаш всички налични ресурси , на путиновата пропаганда, щом по добро не можеш да предложш явно пак си от грешната страна. Но нормалния свят, не работи по този начин, нареждаш на някой каква да е външната му политика. Хегемон е защото след еднолична "молба" от САЩ, много световни банки и фирми в световен мащаб, спират дейността си в Русия. Нещо подобно, да посочиш да се е случило след "молба" от втория полюс?

преди 12 минути, maxthon написа:

Че кой има такава САМОСТОЯТЕЛНО? Тоест не викай.....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Тоест, сега сте самостоятелно значи ще гризнете дръвцето. И шепти ако обичаш.

преди 8 минути, M.Николов написа:

Няма държава Англия!

Великобритания не е завладяна единствено заради нежеланието на Хитлер да я завладее.

Николка можа. За разлика от теб с разбиране. Щом се хвана за името, не за същността , ясно как ти издиша опорката.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Няма държава Англия!

И СССР не е завладян от нацитата, единствено заради нежеланието на САЩ и Англия да бъде завладян. Факт 

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Николка можа. За разлика от теб с разбиране. Щом се хвана за името, не за същността , ясно как ти издиша опорката.

Виждам, че освен да четеш, не можеш и да пишеш.

преди 11 минути, В. Велев написа:

Сега това се промени. Русия в момента воюва срещу САЩ и ЕС.

На такива санкции, които и бяха наложени и САЩ не могат да издържат, но Русия издържа.

Да наложат санкции на САЩ? Няма питам нормален ли си. От руснаците груз 200 и 300 половин милион. От ЕС и САЩ колко документирани? 🤡е

преди 7 минути, Flashback написа:

E, той Байдън съвсем наскоро каза, че "американската армия е освободила света от фашизма през Втората световна война" и дори не спомена заслугата на СССР. 🤡🤡🤡

Наш Вълчев такива дезинформации и фейкове жадно ги поглъща и разпространява. 

И къде бе, объркано човече теърдя такова нещо? Не че и Байдън го е казал. Виж руската пропаганда за такива с твоя интелект, внушава че тя го е победила от десетилетия. 

преди 4 минути, M.Николов написа:

Виждам, че освен да четеш, не можеш и да пишеш.

Виждам, че освен тролене на разговора, друго целокупния ви отбор не може да предложи. Фактите са еднозначни, путинова Русия е държава виц, пример какво не трябва да е едно общество. Тотал щета като икономика, наука, социална справедливост, морал, военно отношение, свободи, външна политика, демография. Единствената и сила е в пропагандата, на която се поддават слабите мозъци и умствено ощетените. Факти баце, не общи приказки.

Вълчев

Бозата е рядка. Предполагам с добавена евтина лимонада аспасия. 

Косьо-дрона акцентира върху дроните - трябва да си намериш тематика. Това ще.ти е доста трудно.

И понеже се повтаря един и същи наратив - дай държавата където всичко е наредено като аптека.

ПП

Току що в 12 наше време укрите се пробваха с единичен ATACMS по Белгород .

Косе - с пво е по добре отколкото без. Питай някой от Одеса.

Митка, виж какво става в хегемона.

Победителят Тръмп ще въздаде справедливост

" „Бил съм в съдебни зали навсякъде по света – в Китай, в Русия, в Украйна, в Израел, навсякъде. Никъде не съм виждал подобен процес... Често се цитира прословутият разговор между Сталин и ръководителя на КГБ Лаврентий Берия: „Покажете ми човека и аз ще ви намеря престъплението“. Това обвинение – продължава Дершовиц - беше още по-лошо, защото, въпреки че прокурор Браг отчаяно се опитваше да намери престъпление, в което да обвини Тръмп, така и не успя да намери такова, както и предшественикът му Сайръс Ванс. Затова Браг отиде по-далеч от Сталин: измисли си престъпление. Откри административно нарушение с изтекла давност - вписване на неверни счетоводни данни в корпоративен формуляр - и магически го трансформира в престъпление, чийто давностен срок не е изтекъл. Това престъпление, според него, се състояло в това, че невярното вписване е имало за цел да прикрие друго престъпление.“

Трай бе Николов 

Това е правосъдие, слабаците да му мислят (с)

Дядо е продал акции има милиард в кешовица. Да видим демократите могат ли да пробият май добрите адвокати.

преди 28 минути, Gift написа:

Дават ти  десет лева а ти пишеш несвързано като за 100 рубли. Объркани са, но скоро ще коригират заплащането ти.

За младеж като теб през 1970 годита подобни пари са били цяло състояние.   Пак ли си комсомолец като майка си!?  

Работи се по буферната зона  https://www.actualno.com/europe/ukrajna-podpali-ruska-voenna-kolona-na-ruska-teritorija-video-news_2234408.html. Съмнява ме да е според плана на путин, но все пак е по план.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Митка, виж какво става в хегемона.

Победителят Тръмп ще въздаде справедливост

" „Бил съм в съдебни зали навсякъде по света – в Китай, в Русия, в Украйна, в Израел, навсякъде. Никъде не съм виждал подобен процес... Често се цитира прословутият разговор между Сталин и ръководителя на КГБ Лаврентий Берия: „Покажете ми човека и аз ще ви намеря престъплението“. Това обвинение – продължава Дершовиц - беше още по-лошо, защото, въпреки че прокурор Браг отчаяно се опитваше да намери престъпление, в което да обвини Тръмп, така и не успя да намери такова, както и предшественикът му Сайръс Ванс. Затова Браг отиде по-далеч от Сталин: измисли си престъпление. Откри административно нарушение с изтекла давност - вписване на неверни счетоводни данни в корпоративен формуляр - и магически го трансформира в престъпление, чийто давностен срок не е изтекъл. Това престъпление, според него, се състояло в това, че невярното вписване е имало за цел да прикрие друго престъпление.“

Разбира се, че съдебната система на САЩ е свръхкорумпирана и овладяна от мафията. Заради това, те са такъв незначителен играч на световната сцена, въпреки наличните им ресурси. И николке, хайде да ме наричаш по начин по който би ме нарекъл и на живо. Щото иначе помиярско, абе направо гейско излиза. Може да ти пиша телефон, да се разберем за среща на живо, за наименованията.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Не че и Байдън го е казал.

Байдън го каза точно преди 5 дни на военното гробище в Арлингтън, поздравявайки американците за Деня на паметта. 

"Американската армия спаси светa от фашизма през Втората световна война", каза Джо Байдън и дори не спомена ролята на СССР в победата над нацистка Германия.

... ... ...

Изпращането на психиатри в държава, превърнала се в най-голямата психиатрия в света, е съвсем естествено.

Пан Зельо с наша "помощ" ще довърши хохлите както физически, така и психически:

След молба на Зеленски Филипините изпращат психиатри за военнослужещите в Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски се обърна към филипинския президент Фердинанд Маркос-младши с молба за хуманитарна помощ, най-вече за психическото здраве на украинските военнослужещи в условията на продължаващата война с Русия, предаде филипинската новинарска агенция (ФНА) и БТА.

Зеленски заяви на среща с Маркос, че Украйна се нуждае от повече психологическа помощ за военнослужещите в Украйна, които са най-засегнати от кризата, пред която страната им е изправена вече над две години. От своя страна Маркос-младши каза на украинския си колега, че Филипините могат да им предложат помощ, като изпратят филипински психиатри на място. "Това е нещо, което мисля, че сме в състояние да предложим", каза той.

https://www.bta.bg/bg/news/world/682221-fna-ukrainskiyat-prezident-poiska-ot-filipinite-psihologicheska-pomosht-za-ukra

https://www.segabg.com/hot/category-economy/kitay-iznudva-rusiya-za-evtin-gaz после нямало гееве в Русия. Сам цар путин зае удобна за пандата поза. И разбира се само спечели от загубата на европейските пазари.

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

Работи се по буферната зона  https://www.actualno.com/europe/ukrajna-podpali-ruska-voenna-kolona-na-ruska-teritorija-video-news_2234408.html. Съмнява ме да е според плана на путин, но все пак е по план.

Разбира се, че съдебната система на САЩ е свръхкорумпирана и овладяна от мафията. Заради това, те са такъв незначителен играч на световната сцена, въпреки наличните им ресурси. И николке, хайде да ме наричаш по начин по който би ме нарекъл и на живо. Щото иначе помиярско, абе направо гейско излиза. Може да ти пиша телефон, да се разберем за среща на живо, за наименованията.

Добре, Мименце.

Щом се чувстваш несигурен, когато те наричам Митка, до второ решение спирам да го употребявам..

преди 7 минути, M.Николов написа:

Добре, Мименце.

Щом се чувстваш несигурен, когато те наричам Митка, до второ решение спирам да го употребявам..

преди 7 минути, M.Николов написа:

Добре, Мименце.

Щом се чувстваш несигурен, когато те наричам Митка, до второ решение спирам да го употребявам..щ

Виждам че тук си отворена, но чудно защо там мълчиш?

преди 42 минути, Митко Вълчев написа:

Нали АТО щеше да е ограничена военна операция само в ЛДНР?   С военни действия в Русия,  война ли обявяват бандеровците?   Конфликтът хохли-казаци отдавна не е само гражданска война.   Излизането извън границите на предишната Украйна е пътека към нова световна война.  Може всички да умираме заедно с бандеровсите хохли.   НАТО нещо друго говорят и още халюцинират да се разширяват там.  За какво ни е подобен алианс?   Той ни води към гибел вместо да ни пази.  Унгарците са прави.

Баси, сигур повече от половин година не сам влазал в тая тема и.... нищо ново....

Напрао имам :

преди 1 минута, attj написа:

Нали АТО щеше да е ограничена военна операция само в ЛДНР?   С военни действия в Русия,  война ли обявяват бандеровците?   Конфликтът хохли-казаци отдавна не е само гражданска война.   Излизането извън границите на предишната Украйна е пътека към нова световна война.  Може всички да умираме заедно с бандеровсите хохли.   НАТО нещо друго говорят и още халюцинират да се разширяват там.  За какво ни е подобен алианс?   Той ни води към гибел вместо да ни пази.  Унгарците са прави.

Другари нас ни бият, а Ати?

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Тоест, сега сте самостоятелно значи ще гризнете дръвцето.

Как беше сега... Даваш гаранция, че това ще се случи.....

преди 3 минути, andiay написа:

Баси, сигур повече от половин година не сам влазал в тая тема и.... нищо ново....

Мъка, Митка иска да му се обаждам по телефона.

На въпрос какво продава, нещо се спече.

😄

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Другари нас ни бият, а Ати?

Ползват сателитно разузнаване.     Хохлите и казаците все нещо трябва да се споразумеят.  И още един милион да загинат - полза няма да има.  А ние реално ги насъскваме още да се трепят.  Дори и извън територията.

преди 1 минута, M.Николов написа:

На въпрос какво продава, нещо се спече.

Китайски стоки от Илиенци....

В неколко ценови категории....

Разликата между тях е, че са или 8-мо, или 9-то или 10-то качество според китайската стандартизация....

Но... всеки влак си има пътници, разликата е във вида на пътниците....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.