Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Не е здравословно да унищожавате, техника, собственост на НАТО! 

Ко ти пука нали са в гаранция ?

Бандеровските хохли привършват - НАТО вече какво ще правят?   Не им се връща на САЩ там,  където са били и са напуснали - Куба, Виетнам, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия...     Следва и  Украйна.  Те САЩ никакви кризи никъде не са създавали там - само навреме са избягали...    И все местните са виновни - защото не съумяли да победят и да защитят американската демокрация.

Киевските канали изровиха адвокат който обясни днешните Зелени откровения .

Конституция на Украйна член 73

- Териториални промени се решават с референдум.

И така - президентски избори няма да има - но референдум за предаване на 4-те области на РФ - задължително :)

преди 25 минути, teo-glavata написа:

Не е здравословно да унищожавате, техника, собственост на НАТО! 

...стой та гледай като дойдат летящите каручки...фъ 16...

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Киевските канали изровиха адвокат който обясни днешните Зелени откровения .

Конституция на Украйна член 73

- Териториални промени се решават с референдум.

И така - президентски избори няма да има - но референдум за предаване на 4-те области на РФ - задължително :)

И как ще проведат референдум по време на война ? Как ще гласуват на фронта ?

току-що, AAUUXX написа:

И как ще проведат референдум по време на война ? Как ще гласуват на фронта ?

...летящи урни...дрончета...

Зеленски защо не е разсъждавал така през 2019 година?   Сега е късно.

току-що, _nib_ написа:

...летящи урни...дрончета...

Да, с мобилни урни може и да стане :)

преди 3 минути, attj написа:

Зеленски защо не е разсъждавал така през 2019 година?   Сега е късно.

Сега също няма да е късно ,но зависи от това как ще бъдат формулирани въпросите и какъв процент ще гласуват.

преди 3 часа, bigiadri написа:

Руски троле,гледам нещо се НЕРВИШ,то на друго  НЕ си способен ,дори се опитваш и презрение да вкараш ,ама си ТЪП като всички руски тролове и НЕ ти се получава. Това ви е най-високия полет на мисълта -просто глупост,за съжаление си.

Обясних ти как стоят нещата ама ти понеже си украинския трол в цялата история ще си останеш с това изостанало мислене, аман от фашисти.

Украйна обяви, че спира плащанията по външния си дълг, предаде Ройтерс. Това става след решение на правителството, което се позовава на подписан вчера закон от президента на страната  Зеленски, в чийто текстове се допуска подобни действия.

По този начин Украйна няма да плати плащане от 34 милиона долара дължимо днес.

Официално тези действия отбелязват обявяването на фалит на Украйна.

преди 26 минути, ruraru написа:

Украйна обяви, че спира плащанията по външния си дълг, предаде Ройтерс. Това става след решение на правителството, което се позовава на подписан вчера закон от президента на страната  Зеленски, в чийто текстове се допуска подобни действия.

Скоро приключва киевския фашистки режим. Хората сами започнаха да палят МПСта на военните и мобилизационни центрове. Схванаха , че не си струва да се мре за бизнеса на Байдън и Зеленски. Интересно , че в България има много поддръжници на войната, големи продажници с малки тенис топки и все пак с това нестабилно политическо положение в САЩ, НАТО до последно ще пращат помощи и ще наливат все повече бензин в огъня само и само да смекчават действията на Русия. А Зеленски дава заповедта за изстрел всяка вечер след третата линийка бело, която си е отцепил с платинената си кредитна карта, и е запалил пура със сто-доларова банкнота, ама за разлика от украинците и руснаците които са една кръв, Зелника е хазарин, това е друга бира.

преди 42 минути, ruraru написа:

Какво от това?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Какво от това?

Както каза навремето Бай Тошо, какво като фалираш, нищо страшно няма. :)  Цитирам го по памет.

Аз не бих дал назаем и стотинка на някой, който е фалирал. Доколкото знам им отпуснаха дългосрочен заем от 50 или 60 милиарда евро от ЕС.  Тия са тъпи или аз съм стиснат не ми става ясно...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Както каза навремето Бай Тошо, какво като фалираш, нищо страшно няма. :)  Цитирам го по памет.

Аз не бих дал назаем и стотинка на някой, който е фалирал. Доколкото знам им отпуснаха дългосрочен заем от 50 или 60 милиарда евро от ЕС.  Тия са тъпи или аз съм стиснат не ми става ясно...

Някой иска ли от теб заем?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Какво от това?

Брей, ако същата тази новина беше за Русия точно ти щеше да квичиш като заклано прасе из всички теми как Русия фалира. :clown:

преди 28 минути, Flashback написа:

Брей, ако същата тази новина беше за Русия точно ти щеше да квичиш като заклано прасе из всички теми как Русия фалира. :clown:

Много ясно.

На варварите трябва да им е гадно.

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Косвено да. България е член на ЕС, а аз съм българин. 

Аз пък първо съм човек.

преди 32 минути, Flashback написа:

Брей, ако същата тази новина беше за Русия точно ти щеше да квичиш като заклано прасе из всички теми как Русия фалира. 

Е преди две години имаше квичене.... Как Русия фалира след като не успеят да си наредят поредната внока по външния дълг. Дори САЩ директно обявиха дефоут при положение, че това трябва да го направи длъжника. И разбира се нямаше никакво забавяне в плащанията и до момента. Сега по отношение на Украйна има съвсем друго положение. Отказ от плащане с идеята, че някой ще ги чака или ще успеят да се договорят.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Аз пък първо съм човек...

...който се наслаждава на прокси война "до последния украинец". 

Жозеп Борел ви проми мозъците как войната трябва да се реши на бойното поле и докато не могилизирате всички хохли - няма да кандисате!

преди 9 часа, nikolov2020 написа:

Зеленски рони сълзи пред журналята

Ако Ботев беше с каска а Левски с ботуши е нашия аналог.

И това при факта че днес американците платиха заплатите на държавните чиновници и целия сектор

https://t.me/dimsmirnov175/76475

Този без глава дето е викам да не го броим,а? Ти как си го представяш да ти рони сълзи като няма глава. Кире , ти взе да гориш масло вече човек.

Обичам да гледам неуспешни опити за извеждане на танкове в близка околоземна орбита

Почти толкова колкото месарските канали, които по неизвестна причина позагубиха малко админи и писатели тия дни. Да се разберем от сега - не е от дрончетата - всички знаят че нищо не става от тях

Англо-саксонците не се спряха да говорят за корупцията във 2-рата армия в света

Не ги е срам значи.

Номер 89 се отчая от прекрасното бъдеще и напусна чата някак неусетно. Май до края на месеца ще ударят 100-така ако вървят с тая скорост.

преди 17 минути, Flashback написа:

докато не могилизирате всички хохли - няма да кандисате!

Зелю трябва да прокара закон, задължаващ всички годни за военна служба да замразят сперма, щото иначе след не много време може да се окаже че тази раса е без бъдеще :wub:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.