Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ама защо не отидете да защитавате Родината си а? "Герой"! Какъв го търсите тука? Да правите золуми и ядене и пиене ли? Мммммм....сволач

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Цитат
Германия пак се изложи:

Бежанци от Украйна в Германия се оплакват: „Току-що създадоха концлагер за нас“. Бежанци от Украйна се оплакват от условията на престоя си в Германия. Хората бяха настанени на палатки в баскетболната зала: „Днес ни казаха, че сами трябва да готвим, да чистим след себе си, да мием тоалетни, да търсим апартаменти и да работим.“ Украинците добавиха, че в залата е студено, няма топла вода и общ душ за всички. Не са им дадени обещаните социални помощи и документи. С една дума, цитирам снимащия видеото: "Koшмар".

https://www.youtube.com/watch?v=y_Z1_CRLi_8

Да се чудиш кои са но - нахални - арабските нелегални или укрите?

00e119d8c02ecec8be843282281d57c2.gif

Цитат

Германия пак се изложи:

Бежанци от Украйна в Германия се оплакват: „Току-що създадоха концлагер за нас“. Бежанци от Украйна се оплакват от условията на престоя си в Германия. Хората бяха настанени на палатки в баскетболната зала: „Днес ни казаха, че сами трябва да готвим, да чистим след себе си, да мием тоалетни, да търсим апартаменти и да работим.“ Украинците добавиха, че в залата е студено, няма топла вода и общ душ за всички. Не са им дадени обещаните социални помощи и документи. С една дума, цитирам снимащия видеото: "Koшмар".

https://www.youtube.com/watch?v=y_Z1_CRLi_8

Тия явно си мислят, че там са на хотел, и някой трябва да се грижи за тях!МММММмммм....

Цитат

И аз имам усещането, че някои от поискалите закрила са убедени,че им се полага от ЕС. Не знам дали някой ги е заблуждавал или обещавал нещо преди това.

И аз си го мисля същото. Същата история като с "горките" арабски бежанци, дето Меркел им обещала социален рай в Германия. Е, те го получиха.

00e119d8c02ecec8be843282281d57c2.gif

преди 27 минути, Anneliese написа:

Браво на умните ни южни съседи!:yanim::yanim::yanim:

берковишке принцесо пак ли те излъгаха - става дума само за ракети

Става все по - интересно:

Цитат

Точно това е.Нали една от Швейцария си каза:''Казаха ни,че сме късметлии щом отиваме в Швейцария.Обещаха ни жилища''.Пък то,помещения с двуетажни легла.Така  беше и  с арабите през 2015г.

преди 46 минути, miro20 написа:

Да видим Путлер каква ще я запее пред трибунала. 

Трибунал в Москва?   Всички други са без  юрисдикция -пък Миро уж е живял там... И пак нищо не знае.

Русия предупреди Запада с "непредвидими последствия" заради оръжията за Украйна

Русия предупреди Запада с "непредвидими последствия" заради оръжията за Украйна
  • Автор: БНР
  • 16 Апр 2022
  • 2567
  • 39

Русия е предупредила САЩ и други държави, че ще има "непредвидими последствия", ако Вашингтон и НАТО продължават да въоръжават Украйна. Това съобщава в. "Вашингтон пост", позовавайки се на дипломатически документ, изпратен от руските власти.

https://glasove.com/novini/rusiya-predupredi-zapada-s-nepredvidimi-posledstviya-zaradi-orazhiyata-za-ukrayna?fbclid=IwAR39nbgZ_3EDfD8lbIjlFi9ZnWsPBevckTl0a-Kb3-IxbtAvMbG7Xl9qObE

Няколко балистични ракети, и кравария няма да я има..

Понеже нали съм глуха.............. Тия нахалитети и неблагодарници какво ще ги правим, просто не знам.................

Цитат

A аз като гледах видеото как украинците се жалват от условията в Германия /салон, разделен с найлони и легла/ имаха няколко потресаващи фрази:
"- Карат ни да си готвим и чистим сами!"
"- За такива ли условия умират нашите мъже в Украйна?"
Нима смятат, че защитават Европа и нас? Нима приемат, че по какъвто и да е начин сме им длъжни за нещо?

01ee417879c49792f3ca8c968ddd6861.gif

преди 24 минути, Богатир написа:

от Умрел Писмо.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Понеже нали съм глуха.............. Тия нахалитети и неблагодарници какво ще ги правим, просто не знам.................

01ee417879c49792f3ca8c968ddd6861.gif

това и аз го слушах и си мисля, колко требва да е тъп да не се осъзнава че ползват укрите като месо за руснаците.

Още интересни новини...........

Цитат

Хахаха
Значи останалите не са хора, защото никъде другаде не са настанили десетки хиляди бягащи от войната по хотелите си на ол инклузив.
Не ме карайте да ви пускам условия за бежанци в доста по развити страни от България...

Звездата от социалните мрежи англичанина дето яко постваше преди дни са го хванали и сега разказва за азовците в Мариупол. Не знам дали го прави за да спаси кожата, ама здраво ги закопава доскорошните си военни другари. Били убивали мирни жители, ама той не искал и още един куп с бисери.

Цитат

Хотелиерът ще/получава пари, за да плати консумативите и хранителните продукти. Никъде не се казва, че е длъжен да осигури обслужващ персонал. Като сложиш камериерките, дето им чистят, перат ги в пералните, няма да се учудя и спа услуги да им предоставят. Все пак са на хотел. В Германия как са им казали, че трябва те да си готвят и чистят.

Какво ще правим с бежанците след 1 юни никой не казва!?   

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз това хем ви го казах още от началото.

Зеленски няма да спре, докато не забие украинския флаг в Севастопол.

Мииии, не!

В началото дрънкаше как щели да боядисват Кремъл в жълто и синьо. Сега поизтрезня и намали бълнуванията си само до Севастопол. Утре до къде ще е? Ще се радваш на фактът, че на укрите все пак им е останала някаква територия на която да могат да забият флаг и да я нарекат Украйна? 

Този филм с продължаващата метаморфоза в мненията ти ще е интересен. Надявам се да ни позволиш да го изгледаме до край, а не да се покриеш и да излипсваш от форума след края на патакламата в Украйна :cool:

преди 3 минути, attj написа:

Какво ще правим с бежанците след 1 юни никой не казва!?   

юе ги местят я по зимни курорти, училища бази ..

Цитат

Разприказвалия се в плен англичанин е потвърдил, че при Азов има висок чин чуждестранен офицер.
Това май остава единствената интрига в Мариупол.

преди 1 минута, symanbg написа:

юе ги местят я по зимни курорти, училища бази ..

За да ги вандалстват? Училищата? Да бе, как не, после учителите пак ще искат пари от родителите...............

Да вземат да ги закарат на германците!

Почва да става интересно...............

Цитат

То всичко е лично,ама Щайнмайер каза,че ако Украйна не се справи с корупцията,Германия може да признае анексията на Крим!!! Е,как да реагира Зеленски? Меркел и другите "либерали" и глобалисти изпитват неприязън към Украйна,и си обичат Русия. Това е!

:popcorn2:

Това вярно ли е?

Цитат

Това ми напомни за изстъплението на един руски кораб, когато потроши стария Аспарухов мост във Варна. Имаше един жесток лаф: обаждат се нашите на братушките и им съобщават: един наш мост удари един ваш кораб😄!

Една българска проНАТОвска фенка и злоба:

Цитат

Въобще няма значение дали Шойгу е жив или умрял и от какво е умрял.

Конкретиката е, че сърбите извършваха зверства десет години поред, не се спряха по никой начин, накрая НАТО ги размаза и ги прати където им е мястото. Сега се радват, ако са чистачки и общи работници по строежи в белите държави, но не пропускат да споменат, че са от Белград. Всички са от Белград и православци и като ти кажат така, трябва да се възмутиш, че ги карат да чистят. Нищо че все искат да ги запознаеш с някой българин с цел брак и седят на лошото с риск да ги арестуват на спирката, буквално.
Те са другата антинация, но благодарение на НАТО се върнаха сто години назад и стана няколко десетилетия тъпчат калта.

Много хубаво направиха тогава НАТО, само дето не трябваше да чакат толкова дълго.

Като я гледам Сърбия, хич не е векове назад. А злорадстването за невинните избити от НАТО цивилни дано да и се върне тъпкано! Това не е човек!

Цитат

Това видео видяхте ли го?
https://www.facebook.com/bezlogosite/videos/1133237417473541
Какво мислите?

Цитат
Леле, леле, какво искат тези същества? Какъв им е проблемът? И защо са толкова нагли в чужда държава?
От 0.13 се виждат.

Истинското лице на украинците. Аз пък да питам къде ни е полицията и защо не се появяват навреме да арестуват всеки чужденец, който ни създава проблеми и нарушава общественият ни ред!:angry::swear2:

преди 3 часа, miro20 написа:

Като в случая говорим че никой украинец никога не е имал дори намерение  да напада  Путлеристан. :hush:

Украинец може и да не е, но Краваристан имат такова намерение. За целта им е нужно да обградят от всякъде Русия с военни бази. Включително и на украинска територия. "Агресора" изпревари агресията.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.