Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ти осем години тормозиш и пребиваш своят съквартирант, който е и мой роднина. Накрая ми писва и идвам да ти натроша кокалите. Кое не разбра?

Явно ти е слабо разузнаването, щом не знаеш че другия ми съквартирант е Майк Тайсън. Та, не разбрах как ще ми натрошиш кокалите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Финландия и Швеция винаги са били неутрални само на книга. Сега просто ще направят членството си в НАТО официално. Техните военни бази и досега са били заплаха за Русия.

Ама защо всички са заплахи за Русия, а тя за никого не е?

Ти осем години тормозиш и пребиваш своят съквартирант, който е и мой роднина. Накрая ми писва и идвам да ти натроша кокалите. Кое не разбра?

Вече няколко пъти съм опровергавал глупостите за тези 8 години.

Цифрата 14 000 е от началото на войната 2014 г. И е общото количество жертви ,най вече военни .  И цивилни по линията на фронта.

За което вината е изцяло на Путлер и войските му които вкараха войната там.Украинската реакция е СЛЕДСТВИЕ на това военно вторжение.

Дори цитирах - жертвите за последната година са дузина военни и само СЕДЕМ цивилни жители.Не по мои данни,не по украински, а според любимите ви терористиот ДНР

:hush:

И нито едноубито руско дете,нито един убит цивилен руснак в останалата  неокупиранаот рашистите, част на Донбас и в цяла останала Украйна.

Кое не разбра , фейкомет ? :hit:

преди 12 минути, attj написа:

Нали знаеш -нямаш право да питаш като бандеровец - ти в Украйна ще бъдеш денафициран или унищожен.   Кое не ти е ясно? 

Забрави да добавиш "хайл хитлер  " :giggle1:

Толкова сте се напомпали с рашизъм че чак ви пуши от ушите :) 

Ах да.. видях че нито едно свидетслтво на "тормозени с години руснаци в Донбас "  не можеш да предоставиш.

Мерси , отново затапени и унижени :hush:

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Иди го обясни на тия в Россия-1, че много възпалени бяха и призовават Русия да обявява война.

Много обичате да говорите за разширяването на НАТО, сякаш САщ ходят да превземат територии и да си слагат базите, а все пропускате да кажете, че държавите присъединяващи се към НАТО го правят доброволно. Защо ли пък биха искали подобно нещо ? :)

Нагледно:

2AFRCn3ZUWpdVsqExjjY9_cZs2cds2UyN3rzZSD6

Много обичаш да се правиш на неразбрала, нали? Как били искали държавите да се присъединяват към НАТО? Както ние, Аглайка- САЩ развързва кесията, спонсорира силно опозицията, а ако я няма, както у нас я нямаше, първо я създава. После наема и оборудва офиси, после се появява Паси, създавайки Атлантически клуб, после вози с Трабанта, а бийтълсмена Стоянов, както сам си призна, използва посещението си зад океана, че да влезе и той да каже, че искаме да ни приемат. Без още МС да е решил и разбира се, без референдум. Та, така, Аглайка. по същия начин и другите от соц. блока влязоха. 

преди 24 минути, Тhе Monstеr написа:

Вероятно смяташ "краварите" за големи глупаци. Замислял ли си се, за какъв чеп им е да "обграждат" толкова голяма територия, когато им трябва само един пробив до Москва и всичко приключва.  Това в случай, че наистина искат да нападат матушката- твърдение за което ти нямаш дори сносно подозрение, па камо ли доказателство.

Значи твърдиш че за да победиш втората по сила армия не е нужно да я обграждаш, а е достатъчно да я нападнеш само от една посока и тя ще клекне? Ти да не си бил съученик на Реджепчо? Гледам че и твоето военно образУвание е подобно.

Не бре, не искат да я нападат. Всички знаем колко "отбранително" всъщност е отбранителното НАТО, а ето какво казва шефът му на руснаците само седмица преди да стане патакламата в Украйна, когато всичко все още е можело да се развие мирно и тихо:

НАТО: Не можем да подпишем документ с Русия, че разширяването на алианса ще спре

преди 4 минути, miro20 написа:

Забрави да добавиш "хайл хитлер  " :giggle1:

Мерси , отново затапени и унижени :hush:

Учудващо е в Русе да има бандеровци,  ама има - ето нашия Миро.

преди 10 часа, БаалБек написа:

@andiay, ама вярна се оказа моята прогноза, че не си добре психически. Поставен си под огромно умствено напрежение и си НЕадекватен!

Темата е "Войната в Украйна", а ти пишеш за личния си живот. И това не е само сега. 

Или си трол или си психично болен? Много рядко пишеш по темата. Основно се подиграваш с хората, които са против путлер и руSSия. Другите някак ги подминаваш, въпреки че пускат яки фейкове. Даже и ти беше споделил един такъв фалшив клип, и когато те разобличих, започна да се оправдаваш като ученичка. Опитваш се да се изкараш, че си най-великия ум, но по скромния начин. Играеш го, като в песента "земя на слепци" на Ахат, да бъдеш крал на слепците. Пиши си каквото искаш, но не забравяй, че темата е "Войната в Украйна", а на "житие и битие на @andiay" или "как да се подиграваме на другомислещите, за да скрия моята асоциалност и НЕадекватност". Даже и в писмена форма не можеш да общуваш с други хора, а какво остава в реалния живот.

Извинявам се на всички за :offtopic_s: Хубав и слънчев ден!

Душко тенекиена, благодарен съм ти за вчерашния пост.

За този не чак толкова, въпреки че отново е забавен.

Единственото, което си успяла да разобличиш до момента е претенцията ти за нещо повече от тенекиено човече с коруба, вместо глава на раменете си.

Каквото повикало, това се и обадило.

Не съм аз този, който първи започна да квалифицира другите участници в темата.

Опитах да водя цивилизован диалог по темата, но ми се отвърна с обиди и то от такива като теб, които нито искат, нито могат да мислят самостоятелно.

Дори в обидите и квалификациите си ползвате един и същ малоумен арсенал.

Нито имате поне адекватна обща култура, нито някакви наченки на самостоятелен анализ.

Какво очаквате насреща?

Естестествено, че ще ви се подигравам.

Ако има нещо, което истински презирам и ненавиждам, тове е наглата и арогантна посредственост.

Казвал съм го неведнъж и ще продължа да го натяквам.

Какво очакваш да коментирам с теб и подобните ти по тази тема, при условиие, че аз съм завършил тази специалност и имам необходимите познания за подобен анализ, че над 10 години вече правя подобни анализи и ми се плаща хонорар за това.

И преди да се опиташ да извъртш нещата, не, никога не съм получавал поръчка от руски или други възложители от региона.

Та, смяташ ли, че имате капацитета, за да можем да водим някаква дори и примитивна форма на диспут?

Като това се отнася и за двата лагера в темата, просто вашия отбор е по-арогантен и безочлив, ако някой от другия си позволи да се държи към мен така, както го правите вие, то ще получи същата реакция от мен.

Тези, които се държат нормално, получават и същото отношение от мен.

Нямам проблем с инакомислещите, проблем имат с мен немислещите.

Както е казал Волтер, не съм съгласен с това, което казваш, но ще дам и живота си, за да можеш да продължиш да го казваш.

Но стига наистина да казваш нещо, а не да папагалстваш чужди писаници и пропаганди, а да обвиняваш другите за неграмотни, ненормални и всякакви малоумни квалификации.

Тази цялата тема е офтопик и спам, защото най-активните участници в нея са тотално неадекватни по нея.

А щом сте я превърнали в това, то аз се забавлявам с вас и ви се подигравам.

Колко пъти най-учтиво ти казах, че по тази тема няма какво да коментирам с теб и да спреш да ме цитираш.

Можеш ли да посочиш мой пост към теб, който не е отговор на твой към мен в тази тема?

Нали си пъргава в откриването на стари мои постове, давай!

Вчера бе сексуалната ми незадоволеност, днес е психичното ми състояние, утре какво ще бъде?

Сама си просиш обиди и подигравки, пък после се цупиш като ги получиш.

Работното ми ежедневие включва контакти и комуникация с десетки хора всеки ден, четири дни в седмицата.

Как мислиш, дали имам проблем с общуването?

Това, че сте недостатъчно образовани, че никой не ви обръща внимание в реалността и се чувствате значими само когато се опитате да избягате от това във виртуалното пространство, не означава, че всички са като вас.

Истината е, че посредствения човек си личи и в реалността, и във виртуалното пространство.

Това, че повечето нормални хора просто ви неглижират и се отдръпват, не означава, че не ви личи.

Проблема е, че присъствате в почти всяка тема, в почти всеки форум и така човек няма с кой и къде да проеведе нормален човешки разговор в нета.

Е, щом не мога да водя подебен разговор, поне мога да се забавлявам с вас, когато няма какво друго да правя.

Ма споко, вече все по-рядко и по-рядко ще се засичаме тук.

П.С. Вече ти казах, ползването на малоумни думички като "путлер", "рашист", "РуZZия", "русороб", "чугун", "кравар", "говедар" и т.н., не е признак за оригиналност и начетеност, а точно обратното, признак за нисък коефициент на интелигентност.

П.П.С. Дано това вече е наистина достатъчно дълго и спреш да ме цитираш най-накрая.

Направиш ли го, то и ще получиш същото.

И спри да се опитваш да разбереш, какви проблеми имам аз, не ти се отдава да гадаеш, а и не би следвало да те интересува.

Съсредоточи се върху своите собствени, които хич не са малко и с игра на роля в нета няма да успееш да ги разрешиш.

Друг е начина.

Значи твърдиш че за да победиш втората по сила армия не е нужно да я обграждаш, а е достатъчно да я нападнеш само от една посока и тя ще клекне? Ти да не си бил съученик на Реджепчо? Гледам че и твоето военно образУвание е подобно.

Не бре, не искат да я нападат. Всички знаем колко "отбранително" всъщност е отбранителното НАТО, а ето какво казва шефът му на руснаците само седмица преди да стане патакламата в Украйна, когато всичко все още е можело да се развие мирно и тихо:

НАТО: Не можем да подпишем документ с Русия, че разширяването на алианса ще спре

Патакламата в Украйна стана 2014-та, когато за никакво НАТО не ставаше върпос, а за присъединяване към ЕС :)

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Явно ти е слабо разузнаването, щом не знаеш че другия ми съквартирант е Майк Тайсън. Та, не разбрах как ще ми натрошиш кокалите.

Длъжен съм да опитам, па ако ще и Хълк да ти е бодигард.

преди 4 минути, attj написа:

Учудващо е в Русе да има бандеровци,  ама има - ето нашия Миро.

Какво бандеровско съм казал ? Само те питах да подкрепиш думите си че са тормозени в Донбас предирашистката инвазия , с някаква информация

Нали разбраш коклото повече лъжи плямпаш , повече се самозатапваш ? :) 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Филипов, съгласно твоите фейкове, Москва потънал ли е, или още плава.

Не, бе - трансформирал се е в субмарин и не плава, а бълбука :) 

преди 14 минути, parmobil написа:

Ама защо всички са заплахи за Русия, а тя за никого не е?

Защото краварите искат да командват целият свят и насъскват всички срещу Русия, върху която нямат контрол. 

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Филипов, съгласно твоите фейкове, Москва потънал ли е, или още плава.

Както биха казали рашистите  ... плува, но към момента  неподвижно под водата.

:)

По назад даже цитирах нещо подобно от ТАСС :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

И как стана така,че всички изискващи бежанци се събраха в България? Или с някаква цел това се показва по медиите?
Защото аз подобни неща не виждам около нас, но и не чета в нашите медии в Нидерландия.
Преди 5 седмици, когато се срещнах с директора на пансиона, където са 29 човека и се бяха току-що срещнали с човек занимаващ се от години с бежанци и им беше казал, че едно от най-важните неща е да има ясни правила,за да няма разочаровани от двете страни. И само след седмица всеки си знаеше какво се очаква от него.

При нас има бежанци само в един хотел, който от две години се продава. Иначе са настанени в бивши офиси, които са празни (оборудваха ги с легла), в стаи на кметства, над 3000 семейства приеха хора в домовете си.

Според мен България няма експертиза по отношение на бежанците и трябваше да се допита до страни, които го правят от години.

преди 1 минута, miro20 написа:

Какво бандеровско съм казал ? Само те питах да подкрепиш думите си че са тормозени в Донбас предирашистката инвазия , с някаква информация

Ти май също още си в седми клас като Кирчо Харакирчев?  

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Защото краварите искат да командват целият свят и насъскват всички срещу Русия, върху която нямат контрол. 

Ами...нали това ти казвам - територията на бившата русия трябва да е под контрола на USA

току-що, attj написа:
преди 4 минути, miro20 написа:

Ти май също още си в седми клас като Кирчо Харакирчев?  

бота зацикли :) 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Значи твърдиш че за да клекне втората пшо сила армия не е нужно да я обграждаш, а е достатъчно да я нападнеш само от една посока и тя ще клекне? Ти да не си бил съученик на Реджепчо? Гледам че и твоето военно образУвание е подобно.

НАТО не може да обаещава на Русия неща, само защото на нея и се приискали.

Армия се обгражда ако смяташ да я унищожаваш до крак, а не да я победиш.

преди 16 минути, miro20 написа:

Дори цитирах - жертвите за последната година са дузина военни и само СЕДЕМ цивилни жители.Не по мои данни,не по украински, а според любимите ви терористиот ДНР

Ти много работи цитираш. За едни после казваш "тези думи не са мои" За други твърдиш, че написаното там не е това което се вижда, а пък трети цитати мистериозно изчезват от постовете ти две седмици след като си ги написал. 

Явно дори и според собственото ти мнение цитатите ти не струват. Моля, не ме занимавай повече с мозъчните си пръдни на които казваш "цитати".

преди 6 минути, ivottoshev написа:

А руснаците нищо не искат? Или територията, която имат са я получили с цветя и кебапчета?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.