Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Закопай го тоя Миро с някой документ, цитат за украинско насилие и терор в Донбас преди рашистката инвазия март 2014 г де ?

:)

Линковете към американските специалисти те закопават непрекъснато. Ти си от ония теркове, дето като ги плюят, викат че дъжд вали.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, absurt написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Закопай го тоя Миро с някой документ, цитат за украинско насилие и терор в Донбас преди рашистката инвазия март 2014 г де ?

Линковете към американските специалисти те закопават непрекъснато. Ти си от ония теркове, дето като ги плюят, викат че дъжд вали.

Я пак ? Някой линк ли даде ?

преди 3 часа, БаалБек написа:

Към себестойността му от 750 милиона долара, на кораба се добавят и неотдавнашните му ремонти за още поне 300 милиона долара.

Аууууу и сега? Русия ще трябва да отдели сума равна на двудневните си приходи от ЕС за нефт и газ за да си построи нов кораб. Лошооо. 

преди 1 час, Anneliese написа:

Като я гледам, много се е преработила, че да е претенциозна!:angry:

Каза много работещата с многото денги :lol6:

преди 3 часа, BANKATA написа:

Мечката е пияна и не знае къде се намира.

Няма ли да е по-лесно за двете държави ако руснаците си се приберат вкъщи?

Веднага след като краварите се приберат в къщи от базите си по целият свят, руснаците също ще могат да приберат войските си у дома.

току-що, ivottoshev написа:

Аууууу и сега? Русия ще трябва да отдели сума равна на двудневните си приходи от ЕС за нефт и газ за да си построи нов кораб. Лошооо. 

И него ще саботираме и ще гръмне - не се притеснявай. Да не мислиш, че няма живи хора от екипажа - има, но не са руснаци

преди 3 минути, miro20 написа:

Я пак ? Някой линк ли даде ?

Защо се правиш на остроумен бандеровец?   

преди 2 минути, ivottoshev написа:

"Агресора" изпревари агресията.

да да... тази "опорка" бе и при нахлуването в Донбас 2014 г.

"Те щяха да ни колят "

"ние сме принудени да нападнем и превземем украинските градове"

"ние сме тук да се защитаваме"

Всеки който маааалко поне задържи вниманието си над тези изрази , може да осъзнае абсурда им .

Тошееееффф.. идва комшията, пребива те превантивно, и казва - абе не ми хареса че се разведе с жена си , следващата стъпка е да ме пребиеш мен. Затова ипреварих тазитвоя агресия.

Някой  отива у вас,пребивам те, и казва - "аз съм дошъл тук да се защитавам, защото четох /в един фейк сайт без да знам че е фейк продуциранот рашистката дезинформация /, че ти си щял да ме колиш и бесиш "

Нали така :) 

Шарани .... :hit:

току-що, attj написа:

Защо се правиш на остроумен бандеровец?   

не бе , само питам.  Нали ти твърдиш всичките тези рашистки лъжи, и те помолих за линкче  кога и как украинците са тормозели с години рускоеичните в Донбас ПРЕДИ март 2014 г .

линк в студиюю   ?  :) 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

И него ще саботираме и ще гръмне - не се притеснявай. Да не мислиш, че няма живи хора от екипажа - има, но не са руснаци

Дразнете още малко мечката и ще видите какво ще ви се случи. То започна да се случва вече.

току-що, vpvelev написа:

Дразнете още малко мечката и ще видите какво ще ви се случи. То започна да се случва вече.

И що да не я дразним - това са си чисти пари. Какво ще се случи, не ме интерсува - АЗ си имам моето

преди 1 час, parmobil написа:

Ане, ти какво работиш?

Кат я гледаш берковската принцеса какви шаржове пише мислиш ли че има знания да работи нещо?

пп

Ах да.. към тошефффф забравих да добавя...

Путлер така парира разширяването на НАТО , че и Финландия и Швеция ли беше, решиха да се присъединят по ускорена процедура :giggle1:

Така девоенизира Украйна, че  с години ще е най въоръжаваната съседка на Путлеристан, притова никакво НАТО дори не и трябва.

Както съм казвал - дори така им е още по удобно  и лесно да напомпят по цялата рускоукраинска граница всякакво въоръжение.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Украинец може и да не е, но Краваристан имат такова намерение. За целта им е нужно да обградят от всякъде Русия с военни бази. Включително и на украинска територия. "Агресора" изпревари агресията.

Вероятно смяташ "краварите" за големи глупаци. Замислял ли си се, за какъв чеп им е да "обграждат" толкова голяма територия, когато им трябва само един пробив до Москва и всичко приключва.  Това в случай, че наистина искат да нападат матушката- твърдение за което ти нямаш дори сносно подозрение, па камо ли доказателство.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

И кой ще го построи ? :giggle1:

Всъщност, той струва колкото една две яхти на рашистките олигарси .

Е и ?

преди 1 час, Богатир написа:

а....ква помощ....

нали херосаната мустафа трябва да им нареди...

продажниците без заповеди козяшки...даже и носа си не смеят да почешат....

Цитат
Някъде в Чехия...

https://www.youtube.com/watch?v=uS8WusnCaYE

Браво на чехите, поставиха ги на място!:yanim: Това не са бежанци, те не се държат така!:angry::swear2:

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

И що да не я дразним - това са си чисти пари. Какво ще се случи, не ме интерсува - АЗ си имам моето

Ако започнат да си разменят ядрени ракети и унищожат света, пак ли няма да те интересува? Всъщност тогава няма и кой да те пита де. Ще си живееш сам и всичко (останало) ще е твое :)

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Ти се моли някой пирон да не ти саботира някоя от всесезонките, че лепенето на гуми е скъпо за теб. Ще ти замине почерпката в "Мръвката" и пак ще трябва набиваш леб и лютеница. 

Цитат

Много нагли. Вместо да приемат с благодарност и добро възпитание помощта на цяла Европа, която е отворила врати за тях. Чехкинята много бойна, интересно ми е какво наговори.

И на мен.:popcorn2:

преди 7 минути, miro20 написа:

да да... тази "опорка" бе и при нахлуването в Донбас 2014 г.

не бе , само питам.  

Нали знаеш -нямаш право да питаш като бандеровец - ти в Украйна ще бъдеш денафициран или унищожен.   Кое не ти е ясно? 

преди 11 минути, miro20 написа:

Тошееееффф.. идва комшията, пребива те превантивно, и казва - абе не ми хареса че се разведе с жена си , следващата стъпка е да ме пребиеш мен. Затова ипреварих тазитвоя агресия.

Някой  отива у вас,пребивам те, и казва - "аз съм дошъл тук да се защитавам, защото четох /в един фейк сайт без да знам че е фейк продуциранот рашистката дезинформация /, че ти си щял да ме колиш и бесиш "

Ти осем години тормозиш и пребиваш своят съквартирант, който е и мой роднина. Накрая ми писва и идвам да ти натроша кокалите. Кое не разбра?

Я виж ти какво било:

Цитат

Това не са украинци.
Това са активисти от движението Extinction Rebellion, които искат чешкото правителство да нареди ограничения за консумацията на газ и да се понижи отоплението в офисите и така да се санкционира Русия.
https://prazska-drbna-cz.translate.goog/zpravy/doprava/8580-vide … mp;_x_tr_pto=wapp

https://prazska-drbna-cz.translate.goog/zpravy/spolecnost/8553-v … mp;_x_tr_pto=wapp

Цитат

„Тук имам магазин и трябва да шофирам. Разбирам, че изкопаемите горива са лоши, когато сме зависими от Русия. Но не могат да правят такива глупави протести“ , каза един от шофьорите, дошли да се скарат на групата.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Иди го обясни на тия в Россия-1, че много възпалени бяха и призовават Русия да обявява война.

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Веднага след като краварите се приберат в къщи от базите си по целият свят, руснаците също ще могат да приберат войските си у дома.

Много обичате да говорите за разширяването на НАТО, сякаш САщ ходят да превземат територии и да си слагат базите, а все пропускате да кажете, че държавите присъединяващи се към НАТО го правят доброволно. Защо ли пък биха искали подобно нещо ? :)

Нагледно:

2AFRCn3ZUWpdVsqExjjY9_cZs2cds2UyN3rzZSD6

преди 11 минути, miro20 написа:

пп

Ах да.. към тошефффф забравих да добавя...

Путлер така парира разширяването на НАТО , че и Финландия и Швеция ли беше, решиха да се присъединят по ускорена процедура :giggle1:

Финландия и Швеция винаги са били неутрални само на книга. Сега просто ще направят членството си в НАТО официално. Техните военни бази и досега са били заплаха за Русия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.