Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Oбичайните русороби с обичайната пропаганда за "просперираща" държава спряла със развитието си до 20-ти век.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, Тhе Monstеr написа:

Той и Путин тази мантра си е набил и взеха да му потъват гемиите. А все още не е срещнал Майк Тайсън лице в лице.

Майк Тайсън беше фаворит в двубоя с Ивендър Холифилд, ама нещо май не стана така както си мислеше целият свят. 

преди 12 минути, ivottoshev написа:

А ако искаш да я накараш само да капитулира без да я унищожаваш до крак? Тогава обграждаш ли я?

Не. Особено ако е руската. Един вагон водка и даже няма да разберат как са се оказали в Сибир.

преди 1 минута, miro20 написа:

много скромнобе. Добавиха една цифра 2  отпред към това което обяви Зеленски.

:)

И преди съм ви казвал... в една война каквато и да е тя,не точно сегашната , експертите, не аз, са казвали че винаги атакуващата страна губи тройно повече хора , освен разходите за логистика които са също в пъти повече.

Затова по съм склонен да вярвам на украинсктие сметки и на външни експерти.

:hush:

ъхъ...

Ъхъ я, твоя кумир Zеленски скромно е премахнал тая двойка, да не шашка такива като теб велики диванни троли , а за външни експерти колко по външни от РФ искаш :D ... Освен тях досега не съм чувалнякой друг да е пращал преброители на фронта да брои укропската леш лежаща дори в боклукчийските кофи както в Мариупол например ... :whist:

П.С Ахам, нападащата губела 3 пъти повече, явно си останал с инфото за втората световна война нещо, Карабах 2020-та е нагледен пример, отбраняващата се загуби 2 пъти повече по официални Еревански данни, а списъка с безследно изчезналите е също дълъг ... та такива ми неща сорсоиднохохлотроле... :newspaper:  А там беше къде къде по гадно бойно поле във физически план, и хубавото бе че арменитата поне не се криеха като мишки в градове сред цивилните, за да ги позлват като жив щит, в това отношение показаха повече морални качества и смелост от укронацитата, с техните западни съветници... мдам

преди 30 минути, Тhе Monstеr написа:

Насъскват? Кой е нападнал Русия та аз не съм разбрал? Четеш ли се изобщо какво пишеш?

"Агресорът" изпревари агресията.

Тези бази, които НАТО иска да построи около Русия да не са за да има къде да прекарват летните си отпуски хАмериканските войници?

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

А ти каква диплома си мислиш, че имаш? Донаборната шофьорска школа се признаваше за служба, но дава книжка, а не диплома.

Донаборна шофьорска школа? 

Нещо пак обърка нещата май а, опят белое, казах ти, прекрати.. немедленно :D 

П.С Книжката я взех в ВВОВУ -Васил Левски момо, втори курс още, беше задължителна подготовка .... дори имахме такъв предмет, автомобилна техника.... но какво ли знаеш ти смешко...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Майк Тайсън беше фаворит в двубоя с Ивендър Холифилд, ама нещо май не стана така както си мислеше целият свят. 

За твое голямо съжаление, Холифийлд не е руснак. Не ти върви с метафорите. И в бокса, руснаците са по- скоро боксови круши...

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'гARA рит мацква'

преди 2 минути, miro20 написа:

Не знам ватенките на 9 май с какво ше правят парада. Дано имат повечко техника от втората световна :giggle1:

преди 8 минути, miro20 написа:

111 чисто нови мигове ??? :biggrin::biggrin: .. Е не , ще умра от смях...

Румъния която няма вече  дори 1 МИГ-29 на въоръжение праща 111 някакви чисто нови изтребителя, хахахахахахаха 

https://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_Air_Force

Ти от такива фейкове като черпиш инфо, поне проверяваш ли дали минават елементарна проверка а троле? Май не, всичката ви работа на хохлоботите тука е такава, или от Укро Правда Информ или от разни блюдолизки източници като бегейския актуално.... :hush:

А самата статия говори иначе за 27 МИГ-21, хахахаха 

преди 3 минути, miro20 написа:

Е не. То наистина ставало въпрос за МиГ 21. Ако бях украинец, щях да питам румънците подиграват ли се???

преди 9 минути, Moriati написа:

П.С Книжката я взех в ВВОВУ -Васил Левски момо, втори курс още, беше задължителна подготовка .... дори имахме такъв предмет, автомобилна техника.... но какво ли знаеш ти смешко...

Тва коя година ако не е тайна?

току-що, Тhе Monstеr написа:

Е не. То наистина ставало въпрос за МиГ 21. Ако бях украинец, щях да питам румънците подиграват ли се???

Не ве те са модернизирани по-натовски донякъде и в перфектно състояние

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

27 при това, а не 111 .. явно и там като теб и колегата ти хохолопрост дишат бело, и виждат тройно че и петорно :wub:

преди 21 минути, N1K17Y написа:

Нищо не можа да дадеш, затова се върна 2008. 2 години по-късно Ukraine drops Nato membership bid :hush:

А разговорите за включване в НАТО са подновени, кога ? След като Путлер анексира Крим през 2014-та :) 

Не след като "Путин анексира Крим", а след като превратът организиран от САЩ свали законно избраното правителство на Украйна, и на чело на държавата застанаха хАмерикански марионетки.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

...

Тва коя година ако не е тайна?

Не че ти е работа, но 1996-та- 2001-ва... автомобилна техника 1998-ма, оттогава имам и книжката...

преди 2 минути, Coco1 написа:

Не ве те са модернизирани по-натовски донякъде и в перфектно състояние

Зарежи. Голяма издънка. МиГ 21 е като неподвижна мишена за съвременните ПВО... Дори ние отдавна ги бракувахме. Просто не стават за нищо.

преди 3 минути, Moriati написа:

Не че ти е работа, но 1996-та- 2001-ва... автомобилна техника 1998-ма, оттогава имам и книжката...

Ясно.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Репресии в Москва

Чшш, стига си цитирал украинските мокри сънища , но явно си същия чикибоец мечтаещ като тях :whist::whist:

преди 6 минути, Moriati написа:

По стандартите на темата си малък. Питай Hristo52

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Не след като "Путин анексира Крим", а след като превратът организиран от САЩ свали законно избраното правителство на Украйна, и на чело на държавата застанаха хАмерикански марионетки.

Чакам ти доказателствата, а не приказките на Путлер ;) 

преди 7 минути, Moriati написа:

27 при това, а не 111 .. явно и там като теб и колегата ти хохолопрост дишат бело, и виждат тройно че и петорно :wub:

Абе МиГ 21 и хиляда да са, все тая. Да им бяха пратили по една дачия вместо тия мигове, повече работа щяха да им свършат.

преди 17 минути, Тhе Monstеr написа:

Не. Особено ако е руската. Един вагон водка и даже няма да разберат как са се оказали в Сибир.

С един вагон даже и на българската армия няма да можеш да повлияеш, а на руската само оркестъра е с по-голяма численост от целият състав на БА. Ще трябват композиции. Няколко на брой. :drunk:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.