Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Moriati написа:

А богато живеещите на запад уж, не са облъчени от пропаганда нали, и имат достъп до всякаква информация :D ... и са свободни , демохратично живеещи , а всички други бедно и несвободно...

Драги, не ставай смешен, такива доводи съм слушал достатъчно... и те не струват пукната пара...

Богато живеещите на запад бяха изгонени и сега не са доволни... А нормално живеещите, просто се правят, че не са руснаци и ако ги питаш нещо викат но компренде, или нихт ферщейн...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, БаалБек написа:

Нещо по темата има ли да кажеш?

На теб нямам, какво да кажа.

То не че и ти приказваш по темата, ма туй не ме засяга.

И по нея да приказваш, пак нищо не казваш.

П.С. Късно видях, че си допълнила поста си, затуй сега чак коментирам.

И поста ми към една от потенциалните ти възможни партии си е съвсем по темата.

Естествено и това не си в състояние да схванеш.

Изненади при теб са невъзможни.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Богато живеещите на запад бяха изгонени и сега не са доволни... А нормално живеещите, просто се правят, че не са руснаци и ако ги питаш нещо викат но компренде, или нихт ферщейн...

Айде не си позволявай да говориш от името на нормално живеещите тука на запад руснаци става ли.. Аз имам достатъчно контакти с тях, и приятелката ми е рускиня също така... и знам какво чустват и се държат въпреки натиска на пропагандата тука.... Дори тези от балтийските страни руснаци са си абсолютно горди и проруски настроени... с малки изк;ючения, но такива винаги има.. 

Аз самия въпреки че съм турчин съм за руснаците в този случай, и хич не ми пука с кого споря тука по този въпрос, англичани, поляци, и так дале... да не споменавам че повечето мои познати пакистанци тука също са за Русия...

--

Не точно по темата:

Гледате това анимационно филмче от 08:37 до 09:35

--

преди 17 минути, Тhе Monstеr написа:

Бедно живеещите руснаци са 24/7 облъчени с пропаганда и нямат никакъв достъп до друга информация. Те си мислят, че целия Свят е нападнал и иска да превземе прекрасната им Рассия.

А ти с какво си облъчен? като влезна българия в ЕС Цъфнахме и вързахме нали?

:yanim:

преди 1 час, glen написа:

Истината е

Судя по всему, первую достоверную информацию с фронта Путин получит, когда после стука в дверь бункера он услышит : Добрий вечір. Ми з України..

:giggle1:

Да питам путинистите дето копипействате сепаратистка и рашистка пропаганда, нещо за Басурин, главата на ДНР д сте чували нещо  напоследък ?

преди 2 минути, symanbg написа:
преди 19 минути, Тhе Monstеr написа:

Бедно живеещите руснаци са 24/7 облъчени с пропаганда и нямат никакъв достъп до друга информация. Те си мислят, че целия Свят е нападнал и иска да превземе прекрасната им Рассия.

за цензурата е ясно : https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/74/#comment-5189010

За ЕС - да , ползите за България са очевидни. :hush:

преди 8 минути, Moriati написа:

Айде не си позволявай да говориш от името на нормално живеещите тука на запад руснаци става ли.. Аз имам достатъчно контакти с тях, и приятелката ми е рускиня също така... и знам какво чустват и се държат въпреки натиска на пропагандата тука.... Дори тези от балтийските страни руснаци са си абсолютно горди и проруски настроени... с малки изк;ючения, но такива винаги има.. 

Аз самия въпреки че съм турчин съм за руснаците в този случай, и хич не ми пука с кого споря тука по този въпрос, англичани, поляци, и так дале... да не споменавам че повечето мои познати пакистанци тука също са за Русия...

Като гледам ти какъв си, ми е ясно какви са ти приятелите. Така, че ти не си позволявай да говориш от името на...

преди 6 минути, symanbg написа:

Разликата между България извън ЕС и България в ЕС е очеизбодна и само промит мозък не би я забелязал.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Като гледам ти какъв си, ми е ясно какви са ти приятелите. Така, че ти не си позволявай да говориш от името на...

Ха, че и нагъл, виждайки твоите пристрастия, е ясно какви са и прителите ти..

И да, мога да говоря от името на руснаците тука, много повече от теб момо, дето си седиш на гъза страхлив в Бг, и се кланяш на модерните тенденции спуснати от сорсоидните простиутки...

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Разликата между България извън ЕС и България в ЕС е очеизбодна и само промит мозък не би я забелязал.

Ми доста са тука. Слава Ухани.

преди 12 минути, miro20 написа:

за цензурата е ясно : https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/74/#comment-5189010

За ЕС - да , ползите за България са очевидни. :hush:

Хехе, я кажи колко ресурса са забанени в Укропия, ЕС и ФАЩ в същото време а, каква цензура се прилага..

Айде за Укропия ще ти подскажа, там са забанени всички които не повтарят официалната политика на УкропИнфоПравда ...:hush:

Така че спокойно почеши коня сорсоидохохле... медленно и длително :whist:

П.С И да, видни са ползите за БГ, развъждат се такива тулупи сорсоидни тутки и продажници на пълна скорост :newspaper:

преди 2 минути, Moriati написа:

Ха, че и нагъл, виждайки твоите пристрастия, е ясно какви са и прителите ти..

Приятелите ми са българи, живеещи и работещи в България. Подчертавам работещи, а не чакащи да им се подхвърли някоя копейка или цент.

преди 29 минути, miro20 написа:

Лъжа бай ристо  , лъжи и нагла пропаганда.

8 години няма нито един убит руснак или дете на Донбас, нито в останалата Украйна ,  извън фронта на малката територия , където се водят бойни действия с терористите сепаратисти, с прякото участие на рашистките окупанти .

Ако Путлер не бе вкарал войски и да цепи територии с  ВОЙНА , нямаше да има пратени в отговор , украински войски , нямаше да има жертви.

За 8 години ако рашистите се бяха изтеглили и спазили минските споразумения, в Донбас щеше да има мир и спокойствие, а местните щяха да имат желаните самостоятелности според приетите 2015 г нови закони на Украйна в тяхна полза.

Уви, Путлер въобще не му пукаше за тези жертви там, чиято вина е единствено негова.

Целта му бе да си измисли причини да нападне цяла Украйна.

И това направи 24 февруари.

:hush:

Как не те хвана срам да пишеш едни и същи глупости? Как не ти стана неудобно да тичаш след всеки пост, който не повтаря опорките ти, за да му заявяваш, как не е прав!? Бива промит мозък, ама досади до степен да не иска човек да надниква във форума. 1783753626_download(15).gif.03b85f47b5f79f82e5ecf38ba108c5dc.gif

преди 2 минути, Moriati написа:

Хехе, я кажи колко ресурса са забанени в Укропия, ЕС и ФАЩ в същото време а, каква цензура се прилага..

Айде за Укропия ще ти подскажа, там са забанени всички които не повтарят официалната политика на УкропИнфоПравда ...:hush:

Украйна е във война, много ясно че ще са забранени. По- интересно е, защо са забранени подобните в Русия, след като самата тя твърди, че не е във война?

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Като гледам ти какъв си, ми е ясно какви са ти приятелите. 

Същите, които избегали в Германия, благодарение на ЕС и оттам викат "да дойде Възраждане на власт и да ни изкара от ЕС най-накрая". Абсолютни Ганьовци. Същите тия, като се върнат след няколко години ти обясняват как "в чужбината, никога не те приемат за свой". Ми като какво да те гледат бе, като си прост балкански субект, точно като такова те гледат. 

преди 4 минути, absurt написа:

Как не те хвана срам да пишеш едни и същи глупости? Как не ти стана неудобно да тичаш след всеки пост, който не повтаря опорките ти, за да му заявяваш, как не е прав!? Бива промит мозък, ама досади до степен да не иска човек да надниква във форума. 1783753626_download(15).gif.03b85f47b5f79f82e5ecf38ba108c5dc.gif

Замени "как не е прав" с "че е тъп" и описа себе си :) 

току-що, Тhе Monstеr написа:

Приятелите ми са българи, живеещи и работещи в България. Подчертавам работещи, а не чакащи да им се подхвърли някоя копейка или цент.

А тука руснаците чакат подхвърлен цент ли мислиш, смешко... Всичките които познавам  бачкат повече и от англиките и сие , а чакащите държавни центчета са основно , самите англичани живеещи на бенефити, поляци разни , разни африканци,индийци,  румънци  и дори българи ... За укропите да не говорим , които нахлуват сега, макар че англичаните все пак едно говорят а друго правят.. от над 80 000 молби за бежанец от Укопия, засега са дали такова само на малко под 2 хиляди... а иначе обещават мдам... това по инфо на радио ББС 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Същите, които избегали в Германия, благодарение на ЕС и оттам викат "да дойде Възраждане на власт и да ни изкара от ЕС най-накрая". Абсолютни Ганьовци. Същите тия, като се върнат след няколко години ти обясняват как "в чужбината, никога не те приемат за свой". Ми като какво да те гледат бе, като си прост балкански субект, точно като такова те гледат. 

Баш!

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Украйна е във война, много ясно че ще са забранени. По- интересно е, защо са забранени подобните в Русия, след като самата тя твърди, че не е във война?

И кои са забанени в Русия я да чуем, Комсомолская правда ли, канал Звезда ли, или други либерастки източници :newspaper:.. Айде, чакам инфо от тролските източници четящи спуснатите сорсоидни опорки ....

Или вие визирате тези включени в списъка и регистрирани като Инноземни агенти, но действащи въпреки това.... :wub:

преди 1 минута, Moriati написа:

А тука руснаците чакат подхвърлен цент ли мислиш, смешко... Всичките които познавам  бачкат повече и от англиките и сие

И що не бачкат в Рассия викаш, като са такива работяги???

преди 7 минути, absurt написа:

Платен трол, рупченския тулуп, откак се регистрира тука изпълнява опорните поръчения на своята организация, финансирана от сорос и ФАЩ .... :whist:

И кои са забанени в Русия я да чуем, Комсомолская правда ли, канал Звезда ли, или други либерастки източници :newspaper:.. Айде, чакам инфо от тролските източници четящи спуснатите сорсоидни опорки ....

Или вие визирате тези включени в списъка и регистрирани като Инноземни агенти, но действащи въпреки това.... :wub:

Новая газета затвори даже.

преди 13 минути, Тhе Monstеr написа:

И що не бачкат в Рассия викаш, като са такива работяги???

По същата причина по която и аз.... Повечето са от Балтийските страни, руснаци от там... мдам... и демохрацията им е направила страните просто непоносими за живот и работа, както за мен стана в БГ...

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Я да видим защо..

Предупреждения газете[править | править код]

31 марта 2010 года Роскомнадзор вынес «Новой газете» предупреждение за высказывания, направленные на возбуждение социальной, расовой и национальной розни, в статье «Банда, агентство, партия. Кто такие „легальные националисты“», опубликованной 20 января 2010 года и посвящённой организации «Русский образ», членами которой являлись подозреваемые (на момент написания статьи) в убийстве Станислава Маркелова и Анастасии Бабуровой Никита Тихонов и Евгения Хасис[172].

10 октября 2014 году Роскомнадзор вынес учредителю и редакции «Новой газеты» предупреждение о недопустимости использования средств массовой информации для осуществления экстремистской деятельности[173] за статью Юлии Латыниной «Если мы не Запад, то кто мы?», опубликованную 10 сентября 2014 года[174]. Вечером того же дня два фрагмента статьи на сайте «Новой газеты», вызвавшие недовольство надзорного органа, оказались скрыты[175]. "

Интервью Зеленского

27 марта 2022 года главный редактор «Новой газеты» Дмитрий Муратов организовал интервью президента Украины Владимира Зеленского российским журналистам — главному редактору телеканала «Дождь» Тихону Дзядко, главному редактору «Медузы» Ивану Колпакову, журналисту и писателю Михаилу Зыгарю и специальному корреспонденту «Коммерсанта» Владимиру Соловьеву[176][177].

Роскомнадзор потребовал от российских СМИ не публиковать интервью с Зеленским и пригрозил газете проверкой. Генпрокуратура заявила, что «даст правовую оценку» материала[176].

Остановка работы

28 марта 2022 года редакция «Новой газеты» объявила о приостановке работы до окончания «специальной операции на территории Украины» после второго предупреждения Роскомнадзора[178][179]. Верховный представитель Евросоюза по иностранным делам и политике безопасности Жозеп Боррель отметил, что прекращение выхода «Новой газеты» — «результат системного давления на независимые СМИ, включая зарубежные, а также социальные сети, организованного российскими властями»[180].

7 апреля 2022 года редактор отдела политики «Новой газеты» Кирилл Мартынов сообщил о запуске нового издания — «Новая газета. Европа»[181].

......................................

Ахам, за насаждане на ненавист расова и етническа, им е напоравено предупреждение  още 2014-та, а сега за насаждане антируски истерии... 

Нормул, за същото в САЩ биха ги съдили до дупка, и не само закрили, а и в затвор пратили :whist: Знаеш какви са в САЩ когато стане дума за черни , за латино, и сие, и подклаждащи расовата ненавист, да не говорим за сексуалната такава :wub:

Така, давай други да видим, тия ги видяхме какви говна са творили, и за какво съвсем резонно са им дали червен картон....

до 2600 има още много...

По същата причина по която и аз.... Повечето са от Балтийските страни, руснаци от там... мдам... и демохрацията им е направила страните просто непоносими за живот и работа, както за мен стана в БГ...

Не знам пич, аз как успявам да го правя в България? И далеч не съм само аз... И питах що не бачката в Рассия, а не какво е направила демокрацията с комшиите им. Нали Раша е меда и маслото, чий го дирите в гнилия запад. Руснаците- патриоти, на тях какво им е оправданието, нали 'великата им матушка" успя да се опази от демокрацията???

преди 10 минути, Тhе Monstеr написа:

ТО много НПО-та са за затваряне и в България. Ама никой не ги пипа, че са политически коректни.

преди 8 минути, Moriati написа:

Дали пък демохрацията им е направила страните непоносими за живот или 45 години руский мир ? Избягали през демокрацията, значи демокрацията виновна. Това, че преди са щели да ги убият, ако пробват да бягат, ще го игнорираме :lol6:

Малко ти липсват елементарните причинно-следствени връзки. А що не избягаха в матушка Россия (че баш за руснаци говорим дори) и да се спасят от демохрацията, ами баш в Англо-саксонията отишли ? Кой развали матушката ? На тях кой им е виновен ? Зарежи България или Балтийските страни, с които се оправдавате вие, на Русия кой е виновен ? 

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Не знам пич, аз как успявам да го правя в България? И далеч не съм само аз... И питах що не бачката в Рассия, а не какво е направила демокрацията с комшиите им. Нали Раша е меда и маслото, чий го дирите в гнилия запад. Руснаците- патриоти, на тях какво им е оправданието, нали 'великата им матушка" успя да се опази от демокрацията???

Човек може да е патриот на своята страна където и да се намира момо, или ти претендираш че патриоти са само тези останали в своята страна? 

А защо не в Русия, ами защо пък не на запад по същата логика.... там шансовете за работа са повече, предвид недостига, докато в Русия има достатъчно от средноазиатските работници... реалност и здрава мисъл момо...

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Дали пък демохрацията им е направила страните непоносими за живот или 45 години руский мир ? Избягали през демокрацията, значи демокрацията виновна. Това, че преди са щели да ги убият, ако пробват да бягат, ще го игнорираме :lol6:

Малко ти липсват елементарните причинно-следствени връзки. А що не избягаха в матушка Россия (че баш за руснаци говорим дори) и да се спасят от демохрацията, ами баш в Англо-саксонията отишли ? Кой развали матушката ? На тях кой им е виновен ? Зарежи България или Балтийските страни, с които се оправдавате вие, на Русия кой е виновен ? 

Демохрацията , демохрацията... Съветский мир няма връзка, предивд разпада му още 90-те години началото.... и идването на демохратията... 

А преди е имало работа за всички и нормален живот , нямало е за какво да се бяга .... поне не са бягали по икономически причини, а политически, а сега наобратно, демохратията направи хората да бягат по икономически причини, и тука вина комунизма няма .... 

А останалите ти опорки и опити за плява и плюене пак по Русия, свободно почешои коня сорситутке... 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.